Herbaciane pogaduchy :) cz.II - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-08-24, 10:15   #1741
Galijka
Wtajemniczenie

Dot.: Herbaciane pogaduchy :) cz.II

Cytat:
Napisane przez Pstra Pokaż wiadomość
u mnie dochodzi problem lokum jeszcze, bo w piwnicy to raczej go trzymać nie będę

jasne, że się pochwalę
a co do ambitnych planów, to dużo takich miewam. Napalam się, postanawiam ile to nie zrobię i ... mi się odechciewa

u mnie coś się zadziewa, bo od września wracam do starej pracy miało być trochę inaczej, ale cóż. Życie plany weryfikuje i to nie zawsze jakby się chciało
w kubku zielona z cytryną
miłego
Powrót na stare śmieci mówisz? Też tak kiedyś miałam.
Pozostaje liczyć, że będzie lepiej niż było
I znowu będziesz mogła do nas pisać z pracy

Co do ambitnych planów to niestety tez należę do osób ze słomianym zapałem. Napalę się na coś i często nic z tego nie wychodzi. I to nie z przyczyn zewnętrznych ale mojego własnego, prywatnego lenistwa lub znudzenia tematem

A co do konia to nie marudź, dla chcącego nic trudnego. Piwnica może nie jest dobrym pomysłem ale może masz balkon albo taras

W kubku liście maliny

http://www.centaurus.org.pl/

Cmentarz dla zwierząt

Galijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-01, 12:00   #1742
Pstra
Zakorzenienie

witam wrześniowo
Cytat:
Napisane przez Galijka Pokaż wiadomość
Powrót na stare śmieci mówisz? Też tak kiedyś miałam.
Pozostaje liczyć, że będzie lepiej niż było
I znowu będziesz mogła do nas pisać z pracy
no właśnie jestem w pracy. Ale nie do końca jest to powrót na stare śmieci, bo mnie wkrótce przenoszą i zmieni mi się i pracodawca i miejsce pracy ale liczę, że mi się polepszy
Cytat:
Napalę się na coś i często nic z tego nie wychodzi. I to nie z przyczyn zewnętrznych ale mojego własnego, prywatnego lenistwa lub znudzenia tematem
dokładnie mam to samo a z tym dziadem (czyt. leniem) walczy mi się ciężko
Galijko, odliczasz już pewnie dni tylko nie zapomnij zajrzeć potem i się pochwalić, że już po

a ja nie pisałam ostatnio, bo przez ostatni tydzień miałam różne perturbacje, ale mam nadzieję, że już wszystko wyjdzie na prostą i wrócę do starego rytmu

w kubku zielona z truskawką
miłego
Stary 2016-09-02, 12:02   #1743
Galijka
Wtajemniczenie

Ależ oczywiście, że się pochwalę
Aktualnie jestem jeszcze na etapie dopinania wszystkiego na ostatni guzik bo we wtorek idę do szpitala na ściąganie szwu i mam tam już zostać do porodu. Czy to będzie dzień czy tydzień to się okaże
No i tu mam oczywiście babski dylemat - jak się spakować jak nie wiem na ile Pewne jest jedno - jedna torba mi nie wystarczy Wprawdzie TŻ może mi dowozić rzeczy na bieżąco ale wiadomo jak to jest z facetami i pakowaniem babskich rzeczy. Albo nie będzie mógł znaleźć albo weźmie nie to co trzeba Wolę sama się spakować

Pstra, trzymam kciuki, żeby i nowe miejsce i nowy pracodawca byli na plus I to duży najlepiej

A w kubku konsekwentnie liście malin

Cmentarz dla zwierząt

Stary 2016-09-05, 14:23   #1744
Pstra
Zakorzenienie

witam poniedziałkowo
myślałam, że mi się nie uda dziś napisać, bo miałam tyle roboty w pracy od piątku, że nie wiedziałam czy się wyrobię. Musiałam zrobić zestawienie, na które osoba mnie zastępująca miała 2,5 tygodnia czasu. Ale tego nie zrobiła, bo stwierdziła, że nie wie jak się za to zabrać więc ja to zrobię jak wrócę A ja miałam na to 1,5 dnia
Cytat:
Wprawdzie TŻ może mi dowozić rzeczy na bieżąco ale wiadomo jak to jest z facetami i pakowaniem babskich rzeczy. Albo nie będzie mógł znaleźć albo weźmie nie to co trzeba Wolę sama się spakować

Pstra, trzymam kciuki, żeby i nowe miejsce i nowy pracodawca byli na plus I to duży najlepiej
dziękuję też mam taką nadzieję
a co do TŻ to wiadomo jak to z nimi czasem bywa, więc lepiej liczyć na siebie a w Twoim przypadku, to już w ogóle ci nie potrzebne dodatkowe złości na sali porodowej

miłego
Stary 2016-09-05, 15:02   #1745
Galijka
Wtajemniczenie

Ja też mam dzisiaj urwanie głowy a miałam się pakować Tak, tak, jeszcze nie jestem spakowana

Od rana męczą mnie telefonami z pracy, nawet odwiedziny będę dzisiaj miała, oczywiście w sprawach służbowych Myślałby kto, że rodzić mam "za chwilę"
Prywatna wizyta też się szykuje ale to jest ok, przyjaciółka chciała jeszcze wpaść przed szpitalem, jej daruję

A w kubku dla odmiany liście maliny

Cmentarz dla zwierząt

Stary 2016-09-06, 07:30   #1746
Pstra
Zakorzenienie

Galijko, nie wiem jak to będzie teraz z twoim odzywaniem się, więc życzę Ci żeby wszystko przebiegło dobrze, nic Cię nie bolało, dzidzia urodziła się szybko śliczna i zdrowa, i żeby Cię szybko wypisali, bo za długo w szpitalu to nie ma co siedzieć
i czekam na wieści
Cytat:
Ja też mam dzisiaj urwanie głowy a miałam się pakować Tak, tak, jeszcze nie jestem spakowana

Od rana męczą mnie telefonami z pracy, nawet odwiedziny będę dzisiaj miała, oczywiście w sprawach służbowych Myślałby kto, że rodzić mam "za chwilę"
tak to nieraz jest, że sobie człowiek poplanuje, a ktoś lub coś mu to wszystko rozwalą
a w pracy fajnie się obudzili. Ja zauważyłam, że jak człowiek jest w pracy, to nic nie potrzebują, a jak go nie ma to zaraz jakieś telefony albo maile. Ja tak mam, że jak siedzę przy biurku to telefon nie dzwoni, a jak tylko wyjdę na budynek, to zaraz wszyscy do mnie dzwonią i coś chcą

u mnie w porównaniu do wczoraj, słonecznie z rana
a w kubku zielona z mango (już mi się kończy, ale przed przenosinami nie mam zamiaru przynosić sobie nowych herbat)
miłego
Stary 2016-09-14, 13:40   #1747
Pstra
Zakorzenienie

cześć dziewuszki co tam u was słychać? Galijka na porodówce, a reszta? U mnie ostatnio sajgon w pracy. Czasem nawet nie mam czasu coś przegryźć ale na herbatę zawsze znajdę czas

w kubku zielona z truskawką bo mango się skończyło
miłego
Stary 2016-09-18, 10:07   #1748
Galijka
Wtajemniczenie

Witam niedzielnie

I od razu się chwalę Weronika urodziła się w poniedziałek (12.09) o 5:10 siłami natury Właśnie w ten dzień miałam mieć wywoływany poród i widocznie albo się przestraszyła albo uznała, że sama zadecyduje kiedy wyjdzie i na świat zaczęła się pchać już w nocy
No i nad ranem była już ze mną

A co tam u Was? Pstra widzę jak zwykle zapracowana, dietę odchudzająco - głodówkową trzyma

A nasza panna młoda Carmen? Żyjesz jakoś czy emocje już Cię zjadły?

Aneta, a jak u Was chemia przebiega? Jak mąż sobie radzi? A Ty dajesz jakoś radę psychicznie i fizycznie?

Cmentarz dla zwierząt

Stary 2016-09-19, 07:44   #1749
Pstra
Zakorzenienie

witam poniedziałkowo i od razu piszę z rana, bo potem znowu na nic nie będę miała czasu
Cytat:
I od razu się chwalę Weronika urodziła się w poniedziałek (12.09) o 5:10 siłami natury Właśnie w ten dzień miałam mieć wywoływany poród i widocznie albo się przestraszyła albo uznała, że sama zadecyduje kiedy wyjdzie i na świat zaczęła się pchać już w nocy
No i nad ranem była już ze mną
jakie super wieści na początku tygodnia gratuluję i życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, żeby Wam dzidzia zdrowo rosła
a tak swoją drogą, to trochę Cię przetrzymała w tym szpitalu ja bym tyle nie wytrzymała ale najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło i jesteście już w domu (jak mniemam )
a teraz przed tobą 20 szalonych lat, do czasu aż maluszek pójdzie na studia
Cytat:
Pstra widzę jak zwykle zapracowana, dietę odchudzająco - głodówkową trzyma
i jak nie wierzyć ludziom, jak mówią że praca ich wykańcza

miłego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg karta.jpg (25,9 KB, 2 załadowań)
Stary 2016-09-19, 18:15   #1750
Gwiazduniaaa
Przyczajenie

Byłam ostatnio u lekarza, ponieważ picie zielonej herbatki coś mi nie współgrało z organizmem i okazało się, że nie trawię jakiegoś składnika, wiec zielona odpada. Chyba musze pujść w ziółka.
Gwiazduniaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-29, 14:53   #1751
reila_
BAN stały

Ja się totalnie uzależniłam od czarnej z cukrem, cytryną i imbirem

Ale chciałam o morwę biała w liściach zapytać. Ponoć działa nie tylko na gorączkę, ale też odchudzająco. Ktoś próbował?
reila_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-04, 16:41   #1752
Pstra
Zakorzenienie

Dot.: pu-erh a rooiboos tee

Witam wtorkowo ostatnio miałam taki kocioł w pracy że na nic nie miałam czasu. Do tego już nie będę mogła pisać z pracy tylko z telefonu, a tego nie bardzo lubię

A co tam u was dziewczynki? Anetko co u Ciebie? Jak się czuje młoda mama Galijka? Macierzyństwo cieszy czy na razie męczy?

W kubku jakaś Zielona

Miłego popołudnia.
Stary 2016-10-05, 14:43   #1753
Galijka
Wtajemniczenie

Pstra, dobrze, że chociaż Ty się odzywasz

U mnie dzień za dniem jakoś leci Macierzyństwo cieszy cały czas ale czasami też męczy

W kubku ostatnio na zmianę anyżek, koper włoski, kminek, mięta i rumianek
A z telefonu też nie lubię pisać. W ogóle prawie nie korzystam z internetu w telefonie.

Cmentarz dla zwierząt

Stary 2016-10-06, 07:59   #1754
aanetaa007
Rozeznanie

GG do aanetaa007 Send a message via Skype™ to aanetaa007

Czesc,

I ja sie w koncu odzywam. A pisze z telefonu tylko u mnie to troche inaczej wyglada, bo musze najpierw napisac w ' Wordzie' a potem kopiuj, wklej.
U mnie leci: raz lepiej raz gorzej. W tym momecie jestesmy na etapie: GORZEJ! A to przez to, ze jestem padnieta. Niby Tesciu byl do pomocy ale to wiecej mnie kosztowalo niz jak bylam sama. Szkoda gadac a podsumuje jego wizete cytujac komplement, który strzelilam tesciowej po czym Ona odrazu sie rozlaczyla na Skype. A powiedzialam jej, "ze ja podziwiam, bo jak by dziadek byl moim mezem to Dawno w dupe bym go kopla".

Moj maz mial przeszczep zaplanowany na 22/23 wrzesnia ale nie doszlo do niego, bo tydz wczesniej bialaczka wrocila. Przerzucili go na Inny szpital I dostal miesieczna chemie w ciagu 5 dni. Od 3 tyg czekaj az szpik ruszy ale podejrzewaja, ze juz go usmiercili. Sa dwie opcje: A) jak ruszy to maz wroci na pare dni do domu, zrobia mu biopcje szpiku, I przeszczep. B) nie ruszy to dadza mu kolejna chemie, by wybic reszte komorek rakowych co moga byc w jego ciale I pojdzie na przeszczep. Nie wiem ktora lepsza opcja, ale juz bym to chciala miec za soba. Jak sie balam na poczatku przeszczepu tak teraz przyjme wszystko byle juz byl w domu.

Henkowi Ida kly, rozumie co raz wiecej. Rosnie jak na drozdzach. Od dwoch dni rozcieczam mu mleko w nocy zeby powoli zlikwidowac jedzenie nocne, ale zobaczymy jak bedzie. Chwilowo robi mi pobudki przed 6 rano wiec dostaje w kosc ale przynajmniej spie z nim na jego drzemce.

Ja zas musze sie przypilnowac z jedzeniem, bo przytesciu to bylo roznie. Schudlam znow. Tym razem musial obraczke przelozyc na srodkowy palec, bo mi spadala. A tak to ciagne to wszystko do przodu ile sie da.

Pstra bedziesz musiec sie przelamac do pisania z telefonu bo ten watek upadnie bez ciebie. Masz jakas refleksje po powrocie na stare smieci?

Galijko jak tam mala? Daje Ci cos pospac? Ja z moich pierwszych 3 miesiecy zycia Henia Malo co pamietam. A jak tatus, bo moj maz to Malo co pomagal bo sie bal ( ale to jego 1 bylo)?
W kubku roznie bywa- co w padnie ale przewaznie Kawa Zebym dala rady od 6 do 23 zyc.
Pozdrawiam
21 day fix

PiYo

w planach:
Focus T25

Insanity Max: 30

15/06/15
aanetaa007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-10, 20:01   #1755
Pstra
Zakorzenienie

Cytat:
W kubku ostatnio na zmianę anyżek, koper włoski, kminek, mięta i rumianek
ale urozmaicenie ja z ziołowych to tylko pokrzywę popijam
Cytat:
A z telefonu też nie lubię pisać. W ogóle prawie nie korzystam z internetu w telefonie.
ja z reguły też sporadycznie, ale jak bym nie korzystała to bym nie miała jak się do was odezwać
Cytat:
Napisane przez aanetaa007 Pokaż wiadomość
Szkoda gadac a podsumuje jego wizete cytujac komplement, który strzelilam tesciowej po czym Ona odrazu sie rozlaczyla na Skype. A powiedzialam jej, "ze ja podziwiam, bo jak by dziadek byl moim mezem to Dawno w dupe bym go kopla".

Cytat:
Moj maz mial przeszczep zaplanowany na 22/23 wrzesnia ale nie doszlo do niego, bo tydz wczesniej bialaczka wrocila. Przerzucili go na Inny szpital I dostal miesieczna chemie w ciagu 5 dni. Od 3 tyg czekaj az szpik ruszy ale podejrzewaja, ze juz go usmiercili. Sa dwie opcje: A) jak ruszy to maz wroci na pare dni do domu, zrobia mu biopcje szpiku, I przeszczep. B) nie ruszy to dadza mu kolejna chemie, by wybic reszte komorek rakowych co moga byc w jego ciale I pojdzie na przeszczep. Nie wiem ktora lepsza opcja, ale juz bym to chciala miec za soba. Jak sie balam na poczatku przeszczepu tak teraz przyjme wszystko byle juz byl w domu.
Najgorsze jest to czekanie, ale musicie być dobrej myśli. Ja trzymam za was kciuki i wiem, że dacie radę. Dla siebie i dla Henia
Cytat:
Pstra bedziesz musiec sie przelamac do pisania z telefonu bo ten watek upadnie bez ciebie. Masz jakas refleksje po powrocie na stare smieci?
oj dziękuję Ci bardzo za miłe słowa, ale sama nie dam rady utrzymać wątku i Wy musicie być
a co do powrotu na stare śmieci, to nie do końca są stare, bo przenieśli mnie. Nie jestem teraz sama w biurze, roboty więcej co mnie cieszy, bo ja lubię jak się coś dzieje, a nie jak tylko patrzeć na zegarek i czekać aż minie czas pracy

w kubku nowość - zielona z żurawiną i truskawką - skorzystałam ze zniżkowego kuponu i sobie kupiłam 2 herbatki w five o'clock
miłego
Stary 2016-10-11, 11:11   #1756
Galijka
Wtajemniczenie

Witam wtorkowo

Aneta, z tym spaniem to marnie ale ciągle powtarzam, że moja psina przygotowała mnie do uroków macierzyństwa. Były okresy kiedy co 3h musiałam z nią na pole wychodzić

Jeśli chodzi o pomoc TŻa to też marnie Tzn. stara się ale po pierwsze jak wróci z pracy jest godzina 16-ta, po drugie chyba też ma obawy bo to takie maleństwo a po trzecie Mała najchętniej wisiała by mi przy piersi no i tu też się nie wykaże A poza tym ja już taka jestem, że wolę sama coś zrobić niż kogoś prosić a on jak to facet, często sam się nie domyśli.
No ale przynajmniej czasami ponosi, pobawi no i ogarnia inne sprawy typu pies, zakupy, odkurzanie i takie tam

Pstra, Twoja nowa herbata brzmi smakowicie

Cmentarz dla zwierząt

Stary 2016-10-21, 17:09   #1757
Pstra
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o pomoc TŻa to też marnie Tzn. stara się ale po pierwsze jak wróci z pracy jest godzina 16-ta, po drugie chyba też ma obawy bo to takie maleństwo a po trzecie Mała najchętniej wisiała by mi przy piersi no i tu też się nie wykaże A poza tym ja już taka jestem, że wolę sama coś zrobić niż kogoś prosić a on jak to facet, często sam się nie domyśli.
No ale przynajmniej czasami ponosi, pobawi no i ogarnia inne sprawy typu pies, zakupy, odkurzanie i takie tam

Pstra, Twoja nowa herbata brzmi smakowicie
Witam piątkowo
U mnie w dalszym ciągu kocioł w pracy a jak wracam to już nie mam ochoty w necie siedzieć
Z TŻetami już tak jest Galijko, ale dobrze że się stara
A herbatka rzeczywiście fajna kupiłam jeszcze o nazwie słodkie mango czy jakoś tak i też jest fajna. A teraz w kubku zielona z truskawkami
miłego weekendu
Stary 2016-10-27, 10:24   #1758
Galijka
Wtajemniczenie

Cześć Herbatniczki

Faktycznie u nas zastój a Pstra sama nie uciągnie, trzeba pomagać
No ale ja świeża mama, Carmen świeża żona a Aneta ma sto tysięcy innych spraw na głowie.

No ale Carmen pochwal się ślubem

Aneta, jak będziesz miała chęci i siłę to dawaj znać na bieżąco co u Was.

U mnie za to prawie każdy dzień taki sam. Z przerwami na jakiś spacer, raz byliśmy nawet w lesie. Istne szaleństwo, nie? Cóż za rozrywkowe życie
Poza tym w tym tygodniu miałyśmy iść na szczepienie ale małą męczy katar i przełożyliśmy na przyszły tydzień.

Co do herbatek to ostatnio piję zwykłą czarną z cytryną i odrobiną miodu bo coś mnie łapie.
Pisałam Wam ostatnio o tych różnych cudach, w które się zaopatrzyłam tzn. kminek, anyż i koper włoski do zaparzania. Nie wchodząc w szczegóły ma to pomagać w karmieniu. Tak ogólnie mówiąc. Piłam przez kilka dni po czym gdzieś wyczytałam, że jest niewskazane przy karmieniu a zwłaszcza anyż. I bądź tu mądry człowieku, gdzie nie spojrzysz to inne informacje
Z samą kwestią diety przy karmieniu jest to samo. Oszaleć można

Cmentarz dla zwierząt

Stary 2016-11-02, 14:11   #1759
Pstra
Zakorzenienie

Cytat:
Faktycznie u nas zastój a Pstra sama nie uciągnie, trzeba pomagać
No ale ja świeża mama, Carmen świeża żona a Aneta ma sto tysięcy innych spraw

U mnie za to prawie każdy dzień taki sam. Z przerwami na jakiś spacer, raz byliśmy nawet w lesie. Istne szaleństwo, nie? Cóż za rozrywkowe życie

Co do herbatek to ostatnio piję zwykłą czarną z cytryną i odrobiną miodu bo coś mnie łapie.
Witam listopadowo
No faktycznie, sama wątku nie uciągnę

Galijko a czy Ty myślisz że ja mam bardziej rozrywkowe życie? Do pracy i z pracy, dni lecą między palcami, w ulotkach już się pojawiły prezenty dla dzieci pod choinkę, zaraz będzie Sylwester i kolejny rok na boku
Herbatkowo bez zmian, spijam co mam

Teraz w kubku zielona z cytryną
Miłego dnia
Stary 2016-11-04, 11:43   #1760
Galijka
Wtajemniczenie

I ja witam

W Krakowie piękny ale zimny piątek. Przez okno wygląda jakby nie wiadomo jak ciepło było, słońce tak fajnie świeci A na termometrze 4 st.

Grudzień faktycznie się zbliża wielkimi krokami, u nas to będzie pierwszy Mikołaj, pierwsza Gwiazdka Czas prezenty kupować Pytanie tylko czy to będą prezenty dla mamy czy dla dziecka
Muszę się tylko zastanowić gdzie choinkę postawię bo po przemeblowaniach nie mam ni w ząb miejsca A choinka przecież musi być. U mnie od zawsze było prawdziwe, duże (do sufitu), piękne drzewko. Teraz już niestety takie się nie zmieści ale muszę znaleźć coś pośredniego, bo jakiejś małej popierdułki też nie chcę Tym bardziej, że to pierwsze święta Weroniki

Cmentarz dla zwierząt

Stary 2016-11-08, 12:11   #1761
Pstra
Zakorzenienie

Witajcie
U mnie dziś pogoda bardziej zimowa niż jesienna. Rano było mglisto ale się już rozeszło. Co nie zmienia faktu, że chodzę ostatnio jakaś niedospana
Cytat:
Grudzień faktycznie się zbliża wielkimi krokami, u nas to będzie pierwszy Mikołaj, pierwsza Gwiazdka Czas prezenty kupować
jak ja nie lubię kupować prezentów! Chociaż gorsze niż kupowanie jest wymyślanie co kupić. Bo jak się wymyśli to już z górki

W kubku sorbet z porzeczki
Miłego dnia
Stary 2016-11-14, 13:45   #1762
Galijka
Wtajemniczenie

Witam po weekendzie

Pstra, ja myślę, że cały problem w kupowaniu prezentów to jest właśnie ich wymyślanie Jak się już wie to zazwyczaj to już nie problem

My (tzn. ja i moje rodzeństwo) mamy teraz problem bo pod koniec listopada nasz tata ma okrągłe urodziny i jesteśmy w kropce. Zawsze jest problem co mu kupić a co dopiero na taką rocznicę. No nic, mamy dwa tygodnie żeby coś wykombinować.

U mnie już prawie zima, w sobotę śnieg poprószył i do tej pory gdzieniegdzie na dachach się utrzymuje

A herbatka to ostatnio malinowa na te zimne wieczory. Ale taki sorbet porzeczkowy to ja chętnie, najlepiej zmrożony

Cmentarz dla zwierząt

Stary 2016-11-17, 14:37   #1763
Pstra
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
U mnie już prawie zima, w sobotę śnieg poprószył i do tej pory gdzieniegdzie na dachach się utrzymuje

A herbatka to ostatnio malinowa na te zimne wieczory. Ale taki sorbet porzeczkowy to ja chętnie, najlepiej zmrożony
Co do śniegu, to u mnie prószył w jeden dzień przez parę minut i na tym się na razie skończyło Teraz jest pochmurno i deszczowo
Ten sorbet jest całkiem fajny, ale bardziej mi smakuje słodkie mango Jest smaczniejsza niż ta z mango co kupowałam w Almie

Teraz w kubku zielona z truskawkami
Miłego dnia
Stary 2016-11-18, 17:36   #1764
aanetaa007
Rozeznanie

GG do aanetaa007 Send a message via Skype™ to aanetaa007

Z przykroscia musze was poinformowac, ze moj kochajacy maz zmarl 3 listopada po 5,5 miesiacach walki z bialaczka.
21 day fix

PiYo

w planach:
Focus T25

Insanity Max: 30

15/06/15
aanetaa007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-18, 17:55   #1765
carmen4400
Zadomowienie

Dot.: pu-erh a rooiboos tee

Aanetaa tak mi przykro jedynym plusem jest to że Tam już się nie męczy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2016-11-18, 22:04   #1766
Galijka
Wtajemniczenie

O Jezu, nie wiem co powiedzieć. Człowiekowi wydaje się, że nieszczęścia są daleko od niego, że jemu to się nigdy nie przytrafi a jednak tak nie jest. Nieszczęścia atakują znienacka.
Aneta, strasznie mi przykro. Wiem, że na pewno jesteś silna dla Henia ale pamiętaj, że Tobie też się należą chwile słabości i czas na żałobę.

Cmentarz dla zwierząt

Stary 2016-11-21, 07:26   #1767
Pstra
Zakorzenienie

O matko. Tak mi przykro Trzymałam za was kciuki, żeby Wam się wszystko udało i nawet mi do głowy nie przyszło, że może być inaczej
Stary 2016-11-21, 08:43   #1768
Galijka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pstra Pokaż wiadomość
Trzymałam za was kciuki, żeby Wam się wszystko udało i nawet mi do głowy nie przyszło, że może być inaczej
Ja dokładnie tak samo

Cmentarz dla zwierząt

Stary 2016-11-29, 09:16   #1769
Galijka
Wtajemniczenie

Dziewczyny, dzisiaj DDD.
Pstra, masz coś upatrzone? Ty zawsze korzystałaś

Cmentarz dla zwierząt

Stary 2016-11-30, 07:18   #1770
Pstra
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Dziewczyny, dzisiaj DDD.
Pstra, masz coś upatrzone? Ty zawsze korzystałaś
Tak, wiem że wczoraj był DDD i nawet jakieś 2 tygodnie temu przeglądałam jakie sklepy biorą udział i co mają w ofercie
Ale wczoraj miałam kocioł w pracy i tylko mi się rano udało zamówić jakiś drobiazg na prezent a z herbacianych zakupów nic nie wyszło
A jak twoje zakupy Galijko? Udało Ci się coś fajnego wychaczyć?

Miłego dnia

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości