|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
O Matko! Oby znalazł nadal pełny!
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Jest!!! Ufff
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1324 | |||
|
Ania
|
Cytat:
A powiedz mi korzystacie z programu mdm?? czy jak?? No i najlepszego z okazji rocznicy! ![]() Zamówcie sobie chinczyka do domu! ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;66260936]Super z tym zdzierakiem! Możesz zacząć internetowy biznes Wyniki.moczu Hani super ![]() Aniu najlepszego dla Maji i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu![/QUOTE] Brawo za wyniki ![]() wow!! Cytat:
Cytat:
![]() Moja Hania od kilku dni bierze żelazo, i teraz patrzę też te kupki robi zielonkawe. A i jutro się okaże, czy możemy jechać nad morze ![]() Auto na 9.00 do mechanika musi pójść,bo zepsuła się prawdopodobnie jedna z trzech rzeczy... Najdroższa 500zł Oby się dało naprawić jutro... bo jak nie pojadę, to chyba się zapłaczę
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|||
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Hanus tak cena bardzo dobra jak na Krk. Lokalizacja tez. Nie daleko mieszka brat tz i moja koleżanka
![]() Jest przychodnia,kościół,sklep y,przedszkole itp. Blisko bym miała na działkę. Chcemy skorzystać z mdm. Maja dzisiaj tak mi ścisłą brodawke ze cały czas mnie boli... Oby z wyjazdem się udało. Morze za rok jak wszystko dobrze się ułoży. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1326 | |||
|
Konto usunięte
|
Konkret
Cytat:
wybacz Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- U nas były dzisIaj w koncu koleżanki z pracy męża. Już jakiś czas się do nas wybierały, ale zawsze coś wyskakiwalo. Fajne, młode dziewczyny, lubię je. Wchodzą i się pytają: " jaki rozmiar pampersow nosi Hania, jedynki czy dwójki?" padłam Mówię że czwórki, one w szoku na dzwojkach jest napisane, że od 3-6kg, to myslaly, że skoro Hania urodziła się z wagą troszkę ponad 4kg to będą ok Kochane dziewuchy. W ogóle im się nie dziwię, kiedyś też nie miałam pojęcia rozmiarach pampersow.Kupiły je już dawno, ale że obie pracują w sklepie to wymienia nam na rozm 4
|
|||
|
|
|
#1327 |
|
Rozeznanie
|
Zabcia super ze się znalazł! Ktoś oddał, czy po prostu sobie leżał i czekał?
Haneczka oby się udało jechać! |
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
Jest plus mieszkania na totalnym zad*upiu! Bylam w Lidlu i obkupilam M
moze szalu nie bylo ale kupilam dresy, body, bluzeczki i skarpetki no i 120zł poooszło
|
#1329 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wow
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Całe szczęście! Cytat:
Oby się udało! [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;66274911]R]U nas były dzisIaj w koncu koleżanki z pracy męża. Już jakiś czas się do nas wybierały, ale zawsze coś wyskakiwalo. Fajne, młode dziewczyny, lubię je. Wchodzą i się pytają: " jaki rozmiar pampersow nosi Hania, jedynki czy dwójki?" padłam Mówię że czwórki, one w szoku na dzwojkach jest napisane, że od 3-6kg, to myslaly, że skoro Hania urodziła się z wagą troszkę ponad 4kg to będą ok Kochane dziewuchy. W ogóle im się nie dziwię, kiedyś też nie miałam pojęcia rozmiarach pampersow.Kupiły je już dawno, ale że obie pracują w sklepie to wymienia nam na rozm 4 [/QUOTE]Haha To nam z kolei raz przyniesiono paczkę trójek, a Marysia wtedy miesiąca nie miała ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
finalnie nie kupiłam. Jutro muszę podjechać jeszcze raz po pieluszki bo naprAwdę dobra cena. Zrobię zapas 4 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie te body są z trochę cienkiej bawełny, ładnie się piorą i noszą ale wolę zdecydowanie Coo chi coo bo są grube i mięciutkie
|
|
#1332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypadają mniejsze niż Dada Premium.Cytat:
czasem złe baczki ale bardzo rzadko.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1334 |
|
Rozeznanie
|
A może wiecie gdzie kupimy Pampers zielone w jakiś promo?
muszę zrobić zapas trójek
|
|
|
|
#1335 | |
|
Ania
|
Wróciłam niedawno z basenu
- trochę sie krepowalam na początku, ale to olalam fajnie bylo A ja mam bebiko i Hania zadowolona nic sie po nim nie dzieje. Cytat:
a powiedz mi, kontaktowałas się z doradcą czy sami dzialacie...? No to powodzenia życzę w takim razie [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;66274911]Konkret Rozpędzilam się wybacz Ufff dobrzr że się znalazł Oj mam nadzieję że wypad jednak dojdzie do skutku i autko będzie sprawne ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- U nas były dzisIaj w koncu koleżanki z pracy męża. Już jakiś czas się do nas wybierały, ale zawsze coś wyskakiwalo. Fajne, młode dziewczyny, lubię je. Wchodzą i się pytają: " jaki rozmiar pampersow nosi Hania, jedynki czy dwójki?" padłam Mówię że czwórki, one w szoku na dzwojkach jest napisane, że od 3-6kg, to myslaly, że skoro Hania urodziła się z wagą troszkę ponad 4kg to będą ok Kochane dziewuchy. W ogóle im się nie dziwię, kiedyś też nie miałam pojęcia rozmiarach pampersow.Kupiły je już dawno, ale że obie pracują w sklepie to wymienia nam na rozm 4 [/QUOTE]Ha ha ha, jedynki, kiedy to było... Ale tez sie nie dziwię...
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jutro mamy szcZepienie 5w1 i pneumokoki ehhhhhhh
|
|
#1337 |
|
Konto usunięte
|
Ja teraz mam właśnie te lidlowe. Faktycznie są mniejsze niż Dady i jakieś takie sztywniejsze trochę. Są też mniej elastyczne ale ogólnie ujdą.
Jutro jadę starszaków zawieźć na basen to wejdę do lidla, bo bliziutko. zabcia dobrze że portfel się odnalazł! ania, jak mieszkanie fajne to brać Duży balkon to fajna sprawa Mój tz na szczęście sam wszystko umie choć często chęci brak.. A ja cały czas tylko wymyślam co by to zmienić
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam pochwalić się Maja po raz pierwszy przewróciła się z pleców na brzuszek i to właśnie dziś Z tej okazji do tej pory nie śpi tylko bawi się i głośno gaworzy Ja padam na cycki...Tz na 6 do pracy Aaaa i z okazji 3 rocznicy dostałem bransoletkę z serduszkiem i znakiem nieskończoności Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1341 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo Tesco z kartą club card.Oj tak my kupiliśmy parę paczek 1-i duże były. W szpitalu dali nam bella happy 0 i leżały idealnie. Cytat:
Cytat:
3 są niby ok jak zakładam, ale straszne schodzą w dół albo na bok :/ mam e domu 4-jutro spróbuje założyć i zobaczę czy pora na zmianę czy jeszcze nie.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze to mi by wystarczyło to mieszkanie. Będę tz pospieszac żeby załatwić kredyt. Bo mieszkając U taty na pewno coś odlozymy. Asa kiedyś pieniądze mi wypłaca więc bym mogła je na coś przeznaczyć do mieszkania. Tz sam położy panele i pomaluje. Mój tata wszystko w mieszkaniu sam zrobil wiec myślę że jakby tylko miał siłę to pewnie by nam pomógł. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1343 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
będzie dobrze Cytat:
Piękny prezent dostalaś Ja co najwyżej mogę liczyć na czekoladki w imieniny, mój mąż jest totalnie nieromantyczny i antyptezentowy. Pierścionek zaręczynowy kupił żebym mu przestała truć tyłek Marcelina też nie śpi... Zjadła z 2 cycek i zadowolona bawi się rączkami.... Pierwszy raz takie coś jej się dziecko eje i mam nadzieję ostatni
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Honciu U mnie już jest taki drugi raz:/ przy pierwszym sama padła o 23 :/ może dziś też Tak będzie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to mówią " pośpiech jest złym doradcą"...
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My ze względu na brak czasu i osób czy sprawdzonej ekipy zdecydowaliśmy się na mieszkanie z rynku wtórnego. Byłam już w ciąży i nie mieliśmy też zbytnio czasu na wykończenie od podstaw mieszkania. Wy macie o tyle komfortowa sytuacje, ze mieszkając u taty możecie coś odłożyć zawsze to większy własny wkład.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ratę kredytu będzie trzeba płacić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
Dziewczyny U nas chyba ząbki idą...bo palec tz pomaga...Maja trzyma w ustach palec i się uspokaja...Oczywiście dalej nie śpi. Powiedzcie co polecacie na ząbki? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1348 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle pajace ma już na styk, a nie am większych :/ Cytat:
Portfel leżał sobie, bo to na szczęście odludzie, a mąż pamiętał gdzie wyciągał papiery i mógł wypaść. Nie wiem coby było gdyby się nie znalazł, nawet nie chce myśleć. Cytat:
Albo po prostu kg to kg, a budowa cała się liczy.Np Gabi ważyła 3480 i 53cm miała przy porodzie, a ubranka rozmiar 50!! były za duże na początku. Miałam takie 3 body w razie w i się w nich topiła.
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie patrzę na kg przy pieluszkach. Tu chodzi o swobodę ruchu i czy nie uciskają. My teraz jesteśmy na 3
Czytam Was dziś ale nie miałam siły odpisywać. Tomek dziś dal popalić, a starszak już świruje w domu. Jutro go wysyłam do przedszkola bo już nie kaszle. Mam nadzieję że pochodzi trochę to ja odpocznę. Z jednym jest znacznie lżej. Ania najlepszego dla Was, trzymam kciuki za mieszkanie. Co do prezentu to ja ostatnio mojemu podałam na tacy bo sam nie wpadnie. Link do kompletu który mi się podobał i dostałam co chciałam. Sam z siebie nigdy nie kupi. ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Zabcia super że portfel się znalazł Wieczorkiem szukałam na ali jakiś zawieszek zabawek. Najtańsze u nas to 20zł. Liczę że znajdę tam coś tańszego. Parę rzeczy mi się spodobało. Muszę tylko przeanalizować które najbardziej się opłacają. ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Na ząbki są żele i pomagają. Jeszcze środek homeopatyczny camilia tylko to drogie bo ok 20zl za 10 ampułek. Przy starszaku stosowałam na noc jak wiedziałam, że może być źle. Dziś w pytaniu na śniadanie było o masażu stópek u dzieci (mama mi powiedziała). Obejrzałam potem online i było że np na kolki, na bolesne ząbkowanie. Różne części stopy odpowiadaja za różne rzeczy. Od dziś zaczęłam masować stopy, może to będzie nasz złoty środek na kolki . |
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może coś wychaczysz dla siebie ![]() Aniu u Nas też problem z dziaslami bo ząbków to nii ma placzki wieczorem megaa jak TZ wraca to śpi więc najgorsze sama ogarniam.Mamy jakiś żel, e lodowce leży jutro zerkne. Na chwilę działa ale paluszek bo buzi, wylize i nie ma eh do tego wieczornna koopa zielona i pasmo śluzu. Coś mi z SR świta że przy programach pocztowych rzy wychodzeniu ząbków takie koopy mogą być, mamy starszakow prawda to? Mam czekać czy panika i na szybko pediatra? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.

wybacz
Mówię że czwórki, one w szoku 

no i 120zł poooszło

Oby się udało!
finalnie nie kupiłam. Jutro muszę podjechać jeszcze raz po pieluszki bo naprAwdę dobra cena. Zrobię zapas 4 
będzie dobrze
Albo po prostu kg to kg, a budowa cała się liczy.