Scent Bar LX - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-07, 14:34   #1021
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar LX

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Ale doceniasz tzw. warsztat?

Masz rację, odwołuję moje "śmianie się" A Bliski Wschód to okolice Łomży

Kim jesteś i co zrobiłeś z Parabelką?!

A mnie coś mówi, że to może być dobre (na pewno nie wszystkie zapachy, ale mam jakąś nadzieję, że np. "Gardenia Olibanum" to piękna rzecz)
1.ależ oczywiście, uważam , że facet miał ogromny talent i wspaniały warsztat, ale wymowę jego twórczość ma przeraźliwą , absolutnie nie dla mnie
2.no fłaśnie
3. to moje ukryte mhrrroczne alter ego
które marzy , żeby było tak paskudnie, żeby absolutnie nie można było wychodzić w domu i siedziałoby się wyłącznie w ciepełku z pysznym jedzonkiem
4.obyś miał rację, ale raczej czarno to fidzeu

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-07, 14:38   #1022
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
które marzy , żeby było tak paskudnie, żeby absolutnie nie można było wychodzić w domu i siedziałoby się wyłącznie w ciepełku z pysznym jedzonkiem
Ji s dobrom ksionżeczkom
Stary 2016-10-07, 15:10   #1023
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
wlasnie na lotnisku w faro podziwialismy tych co wsiadali do samolotu w szortach i japonkach, a wysiadali o 1. w nocy w londynie
A wydawałoby się, że to raczej mieszkańcy Europy wschodniej (zahartowani kilkudziesięciostopniowym i mrozami) powinni byli paradować pół nago przy kilku stopniach na plusie
Cytat:
w lagos wszedzie byly kothy, w willi 3, w paru ogrodkach restauracji tez sie same przysiadaly do ludzi. duze, dobrze odzywione, niestrachliwe i olewajace wszystko poza zarciem

Cytat:
1.ależ oczywiście, uważam , że facet miał ogromny talent i wspaniały warsztat, ale wymowę jego twórczość ma przeraźliwą , absolutnie nie dla mnie
Rozumiem
Cytat:
3. to moje ukryte mhrrroczne alter ego

Cytat:
4.obyś miał rację, ale raczej czarno to fidzeu
Pożyjemy, zobaczymy
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-07, 17:01   #1024
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Ad sinupret nowych perfum - ciekaw jestem nowości od Bohoboco (chyba nawet premierę miały kilka dni temu). Co prawda cena dość duża (390zł/50ml), ale nuty obiecujące

I jak wieści z frontu?
poznałam Bhoboco, była u mnie znajoma się modą zajmująca i dostała od nich set. WIĘC nie jest tak źle - mniej więcej pół zapachów udanych. Z tym, że one nie są zawiesiste i esencjomalne - raczej przejrzyste. Co nie znaczy, że nietrwałe. Olibanum Gardenia dobre, Kawa słaba wg mnie, Wino ciekawe lecz nietrwałe - ale całkiem dobry poziom

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Ju, i jak młodzian? Faktycznie szczęście niesamowite do ludzi! Stracić możliwość wycieczki z powodu choroby to dla dzieciaka dramat wszechczasów.

Dziękuję, zanotowałam.
Sprawdziłam nuty, nono - wyszukane drewna Dziwny skład. Może być totalnie nie mój, a mooooooże...

Mnie jego obrazy nie dołują, bo dla mnie ta makabra jest przefiltrowana przez "talent", jeśli mogę tak rzec, przez artyzm, przez swoistą formę, przypominającą"animacje"? , przez rodzaj prezentacji, surrealizm. To co widzę - to piękno dzieła, doskonałość, precyzja, zamknięte w surrealistyczno-graficznym świecie. Dołuje mnie obrazowanie bólu i dramatów tego świata, nazwijmy to tak skrótowo, w sposób realistyczny. A u Beksińskiego forma jest wentylem bezpieczeństwa, pokazuje symbole, swoją drogą proste, acz genialne. Nie sprawia, że zapomnę o czym są, ale pozwala się zachwycić wizualnie. Lubię na nie patrzeć. Raczej wprawia mnie z zadumę, skłania do refleksji. Widzę, po co to jest takie a nie inne, że nie jest jedynym celem szokować.
Dla mnie to przefiltrowanie (został sam syf ) działa jeszcze gorzej chyba

Co do Lubina - warto przetestować, naprawdę

[QUOTE=aileenn;66126011]Bałtów jest super! Dla dzieci to w ogóle raj
Jak Gustaw? Pokrzywka poszła sobie?

Znad drugiej kawy i ogólnego zniechęcenia, zmęczenia i przytłoczenia.}
Gustaw ozdrowiał - pokrzywka znikła
Jest na wycieczce

}
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Rydzyk fidzyk, robię dodruk kalendarzy Będę miała wystawę w Warszawie jednak jeszcze w tym roku, w okolicy Mikołajek się będzie zaczynała, może wtedy trochę zejdzie.
Najgorsza w tym wszystkim jest konieczność chodzenia na pocztę
A nie może kurier tego zabrać ? dojdzie do tego, zobaczysz

Cytat:
No , mnie się nie podobają ja myślę, że w ogóle obcowanie z ojcem mającym takie rzeczy w mózgu źle wpływa na psychikę
1.bo w takich sytuacjach tak właśnie należy postąpić - to rodzic decyduje o zakresie w jakim dziecku wolno bądź nie wolno i dziecku musi to wiedzieć , potrzebuje wyznaczonych granic , żeby nie wyrosnąć na całkiem pokręconego człowieka.
2.nie ujęłabym tego lepiej dla mnie jego obrazy to ilustracja piekła z którego nie ma ucieczki i poza którym nic nie istnieje , brrrrr makabra . Tak sobie myślę , że ponieważ jako dziecko i młody chłopak przeżył wojnę, to może być obraz tego , co wojna zrobiła z jego psychiką, jak się tam nieodwracalnie zapisała .
Zgadzam się ze wszystkim

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-07, 17:10   #1025
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
poznałam Bhoboco, była u mnie znajoma się modą zajmująca i dostała od nich set. WIĘC nie jest tak źle - mniej więcej pół zapachów udanych. Z tym, że one nie są zawiesiste i esencjomalne - raczej przejrzyste. Co nie znaczy, że nietrwałe. Olibanum Gardenia dobre, Kawa słaba wg mnie, Wino ciekawe lecz nietrwałe - ale całkiem dobry poziom

Dla mnie to przefiltrowanie (został sam syf ) działa jeszcze gorzej chyba

Zgadzam się ze wszystkim
1.no to nie jest tak źle
2.dokładnie - sam syf .
3.pokuszę się jeszcze o może zbyt mocno naciągniętą hipotezę - molestowania seksualnego w dzieciństwie, co sugerowałaby seria jego rysunków z gołą babą i chłopcem , ale może to już moje zboczenie zawodowe niemniej takie rzeczy z reguły się jakoś ujawniają, artysta ma te powiedzmy dogodną sytuację że może takie przeżycia skanalizować czy ujawnić we własnej twórczości , w jakiśtam sposób wywalając uraz na zewnątrz. Ale powtarzam - to moje prywatne niczym nie poparte poglądy

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-07, 18:21   #1026
Murszafka
To ja :)

Juhuu!! Łąki Łan w Warszawie, w grudniu

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-07, 23:31   #1027
rachell111
Zakorzenienie

No i stało się nieuniknione - jesień zastała mnie bez średnio-płaskich botków. Obcasiki i takie tam mam. Ale do wielogodzinnego popylania, w (pseudo)skórze lub płaszczu nie mam nic. Na razie robię onlajnowy risercz, i proszę Matkę Red, oraz każdego, kto ma ochotę, o poradę. Czy do sukienek luźnych, dzianinowych, tunikowych pasuje mniej więcej taki model,jak w załączniku, czy mam szukać wyższe w kostce, żeby nie wyglądać komicznie? Spodni nie noszę

Nie chcę też stylu zdecydowanie rockowego po całości, ale w jakimś stopniu rockujący być musi. Ani cioci kloci prącie borze. Do robienia kilometrów na mieście, u mnie zazwyczaj na 3 sezony taki but starcza.

Poprzednie, ze skaju, z Deicha, kupiłam 4 lata temu, bo akurat przemokły mi jakieś cichobiegi. To, że się zniszczyły, było wybawieniem, albowiem ostatnio widziałam w bardzo podobnych 6letnią córkę przyjaciółki. Tak więc, I consider them gone.

Te są za drogie, ale kurcze piękne są. Jednak chyba znajdę coś podobnego taniej, to mój pierwszy strzał, żeby oddać poglądowo, o co mi chodzi.

https://www.eobuwie.com.pl/botki-wra...-black-62.html

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-10-07 o 23:49
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-07, 23:54   #1028
Katty_p13
Piers do przodu

O Rachel śliczne botki fajne takie motocyklowe

Ja ostatnio donaszam Ecco sztyblety ale głównie do legginsów i takie tam - fajne i mega wygodne ale drobniejsze w wykonaniu
Stary 2016-10-08, 00:14   #1029
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
O Rachel śliczne botki fajne takie motocyklowe

Ja ostatnio donaszam Ecco sztyblety ale głównie do legginsów i takie tam - fajne i mega wygodne ale drobniejsze w wykonaniu
No właśnie tak odrobinę moto ale odrobinę nie. Bo bez trapera, bo bez klamer i innych takich, dosyć uniwersalne, a jednak charakter widać. Niestety nie na mój budżet. Chciałabym skórzane tym razem, to prawda, ale sądzę ( a może się mylę?) że do 300 znajdę?

Poka sztyblety, Tak w sumie do pozachwycania się tylko, bo mimo, że bardzo mi się podobają, to do sukienek rzadko kiedy który fason pasuje. Aczkolwiek na lekkim obcasie, a'la ten w linku i mniejszym, mam wrażenie, że nie gryzie się z sukienkami.

Ecco ma piękne buty.

Czas edycji: 2016-10-08 o 00:19
Stary 2016-10-08, 00:54   #1030
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Pogrubione - serio? Nie oczekiwałem co prawda killerów typu Montale, ale magiczne, trzy literki "edp" rozbudziły we mnie jakąś taką nadzieję, że to mocna rzecz będzie, esencjonalna i zawiesista No ale jeśli "nadzieja matką głupich", to ja jestem skończonym i niereformowalnym debilem
Cytat:
Gustaw ozdrowiał - pokrzywka znikła
Jest na wycieczce
Świetne wieści!
Cytat:
Juhuu!! Łąki Łan w Warszawie, w grudniu
Ja czekam na Żyta Ar

Nie śmiejecie się?
Cytat:
Poprzednie, ze skaju, z Deicha, kupiłam 4 lata temu, bo akurat przemokły mi jakieś cichobiegi. To, że się zniszczyły, było wybawieniem, albowiem ostatnio widziałam w bardzo podobnych 6letnią córkę przyjaciółki. Tak więc, I consider them gone.

Cytat:
Ecco ma piękne buty.
No widzisz, jednak de gustibus... Za każdym razem, widząc reklamę Ecco w tv, myślę sobie "no fajne, fajne... w sam raz dla starej baby"

Stary 2016-10-08, 01:11   #1031
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Pogrubione - serio? Nie oczekiwałem co prawda killerów typu Montale, ale magiczne, trzy literki "edp" rozbudziły we mnie jakąś taką nadzieję, że to mocna rzecz będzie, esencjonalna i zawiesista No ale jeśli "nadzieja matką głupich", to ja jestem skończonym i niereformowalnym debilem
Ja tam przeczuwam, a bardziej mam nadzieję, że to nie będą kompoty ani homeopatyki Przejrzystość mi pasi, jeśli zapach dobry.

Cytat:

Ja czekam na Żyta Ar

Nie śmiejecie się?

Ja leżę

Cytat:
No widzisz, jednak de gustibus... Za każdym razem, widząc reklamę Ecco w tv, myślę sobie "no fajne, fajne... w sam raz dla starej baby"

Nie no jasne, są po prostu klasyczne i tyle.
Byś się zdziwił jaki przekrój wiekowy w ich sklepie. I Ecco dorobiło się, przez takie właśnie farmazony i stereotypy, etykietki "nudnych butów". A tymczasem, wiele razy słyszę jak ktoś wśród znajomych - kobiety - komplementują sobie buty, że zaâ˜â˜☠â˜â˜☠â˜â˜☠iste, gdzie takie kupiłaś, i pada hasło Ecco, no i jest karpik. Że what??? Na człowieku prezentują się z klasą.

Ale faktem jest, że to nie Fly London czy inny Deezee.

Czas edycji: 2016-10-08 o 01:21
Stary 2016-10-08, 01:45   #1032
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ja tam przeczuwam, a bardziej mam nadzieję, że to nie będą kompoty ani homeopatyki Przejrzystość mi pasi, jeśli zapach dobry
Również mam taką nadzieję (tym bardziej, że nuty fajne i "oszczędnie" podane)
Cytat:
Ja leżę

Cytat:
Nie no jasne, są po prostu klasyczne i tyle.
Byś się zdziwił jaki przekrój wiekowy w ich sklepie.
Ja wiem, że te buty są bardzo dobre gatunkowo i solidnie wykonane (żeby była jasność), no ale mogliby troszkę "poszaleć" z formą, no
Stary 2016-10-08, 13:03   #1033
Murszafka

Cytat:
Świetne wieści!

Ja czekam na Żyta Ar

Nie śmiejecie się?
Nie może być Pola Ar??
Zapisz

Stary 2016-10-08, 13:20   #1034
tricolor
Wtajemniczenie

Miłego dnia całemu Baru

Czuję się tak, jak pogoda za oknem wygląda

Beksiński: mam tak jak Parabelka i Ju
Pola Ar zaraz wyguglam.

Może być jeszcze Żyta Jutrzyna :BigGreen:
Stary 2016-10-08, 13:47   #1035
Redhaired Witch
Nindżopesz

Maja, no ba, widziałam już wcześniej tego CdG. Czekam aż w MSB będzie Anubis żeby zamówić próbki hurtem.

Rejcz, taka wysokość jest IMO spoko, do sukienczyn jak najbardziej. Jeszcze zależy na ile odstają w kostce, jak bardzo to trochę słabo to wygląda, można się wspomagać zrolowaną podkolanówką/ocieplaczem.

Macham znad szykowania się na weselicho kulegi, oczywiście jak raz na rok postanowiłam zrobić sobie włosy, to musi padać...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-08, 13:49   #1036
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nie może być Pola Ar??
Może być!
Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Czuję się tak, jak pogoda za oknem wygląda

U mnie w końcu nie pada, nawet słońce się pojawiło na parę sekund
Cytat:
Może być jeszcze Żyta Jutrzyna :BigGreen:
Albo "Trzy morgi ziemniaków"
Stary 2016-10-08, 14:47   #1037
Redhaired Witch
Nindżopesz

Komu jesieni?

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2016-10-09 o 12:17
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-08, 15:55   #1038
aileenn
Mother of Cats

Red

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-08, 15:57   #1039
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Komu jesieni?
Noooooooooooo, to jeeeeee klimat klask i:

Wiedziałam, że uchwycisz to co lubię
PRZE-PIĘK-NE!!!

Jest medżik Zdecydowanie.

A ja dla odmiany wkleję moje brzydkie buty, coby pokazać o co mi chodzi, o co pytam. Albowiem nie chodzi mi o konkretny wygląd - rzecz gustu, tylko o właśnie rodzaj/ nazwę buta związaną z wysokością. Bo może powinnam szukać pod innym hasłem? Tylko nie wiem pod jakim. Zara wkleję jak zawalczę z blututhem Na żywo będę na sklepach nie wcześniej niż next weekend, wolałabym już se coś kliknąć.

Kluczowa sprawa - wysokość (cholewki?) Te brzydkie, z fotki co zara ją wkleję, były grubo za kostkę, i miło grzały przez pół roku w sumie w każdą pogodę oprócz minus 10 moje kostki. Nigdy nie zmarzłam, jednak przyznaję, są mniej uniwersalne niż te krótkie botki wrangler z poprzedniego linka. Darować se szukanie podobnych wyższych, acz ładniejszych i iść w krótsze botki? Przyjmę każdą szczerą krytykę i radę Mam świadomość, że te "byłe" robiły ze mnie trochę kota w butach, gimbazę etc, aczkolwiek całościowo dramtu nie było, no ale mimo wszystko chcę trochę doroślejsze No i skóra. Pytanie - czy krótkie czy tak wysokie jak z foci.

W zasadzie, to już chyba znam odpowiedź - na zimno mam wysokie kozaki, więc chyba powinnam skupić się na krótkich, ale trochę mi szkoda, bo ta "średnia" wysokość, nie wiem jak się takie buty nazywają? jest idealna! Wygodna, ciepła, a jednak nie kozakowa. Bardzo, bardzo ją lubiłam. Tylko brak uniwersalności stylowej mnie znów dobije.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20161008_153930[1].jpg (59,7 KB, 24 załadowań)

Czas edycji: 2016-10-08 o 16:19
Stary 2016-10-08, 18:04   #1040
Murszafka

Cytat:
Komu jesieni?
Koth najfajniejszy

Byliśmy w Ikei, teraz potrzebuję tygodnia samotności, po tym tłumie...
Zapisz

Stary 2016-10-08, 18:46   #1041
gryx82
BAN stały

Cytat:
Komu jesieni?
A komu w zęby?!

Przepiękne zdjęcia!
Cytat:
Byliśmy w Ikei, teraz potrzebuję tygodnia samotności, po tym tłumie...
Ja byłem z siostrą w Castoramie, wystarczy mi na rok Takie markety powinny być całodobowe, podjeżdżam w środku nocy (3:30 powiedzmy), a tam puuustkiii, aaach! Wracałem z nogami na wiaderku farby i z kolanami pod brodą, bo kupiliśmy m.in. drzwi i trzeba było fotele maksymalnie do przodu przysunąć, aby dało się zamknąć bagażnik

A pani kasjerka pachniała Słoniem, jednak nie lubię już
Stary 2016-10-08, 19:04   #1042
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Znowu mam dostawę swiezych drożdzówek, paczków i makowca, zaprosiłabym Gryxsława, ale skoro on ostatnio zmienił dietę i objada sie marchewka z dipem to chyba nie bede proponowac?

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
A komu w zęby?!

A pani kasjerka pachniała Słoniem, jednak nie lubię już

A własnie, w tygodniu w Zarowni jakas laska pachniała Słoniem i dziwne, ale juz mi sie nie podoba, wtf No, ale to nie bede musiała przynajmniej wyskakiwac z kasy

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Komu jesieni?
Piekne zdjecie, piekne kolaze, Pani fotograff

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

A fogle to pojechałam w końcu na biobazar sprawdzić na własnych kubkach smakowych,czy warzywa rzeczywiscie lepsze od marektowych i od razu wykorzystałam ziemniaki na fryty - i powiem, ze jest roznica na korzysc biobazarkowych

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-08, 19:42   #1043
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Znowu mam dostawę swiezych drożdzówek, paczków i makowca, zaprosiłabym Gryxsława, ale skoro on ostatnio zmienił dietę i objada sie marchewka z dipem to chyba nie bede proponowac?
Otóż dla Ciebie jestem gotów zrobić ten wyjątek i odstawić talerz sałaty z vinegretem light na rzecz drożdżówki
Cytat:
A własnie, w tygodniu w Zarowni jakas laska pachniała Słoniem i dziwne, ale juz mi sie nie podoba, wtf No, ale to nie bede musiała przynajmniej wyskakiwac z kasy
Mnie się kiedyś bardzo podobał, a teraz (od dobrych kilku lat w sumie), gdy go wyczuję na kimś, to mnie mdli i dusi Kojarzy mi się z perfumowaną kredką świecową, taką najgorszego sortu
Stary 2016-10-08, 19:43   #1044
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]A fogle to pojechałam w końcu na biobazar sprawdzić na własnych kubkach smakowych,czy warzywa rzeczywiscie lepsze od marektowych i od razu wykorzystałam ziemniaki na fryty - i powiem, ze jest roznica na korzysc biobazarkowych
Aj noł, albowiem w 90% stosujemy ziemniory od rolników okolicznych. Własnie robimy fryty

Ależ Ci tego makowca zazdroszcze. Zdradzisz choć miasto - gdzie ta cukiernia? Chętnie bym skosztowała jak będę na mieście. Jutro kupie coś pod domem, ale to taka zapchajdziura, acz makowczyki tolerowalne.

Czas edycji: 2016-10-08 o 19:44
Stary 2016-10-08, 19:54   #1045
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Otóż dla Ciebie jestem gotów zrobić ten wyjątek i odstawić talerz sałaty z vinegretem light na rzecz drożdżówki

Mnie się kiedyś bardzo podobał, a teraz (od dobrych kilku lat w sumie), gdy go wyczuję na kimś, to mnie mdli i dusi Kojarzy mi się z perfumowaną kredką świecową, taką najgorszego sortu
Jestem zaszczycona No to zapraszam, tylko zeby nei było, ze Cie roztytam

Mnie tez sie podobal i to bardzo. Ale nie wiem czy po prostu na tej lasce mi nie podobał, czy ogólnie juz wcale. Musiałabym sie sztachnac w perfumerii globalnie nim i sprawdzic

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-10-08, 19:55   #1046
gryx82
BAN stały

Ja Wam powiem, że jak marketowe warzywa toleruję i nie mam żadnej fiksacji pod szyldem "eko", tak już jajka marketowe mnie zwyczajnie brzydzą i unikam jak ognia Ziemniaki od lat mamy z wioski obok, od chłopa prosto
Stary 2016-10-08, 19:56   #1047
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Aj noł, albowiem w 90% stosujemy ziemniory od rolników okolicznych. Własnie robimy fryty

Ależ Ci tego makowca zazdroszcze. Zdradzisz choć miasto - gdzie ta cukiernia? Chętnie bym skosztowała jak będę na mieście. Jutro kupie coś pod domem, ale to taka zapchajdziura, acz makowczyki tolerowalne.
Mogłam wczesniej spróbowac, no ale lepiej późno niż wcale

A i owszem, jesli do Sosnowca nie będzie za daleko, to polecam, ul. 3 Maja 3 taka mala cukiernia. W poniedziałki neiczynna.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-10-08, 20:14   #1048
gryx82
BAN stały

Cytat:
Jestem zaszczycona No to zapraszam, tylko zeby nei było, ze Cie roztytam
No ktoś musi być winny, ja tego na siebie nie biorę!
Cytat:
Mnie tez sie podobal i to bardzo. Ale nie wiem czy po prostu na tej lasce mi nie podobał, czy ogólnie juz wcale. Musiałabym sie sztachnac w perfumerii globalnie nim i sprawdzic
Pytanie, czy to, co uda mi się wywąchać, oryginałem jest aby, a nie podróbką (a na tyle słonioekspertem nie jestem, by rozróżnić)
Cytat:
W poniedziałki neiczynna.
O! To zupełnie, jak teatry! Musi wysoka sztuka
Stary 2016-10-08, 20:20   #1049
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
No ktoś musi być winny, ja tego na siebie nie biorę!

Pytanie, czy to, co uda mi się wywąchać, oryginałem jest aby, a nie podróbką (a na tyle słonioekspertem nie jestem, by rozróżnić)

O! To zupełnie, jak teatry! Musi wysoka sztuka
A dobra, najwyzej potem dam Ci po 5 kg hantla na łapę i w obroty wezmę

Eee, słon to słon, drugiego takiego nie ma

Przeca mówiłam, ze byla czego nie tykam

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-10-08, 20:27   #1050
aileenn
Mother of Cats

Frytki czy placki z cukinii? Od pół godziny nie mogę się zdecydować i siedzę głodna

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości