|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV
Cytat:
z tescoWysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#393 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj zaspokoiłam moja chcicę kawałkiem ciasta z cukierni. Wzielam najsłodsze wystarczyło mi na caly dzien ![]() Cytat:
nie wiem jak to sobie zrobiła, ale jakos wyrwała ![]() Cytat:
Cytat:
dobrze ze wszystko w porzadku ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
juz moja mama przez to przechodziła
|
|||||||
|
|
|
#394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj oficjalnie zaczelam 6 miesiąc; ) właśnie Mała raczy mamę mocnymi kopmiakami; ) Dziewczyny czy wy tez cały czas macie takie wrażliwe a zarazem swedzace sutki i brodawki? No ja szaleje z tego powodu; ( Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#395 |
|
Zadomowienie
|
Ja też miałam akcje z grzywką. Miałam koleżankę której się guma wplątała we włosy i mama jej wycieła przy samej skórze żeby nie było widać. I ja (chyba to w pierwszej klasie było bo musiałam wtedy zrobić zdjęcie do legitymacji ) marzyłam o grzywce a mama Nie chciała mi zrobić. Więc stwierdziłam że sama zetnę, a jak bedzie krzywo to wytne wszysko i nie będzie widać
|
|
#396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 6 miesiąc ![]() Co do sutków, to moje też ostatnio stały się bardzo wrażliwe Na szczęście nie swędzą (jeszcze) ![]() Cytat:
Jeśli chodzi o obcinanie, to pamięatm tylko jak mama kupiła mi nowego, pięknego, puchatego misia z "sierścią" długości ok. 3-4cm, a ja mądra obcięłam go z każdej strony na ok. 1cm licząc na to, że odrośnie Do dzisiaj gdzieś mam tego misia z powygryzaną "sierścią" ![]() Ogłoszenie: jutro wyjeżdżam na cały dzień i bardzo proszę, aby jak najmniej pisać |
||
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
sQ, swietne ozdoby świąteczne sa w Jula Market i w KiKu - tam kupilam swiateczne krasnale, lampki, fajne ceramiczne Gwiazdory, filcowe ozdoby itp. W KiKu juz jest dostępna kolekcja na Święta
Orientujecie sie, czy pokrycie lezaczka Fisher Price mozna prac? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajomej córy postanowily bawic sie w fryzjera i jedna druga obcinala. Pamietam jej wscieklosc bo starsza miala isc za 3miesiace do komunii a tu z planowanych loków wlosy ledwo brody siegaly ![]() Cytat:
Jeju jak ja nie lubie takich wielkich bloków! Mąż śpi w najlepsze oczywiście, a ja szału dostaje bo koleś za ścianą siedzi z kumplami i paplaja jak jakieś baby... uwielbiam cisze jeśli chodzi o sen Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez sunny_eyes Czas edycji: 2016-10-15 o 02:53 |
||
|
|
|
#399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry z brzydkiego rana
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje dziecko mści się za codzienne pobudki do przedszkola. Dziś wstał 6.30 No i znów kaszle.
|
|
#402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hehe mnie tak mama skrzywdziła do dziś nam takie piękne zdjęcie od fotografa z grzywką jak fala dunaju ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#403 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
ja też miałam przeboje z grzywką ale uwaga w ... gimnazjum dopiero wpadlam na genialny pomysł że będzie super wyglądało jeśli będę miała grzywkę do połowy prosta (długości max 2,5cm) a od połowy pod skosem hahahahaha wyobraźcie sobie minę fryzjerki jak była zmuszona mi zrobić taką fryzurę całe szczęście szybko odrosla ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ale dziś pochmurnie.. Ide coś zjeść i zabieram sie do działania Mam nadzieje, że nie naskrobiecie dużo jako, że dziś sobota ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#405 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Widzę,że dużo ciekawych historii o obcinaniu włosów ![]() Zjemy śniadanie i idę poszukać wolnego fryzjera- wiadomo dziś sobota, wesela i kolejki u fryzjera monika 1985,gratuluje wizyty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
pamiętam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ona już tak zaprogramowana jest przez przedszkole. I tak dziwne,ze nie obudziła sie przed 7. Zdrówka dla M.!
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do cycków, to jak założę dobry biustonosz, to w ciągu dnia rzadko czuję dyskomfort, choć czasem kłują, ale jak wieczorem zdejmuję stanik to jest masakra, okropnie wrażliwe i bolą też. po 10 minutach jest już lepiej.
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#408 |
|
Przyczajenie
|
Jestem nowa co do forum i nie mam pojęcia jak stworzyć swój wątek. Niestety.. a wiec pisze go tutaj- chce mieć bardzo ciemny granatowy kolor na włosach i moje pytanie brzmi, czy można zmieszać trochę czarnej farby z granatowa tej samej firmy? Dziekuje.
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wejdź w główne menu i bedziesz tam miała różne kategorie. Albo skorzystaj z wyszukiwarki.
|
|
|
|
|
#410 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
|
|
#411 |
|
Rozeznanie
|
Cześć, ale się dzisiaj nie wyspałam. Moje dziecię kochane postanowiło zrobić sobie imprezę w brzuchu i tak się wiercilo że co 10 minut musiałam latać do łazienki
Co do lezaczkow z Fisher price to wydaje mi się że moja bratowa prala Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze odnośnie nie spotykania się z dzieckiem,bo mogę się zarazić. Ja nie chcę wspominać ciąży jako jedno wielkie ograniczenie, chciałabym też trochę radości mieć.
Pracowałam w pierwszej ciąży do 7 miesiąca w szkole, teraz mam kontakt z mnóstwem dzieci, w tym własnym 😆 byłam już na kilku urodzinach w bawialni, a wczoraj w parku trampolin gdzie skakalo mnóstwo dzieci , pobieralam krew, a obok siedziało dziecko i nie ucieklam 😊 Równie dobrze powinnam unikać kotów i powiedzieć rodzinie czy przyjaciołom, ze na święta czy urodziny nie przyjdę,bo się mogę zarazić ich kotem. W restauracji zamawiam sałatki i liczę na to,ze umyli pomidora. Dla mnie to za duża skrajność. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w 6 miesiącu 😍
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) o kiku i jula nie myslalam az googluje gdzie mam kik we wro (o ile w ogole) ![]() co do pokrowca to mysle ze kazdy mozna... Cytat:
![]() jade po farby do pokoju Maciupka <3
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#416 |
|
Rozeznanie
|
Też jestem ciekawa farb, bo też zamierzam malować pokój tylko ciągle zmienia mi się koncepcja haha
|
#417 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- dzięki już jesteśmy po było dużo ludzi,ale że widziała taką małą dziewczynkę to wzięła mi ją bez kolejki ![]() pierwszy raz była u fryzjera, siedziała dzielna, grzecznie. No ale sporo tych włosków musiałyśmy obciąć
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sałatek na miescie nie jem, bardzo mnie to boli, ale lekarz nie kazał wiec sie słucham. Dzis mialam pobudke o 3, mialam tak zatkany nos, ze nic nie moglam oddychac. Po wielu probach z tymi kroplami do nosa i godzinie czasu w koncu cos sie odetkało. Koszmar.
Chce dzis kupić tą parkę z H&M, dzwoniłam juz do jednego sklepu i maja tylko XL. Cos czuje, ze to bedzie ciezsze niz myslalam. |
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja się dopiero obudziłam i nawet jestem wyspana, mimo że w nocy kilka razy miałam pobudkę, jak się przewracalam z boku na bok.Ostatnio męczy mnie okrutna zgaga i to w dodatku na wieczór ulewa mi się tym kwasem. Jestem w głębokim szoku, bo jako osoba z refluksem jestem specem od tego, co robić, żeby kwas tak nie męczył a tymczasem chyba dziecko gdzieś mi ciśnie na żołądek i tyle z tej mojej wiedzy... Dzięki za informacje o leżaczku zastanawiałam się, bo mogę odkupić za 50-70 zł taki leżaczek od koleżanki i chyba się skuszę Tylko chciałabym móc pokrowiec wrzucić do pralki a nie bawić się w ręczne czyszczenie.Przyznam też, że trochę się uśmiałam historiami o włosach. Dobrze że ja jako dziecko nie wpadłam na takie genialne pomysły. Mam nadzieję, że maleństwo też nie będzie takich rzeczy wymyślać ![]() Just, powiedz mi za co się tak znowu zabierasz przy sobocie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

no i moim wymogiem jest renifer ciągnący sanie że światełkek 
a że miała zrobionego kłosa to teraz ma bardzo nierówne. Musze jutro iść z nią do fryzjera wyrównać :/ na 5 sekund zostawiłam ją jak wycinanki sobie wycinała
) Upieklam placka,jeszcze jednegobiszkopta na cake popsy. Wyszorowałam łazienkę, poodkurzałam. Ugościłam brata bo jutro nie może wpaśc na imprezkę córki, wykąpałam Ale i zakręciłam jej wymarzone loki 
wystarczyło mi na caly dzien
za 6 miesiąc
Na szczęście nie swędzą (jeszcze)
Do dzisiaj gdzieś mam tego misia z powygryzaną "sierścią" 

nie zrobiłam dziś NIC tylko zakupy na obiad, no i obiad. Za to się wyspałam po południu bo mną miotało na wszystkie strony