Październikówki 2016 siedzą jak na szpilkach - pogaduchy cz. 4 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-12, 15:28   #4231
marta0o01
Rozeznanie

Dot.: Październikówki 2016 siedzą jak na szpilkach - pogaduchy cz. 4

Miraya u mnie przed pierwszym porodem też nic się nie działo. Żadnych objawów i urodziłam 4 dni przed terminem. A teraz mam wszystkie możliwe objawy już od dłuższego czasu i jestem już 4 dni po terminie.

No i pomyliłam godziny.. Położna do mnie dzwoniła że miałam być o 12.40 I mam przyjść jutro na 8.45
marta0o01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-12, 15:48   #4232
styska1551
Zadomowienie

Dominika - tych skurczy nie da sie pomylić z niczym innym. Jak mnie dopadło te pół porodu naturalnego to masakra. Najgorszy bol życia, w czasie skurczu często lądowałam na toalecie i sie wypróżnialam a czop nie odszedł, nie wiem jak to jest z nim po cc.

Dziewczyny nie osądzajcie ja tez jestem taka trochę sierota w zajmowaniu sie dzieckiem :p na przykład nie umiem go dobrze owinąć w pieluchy i rożek i wyglada nie wyjściowo :p a historii ich tez nie znamy.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
styska1551 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-12, 15:49   #4233
pannazwanny
Rozeznanie

Dziewczyny w jakiś ciężki nastrój dziś wpadłam... w nocy nie mogłam wyczuć ruchów małego, wyczekiwałam ich i mało przez to spałam... dopiero nad ranem się wreszcie rozhulał. Teraz przez to niewyspanie nie mam na nic siły i dopadają mnie różne czarne myśli... a co jeśli coś było na rzeczy z testem pappa i mały jednak ma jakąś chorobę... jak ja już chcę być po porodzie... dopakowuję torbę i w nic się nie mieszczę, bo szpital w którym jednak postanowiłam rodzić wymaga kocyka, rożka i 6 pieluch tetrowych, a wcześniej miałam spakowany tylko kocyk i 3 pieluchy, no i ciągle dopakowuję jakieś pierdoły.

Jutro planowana preindukcja, trzymajcie proszę kciuki!
pannazwanny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-12, 15:57   #4234
bzyczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marta0o01 Pokaż wiadomość
Miraya u mnie przed pierwszym porodem też nic się nie działo. Żadnych objawów i urodziłam 4 dni przed terminem. A teraz mam wszystkie możliwe objawy już od dłuższego czasu i jestem już 4 dni po terminie.

No i pomyliłam godziny.. Położna do mnie dzwoniła że miałam być o 12.40 I mam przyjść jutro na 8.45
O kurde Marta no to nieźle to masz 1 dzień dłuższy niepewności, a ja właśnie czekam na wizytę, ciekawe ile klocek waży
bzyczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-12, 15:58   #4235
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez Dominika6 Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie przygotowane ciuchy na drogę do szpitala i na wyjście? Co ubierajcie? Chciałam teraz cos ogarnąć i normalnie istna konsternacja - dlatego wiem, ze musze szybko ubrania przygotować, bo nie chce zeby mnie to stresowało, ze jeszcze ciuchy bede musieć szykować jak sie akcja zacznie

Ja wracałam w tym w czym jechałam. Nie wiem jak moja waga ale ostatnio stanęło na -12,5kg, także jeszcze minie dużo czasu zanim zacznę się mieścić w spodnie sprzed ciąży.
Za 4 tyg będę miała wizytę u gina i wtedy zapytam czy mogę już coś ćwiczyć (mam orbitrek w domu) a brzuszki zacznę robić dopiero na początku grudnia. Tz się śmiał że akurat schudnę coś na święta.

Ja jeszcze nie byłam na spacerze, dzisiaj byliśmy u poloznej więc mała złapała troszkę powietrza, a jutro zamierzam już wyjść bo ma nie padać nareszcie. Teraz rozkminiam jak wózek wynieść na zewnątrz chyba stelaz osobno i gondole z dzieckiem osobno
Stary 2016-10-12, 16:03   #4236
konwalia39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez styska1551 Pokaż wiadomość
Dominika - tych skurczy nie da sie pomylić z niczym innym. Jak mnie dopadło te pół porodu naturalnego to masakra. Najgorszy bol życia, w czasie skurczu często lądowałam na toalecie i sie wypróżnialam a czop nie odszedł, nie wiem jak to jest z nim po cc.

Dziewczyny nie osądzajcie ja tez jestem taka trochę sierota w zajmowaniu sie dzieckiem :p na przykład nie umiem go dobrze owinąć w pieluchy i rożek i wyglada nie wyjściowo :p a historii ich tez nie znamy.

Nie martw sie tym,ja mam 24lata,dziecko planowane a tez na poczatku bedzie pewnie ze mnie sierota zanim dojde do wprawy
konwalia39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-12, 16:06   #4237
ana909
Erudycja

Nie będą z was sieroty bo się staracie, czytacie, pytacie. Z reguły widać kto się do opieki przygotował choć trochę.
Stary 2016-10-12, 16:13   #4238
marta0o01
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bzyczek Pokaż wiadomość
O kurde Marta no to nieźle to masz 1 dzień dłuższy niepewności, a ja właśnie czekam na wizytę, ciekawe ile klocek waży
Wiesz, ja na te wizyty nie czekam tak jak wy, bo nic ciekawego się tam nie dowiaduję.. I w sumie na dobre mi to wyszło bo mam w innym miejscu wizytę dużo bliżej więc nie będę musiała tak daleko łazić I mam oczywiście nadzieje, że przez noc urodzę i nie będę musiała tam wcale iść.. ale czuję się jakby ten poród się oddalał a nie zbliżał

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
Nie będą z was sieroty bo się staracie, czytacie, pytacie. Z reguły widać kto się do opieki przygotował choć trochę.
Zgadzam się w 100%. Nie chodzi o to żeby wszystko odrazu robić perfekcyjnie i być specjalistą w kazdej dziedzinie, ale żeby się starać, próbować i chcieć przede wszystkim!
Stary 2016-10-12, 16:17   #4239
Miraya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KC Karolajna Pokaż wiadomość
U mnie też ostatnio się słabiej rusza w ciągu dnia. Ciężko mi doliczyć te 10 ruchów. Bardziej późnym wieczorem się wierci. Ale tylko ktg podłącza to non stop kopiarki dostaje takie, że aż się skrzywie. Ale u mnie Tomek nie cierpi jak jakaś gumka dotyka brzuch... wiec obstawiam, że wkurzają go te pasy bo najczęściej te miejsca obrywam

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
KC Karolajna U mnie też jak już to późnym wieczorem, ale czytałam, że teraz mają mało miejsca w brzuszkach, więc mogą rzadziej się gimnastykować. Niemniej codziennie sprawdzam czy reaguje. Wiesz, Tomkowie chyba tak mają, że nie lubią krępujących ich więzów Mój właśnie zaczął wariować jak położna mi te pasy założyła, jakby je chciał skopać z brzucha

Cytat:
Napisane przez Ewula88 Pokaż wiadomość
Miraya u mnie bóle jak na okres, skurcze ale jelitowe oraz mam straszne parcie na stolec, ale nie jest to biegunka....

Czop dalej siedzi i brzuch wysoko, coś czuję, że nie urodzę w tym tyg
Ewula88 Widzisz, Ty masz choć bóle jak na okres... Ja nawet takich nie Ale dziewczyny pisały, że czop może odejść tuż przed porodem, więc się nie spinajmy A nuż widelec jednak urodzimy w tym tyg. Wykurowałaś się już na cacy?

Cytat:

marta0o01 to może jednak nie wszystko stracone, jeszcze dam radę się załapać na ten tydzień A co do pomyłki w godzinach - ja tylko ogarniam dzięki zapisom w kalendarzu przy czym zawsze chyba z 3 razy potwierdzam datę i godzinę... Inaczej wszędzie docierałabym nie w ten dzień i na złą godzinę

pannazwanny trzymamy kciuki, nie martw się, będzie dobrze jutro Postaraj się może dzisiaj jakoś zrelaksować, co, może jakaś ciepła kąpiel? Pewnie zestresowana jesteś i tyle

Ciekawe co ze Słonikiem i Roosko - rodzą czy już po? Długo się nie odzywają jak na nie
Miraya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-12, 16:17   #4240
Dominika6
Zadomowienie

Pannazwanny trzymamy kciuki mocno wszystko bedzie dobrze

Bzyczek melduj sie po wizycie

Marta to jutro wizytujemy razem, tylko ze ja na 15 mam ktg a potem wizyte

Ana dzieki za info, wlasnie sie zastanawiam czy dam rade wrócić w tym czym pojadę. Chyba do szpitala założę ciążowe getry, a na wypadek jakbym je ubrudziła przygotuje spodnie na powrót, w których cała ciaze chodze, wiec bez względu na to ile mnie ubędzie wiem, ze beda dobre 12,5kg to super wynik a ile Ci jeszcze zostało?

Styska nie martw sie, ze jeszcze nie do końca ogarniasz. To Twoje pierwsze dziecko i masz do tego prawo wszystkie pierworodki bedziemy sie dopiero uczyć co, jak i gdzie ale wierze, ze z pomocą neta i doscwiadczonych mamusiek damy rade

Dominika6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-12, 16:44   #4241
marta0o01
Rozeznanie

Weźcie sobie na wyjście buty które się łatwo wkłada. Ja jechałam do szpitala w trampkach a po porodzie byłam tak obolała (czego wam nie życzę ale może się tak zdarzyć) że nie byłam w stanie ich założyć i dzwoniłam do mamy żeby mi przywieźli buty do których nie musiałam się schylać tylko wsuwałam nogę.
Stary 2016-10-12, 17:06   #4242
Fasolka10
Zakorzenienie

Stokrotka tak ja nie mam imienia dla młodego i mam dokładne te sama sytuacje ... od dawna wiem jakie chce ale tż się buntuje i nie mogę go przekonać. .. :/

Mikołaj- 16/10/2016 3650g 55cm

Stary 2016-10-12, 17:13   #4243
KC Karolajna
Zadomowienie

Cytat:
Weźcie sobie na wyjście buty które się łatwo wkłada. Ja jechałam do szpitala w trampkach a po porodzie byłam tak obolała (czego wam nie życzę ale może się tak zdarzyć) że nie byłam w stanie ich założyć i dzwoniłam do mamy żeby mi przywieźli buty do których nie musiałam się schylać tylko wsuwałam nogę.
Ja to będę jak coś męża molestował żeby mi buty założył niech się do czegoś tez przyda

KC Karolajna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-12, 17:17   #4244
Fasolka10
Zakorzenienie

Ja po wizycie ... Młody przez 2.5 tyg przybrał tylko 200 g ... na chwilę obecną 3200g plus/minus 400 g błędu. ..

Wymiar główki tylko odrobinkę większy od Krystka na tym etapie (K - 9.3 a młody 9.44)

Szyjka a właściwie jej brak gotowa do porodu .... Młody w kanale pięknie wstawiony główka niziutenko. .. jedyny problem i powiedziała ze tylko dlatego jeszcze nie urodziłam to blizna na szyjce po usuwaniu nadzerki... utrudnia rozwarcie :/ tylko ona trzyma młodego w środku :/ rozmasowala chwile szyjkę ... kuzwa ale bolało całą rękę wsszila... najpierw 2 palce weszły na luzik ale jak w☠☠☠ala 4 naraz to już bolało ....
Od tego czasu cly czas brzuch mnie cmi ....

Kazała jz się nie oszczędzać. Mogę na długie spacery chodzić seksic się itp.
Co do chorobsku jeśli pojawi się gorączka od razu szpital ...

Na ktg cały czas min 40-50 i dwa długie skurcze jeden 120 a drugi na 100... tak co 12 min były (ktg necie pół godziny miałam)

Powiedziała ze trochę skurczy i rozwarcie ruszy a wtedy mgiem pójdzie ...

A no i buzi tylko kawałek było widać bo jz za nisko jest i nie mogła dojrzeć. .. ale jajca pokazał dzisiaj pięknie coby mama nie miała wątpliwości

Stary 2016-10-12, 17:24   #4245
marta0o01
Rozeznanie

Fasolka to u ciebie już bliziutko! Super! A jak tam z TZ? Poukładało się?
Stary 2016-10-12, 17:27   #4246
Fasolka10
Zakorzenienie

Średnio.... gadamy ale problem jak był tak jest tylko wydaje mi się ze chwilowo zakopany. .. za dużo spraw na głowie i jakoś tak skrzętnie omijamy temat sporu...

Z tym ze na ta chwile chyba mi z tym dobrze bo nie mam na nic siły przez to męczące chorobsko

Stary 2016-10-12, 17:28   #4247
Dominika6
Zadomowienie

Fasolka jak to cała rękę?? O żesz ☠☠☠☠a!! cos czuje, ze szybko urodzisz

Stary 2016-10-12, 17:35   #4248
ana909
Erudycja

Cytat:
Pannazwanny trzymamy kciuki mocno wszystko bedzie dobrze

Bzyczek melduj sie po wizycie

Marta to jutro wizytujemy razem, tylko ze ja na 15 mam ktg a potem wizyte

Ana dzieki za info, wlasnie sie zastanawiam czy dam rade wrócić w tym czym pojadę. Chyba do szpitala założę ciążowe getry, a na wypadek jakbym je ubrudziła przygotuje spodnie na powrót, w których cała ciaze chodze, wiec bez względu na to ile mnie ubędzie wiem, ze beda dobre 12,5kg to super wynik a ile Ci jeszcze zostało?

Styska nie martw sie, ze jeszcze nie do końca ogarniasz. To Twoje pierwsze dziecko i masz do tego prawo wszystkie pierworodki bedziemy sie dopiero uczyć co, jak i gdzie ale wierze, ze z pomocą neta i doscwiadczonych mamusiek damy rade

Wiesz ja nawet do tej pory korzystam ze swojej koszuli porodowej a wszyscy mówili że będzie tak upaćkana że będzie nadawała się tylko do wyrzucenia a wcale tak nie jest. W tym momencie po jednym praniu nie ma nawet śladu. A nawet nie była jakoś mocno ubrudzona. Zostało mi jeszcze drugie tyle do zarzucenia a dokładnie 11,5 kg. Przynajmniej tyle było w niedzielę. Teraz zamierzam ważyć się tylko raz w tygodniu i zobaczymy jak to się skończy. Mam nadzieję że finalnie do grudnia chociaż Zrzucę jeszcze minimum 6. Ale liczę na to że poleci wszystko do Sylwestra bo chcemy gdzieś z mężem się pobawić mamy dość blisko i straż pożar No i szkołę w której organizują imprezy więc spokojnie mogłabym pójść się pobawić i karmić dziecko
Stary 2016-10-12, 17:37   #4249
Dominika6
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
Wiesz ja nawet do tej pory korzystam ze swojej koszuli porodowej a wszyscy mówili że będzie tak upaćkana że będzie nadawała się tylko do wyrzucenia a wcale tak nie jest. W tym momencie po jednym praniu nie ma nawet śladu. A nawet nie była jakoś mocno ubrudzona. Zostało mi jeszcze drugie tyle do zarzucenia a dokładnie 11,5 kg. Przynajmniej tyle było w niedzielę. Teraz zamierzam ważyć się tylko raz w tygodniu i zobaczymy jak to się skończy. Mam nadzieję że finalnie do grudnia chociaż Zrzucę jeszcze minimum 6. Ale liczę na to że poleci wszystko do Sylwestra bo chcemy gdzieś z mężem się pobawić mamy dość blisko i straż pożar No i szkołę w której organizują imprezy więc spokojnie mogłabym pójść się pobawić i karmić dziecko

Mysle, ze spokojnie do sylwestra zgubisz jeszcze sporo kg świetnie Ci idzie. Dopiero co urodziłaś, a juz ponad połowa za Tobą tak wiec koleżanko sie szykuj bo w Sylwestra bedziesz królowa balu

Stary 2016-10-12, 17:39   #4250
ana909
Erudycja

Cytat:
Mysle, ze spokojnie do sylwestra zgubisz jeszcze sporo kg świetnie Ci idzie. Dopiero co urodziłaś, a juz ponad połowa za Tobą tak wiec koleżanko sie szykuj bo w Sylwestra bedziesz królowa balu

Tylko że ja te 12 kg zrzuciłam w ciągu 5 dni od porodu a teraz stoi
Stary 2016-10-12, 18:03   #4251
KC Karolajna
Zadomowienie

A ja właśnie ze łzami w oczach opier.... męża. Jak zwykle wrócił z pracy, podałam obiad i naiwna myślałam, że zrobi te rzeczy o które proszę go od dwóch dni: sprzątnie swoje ciuchy z wózka małego (przecież to k... nie przebieralnie prywatna tylko pokój jego syna. I owszem mogłabym sama je schować ale inaczej nie nauczę go,że ma ich tam nie zostawiac), przymierzy bluzę która kupiłam juz chyba 3 tyg temu i nie wiem czy będę mogła jeszcze zwrócić jak coś. ... no i wyprowadzi psa i raz odkurzy i umyje podłogi mopem bo syf straszny a mnie plecy bola ( skolioza + ciąża ) i brzuch jakoś tak meczy, że ciężko łazić. .. a ten dupa w troki i wychodzi.... oczywiście wiem, że wychodzi żeby po godzinach coś tam zarobić no ale k.... nawet raz na jakiś czas nie zapyta czy coś pomoc a widzi, że ledwo idę z grymasem na twarzy... ma wspólnika, który też mógłby mu pomóc. .. ale nie. Wszystko on sam. No i wybuchnelam, że tylko wejdzie i telefon i nie zapyta mnie czy coś pomoc czy coś potrzebuje... za 15 minut będę i sru.... nawet zasranrgo pojemnika na mocz mi w aptece dwa bloki dalej nie kupił! !!!!! Może i hormony... ale jak jemu teraz takie ☠☠☠☠☠☠☠y ciężko. .. to co będzie jak będzie za chwile Tomek... przecież to nie może być tak, jak u niego w domu rodzinnym, że wszystko co domowe to baba... przecież to wspólne życie. .. on ma pretensje ze seksu nie ma przez całą ciążę (mój strach i niechęć nic nie poradzę. . ) ale nawet jak termin zaraz a ja ledwo żywa to ten i tak wraca po północy i jeszcze wyjazd za granicę planuje w przyszłym tyg jak ja mam TP na piątek. .. albo wcześniej. .. okaże się w ten piątek bo w końcu warknelam do lekarza, że ja chce wiedzieć jak to będzie wyglądać czy sn czy cc... ze się tak panicznie boje, że już nie mam siły na te nerwy i ze chce w kocu wiedzieć co i jak i w ogóle! !!!!!!!!

Ehhhh.... (((((

Stary 2016-10-12, 18:20   #4252
pearl126
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fasolka10 Pokaż wiadomość
Ja po wizycie ... Młody przez 2.5 tyg przybrał tylko 200 g ... na chwilę obecną 3200g plus/minus 400 g błędu. ..

Wymiar główki tylko odrobinkę większy od Krystka na tym etapie (K - 9.3 a młody 9.44)

Szyjka a właściwie jej brak gotowa do porodu .... Młody w kanale pięknie wstawiony główka niziutenko. .. jedyny problem i powiedziała ze tylko dlatego jeszcze nie urodziłam to blizna na szyjce po usuwaniu nadzerki... utrudnia rozwarcie :/ tylko ona trzyma młodego w środku :/ rozmasowala chwile szyjkę ... kuzwa ale bolało całą rękę wsszila... najpierw 2 palce weszły na luzik ale jak w☠☠☠ala 4 naraz to już bolało ....
Od tego czasu cly czas brzuch mnie cmi ....

Kazała jz się nie oszczędzać. Mogę na długie spacery chodzić seksic się itp.
Co do chorobsku jeśli pojawi się gorączka od razu szpital ...

Na ktg cały czas min 40-50 i dwa długie skurcze jeden 120 a drugi na 100... tak co 12 min były (ktg necie pół godziny miałam)

Powiedziała ze trochę skurczy i rozwarcie ruszy a wtedy mgiem pójdzie ...

A no i buzi tylko kawałek było widać bo jz za nisko jest i nie mogła dojrzeć. .. ale jajca pokazał dzisiaj pięknie coby mama nie miała wątpliwości

Chce takie pięknie wiesci usłyszeć w poniedziałek na wizycie
Stawiam,ze lada moment urodzisz!

pearl126 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-12, 18:44   #4253
Megula91
Zadomowienie

Dziewczyny ja tu chyba zjade z nudów

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

26.11.2015

04.08.2017
Megula91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-12, 18:46   #4254
Fasolka10
Zakorzenienie

Spokojnie jutro już się nudzić nie będziesz

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Pearl ha to znowu się obawiam ta blizna teraz mam nadzieje ze będzie jak mówi i się moment ruszy...
No ale trzeba myśleć pozytywnie i działać

Stary 2016-10-12, 18:47   #4255
Megula91
Zadomowienie

Mam nadzieje Fasolko.. ciesze się, z e akurat znajoma położna ma jutro dyżur to może mnie tu rozruszać

26.11.2015

04.08.2017
Stary 2016-10-12, 18:53   #4256
Fasolka10
Zakorzenienie

Zobaczysz że pójdzie z górki. .. oxy będziesz miała podłączona ?

Stary 2016-10-12, 19:00   #4257
styska1551
Zadomowienie

Ja przychodzę sie chwalić swoimi postępami, bo dzisiaj cały dzień ogarniam małego sama co prawda nie wlazilam z powrotem na łóżko, ale mam fajna sofę w pokoju na której można karmić, posiedzieć a jestem w 1 osobowym Stasiu ładnie je z cycka, mnie bolą brodawki ale posmarowałam maścią. Położne przyszły i powiedziały, ze bardzo dobrze wyglądam to może stanie sie cud i jutro wrócę do domu :p

styska1551 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-12, 19:05   #4258
Megula91
Zadomowienie

Styska ale super! Brawo dla Ciebie i Stasia!

Fasolko tak oksytocyne będę miała

26.11.2015

04.08.2017
Stary 2016-10-12, 19:07   #4259
KC Karolajna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez styska1551 Pokaż wiadomość
Ja przychodzę sie chwalić swoimi postępami, bo dzisiaj cały dzień ogarniam małego sama co prawda nie wlazilam z powrotem na łóżko, ale mam fajna sofę w pokoju na której można karmić, posiedzieć a jestem w 1 osobowym Stasiu ładnie je z cycka, mnie bolą brodawki ale posmarowałam maścią. Położne przyszły i powiedziały, ze bardzo dobrze wyglądam to może stanie sie cud i jutro wrócę do domu

Styska rewelacja. Mam nadzieje, ze tez tak dobrze będę sobie radzić jak Ty

Stary 2016-10-12, 19:31   #4260
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Ja ubrań na wyjazd do szpitala i powrót nie szykuję. Obecnie i tak moja garderoba opiera się na jednych legginsach z H&M , dwóch koszulkach na ramiączkach i dwóch swetrach. Zapewne pojadę i wrócę w tym samym.
Pogoda za oknem przygnębiająca, moje wahania nastroju i burza hormonów celuje tylko w mnie samą, mąż wychodzi obronną ręką.
Owszem słyszę że on musi robić, żeby zarobić, ale liczę że będzie wracał wcześniej niż tak jak teraz po godz. 21 i będzie pomagał.
Zajmujemy pokój u moich rodziców, a on dorabia i pilnuje budowy w miejscowości skąd pochodzi, 25km ode mnie.
Mam nadzieję że wszystko jakoś się ułoży, a On odnajdzie się w nowej roli, roli nowej dla nas obojga.
Chciałabym żeby był obecny przy kąpieli, pomagał w nocy, ale wszystko w swoim czasie.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości