![]() |
#1111 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
Cytat:
Cytat:
![]() Haneczko (Aniu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1112 |
Zadomowienie
|
Hejka,moje dziecko śpi do tej pory od 23 bez pobudki. Może powinnam ją obudzić? z cyckow fontanna
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
Co Wy z tym budzeniem?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | |
Zadomowienie
|
No właśnie ona nie zje z butelki,więc nie mam co z tym zrobić
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
Radena dzieki za Ż
![]() U nas skręty brzuszka od 5.30 Ale trzeba zacząć dzień, dzień dobry ![]() Cholera coś nos mega zapchany ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-10-08 o 08:17 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1118 |
Rozeznanie
|
Radena zazdroszcze, to ja mam od 21 do 8 chyba ze 4-5 pobudek. Nie wiem, za duzo wrazen czy co.
#1119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Odciagnij, a podać możesz np strzykawka. Albo drenem po palcu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- U nas noc nieciekawa dla odmiany. Chyba mały wyczul że mama chce go zostawić na cały dzień bo nie wypuszczal cyca cała noc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
Lena pokaż linka do tego smoczko-gryzaka.
Dziewczyny a na Meningokoki którą będziecie szczepionkę wybierać?Ostatnio rozmawiałam z pediatrą i mówiła mi o dwóch. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
Uff glut tylko poranny
![]() Jak dobrze, że wczoraj skorzystałyśmy z pogody, bo dziś szaro buro.Uzależniłam się od palenia w piecu ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Gabi trze prawe oczko cały czas.Ma je czerwone i łzawi troszkę :/
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
Dzanet lekarz nie da Ci skierowania na zbadanie poziomu wit D. Na własną rękę to chyba ok 70zł. Jak najbardziej w tym okresie możesz suplementować 2tys jednostek. Na pewno nie przedawkujesz.
Radena ja bym nie budziła, trochę odciągać i czekać aż wstanie. U mnie dziś masakra. Jejku mam dość. Rano kazałam mężowi stawać i ogarniać wszystko bo ja nie dałam rady |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Czy zapalenie spojówek moze występowac na jedym oczku? Boje sie, ze to mamy :/
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
Żabciu może przemyj jej przegotowaną wodą to oczko.Moze coś jej wpadło jakiś paproszek.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
Biedne maleństwo
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam kilka razy o miodzie ale dotyczyło małych dzieci. Żeby to im ostrożnie podawać. Macie jakiś artykuł na ten temat? [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;66142026]Straszne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Super Ania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miszka dobrze ci napisala z tym klubem. Nie patrz ba innych, i nie mysl że oni patrzą i oceniają ciebie. Do takiegp klubu kazdy chodzi by popracować nad sobą ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Dzisiaj o tobie myślałam, fajnie że się odezwałaś. Nie nadrabiaj ale pisz częściej co u was ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Wizaz uzależnia. Fb też. Ale jakieś nalogi trzeba mieć ![]() No i.u mnie niestety życie towarzyskie trochę się sypnelo odkąd mamy dzieci. Znajomi niektórzy też mają, to z nimi jeszcze jako taki kontakt mam. Ale niektórzy nie mają, bo jeszcze nie chcą i mam też tskichr, którzy już baardzo długo się starają i nic z tego nie wychodzi ![]() ![]() I tak piatkowy wieczór spędzam z,wami ![]() ![]() Mam pytanie. Jak wiecie nie cierpię jesieni ![]() Czy bierzecie np wit d w tym beznadziejnym jesiennym okresie? Dzieciom daje, ale sanar nie biore. A może tran?[/QUOTE] Ja mam podobnie. Jak rano ciemno to z łóżka nie mogą się podnieść. W dzień zasypiam jak tylko przyłoże głowę do...dywanu (jak bawie się że Starszakiem) jak nie ma słonka to koszmar! Nie wiem czy Wit.d coś Ci pomoże ba brak energii. Może Zielona herbata, płatki owsiane na śniadanie. Ja zamiast tranu kupiłam olej lniany. Podobno takie same właściwości i dużo omega a dobre w smaku. Cytat:
W mojej rodzinnej parafii przygotowania do komunii trwają... 2 lata! dzieci po roku mają dość! muszą chodzić na wszystkie dodatkowe msze i rekolekcje. Szok! Ale taki porabany proboszcz tam dowodzi. Mam nadzieję, że do naszego powrotu zmieni się proboszcz bo inaczej to się wykończe Cytat:
Ja ostatnio zamawiakam na amazonie i też różowy przysłali. Mój mąż, wrażliwy na kolory również, stwierdził,ze ten różowy będzie na noc. Ufff ![]() Może i Twój da się przekonać, że roz to całkiem spoko kolor Cytat:
U mnie karmienie o 1 a potem od 3 dyzurowal mąż. A Kubuś znów urządził sobie 1,5 godz.przerwe w spaniu. Mąż już zaczyna się nakręcać, żeby to nie stało się rutyną... coz, chyba będzie musiał odbyć z synem poważna męską rozmowę na ten temat albo przestać komentować ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Haneczka, gratuluję! ! Pięknie polecialo! oby tak dalej! Mnie od wczoraj boli głowa. Co kilka godzin lykam paracetamol bo nie mogę wytrzymać. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
Zapalenie spojówki. Mamy krople z antybiotykiem.
Ale zapomniałam zapytać czy mam kropić do obu oczek. W drugim narazie chyba nie ma nic.
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
To dobrze, że poszlas. Oby szybko minęło
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
To jest okropna sprawa. Mialam kiedyś - piecze, swedzi, czuje sie taki piach w oczach.
Ciesze sie, ze pojechalam. Nikomu nie pozwole dotykać, a zwlaszcza całować po raczkach. Ktoś mial i się zaraziła.
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
Hej Mamuśki.
U nas była ciężka noc co 1,5 godz Maja się budziła i cycek. W ciągu dnia tylko rączki...Teraz udało się i usnela. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz, dobrze że mówisz. Muszę zwrócić uwagę bo Starszak non stop tarmosi rączki Kuby a przecież nie zawsze są czyste. Choć pilnuje żeby mył zwłaszcza jak przychodzi z zewnątrz. A obcy chętni do całowania nue mają szans bo dziecie na spacerze zabarykadowane w wózku ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Mam pytanie. Poszukuję śpiworka, ciepłego, który nadawałby się i do głębokiego wózka (żeby zmieścil się w gondoli) i potem do spacerówki (czyli żeby nie był malutki na pierwsze m-ce tylko) bo myślę, że całej zimy nie przejezdzimy w gondoli. Chodzicie więcej po sklepach, wiedziałyscue coś takiego? ?? ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Mam pytanie. Poszukuję śpiworka, ciepłego, który nadawałby się i do głębokiego wózka (żeby zmieścil się w gondoli) i potem do spacerówki (czyli żeby nie był malutki na pierwsze m-ce tylko) bo myślę, że całej zimy nie przejezdzimy w gondoli. Chodzicie więcej po sklepach, wiedziałyscue coś takiego? ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jest jeszcze szczepionka na typ C i na tą chwilę wystarczyłyby 2 dawki albo po 1. roku życia jest skojarzona jednodawkowa na typy: C,A,W135 i Y Ja chyba wezmę tą Bexero po 6 m-cu i po roku tą skojarzoną (Nimenrix). No i jeszcze Pneumo ale to też chyba po 6 m-cu. Boję się tych zasranych bakterii ![]() Wow! Zazdroszcze! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
Ta Bexero to podobno nowość jest na rynku. Tak nasza pediatra mówiła .My chyba zaszczepimy na roczek
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie ma to jak w innych krajach... Zobaczcie sobie kalendarz szczepień nieodpłatnych w UK: http://www.nhs.uk/Conditions/vaccina...checklist.aspx |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Konto usunięte
|
My meningo też po roku, pneumo po pol. U nas w przychodni nie mają szczepionek do wyboru. Biorę co jest, choc zawsze konsultuje to z innym lekarzem jeszcze.
zabcia dobrze że pojechałas :-* zdrówka raz jeszcze! |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Konto usunięte
|
Dzanet tylko ta szczepionka , którą się podaje po roku (Nimenrix) nie chroni przed szczepem B, który u nas jest najczęstszy.
miszka, justyna, a jak u Was wygląda kalendarz szczepień? |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
U nas pytają i my decydujemy na co mają nam receptę wystawić.
Niestety w tym kraju nie doczekamy się takiego wsparcia jak w innych.Choć chyba pneumokoki mieli refundować od 2017 z tego co pamiętam . Decyzja o szczepieniach to największy stres.Nikt nam nie zagwarantuje że coś jest lepsze. My zaszczepiliśmy na 6w1,pneumokoki i rotawirusa.Tzn.zostało nam jedno i później po roku przypominające. A na ospę będziecie szczepiły? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.