Mamy Listopad 2016 cz. IX "Zaczynamy się rozpakowywać" - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-15, 11:20   #1351
Anettt87
Zadomowienie

Dot.: Mamy Listopad 2016 cz. IX "Zaczynamy się rozpakowywać"

Hosenko, fajnie, że już jesteście razem w domku
Anettt87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 11:23   #1352
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zingi Pokaż wiadomość
Ee, jest dobrze, pojęcie nudy nie funkcjonuje w moim słowniku schodzi mi jedna książka dziennie, brat podpowiedział, że fajnie się gra w Eurobiznes na komórce , do tego 2xdziennie półgodzinne ktg i sport ekstremalny czyli schodzenie z kozetki w zabiegówce, dopytywanie położnych co znaczy dany zapis na ktg, bo jestem z gatunku ciekawskich pacjentek, spacerek do kiosku po jakąś pierdołkę, kilkanaście spacerów do kibelka, zachwycenie się obiadkiem przywiezionym przez kochanego Tż, romantyczny spacer do automatu z kawą no i jak się tu nudzić

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Grunt to znajdować plusy w każdej sytuacji 😀 Brawo!!!

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Bez problemów Trochę w nocy był niespokojny, ale wzięłam go do nas do łóżka i spał jak aniołek

Przez 2,5 tygodnia urósł już 2 cm - ma teraz 50cm, waga z wczoraj 2100g.

Kacper głaszcze braciszka, całuje po główce, pomaga mi karmić, le i zazdrosny też jest. Jak ściągałam wczoraj mleko, to koniecznie musiałam w salonie, Kacper położył się na kanapie, oparł głowę na moich kolanach i co jakiś czas podnosił się żeby dać mi buzi.
Buziaki dla maleństwa 😘 Niech tak dalej rośnie w siłę!

ma_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 11:29   #1353
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bez problemów Trochę w nocy był niespokojny, ale wzięłam go do nas do łóżka i spał jak aniołek

Kacper głaszcze braciszka, całuje po główce, pomaga mi karmić, le i zazdrosny też jest. Jak ściągałam wczoraj mleko, to koniecznie musiałam w salonie, Kacper położył się na kanapie, oparł głowę na moich kolanach i co jakiś czas podnosił się żeby dać mi buzi.
ale super
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 11:34   #1354
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

nie strasz, Kubson co minute przylatuje i albo mnie sciaska, albo caluje, albo przytula, i ciagle tylko:kocham Cie mamo

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
Jednak zostaje dalej w szpitalu. To pewnie jutro mnie nie wypuszcza. A mialam takie piekne plany na dzisiejszy dzien.
to kciuki za jutrzejsze wyjscie

Cytat:
Na ktg wszystko dobrze, ale dzis pan doktor po obchodzie przyczepil sie, ze mialam wczoraj przekroczony cukier po sniadaniu o 1 jednostke :-D i ze obrzeki lekkie mam na stopach i to cisnienie, wiec beda mnie dalej obserwowac. Wiem, tyle, ze cos niefajnego wyszlo mi z wynikow krwi, ale co dokladnie to nie mam pojecia.
o kurde, ale ze co, ze mialas 121? niezly koles ale w sumie dobrze ze dmuchaja na zimne

Cytat:
Pstryczku, 3600 to niezly wynik :-D ciekawe jaki bedzie wynik wyjsciowy :-D
ginka narazie nic nie mowi o wczesniejszym porodzie, jeszcze za wczesnie. jak bedzie tak dalej to za te 3 tyg jak juz bedzie ciaza donoszona to mozliwe ze bedzie 4,5 kg i wtedy zapewne cesarke zrobia. tak mi sie wydaje

Cytat:
Napisane przez Anettt87 Pokaż wiadomość

Gratki za wizytę ale duuuży ten Twój maluch!
No i super, że udało się spędzić miło czas w kinie ja to się teraz już też nieprędko wybiorę
no duzy, duzy, za duzy ale co poradzic
no ja sama w szoku jestem ze wytrzymalam, i to bez zadnej spiny.
jeszcze nawet swoje odstalamw kolejce do wc juz po seansie. przede mna z dziesiec bab, kazda tylko oblukala brzuch i zero rekacji zycze im zeby sie poszczaly na ulicy!
dobrze, ze akurat nie mialam parcia i spokojn ie doczekalam na swoja kolej no ale kurde, same baby tam byly! matki...

Cytat:
Napisane przez domek_z_piernika Pokaż wiadomość
Pstryczek, gratuluję wysiedzenia w kinie- zazdroszczę wyjścia z domu no i udanej wizyty. Waga konkret! Mały pulpecik się zapowiada
maly powiadasz?

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Chociaż moja mama mówiła, że przy żadnej ciąży, a miała 3 nie doświadczyła skurczy przepowiadających.
ja z Kuba tez nie maial wczesniej zadnych skurczy i tez szybko urodzilam. i wcale tak nie bolalo

Cytat:
Od wczoraj mam nową współspaczkę na sali, dziewczyna w 34 tc po wypadku samochodowym, gdyby nie pasy, to by nie było ani jej, ani dziecka. Na szczęście wszystko ok
brrrr dobrze, ze wszystko ok

Cytat:
Napisane przez Gosiurek Pokaż wiadomość
A jak wrażenia po filmie?
sczerze? doopy mi nie urwalo przede wszystkim za dlugi, na poczatku ciagnal sie jak flaki z olejem. samej konkretnej "akcji" to pol godziny moze bylo no i kurde, jednak przewidywalny. czlowiek wiedzial tak naprawde od poczatku jak ta glowna akcja sie potoczy.
No a jak zobaczylam Braciaka w jednej z pierwszych rol to juz mi to w ogole srednio podeszlo bo chwile przed wyjazdem oglalam rodzinke.pl wiec srednio mi tak podpasowal w tym filmie
no ale ze bilety za darmoche to wiecej narzekac nie bede

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość

Jakieś śniadanie trzeba by zjeść...
no no, u mnie to juz bedzie trzecie

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 11:49   #1355
paulinika
Zakorzenienie

Cześć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1476524974373.jpg (40,8 KB, 31 załadowań)
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 11:58   #1356
bluesberry
Zakorzenienie

HOSENKA super w domu to jednak w domu, a Kacper jest dzielny facet, że tak się bratem zajmuje

PSTRYCZEK u nas to samo! przez te 5 lat nie usłyszałam tyle razy "kocham Cię" od mojego dziecka co w ostatnim czasie

PAULINA na tym zdj wyglądacie jak bliźniaczki :P
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 11:58   #1357
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Cześć
o kurde! musialam sie dobrze przypatrzec kto jest kim! jak dwie krople wody!

Stary 2016-10-15, 12:00   #1358
000Kasia000
Raczkowanie

Dzień dobry widzę, że coraz więcej się dzieje na naszym wątku, teraz to się posypie mamusiek...
Hosenko, super że już w domu i że tak szybko Synka wypisali.
Karolina, widzę że wzięłaś sprawy w swoje ręce, hehe, mam nadzieję, że szybko już pójdzie.
Coś mi się zdaje, że Aleksandra już z dzieciatkiem i dlatego nie ma czasu na pisanie.
A ja dopiero wstałam Córka wprosiła się na noc do teściów, więc korzystam póki mogę.Wczoraj byłam u fryzjera, zapuszczam włosy a kusiła mnie jakaś zmiana, więc zrobiłam grzywkę
000Kasia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 12:07   #1359
Zingi
Raczkowanie

Hosenka, cudnie, że wszystko do przodu wszystkie ciotki forumowiczki wysyłają dobrą energię do Was

Część z Was zastanawia się, jak rodzeństwo się dogada z nowym domownikiem, ja się zastanawiam, jak to zrobi mój trzyczęściowy zwierzyniec, same baby trzeba będzie zwracać baczną uwagę, żeby Dzieciowi nic nie zagroziło.
Swoją drogą, bardzo by mi się przydała jedna z moich kotek-waży 5.5 kg i jak mnie łapkuje tym ciężarem po obolałych mięśniach, to jest absolutnie przemiłe. A potem zwykle znajduje sobie jakiś miłe zagłębienie koło biodra i idzie spać, mrucząc kojąco przydałby się taki nieuczulajacy, super zdrowy, terapeutyczny kot na wyposażeniu oddziału

Dygresja: widziałyscie na blogu sroki rekomendację nowej manufaktury z przyjemnościami dla ciała? wytworniamydla.pl bodajże.
Zajrzałam wczoraj, zaślinilam się na mus do ciała Earl Grey, ale napisałam do wytworczyni z pytaniem o bezpieczeństwo używania go w 3 semestrze i mi odradziła, bo zdania na temat olejku z bergamotki są podzielone, więc lepiej nie ryzykować.
W ogóle babka robi bardzo miłe i kompetentne wrażenie,nie dość, że jest farmaceutką, to sama jest w ciąży
Zamówiłam mus do ciała caffe latte, ma pięknie pachnieć świeżo parzoną kawą, więc dla mnie bosko poza tym to będzie taki miły akcent pachnącego luksusu w szpitalnych warunkach
Co do mojego nastawienia, to udało mi się takie z biegiem lat wypracować m.in.na podstawie dwóch tekstow: w jednym chodzi o to, żeby zawsze się zastanowić, czy coś realnie nie zrobić z tym, co mi nie odpowiada - jeśli tak, to warto ścisnąć pośladki i po prostu to zrobić, a jeśli nie mam na to żadnego wpływu, to warto dać sobie spokój i nie tracić na to energii. To chyba Beata Pawlikowska miała taką mądrą myśl.
Drugie motto, chyba nawet Einsteinowi przypisywane, to "masz 2 opcje, albo żyjesz, jakby nic nie było cudem, albo żyjesz, jakby wszystko nim było" - więc ja zdecydowanie wybieram drugą opcję i świetnie mi to działa na psychikę ) polecam )

Zingi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 12:16   #1360
magda17x
Zadomowienie

GG do magda17x

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość

Baty!!! Po co go tak umawialas !!??

ponieważ dzisiaj mam wesele, a to była jedyna możliwa godzina

Cytat:

super, że już jesteście w domu! Buziaki dla Was

Cytat:
Cześć
identyczne!

"Miłość jest wtedy wielka, kiedy gra na wszystkich strunach serca"

magda17x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 12:41   #1361
kaga90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hej.
zaczynam nadrabianie i spamowanie

wczoraj po wizycie generalnie ok - wszytkie wyniki luxio, tylko z waga maly strasznie pedzi i w tej chwili wazy juz 3600. Wizyty teraz co tydzien :/

Bylismy wczoraj na Wołyniu z mezydelm. mial darmowe bilety z pracy wiec grzech nie skorzystac tym bardziej ze ostatnio w kinie (nie liczac tej bajki z Kubsem) bylismy 100 lat temu i nastepna wizyta zapowiada sie zapewnie rownie szybko
AAA, no i co najwazniejsze - wytrzymalam caly, calusienki, calusienienienki film bez wychodzenia do wc!

jejku, jejku, dopiero zaczynam nadrabiam ale mam nadzieje, ze juz po wszystkim i masz juz malenka przy sobie. Powodzenia!!!!!
Gratuluję wizyty i niech Wojtus juz tak nie koksi! no i brawa za wytrzymanie bez siusiania na całym filmie - szacun

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Ten kto wymyślił automat ma dla mnie jakaś nagrodę

Słuchajcie a jakie staniki bierzecie od razu po porodzie? Tzn biorąc pod uwagę te podpowiedzi że najlepiej kupić 2 tygodnie po, to w czym mam chodzić do tego czasu...
Ja kupiłam ostatnio rozmiar większy niż mam teraz...taki bez fiszbinow i ten biorę ze sobą sam sex a potem dokupie jeszcze jakiś i będzie git

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
kaga90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 12:48   #1362
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Hosenka, cudnie, że wszystko do przodu wszystkie ciotki forumowiczki wysyłają dobrą energię do Was

Część z Was zastanawia się, jak rodzeństwo się dogada z nowym domownikiem, ja się zastanawiam, jak to zrobi mój trzyczęściowy zwierzyniec, same baby trzeba będzie zwracać baczną uwagę, żeby Dzieciowi nic nie zagroziło.
Swoją drogą, bardzo by mi się przydała jedna z moich kotek-waży 5.5 kg i jak mnie łapkuje tym ciężarem po obolałych mięśniach, to jest absolutnie przemiłe. A potem zwykle znajduje sobie jakiś miłe zagłębienie koło biodra i idzie spać, mrucząc kojąco przydałby się taki nieuczulajacy, super zdrowy, terapeutyczny kot na wyposażeniu oddziału

Dygresja: widziałyscie na blogu sroki rekomendację nowej manufaktury z przyjemnościami dla ciała? wytworniamydla.pl bodajże.
Zajrzałam wczoraj, zaślinilam się na mus do ciała Earl Grey, ale napisałam do wytworczyni z pytaniem o bezpieczeństwo używania go w 3 semestrze i mi odradziła, bo zdania na temat olejku z bergamotki są podzielone, więc lepiej nie ryzykować.
W ogóle babka robi bardzo miłe i kompetentne wrażenie,nie dość, że jest farmaceutką, to sama jest w ciąży
Zamówiłam mus do ciała caffe latte, ma pięknie pachnieć świeżo parzoną kawą, więc dla mnie bosko poza tym to będzie taki miły akcent pachnącego luksusu w szpitalnych warunkach
Co do mojego nastawienia, to udało mi się takie z biegiem lat wypracować m.in.na podstawie dwóch tekstow: w jednym chodzi o to, żeby zawsze się zastanowić, czy coś realnie nie zrobić z tym, co mi nie odpowiada - jeśli tak, to warto ścisnąć pośladki i po prostu to zrobić, a jeśli nie mam na to żadnego wpływu, to warto dać sobie spokój i nie tracić na to energii. To chyba Beata Pawlikowska miała taką mądrą myśl.
Drugie motto, chyba nawet Einsteinowi przypisywane, to "masz 2 opcje, albo żyjesz, jakby nic nie było cudem, albo żyjesz, jakby wszystko nim było" - więc ja zdecydowanie wybieram drugą opcję i świetnie mi to działa na psychikę ) polecam )

Ja mam 2 kociaki - chłopca i dziewczynkę, 2 zupełnie inne charaterki. I też się zastanawiam jak będą reagować 😉 Zapewne na początku będą pod baczną obserwacją, a potem zobaczymy jak się dogadają z dzieciem 😃 Zakładam, że będzie dobrze...

ma_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 12:52   #1363
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Hej.
Witam się nadal w dwupaku
Dziś po 24h wyjeli mi ten propess i zaaplikowali żel. Od.razu po tym żelu dostałam.silnych bóli, ale to jeszcze nie skurcze z prawdziwego zdarzenia. Ale bolą jak.diabli!!
Po 6h, czyli po 17 będę miała kontrolę i prawdopodobnie kolejną porcję żelu. Max 3 razy co 6h aplikują. Jeśli nie urodzę, to potem zobaczymy, co dalej robimy.
Nie sądziłam, że to się będzie tak długo ciągnąć
Lecę poczytać, co naskrobałyście
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 12:53   #1364
Listopadowaa
Zakorzenienie

pstryczku taką kupiłam suszarkę na ubrania ( pytałaś wczesniej )
http://allegro.pl/vileda-suszarka-do...RhNGNjYTM1Yg==

Stary 2016-10-15, 13:03   #1365
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
Hej.
Dziś po 24h wyjeli mi ten propess i zaaplikowali żel. Od.razu po tym żelu dostałam.silnych bóli, ale to jeszcze nie skurcze z prawdziwego zdarzenia. Ale bolą jak.diabli!!
Po 6h, czyli po 17 będę miała kontrolę i prawdopodobnie kolejną porcję żelu. Max 3 razy co 6h aplikują. Jeśli nie urodzę, to potem zobaczymy, co dalej robimy.
To czekamy na rozwój wydarzeń

Tż dzisiaj do mnie że nie czuje się przygotowany do roli ojca ale nie psychicznie tylko praktycznie... Smutno mi się tak jakoś zrobiło i kombinuje co tu zrobić z nim...
mietowka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 13:05   #1366
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda17x Pokaż wiadomość
strzel fote jak juz bedziesz gotowa i wstaw do klubu
jejku, a ja nie mam zadnego zdejcia ze slubu sis, no nic, nawet jednego, wrrr musze czekac na zdjecia od fotografa. na poczatku stycznia mają byc

udanej zabawy!!!! i nie trac z oczu lekarki

Cytat:
Napisane przez kaga90 Pokaż wiadomość
Gratuluję wizyty i niech Wojtus juz tak nie koksi! no i brawa za wytrzymanie bez siusiania na całym filmie - szacun
dzieki, sama w szoku jestem ze bez problemu wytrzymalam
no moglby przystopoowac ale powiem szczerze, ze juz stracilam nadzieje. myslalam, ze teraz przez te 3 tyg przytyje troszke a nie kg wiec juz chyba nie ma sie co ludzic

Cytat:
Hej.
o kurczaki
tow takim razie trzymamy kciuki nadal!

KarolinaNL - a jak sytuacja u Ciebie?

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
pstryczku taką kupiłam suszarkę na ubrania ( pytałaś wczesniej )

o, dzieki!

Stary 2016-10-15, 13:06   #1367
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
oooo jest i słynne koło Ale wy jesteście podobne, jak siostry
Stary 2016-10-15, 13:06   #1368
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Hosenko, mam nadzieje, ze ta zazdrosc niebawem minie i, ze Kacper szybko zobaczy jak to fajnie jest miec mlodszego brata. Ze poczuje sie dumny " i taaaki duzy"
baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 13:07   #1369
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

Tż dzisiaj do mnie że nie czuje się przygotowany do roli ojca ale nie psychicznie tylko praktycznie... Smutno mi się tak jakoś zrobiło i kombinuje co tu zrobić z nim...
wymysl mu jakies zadanie typu skrec mi laktator, powies obrazek na lozeczkiem malenstwa czy co tam innego wymyslisz. moze poczuje sie lepiej...

Stary 2016-10-15, 13:08   #1370
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda17x Pokaż wiadomość

super, że już jesteście w domu! Buziaki dla Was

identyczne!
bawcie się dobrze !

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Hej.
ojjjj biedna, długo to trwa....a wody dalej się sączą?
Z ciekawości ile mogą tak trzymać od kad wody odejdą?
Zycze szybkiego rozwiązania
Stary 2016-10-15, 13:13   #1371
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
wymysl mu jakies zadanie typu skrec mi laktator, powies obrazek na lozeczkiem malenstwa czy co tam innego wymyslisz. moze poczuje sie lepiej...
No właśnie dobrze ze mamy jeszcze trochę rzeczy do ogarnięcia więc będę go angażować we wszystko ze zdwojoną siłą
mietowka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 13:16   #1372
Listopadowaa
Zakorzenienie

Dziewczyny nie moge znaleźć tych linków do promocji na pieluchy? Nie pamiętam kto podawał? Może któras zapisała do ulubionych ?
Stary 2016-10-15, 13:20   #1373
magda17x
Zadomowienie

GG do magda17x

Cytat:
strzel fote jak juz bedziesz gotowa i wstaw do klubu
jejku, a ja nie mam zadnego zdejcia ze slubu sis, no nic, nawet jednego, wrrr musze czekac na zdjecia od fotografa. na poczatku stycznia mają byc

udanej zabawy!!!! i nie trac z oczu lekarki

dzieki, sama w szoku jestem ze bez problemu wytrzymalam
no moglby przystopoowac ale powiem szczerze, ze juz stracilam nadzieje. myslalam, ze teraz przez te 3 tyg przytyje troszke a nie kg wiec juz chyba nie ma sie co ludzic

o kurczaki
tow takim razie trzymamy kciuki nadal!

KarolinaNL - a jak sytuacja u Ciebie?

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

o, dzieki!

dzięki postaram się wstawić zdjęcie i nie zaczynać rodzić na weselu

Cytat:
bawcie się dobrze ! [COLOR="Silver"]
dzięki

aleksandramaj i KarolinaNL będę trzymać kciuki, żeby się rozkręciło, mam nadzieję rano przeczytać, że mace już swoje szkraby obok siebie

"Miłość jest wtedy wielka, kiedy gra na wszystkich strunach serca"

magda17x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 13:21   #1374
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny nie moge znaleźć tych linków do promocji na pieluchy? Nie pamiętam kto podawał? Może któras zapisała do ulubionych ?
To ja podawalam
prosze bardzo
http://www.mlekoipieluszki.pl/

http://www.promobaby.pl/

Stary 2016-10-15, 13:23   #1375
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje
Stary 2016-10-15, 13:26   #1376
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje

ide chyba poprac ciuszki 62 i 68

Stary 2016-10-15, 13:26   #1377
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
Ee, jest dobrze, pojęcie nudy nie funkcjonuje w moim słowniku schodzi mi jedna książka dziennie, brat podpowiedział, że fajnie się gra w Eurobiznes na komórce , do tego 2xdziennie półgodzinne ktg i sport ekstremalny czyli schodzenie z kozetki w zabiegówce, dopytywanie położnych co znaczy dany zapis na ktg, bo jestem z gatunku ciekawskich pacjentek, spacerek do kiosku po jakąś pierdołkę, kilkanaście spacerów do kibelka, zachwycenie się obiadkiem przywiezionym przez kochanego Tż, romantyczny spacer do automatu z kawą no i jak się tu nudzić ]
Fajne podejście, będę brać przykład😊

Cytat:

Kochany Kacperek, dzielny jest bardzo 😊
Fajnie że maluszek też spokojny , trzymajcie się 😊

Cytat:
Hej.
Ojoj też myślałam że już masz dzidzię obok siebie, to oby poszło już wszystko szybko kurczę żebyś się długo nie męczyła ...

Ja zaległam przed tv, ledwie doszłam do domu, krzyż boli niemiłosiernie plus spojenie coraz bardziej. Tak więc leżę 😊

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 13:27   #1378
KarolinaNL
Zadomowienie

Jestem zawiedziona bo żadnych bolesnych skurczy... łapie mnie często ból podbrzusza, czop mi wypada w częściach i nic poza tym.. Ja już nawet wzięłam się za sprzątanie generalne sypialni i wyparzylam butelki ( uparzylam sobie brzuch wrzatkiem) a tu nic. Może wieczorem się jeszcze rozkreci.

Soso pytałaś o kącik malucha to wstawie zdjecie kacika dla Jasperka. Poki co jest nudno ale jak juz maluch bedzie z nami zrobi sie kolorowo i wesolo 1476530861755.jpg

KarolinaNL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 13:29   #1379
KarolinaNL
Zadomowienie

Później jeszcze wstawię zdjęcie z innej perspektywy.

KarolinaNL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-15, 13:33   #1380
pstryczek84
Zakorzenienie

Karolina - super kacik. czego chciec wiecej? aa, wiem, sorki - dziecia w lozeczku
trzymam kciuki za rozkrecenie sytuacji!
a powiedz jeszcze - ten daszek nad lozeczkiem to jako ozdoba powieszony czy to ma spelniac jesczze jaaks dodatkowa funkcje? pytam z ciekawosci bo tam u was sporo roznych ciekawych gadzetow dzieciowych

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości