|
|
#4651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
Cytat:
Cytat:
Jest go jakby za dużo w naczyniach i tak sobie sika przy pobieraniu. Co do herbatek, to mi po prostu bardzo smakowały i chyba jak placebo działały Dobrze że o Hafiji piszesz, bardzo ją cenię Laktatorem musiałam się ostro napracować, a udało mi się dość długo karmić
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Laurka nie twierdze, ze musi byc alergia, ale niestety chemia jest w wszystkim. To juz mnie bardziej drazni w jedzeniu niz kosmetykach.
Co do skladu kosmetykow to od ziajki dużo bardziej mnie przeraża johnson. Właśnie jest program o xylitolu i jego cudownym dzialaniu na bakterie w jamie ustnej ![]() Właśnie zapisalam się do dentystki na wtorek, jak cudownie byloby usłyszeć, że nie ma nic do robienia... |
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
18/40 it's a girl. ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
18/40 it's a girl. |
||
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się popołudniowo
U mnie szaleństwo, wczoraj tż był w domu, to wszystko załatwialiśmy. Udało nam się wyrwać na romantyczną kolację i tak sobie we 3 spędziliśmy pierwszą rocznicę A dzisiaj dopiero znalazłam chwilę żeby Was nadrobić, nacytowałam i standardowo wszystko mi skasowało.MartaMagda kciuki za Tatę, ważne że wszystko w porządku. Anolta dużego masz Janka, gratuluję Co do kosza, ja nie planuję kupować, ewentualnie zwykły i codziennie wyrzucać, albo tak jak Just mówi, na balkon i heja ![]() Dziewczyny jakie kosmetyki są dziecku tak naprawdę potrzebne na początek? Chciałabym na razie uniknąć emolientów, więc co mam kupić? Bepanthen do pupy, ale jaki, bo są różne rodzaje. A żel do mycia? I dziecko smaruje się czymś po kąpieli? Jakiś balsam, olejek? No i na pewno potrzebujemy kremu na spacerki. A co jeszcze jest wazne? |
|
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bepanthen extra jest od urodzenia. Żel do mycia,jakiś delikatny, jest spory wybór, ja wybieram hipp santf. I nie będę go do każdej kąpieli używała bo przecież maluszek się aż tak nie brudzi. Balsam można chyba kupić w razie potrzeby- przesuszonej skóry. Olejek też niby nie jest niezbędny, skłaniam się ku migdałowemu, do smarowania przed kąpielą na suche partie skóry, czy do masażu. A na spacery to na pewno będę używała kremu nivea baby na każdą pogode, nie ma wody w składzie więc jest świetny na mróz. Jak chcesz coś sama poszukać to plecam ten blog: http://www.srokao.pl/
|
|
#4657 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i johnson też mnie przeraża No ja fluoru planuję nie używać do minimum 9 roku życia dziecka. Aaaa dentysta, też się muszę umówić, ukruszył mi się ząb i plomba wypadła...Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
Przy Michale używałam tego kremu Nivea, że też zapomniałam o tym
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny
czyli noworodka tylko taz na jakis czas kapie sie w wodzie z płynem, a tak to w samej wodzie? I olejek tez tylko jak sucha skóra?
|
|
|
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pudru nie warto kupować jeśli masz kartoflanke w domu. Krem miałam w ubiegłym roku jakiś na zime właśnie z roska z babydream i bambino. Tak naprawde to wszystko wyjdzie w praktyce, bo może się okazać ze to czy tamto nie będzie pasować, czegoś skóra dziecka nie będzie wymagać, a znowu coś tam jeszcze będzie trzeba dorzucić. Ale nisko dzisiaj Wojtuś kopie, tak kilka cm od pachwiny czuje... Jedziemy teraz na weekend do teściów, jeszcze nawet spakowani nie jestesmy a tu już pytanie co chce na obiad. I już ciśnienie mi się podnioslo...
Edytowane przez sunny_eyes Czas edycji: 2016-10-11 o 15:10 |
|
|
|
|
#4660 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzieki temu pelni specjalne funkcje takie jak skladowanie smieci, suszenie prania i tymczasowe przechowywanie innych gratow. Jest caly zabudowany nikt nic nie widzi Cytat:
A co do wszelkich kremow i plynow. Planuje myc dziecko sama woda na poczatek i niczym nie smarowac, dopoki nie zauwaze ze jest potrzeba. Wiadomo chemia jest wszedzie ale smarujac siebie czy dziecko swiadomie wcieramy ja w skore. Z jedzeniem jest inaczej-musimy jesc. Uwazam tez ze latem dziecko powinno sie popoludniami wystawiac chociaz na 15 min na slonce bez filtra, w koncu to witamida D. A te kremy z filtrami to mam wrazenie ze rakotworcze tak samo i jedna wielka sciema dla kasy. Ale jak zwykle to teoria moja w praktyce sie okaze.
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To się ciesz, zjesz co będziesz chciała
|
|
#4662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Filtrów dla Miśka nie używam prawie wcale, jedynie gdy na słońcu jest cały dzień, tak to się obywamy. A używam tylko mineralnych nigdy chemicznych wchłaniających się. Cytat:
|
|
#4663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
18/40 it's a girl. |
|
|
|
|
#4665 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Przesłodkie śliczności
otulaczyk boski. Już sobie w nim wyobraziłam maleństwo Cytat:
![]() Cytat:
http://www.rossmann.pl/Produkt/HiPP-...-ml,97074,7256 http://www.rossmann.pl/Produkt/HiPP-...-g,337017,7251 i puderek do pupci babydream i krem na każda pogodę nivea Cytat:
zdążysz się spakować ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- A ja mam pytanie z innej beczki. Kupujecie jutro w rossmanie podkłady,pudry? jak tak to jakie ? Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4666 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja kupuję rimmel wake me up |
|||
|
|
|
#4667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak tak krowie mleko jest tylko dla krow znam to. Kazdy wierzy w to co chce.
|
|
|
#4668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
juz mam mamie kupic podkład, a sobie kupie podkład z Ireny Eris matujący bo koleżanka caly czas go chwali. I bardzo lubie sypki puder z Bourjois, ale chyba tym razem wypróbuje sypki z Eris bo tamtego juz miałam z 5 opakowań i mi sie znudził a i na cienie pod oczami polecam korektor z Loreal True Match ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- A ja w sumie jestem na bezmlecznym wychowaniu i tez żyje. Nigdy nie lubiłam mleka, mama mowi ze nawet jej szybko odrzuciłam tak po prostu. A moj brat i reszta dzieci w rodzinie wychowywana na krowim mleku i tez wszyscy żyją. Ale wiadomo, 20-30 lat temu to mleko chyba troszkę inne było. |
||
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
O co chodzi z tym krowim mlekiem? Moja córka jak miała dwa latka to nie chciała pić już mleka dla dzieci więc podawałam jej zwykłe mleko z płatkami. Uwielbiała
Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
#4670 |
|
Zadomowienie
|
Z tym mlekiem rozne sa teorie. Tez nie wiem czemu nie ktorzy sa az tak przeciwni. Wiadomo ze jedno dziecko bedzie pilo a drugie nie badz bedzie mialo przez nie problemy. Nie mam zamiaru zakladac z gory ze mleko krowie jest zle i zaszkodzi mojemu dziecku. Oczywiscie mam tu na mysli mleko dobrej jakosci a nie pierwsze lepsze uht bo to dla mnie nie jest mlekiem.
że nie opuszczę Cię..." --> 30 czerwca 2012 )Edytowane przez paulinka009 Czas edycji: 2016-10-11 o 18:25 |
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
ja z kolei slyszałam kiedyś, ale mogę coś przekręcić, że właśnie dużo dorosłych nie toleruje mleka. Ja nie przepadam, za wyjątkiem owsianki na mleku i kakao
|
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem jakąś zagorzałą przeciwniczką mleka mimo, że praktycznie go nie piję, jedynie tyle ile do kawy wlewam..
Tu jest w skrócie napisane dlaczego nie należy mleka dzieciom dawać: http://dziecisawazne.pl/10-powodow-d...rto-pic-mleka/ Jak ze wszystkim, znajdą się artykuły, że mleko jest BE, znajdą się artykuły że mleko jest super bo witaminy, minerały itp. Pamiętajmy, że w nadmiarze to nawet najzdrowsza rzecz może zaszkodzić. Wątpię, że jak dziecko zje płatki z mlekiem raz na jakiś czas to coś mu się od tego stanie. |
|
|
|
#4673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz od swieta owsianka na mleku i kawa z mlekiem.
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam postu od soboty... Poszalalyscie!
![]() MałaMi gratulacje ❤ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za kciuki!
U nas wszytsko w porzadku. Mały sie rusza i nie dało się go złapać wiele razy. Wszystko się ładnie rozwija, rosnie i jest w porzadeczku. Mierzy około 25cm i waży ponad pol kilo! Mamusię skopał równo! Pytałam o moje -2kg ale lekarz powiedział, ze dopoki mały sie dobrze rozwija i rosnie to mam sie nie przejmowac. Takze super! Mamy nawet profil w 3d, ale to moze w klubie pokaze
|
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się z każdej udanej wizyty! Dziękuję Wam też za słowa wsparcia Kiedy emocje opadły i zaczęłam do siebie dochodzić zapukała do mnie kontrola z ZUSu. Nie dość, że mała mnie kopie to jeszcze życie postanowiło zasadzić mi kopiaka w tyłek... Także proszę jeszcze o trochę kciuków. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje Opium!
![]() Ale masz ogromnego syna już ![]() MartaMagda, co za kontrola? Z powodu L4 czy co? Kciuki są
|
|
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
MartaMagda kontrola z powodu L4 pewnie? masz chodzone wystawione? o coś wypytywał ktoś? a co jeśli byłabyś w sklepie akurat
|
|
|
|
#4679 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I do dzis uwielbiam je pic, Za to moj maz jak wypije szklanke mleka to po chwili bieg do lazienki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę nad tym. Miała któraś?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...oundation.html Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

90/60
Jest go jakby za dużo w naczyniach i tak sobie sika przy pobieraniu. Co do herbatek, to mi po prostu bardzo smakowały i chyba jak placebo działały