|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowe mamy 2016: Pierdołowaty wątek vol. VIII uważam za otwarty
Cytat:
Ale Ty domek nadal Raszei z tego co kojarzę ? no Polna przez to wydarzenie troche mnie zraziła, tym bardziej ze czekałam na IP 3h wtedy i myślałam ze szybciej sie wykrwawie niż mnie przyjmą.. Ale potem na oddziale nie mogę miec zarzutów, pielęgniarki i lekarze wzorowi..
|
|
|
|
|
#4862 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i za książeczki kolejne brawa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja juz tez bez hybrydy chodzę.. |
|
|
|
|
#4864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak idzie?Ja czekam do czwartku bo mam wtedy wizytę i muszę zapytać czy z tym bolącym spojeniem to na pewno wszystko ok i czy mogę a dwa to żel mi do dziś nie przyszedł i już napisałam do apteki żeby sobie darowali wysłkę.. muszę kupić stacjonarnie ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- a co do seksu to mój tż nie ma ZADNYCH oporów ja się bardziej pilnuję, szczególnie jak zaczynam czuć że brzuszek mi się spina itp. ale generalnie seks ze dwa razy w tygodniu jest może szału nie ma ale lepszy rydz niż nic
|
|
|
|
|
#4865 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytam tak o tej herbacie z liści malin i faktycznie sporo ginekologow zaleca od 32 tygodnia a niektórzy nawet od II trym po jednej filiżance.
A to krocze to najlepiej olejkiem migdałowym smarować/masować? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4866 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
możesz ewentualnie zadzwonić na BOK i zapytać czy przewidują dostępność w najbliższym czasie, wcześniej cały czas był w sprzedaży.Ewentualnie doz, mają po 119 zł, a odebrać możesz za darmo w aptece. Cytat:
|
|
#4867 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4868 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze ponad 5 tygodni do terminu więc na razie ostrożnie i raczej się oswajam. Będę ćwiczyć według instrukcji epino (na forum dziewczyny bardziej chwaliły ten sposób ćwiczeń), o pompowaniu na razie nie ma mowy, samo włożenie wydawało mi się za 1szym razem niemożliwe , dziś już lepiej, to chyba kwestia tego że ciężko mi się rozluźnić. Tak z tydzień zamierzam tylko rozciągać samo wejście i używać połowy balonika, żadnych wypychań jeszcze nie robię co by niczego nie przyśpieszyć. No i byłam załamana, że taki nienapompowany a ja czuję mega napięcie, ale taki nienapompowany to już 16,5 cm obwodu czyli połowa sukcesu... |
|
|
|
|
#4869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no mnie 30 też nieco przeraża ale musimy dać radę ![]() zaraz zerknę na instrukcję epino, czym ona się tam różni.. |
|
|
|
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4871 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na pewno zdążysz - w instrukcji mówią o 2-3 tygodniach ćwiczeń kto da radę jak nie my |
|
|
|
|
#4872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi ta polozna co miałam z nią teraz spotkanie mówiła ze olejek migdałowy, oliwa z oliwek. Tylko właśnie nie kojarzę od którego tygodnia, ja póki co walczę ostro z hemoroidami bo mi niezle dokuczają od jakiegoś tygodnia. |
|
|
|
|
#4874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Ten 150 chyba nowszy i ma więcej opcji, bodajże dźwięk można wyłączyć, ale to tylko czytałam, nie testowalam na swoim jeszcze. |
||
|
|
|
#4876 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie kupie taka herbatke z malin ?
I od kiedy ten aniball można używać ? Zastanawiam sie nad nim. My seksu w ogóle nie uprawiany od bardzo dawna. Normalnie jak nadejdzie ten dzień to będę czuła się jak jakąś dziewica :P w ogóle jak uzywam globilek dopochwowyh to jestem tam strasznie ciasna. Nawet mam królem z taka niewielka tabletka. |
|
|
|
#4879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bym musiała na kompa wejść a leżę juz pod cieplutka kołderka ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecicie jakas komedie? Maz po operacji spi teraz w innym lozku, a ja nie mogac spac ogladam filmy, ale pomyslow juz mi brak :-D |
|
|
|
|
#4881 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znając moje szczęście to przenoszę dwa tygodnie ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
Tak, ja wybrałam Raszei i mam nadzieję że będą miejsca bo inaczej czeka mnie Polna bez położnej ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
||
|
|
|
#4882 |
|
Rozeznanie
|
Tak sobie patrzę, że zaraz kończymy kolejną część wątku a w kolejnym BĘDZIE SIĘ DZIAŁO!
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4884 | |
|
Wtajemniczenie
|
proszę bardzo
Cytat:
Jak sobie radzisz? U mnie coś się tworzy dopiero za tydzień mam wizytę...W aptece lub w sklepie z ziołami zapytaj o susz z liści malin (możesz powiedzieć że chcesz do picia, możliwe że będą mieli w torebkach ekspresowych). Dziewczyny, powiedzcie gdzie kupię Bavarię? W moim tesco ni ma Chciałabym sobie zagrzać z goździkami, pomarańczą i miodem
|
|
#4885 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja microlife nc 150 kupiłam w doz za 119 zł chyba. Raczej się sprawdza póki co. Cytat:
U mnie ostatni seks był... uwaga , na wakacjach pod koniec lipca😆 Ale czułam po nim taki dyskomfort, że to mnie zniechęca, gorzej niż dziewica😕 no i poza tym każde badanie ginekologiczne mnie boli, nawet jak je robi moja superdelikatna pani gin. Marzy mi się już normalny seks , bez mojego sapania, z normalnym ciałem i kroczem. Córcia śpi miała znów gorączkę to na pół śpiąco dałam jej nurofen i zobaczymy co będzie jutro... oby nic poważnego ale z taką gorączką nieciekawie to wygląda 😕 Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#4886 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No słyszałam ze w Raszei tez sie dzieje i maja koło 12 dziennie ale to wciąż wydaje sie byc mało w porównaniu do Polnej. Ale to jak byłoby oblężenie na Raszei to na Polnej pewnie tym bardziej wiec i tak bym została w takiej sytuacji w Raszei na Twoim miejscu :p na Polnej polozna mi mówiła ze jak jest tłok to znajdują jakieś inne zaciszne miejsce; pokoj zabiegowy wystarcza :p |
|
|
|
|
#4887 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W Piotrze i Pawle bavarie są, ale często wykupione, bo małe zapasy robią niestety Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
Siostra mojej koleżanki rodziła wlasnie w jakimś zabiegowym pokoju, na pewno nie na zwykłej sali porodowej Sent from my iPhone using Tapatalk |
||
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- a i simply a oni są chyba od auchan więc w auchan tez powinna być bavaria |
|
|
|
|
#4890 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
obyś jej nigdy nie spotkała ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
w sumie powinnam już zacząć ale Teżet coś się nie garnie zawsze jak mu powiem żeby mi masaż krocza zrobił to wychodzi z tego co innego ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- ja też kupiłam i leży bez sensu muszę zacząć używać
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

no Polna przez to wydarzenie troche mnie zraziła, tym bardziej ze czekałam na IP 3h wtedy i myślałam ze szybciej sie wykrwawie niż mnie przyjmą.. Ale potem na oddziale nie mogę miec zarzutów, pielęgniarki i lekarze wzorowi..

bylismy pierwszy raz u dentysty, na przegladzie. sr.alam po gaciach bo jakos nie wyobrazalam sobie go na fotelu i dajacego sobie co kolwiek robic w paszczy
i co? szokęsowaty szokęs zaliczylismyz mezem bo bylo cud, miod, malina! no do tej pory wyjsc z podziwu nie moge! i najwazniejsze, ze wszystkie zebole zdrowe 

możesz ewentualnie zadzwonić na BOK i zapytać czy przewidują dostępność w najbliższym czasie, wcześniej cały czas był w sprzedaży.

To już można szturmować.
"

dopiero za tydzień mam wizytę...