Wszystko o Avonie 3 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-19, 20:37   #391
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie 3

Cytat:
Napisane przez Yovitka21 Pokaż wiadomość
Ja wlasnie koncze ta mgiełkę...na początku troszke pachnie alkoholem...zapach jest bardzo "kobiecy"...nadaje sie na codzien jak i na wyjscie...ma intensywny zapach i jest średnio trwala... ale jak dla mnie zbyt mocna...wolę zapachy orzeźwiające i lekkie...takie "zielone"....
No to bardziej by Ci podeszło Be Spontaneous (świeżo-trawiasto-słodka) - mi sie nie spodobała za bardzo.

Mam dylemat czy wziąć mgiełkę Be Sensual, wodę Be Sensual czy Crystal Aure

EDYCJA: wybrałam wode Be Sensual - bo akurat brakło mi trochę do 500 zł. Jak mi sie zapach nie spodoba to trudno

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 20:51   #392
xal
Zakorzenienie

A ja wzięłam Crystal Aurę, ale recenzje będą dopiero za jakiś czas, bo mama powiedziała, że mam nie używać do imienin bo mi chce dać jako prezent

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 20:52   #393
asia_z
Zakorzenienie

Hosenko ja bym wzięła CA. bo jak dla mnie be... sensual jest taki herbaciany. nie wiem jak opisać ten zapach, ale jest raczej z takich ciężkawych.
Stary 2008-02-19, 20:54   #394
Emilkaa
Zadomowienie

be sensual nie bardzo mi sie podobal;....a dla powowania lubialm be kiss? czy jak mu tam bylo(te rozowe)
tak ja tez bym wziela CA...zgadzam sie z poprzedniczka be sensual sa zbyt ciezkie

Edytowane przez Emilkaa
Czas edycji: 2008-02-19 o 20:55 Powód: dopisek
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 20:57   #395
kacper20
BAN stały

Treść usunieta rzez moderatora - lepiej żeby nikt tego nie przeczytał
kacper20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 20:58   #396
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
Hosenko ja bym wzięła CA. bo jak dla mnie be... sensual jest taki herbaciany. nie wiem jak opisać ten zapach, ale jest raczej z takich ciężkawych.
Znalazłam stronę zapachową z CA - ona taka delikatna jest przez co może być krótkotrwała

Jakiś rok temu gust mi się zmienił i polubiłam własnie cięzsze zapachy nei będące świezuchami (z Avonu: True Glow, Surreal). Z takich świeżych toleruję tylko Be Kissable (z Avonowych) w lecie

Instagram

Stary 2008-02-19, 20:58   #397
kacper20
BAN stały

treść usunieta przez moderatora

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-19, 20:59   #398
kacper20
BAN stały

treść usunięta przez moderatora
Stary 2008-02-19, 21:02   #399
MartaS1992
Raczkowanie

skoro rozmawiacie o mgiełkach to co powiecie o Body spray Island Vibe?? Obecnie w ofercie netto(04) Jak długo trzyma jak pachnie... i co tam mozecie jeszcze o tym powidzieć
MartaS1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 21:07   #400
Oceanie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blondyna89 Pokaż wiadomość
Torba eleanor w brakach magazynowych - info potwierdzone z Avon non stop!!!! (proszą o niezamawianie ) ;d
Naprawdę uważasz że nie będzie można dostać tych torebek w K3?
Oceanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 21:12   #401
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oceanie Pokaż wiadomość
Naprawdę uważasz że nie będzie można dostać tych torebek w K3?
Mam nadzieje ze nie bedzie można, bo zamówiłam 5 Jak przyjda to sie zastrzele Jutro bedzie faktura

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-19, 21:13   #402
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MartaS1992 Pokaż wiadomość
skoro rozmawiacie o mgiełkach to co powiecie o Body spray Island Vibe?? Obecnie w ofercie netto(04) Jak długo trzyma jak pachnie... i co tam mozecie jeszcze o tym powidzieć
Trwalosc niezla, ja go dlugo na sobie czulam, zapach ladny, mgielka jest wydajna, polecam, prosze tu link do opinii na KWC >>> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-do-ciala.html dziewczyny troche narzekaja na trwalosc, ale ogolnie oceny pozytywne
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 21:14   #403
MartaS1992
Raczkowanie

Dziękuję bardzo Zapomniałam o KWC.... Dziękuje za link
Stary 2008-02-19, 21:20   #404
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

EDYCJA: wybrałam wode Be Sensual - bo akurat brakło mi trochę do 500 zł. Jak mi sie zapach nie spodoba to trudno
mnie Be...sensual pachniał skórką cytrynową z czymś bo dla mnie to generalnie kwaśny zapach z jakąś domieszką ostrości

Cytat:
mnie ta mgiełka pachnie malinami bardzo przyjemny zapach ale nie jest specjalnie trwała na mnie 3 godziny to maksimum..
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 21:32   #405
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

island vibr ladny, ale nietrwaly!
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 21:44   #406
Rozilla
Raczkowanie

Cytat:

Hmm...mi osobiście mgiełka be kiss... w ogóle nie przypadła do gustu na mojej skórze jest zdecydowanie mało intensywna i zapach jakis taki...
wg mnie zdecydowanie ładniejsza jest be sensual...zważywszy na fakt że jestem zwolenniczka raczej konkretnych zapachów, które w miare się utrzymuja na skórze i sa intensywne moja mama bardzo lubi ten zapach...zamówiła już 3 flakon hmm..trudno opisac ten zapach, ale rzeczywiście są bardzo kobiece A co do Crystal Aury to nabyłam sobie co cudo na gwiazdkę kiedy była za 69,90 zł. Muszę stwierdzic, że zapach jest niebanalny, zniewalający i kuszący...z początku nie podobały mi się te perfumki bo miały taki dziwny zapaszek...ni to swieży ni to ciężki ale po stosowaniu go za jakiś czas urzekł mnie swoim "pazurem" i za to pokochałam je...mój TŻ z resztą też co do trwałości to też się obawiałam, że mogą być nie trwałe...jeszcze ta moja skóra która nie trzyma zbytnio zapachów, ale rozczarowałam się baaaardzo pozytywnie bo czuję je bardzo długo
Hosenko* kiedyś pomogłaś mi w wyborze EDP Surreal zamówiłam ją i mile sie zaskoczyłam...zapaszek bardzo ładny
Pozdrawiam.

Nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Rozilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 21:46   #407
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rozilla Pokaż wiadomość
Hmm...mi osobiście mgiełka be kiss... w ogóle nie przypadła do gustu na mojej skórze jest zdecydowanie mało intensywna i zapach jakis taki...
wg mnie zdecydowanie ładniejsza jest be sensual...zważywszy na fakt że jestem zwolenniczka raczej konkretnych zapachów, które w miare się utrzymuja na skórze i sa intensywne moja mama bardzo lubi ten zapach...zamówiła już 3 flakon hmm..trudno opisac ten zapach, ale rzeczywiście są bardzo kobiece A co do Crystal Aury to nabyłam sobie co cudo na gwiazdkę kiedy była za 69,90 zł. Muszę stwierdzic, że zapach jest niebanalny, zniewalający i kuszący...z początku nie podobały mi się te perfumki bo miały taki dziwny zapaszek...ni to swieży ni to ciężki ale po stosowaniu go za jakiś czas urzekł mnie swoim "pazurem" i za to pokochałam je...mój TŻ z resztą też co do trwałości to też się obawiałam, że mogą być nie trwałe...jeszcze ta moja skóra która nie trzyma zbytnio zapachów, ale rozczarowałam się baaaardzo pozytywnie bo czuję je bardzo długo
Hosenko* kiedyś pomogłaś mi w wyborze EDP Surreal zamówiłam ją i mile sie zaskoczyłam...zapaszek bardzo ładny
Pozdrawiam.
Dla mnie Be Kissable to fajny zapach na lato, tak na dzień, na łażenie po mieście itp Bardzo lacze je z latem, słońcem - jak ją wacham to mam konkretne obrazy przed oczami - wposmnienia wakacyjne.
Fajnie że Ci się spodobał Surreal Ja teraz psikam sie nim na zmiane z True Glow

Instagram

Stary 2008-02-19, 21:47   #408
Rozilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
'lusterko z oferty internetowej' tzn jakie??
jest w strefie konsultantki w ofercie internetowej za 13,90 zł posrebrzane z cekinkami na wierzchu

Stary 2008-02-19, 21:53   #409
aiso87
Rozeznanie

Cytat:
Miałyście może mgielkę Be Sensual?? Czy jest trwała??
Mam już trzecia buteleczkę mgiełki Be Kissable - na mnie jest bardzo trwała (czuję ją cały dzień) ale chyba mi się "przejadła". Za to mgiełka Be Spontaneous ulatniała się już po kilkunastu minutach.

Szkoda że nie pamiętam dokładnie zapachu Be Sensual - stare katalogi wyrzucam a w tych co mam nie ma zapachowej strony - z tego co kojarze to podobał mi się. W 3 te wody są w korzystnej cenie (34,90, a zazwyczaj w promocji kosztowały 39,90) i zastanawiam się, czy nie kupić wody zamiast mgiełki

ja ją mam!psiknęłam się z 5razy i już się nią zmęczyłam. zapach trzyma się dosyć długo,ale przez cały dzień nie wytrwa. strasznie się szykowałam na ten zakup,ale okazał sie w sumie niewypałem- zaczął mi zalatywać jakimś duszącym winem

w każdyn bądź razie trwałość średnio przeciętna.

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-19, 22:02   #410
MartaS1992
Raczkowanie

Wpadła mi w oko kredka do makijażu Arabin Glow miałam zamowić ją już dawno była wtedy za 15,90 ale jakos wyszlo ze jej nie zamowilam wiec teraz widząc ją za 9,9 bylam zdecydowana...ale przejrzałam opinie na KWC i... są fatalne!! A co wy o niej sądzicie??
Stary 2008-02-19, 22:04   #411
Oceanie
Raczkowanie

Cytat:
Mam nadzieje ze nie bedzie można, bo zamówiłam 5 Jak przyjda to sie zastrzele Jutro bedzie faktura
Oj to czekam na wiadomość. Mam nadzieję, że nie będziesz chciała się zastrzelić
Oceanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 22:07   #412
Rozilla
Raczkowanie

Cytat:
Wpadła mi w oko kredka do makijażu Arabin Glow miałam zamowić ją już dawno była wtedy za 15,90 ale jakos wyszlo ze jej nie zamowilam wiec teraz widząc ją za 9,9 bylam zdecydowana...ale przejrzałam opinie na KWC i... są fatalne!! A co wy o niej sądzicie??
przyłączam się do pytania bo też mnie ona kusi i ciekawi

Stary 2008-02-19, 22:21   #413
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam stronę zapachową z CA - ona taka delikatna jest przez co może być krótkotrwała

Jakiś rok temu gust mi się zmienił i polubiłam własnie cięzsze zapachy nei będące świezuchami (z Avonu: True Glow, Surreal). Z takich świeżych toleruję tylko Be Kissable (z Avonowych) w lecie

Crystal Aura jest wodą perfumowaną -jej zapach jest piękny, na moich ubraniach utrzymuje się długo (po kilku dniach nawet go wyczuwam)

ps. mam podgląd faktury z kat.3- wszystko będzie
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 22:51   #414
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
ja osobiście jej nie używałam natomiast mam klientki które je kupowały i jedna jest w miarę zadowolona z niej ale używa jej tylko jako cień do powiek, pozostałe zgodnie twierdzą: za tłusta na powieki, za sucha na usta, na policzki zbyt brązowa czyli co się nadaje do wszystkiego to się nadaje do niczego... ale poczekaj na inne opinie

a ja jeszcze zapomniałam pochwalić kredki Miękkość kaszmiru są cudowne pokochałam je od pierwszego użycia mam trzy kolory (soft green, gold wrap, cozy brown-zamieściłam ich zdjęcia w wątku z katalogami) kolory sa piękne każdy jest ze złotymi drobinkami które prześlicznie świecą, kredka świetnie się rozprowadza jest mięciutka, kremowa, taka "kaszmirowa" no po prostu cudo to będą kolejne moje ulubione kosmetyki z Avonu no i oczywiście przyłączam się do achów i ochów na temat mozaiki jest fantastyczna miodzio po prostu
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 23:16   #415
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Mam w domciu katalog 6....podobne w sumie do tego rosyjskiegoo... jak będę miała więcej czasu to napisze co nieco..a teraz idę spac...bo z pracy niedawno wróciłam
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 23:34   #416
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
Mam w domciu katalog 6....podobne w sumie do tego rosyjskiegoo... jak będę miała więcej czasu to napisze co nieco..a teraz idę spac...bo z pracy niedawno wróciłam

a strona z wyprzedażą??
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 07:32   #417
gosus
Rozeznanie

Hello
mam podgląd faktury z 3. Wszystko przyjdzie. Zero braków
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 07:34   #418
Emilkaa
Zadomowienie

u mnie jedyny brak to z netto puder
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 08:07   #419
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
Czy w katalogu 6 jest tak jak w tym rosyjskim ta duza torebka na poczatku katalogu...taka duza? ile kosztuje?

http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Yovitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 08:12   #420
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
ja osobiście jej nie używałam natomiast mam klientki które je kupowały i jedna jest w miarę zadowolona z niej ale używa jej tylko jako cień do powiek, pozostałe zgodnie twierdzą: za tłusta na powieki, za sucha na usta, na policzki zbyt brązowa czyli co się nadaje do wszystkiego to się nadaje do niczego... ale poczekaj na inne opinie
Jeśli chodzi o tę 3 w 1, to moja mama i przyjaciółka bardzo lubią tę kredkę. Mama tę "średnią" - ona faktycznie jest brązowa, ale moja mama lubi taki kolor i używa jej na usta i na powieki. A przyjaciółka ma tą najjaśniejszą i ona jest złociutka bardziej niż brązowa w zasadzie. Obie były zadowolone.

Edytowane przez Yen.not
Czas edycji: 2008-02-20 o 08:13 Powód: dopisek
Yen.not jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości