![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
cześć dziewczynki
Dobre sie skończyło i trzeba iść dzisiaj do pracy ![]() Kachulko miłego pobytu w Poznaniu ![]() Madziu dzidzia jest przeurocza, ma taka kształtną główke ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety Kasiu wszystko co dobre szybko się kończy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kochana sliczny makijaz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Pomidorko, sliczny i subtelny makijaz....mnie taki nigdy jeszcze nie wyszedl, ale kto wie ![]() Kiniu, to juz wiem jakie cienie sobie kupie za tydzien w Pl, calkiem o Inglocie zapomnialam, a nieslusznie ![]() U nas wszystko spowite mgla, az nie chce sie za okno patrzec ![]() A ja musze wyskoczyc na jakies zakupki, bo w lodowce tylko swiatlo ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
mijaela ale fajne usg
![]() moja kosc ogonowa minela ale sie ciesze ![]() moze potem wkleje wam mojego brzucha bo baterie naladowalam ![]()
#4866 |
Zakorzenienie
|
Madziu to fajnie, ze bedziesz mogla sobie w Pl Inglota kupic
![]() ![]() u mnie pogoda dzis tez fatalna ![]() ![]() Ray to dawaj zdjecie brzucholka poki sie jeszcze nie rozdwoilas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
![]() Mijalea zdjecie usg super ![]() Kinia ale fajne zakupy,ja tez lubie inglota,w marcu napewno sie zaopatrze w nowosci ![]() Pomidoro bardzo ladny kolor wlosow i makijaz,slicznie wygladasz ![]() kachulo milego pobytu w Poznaniu ![]() A ja zmykam do pracy w wam milego dnia zycze ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() milego dzionka w pracy Kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Zakorzenienie
|
czesc kobietki
![]() Ray to swietnie, ze kosc przestala bolec ![]() wlasnie wklejaj zdjecie, poki jestescie jeszcze 2w1 ![]() ![]() mnie stopa dalej boli ![]() ale zaraz pojde z psem na dwor, pozniej do sklepu po farbe do wlosow, bo @ moze przyjsc lada dzien a podobno sie nie powinno farbowac w trakcie @(nie wiem ile w tym prawdy) musze jeszcze podpaski zakupic, bo moja sunia dostala cieczki tydzien temu i chodzi po domu w majtkach i podpasce hehe super wyglada (pozniej zrobie jej fotke moze) tylko jest taki maly problem, ze tylko spuszcze ja z oka na minutke a ona juz majtki zdejmuje a podpaske zjada ![]() ![]() i dzieki temu zjadla juz cale moje zapasy podpaskowe hehe no i poza tym mi sie tez juz zaraz przydadza ![]()
#4870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zakorzenienie
|
mam tu jakies zdjecia z lipca jak wczesniej miala @ i tez w majtach chodzila
![]() ![]() anglia, sali, Asia itp 011.jpg anglia, sali, Asia itp 061.jpg
#4872 |
Zakorzenienie
|
tak Kiniu
![]() denerwuje mnie codziennie jak widze porozrzucana, porwana podpaske po mieszkaniu, wygryza malpa ten kawalek z krwia a reszte zostawia....... przeciez to chore ![]()
#4873 |
Zakorzenienie
|
Asiu slodka ta Twoja suknia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nudzi mi sie, wiec wkleje Wam fotki jak Sally byla mala, slodziutka a teraz takie wielkie psisko uroslo ![]() 1.slodziutka Salinka 1.jpg 2. zawsze wchodzila do lozka i spala na mnie ![]() 2.jpg 3. tak tez lubila ![]() 3.jpg 4. z mezem, taka malutenka byla, a teraz na kolankach juz by raczej nie usiadla ![]() 4.jpg 5. tutaj miala ok 10 tygodni, tydzien po tym jak ja kupilismy.... myslalam, ze wezme malutkiego szczeniaczka, ktory jest wielkosci dloni i sie niezle zdziwilam, ze to juz taki "duzy" psiak 5.jpg 6. to zdjecie jest najlepsze, nie wystraszcie sie tylko ![]() wszyscy widza tylko kochanego niewinnego pieska, ale ten piekny maly piesek byl okropny kiedys i robil ciagle na zlosc........ jak wychodzilismy z domu bez niej (nawet wyniesc smieci) to moglismy byc pewni, ze jak wejdziemy za 10 minut to w domu bedzie zrobiona kupa lub porwany szalik itp jak ja zostawalam caly dzien z nia- nigdy nie zrobila siku czy kupy w domu..... a na tym zdjeciu Sali sie bardzo oburzyla na to, ze zamknelismy drzwi od naszego pokoju i pokazala swoje zdenerwowanie sam lekarz powiedzial, ze robi nam na zlosc ![]() zobaczcie ile sie z nia uzeralismy sprzatajac codziennie... 6.jpg to bylo zrobione w nocy, kuchnia tez byla cala w takich krowich plackach.... sprzatalismy to z M przez 45 minut........ jest przywiazana za kare i zeby nie chodzila po tym... a na uszach ma biale plasterki, bo miala ciete uszy wczesniej
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
jejku sliczna jest, ale jaki charakterek
![]() ![]() ale niezle sie z nia musieliscie nauzerac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ona taka byla kiedys, ze nie odstepowala mnie na krok......... spala na mnie wszedzie, ja gdzies siadalam a ona juz sie wdrapywala na mnie, zeby sie przytulic i pojsc spac ![]() jak z dzieckiem normalnie ![]() dlatego takie zzyte jestesmy nadal i tutaj nigdy nie bylo tak, ze moj M byl jej panem tylko ona sobie mnie jako pania wybrala ![]() a Ty Kinus pewnie w pracy siedzisz??
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
tak Asiu w pracy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() az nic mi sie nie chce ![]() ale musze isc po ta farbe, chce M zrobic niespodzianke, ale sie zdziwi heheh
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
Marcelinko a co tam u Ciebie?????? tez taka pogoda pod psem???
![]()
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() To moje ostatnie zakupowe zdobycze ![]() ![]() ![]() Asiu jak to Twoja sunia krwawi?? Pierwsze slysze, zeby suka krwawila... Ja dopiero znalazlam czas na sniadanie hmmm i maluje paznokcie na brazowy kolorek ![]()
![]() |
#4882 |
Zakorzenienie
|
Marcelko swietny kolorek wlosow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
Marcelinko przesliczny kolorek wloskow
![]() ![]() i zakupki widze, ze udane ![]() wiesz co ja mialam juz kiedys suczke i nawet nie zauwazalam kiedy ma cieczke, tzn tylko zapach jakis dziwny byl od niej, zelazisty jakis nigdy tez nie widzialam psa chodzacego w majtkach po domu........ ale naszej leci normalnie krew... pod nasza nieobecnosc weszla na lozko i myslalam, ze szalu dostane jak zobaczylam posciel cala poplamiona krwia ![]() ale cieczki ma regularne- co pol roku i ma ja tyle co powinna wiec chyba wszystko wporzadku ![]()
#4885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Zakorzenienie
|
Marcelko, ladne zakupki a powiedz jaki to kolorek farbki i jakiej firmy ? Podoba mi sie
![]() Dziewczynki, to ja wam napisze troche o imionkach dla dziecka ![]() Jak juz kiedys wspominalam, wybralismy imiona dla dzieci juz dawno przed ciaza, teraz kiedy jestem w ciazy szukalam jeszcze, bo myslalam, ze cos innego wpadnie nam w "ucho", ale nie podoba nam sie nic, a juz wogole dla chlopaka. Wiec tak zostalo i nawet juz szukac mi sie nie chce-powiem szczerze ![]() Mamy male utrudnienie, bo ja szukalam uparcie imion brzmiacych jednakowo po polsku i niemiecku, jakos chcialam sprawiedliwie te sprawe rozwiazac ![]() No i tym sposobem, maz wybral imie dla chlopca Edward (powazne jak na male dziecko, ale jak maz stwierdzil dziecko wiekszosc zycia bedzie dorosle), no wiec maly Edi ![]() Ja wymyslilam imie Lena, tak zupelnie sama, a potem oczywiscie okazalo sie, ze tu Lena jest na 3 miejscu w rankingu popularnosci ![]() Dla chlopca imienia chyba juz innego nie znajde-nie podoba mi sie nic a nic, a maz nawet o innym imieniu nie za bardzo chce slyszec....wiec sprawa chyba juz prawie rozwiazana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
Madziu imiona sa na prawde fajne
![]() ![]() a Lena i Alina tez pieknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wlasnie dostalam maila, ze moj tusz zamowiony wczoraj wlasnie zostal wyslany
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupilam sobie na slynnej truskawce podklad Lancome i czeka na mnie juz w Pl, nie moge sie doczekac, kiedy go dorwe i sie wymaziuje ![]() To moj drugi kosmetyk w zyciu z tych drozszych, rok temu wydalam w polsce kupe kasy na pryzmy Givenchy, ale na mnie wogole nie bylo tego pudru widac ![]() Teraz swtwierdzilam, po kilku niewypalach podkladowych, ze lepiej zainwestowac w cos dobrego, wybadalam meza, jak sie zapatruje na taki drogi kosmetyk i z malym wyrzutem zakupilam...mam nadzieje, ze bedzie dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zakorzenienie
|
Madziu ladne imionka
![]() a pozniej zona do Edwarda tez moze mowic Edi ![]() ![]() tak z ciekawosci sprawdzilam najpopularniejsze imiona w Niemczech zenskie i meskie- z 2005 roku Marie Sophie, Sofie Maria Anna, Anne Leonie Lena Emily Lea, Leah Julia Laura mi sie podoba tez np Lea, takie krociutkie ![]() Alexander Maximilian Leon Lukas, Lucas Luca Paul Jonas Felix Tim David ale juz pewnie te imionka widzialas ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.