|
|
#811 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moda "plus size"
Cytat:
), jak układac piersi w nim, ja miałam dodatkowo dopasowywany stanik do mojego ciała u ich zaprzyjaźnionego krawca (same to zawsze proponuja jak widzą, że nie leży idealnie) i już miałam odbiór następngo dnia rano. Stanik jest po prostu rewelacyjnie wygodny, podniósł mi wreszcie piersi tam, gdzie powinny być od zawsze.Bardzo polecam!
|
|
#812 |
|
Wtajemniczenie
|
Pozwolę sobie odświeżyć informację
![]() Obecnie sklep ATUT mieści się na ul. Smolnej w Warszawie A tak, też swego czasu byłam u p. Hani ![]() ![]() Stąd taka "mundra" jestem ![]() ![]()
|
|
|
|
#813 |
|
Raczkowanie
|
słyszałam różne opinie o niej i tak średnio chce się tam wybierać
poza tym znalazłam super sklep na puławskiej, z bardzo sympatyczną Panią właścicielką i teraz tylko tam będe kupować staniki
|
|
|
|
#814 |
|
Wtajemniczenie
|
A gdzie konkretnie na Puławskiej? I jak się ten sklep nazywa
? Puławska to "mój rejon"
|
|
|
|
#815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też się nieśmiało uśmiecham o namiary...
|
|
#816 |
|
Wtajemniczenie
|
Jolinka, działasz w moim rewirze
?
|
|
|
|
#817 |
|
Raczkowanie
|
Więc
![]() Skelp nazywa się "Satine". Adres Puławska 24B, telefon 022-848 36 73 Godziny otwarcia pn-pt. 10:30-19 sobota. 10:30-14 Naprawde gorąco polecam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#818 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekować, chyba wiem, w którym to miejscu, tak niedaleko Silver Screena?
|
|
|
|
#819 |
|
Raczkowanie
|
tak to jest pomiędzy silver screenem a następnym przystankiem tramwajowym idąc prawo od rakowieckij patrząc :P
|
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie te obiecywane fotki co-po-niektórych?
|
#821 |
|
Raczkowanie
|
Wogole sie rozleniwilyscie i nie dajecie zadnych fotek, tylko plotki i plotki. Leniuchy!
Limonetka ja mam ten sam dokladnie problem. Po ciazy zostal mi pontonek i nie moge dobrac majtek z ktorych by mi nie wyplywal.|Majtki typu B.Jones nie sa z regoly wygodne na codzien no i nie maja nic wspolnego z atrakcyjnoscia, wiec rzadko je zakladam pomimo ze wysypuja sie szuflady. a jak juz jestesmy przy bieliznie |
|
|
|
#822 |
|
Zadomowienie
|
o kurde....a 1,5 tyg temu byłam na grochowskiej w ATUCIE...chyba sie przeniesli z predkoscia swiatła...wow!
|
#823 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#824 |
|
Raczkowanie
|
Powiedziałabym raczej, że Ty w moim
Kto wie...? Może się mijamy codziennie na ulicy i nawet o tym nie wiemy
|
#825 |
|
Raczkowanie
|
a wiecie może czy w Katowicach są jakieś sklepy z bielizną gdzie byłyby niedrogie biustonosze dla "większych" kobietek i gdzie mogłabym liczyć na pomoc sprzedawczyń w dobraniu odpowiedniego biustonosza
|
|
|
|
#826 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...203&w=27220992 |
|
|
|
|
#827 |
|
Raczkowanie
|
No to dorzucam kilka zdjęć
![]() Marzy mi sie sukienka taka jak ta ostatnia czarna.. Ale jakoś nie widziałam podobnych w sklepach niestety... Dorzucam też zdjęcie stanika w którym jestem zakochana i zamierzam sobie taki kupić, na mature[ czerwony to czerwony |
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
stanik piękny
skąd? PS. to majtki miały być czerwone
|
#829 |
|
Wtajemniczenie
|
Ol! Twojemu gustowi mówimy zdecydowane TAK!
Pisz szybciutko skąd on jest! Też chcę taki (I to mimo, że maturę mam już dawno za sobą, na piękną bieliznę nie potrzeba pretekstu! |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Obeszłam sklepy 2 razy i nie znalazłam nawet podobnej sukieneczki, nie mowiąc już o takim fasonie ;( A potrzebuję jej "na już"!
|
#831 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczeta. Ostatnio przeszukiwalam Internet w poszukiwaniu ladnych sukieneczek albo generalnie ladnych ciuszkow dla "okraglych kobiet". Postanowilam bowiem nieco zmienic swoj styl na bardziej kobiecy ( w zwiazku z tym nawet zakupilam spodnice na ebayu - co w moim przypadku jest nie lada wyczynem, bo NIGDY nie nosilam takowych, zawsze tylko spodnie i spodnie).
Oto wyniki moich poszukiwan, jesli cokolwiek powtorze to szczerze przepraszm
Edytowane przez marthinisa Czas edycji: 2008-02-19 o 12:15 Powód: straszliwe literowki |
|
|
|
#832 |
|
Rozeznanie
|
I jeszcze troszke:
|
|
#833 |
|
Raczkowanie
|
Marthinisa w jakich sklepach oprocz Evansa sie ubierasz? Ja czasem na cos trafie w malyvh butikach ale to s naprawde okazje bo jak sama wiesz butiki maja ceny z kosmosu,
bielizna... |
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ kupił mi koszulkę i stringi
jak jeszcze była promocja w katalogu, chyba za 29zł, teraz już nawet mojego rozmiaru nie ma. Ciekawe jak będę wyglądać Narazie komplet leży w szufladzie i czeka aż ja się skończę uczyć
|
#835 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiecznie szukam odpowiednych jeansow ale mam problem z rozmiarowka - 14 za mala a 16 za duza. Wczesniej kupowalam spodenki w Awear - moglam brac z wieszaka rozmiar 14 i wedrowac prosto do kasy, ale ostatnio cos im te spodnie "nie wychodza", albo ze mna cos nie tak jest Poza tym czasami zagladam do ZARY, ale tam ciezko znalezc cos w rozmiarze L lub XL. Bardzo podobaja mi sie tez ubrania marki Monsoon, ale tam kupuje wylacznie na przecenach - ostatnio nabyla dluga spodnice tzw. letniawke przeceniona z 85 na 15 euro.No i oczywiscie ostaje sie slynny Penney's. Tam tez zagladam od czasu do czasu. Nabywam tam glownie bielizne - to moj nalog - choc sie powoli lecze, a raczej pojemnosc szuflady mnie do tego zmusza - poza tym uwazam ze maja calkiem niezle koszule no i jakies t-shirty. Wiem ze jak tylko cos sie pojawi w "Penisku" to caly Dublin w tym chodzi, ale ja znalazlam sposob: jesli cos kupie to odkladam na "jakis czas do szafy" (Penneys ma to do siebie, ze wystawia kolekcje sezonowo i potem juz do niech nie wraca wiec jak cosik wpadnie mi w oko to biore!), a po jakims czasie zakladam i wtedy nikt juz nie pamieta ze to taka rzecz byla w dostepna w Penneyu i wszyscy sie zachwycaja![]() A jak wyglada Twoja zakupowa sciezka? Ja szczerze mowiac nie znosze tlumow na Henry Street ani w centrach handlowych. Ostatnio "odkrylam eBay". Wlasnie dzis dostarczono mi buciki i broszke i czekam na spodnice. Chyba przerzuce sie na Internetowe zakupki - wygodnie, bo z herbatka tudziez lapmka wina w reku, bez pospiechu i tanio
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kurcze nie powtarzajcie wszystkich zdjęć, jakie wstawiacie. Ja rozumiem, że już się miesza, ale kiektóre z sukienek były już wstawiane po 3-5 razy. Po co robić bałagan? Poszukajcie czegoś czego nie było.
gastone - fajna bielizna ![]() Daria - mrrr... będziesz latać z gołym tyleczkiem
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byleby nikt poza TŻtem mnie nie widział
|
|
#838 |
|
Raczkowanie
|
Marthinisa ja ubieram sie w Evansiei Normie Jean fakt drozyzna ale czasem sobie pozwalam. Penisik to moj ulubiony sklep, choc ja niestety nie wchodze w 16 tak jak ty to czasem cos tm upoluje. Czasem tez sa fajne ciuszki w Dunnes Stores. A co do intrenetowych zakupkow to wlasnie chyba poczynie to poraz pierwszy. Dziewczyny co myslicie o tej tunice? jest w roznych rozmiarach w quelle.Chyba ja zamowie, Doradzcie czy te wzory sa korzystne dla wiekszej kobitki?
|
|
|
|
#839 |
|
Zadomowienie
|
Gastone fajnie wygląda ta bluzka,,ale nie wiem czy nie ma za duzych tych wzorów,,,najlepiej byłoby przymierzyć
|
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
gastone - powinna być ok
tylko jeśli taka bluzka, to reszta stonowana.cmoksia - nooo ba czasem nawet trzeba, a nie tylko można ![]() Wciąż poszukuję kiecki ;( Dramat jakiś! Same balowe albo na szczuplutkie dziewczyny ;( Krawcowa pozostaje? ;( PS : Co do biustonoszy i tych tabel, to jakaś kompletna bzdura! Trzeba będzie iść do sklepu i po prostu mierzyć, bo inaczej, to nie da rady!
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-02-19 o 19:47 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.

), jak układac piersi w nim, ja miałam dodatkowo dopasowywany stanik do mojego ciała u ich zaprzyjaźnionego krawca (same to zawsze proponuja jak widzą, że nie leży idealnie) i już miałam odbiór następngo dnia rano. Stanik jest po prostu rewelacyjnie wygodny, podniósł mi wreszcie piersi tam, gdzie powinny być od zawsze.

?

i zamierzam sobie taki kupić, na mature[ czerwony to czerwony
jak jeszcze była promocja w katalogu, chyba za 29zł, teraz już nawet mojego rozmiaru nie ma. Ciekawe jak będę wyglądać
Wiecznie szukam odpowiednych jeansow ale mam problem z rozmiarowka - 14 za mala a 16 za duza. Wczesniej kupowalam spodenki w Awear - moglam brac z wieszaka rozmiar 14 i wedrowac prosto do kasy, ale ostatnio cos im te spodnie "nie wychodza", albo ze mna cos nie tak jest