![]() |
#1711 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
Lena to widze tez za fajnie nie masz. Moze skok. U mnie tez w tym niby najdluzszym skoku jestesmy to moze to o to chodzi.
Maz spi bo ma na poludnie do pracy, Gabi bawi sie pielucha w lozeczku, a ja leze i marze zeby zasnol to i ja bym jeszcze zlapala troche snu.
#1712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepszości dla Kingi i Hani! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaz dzisiaj w nocy znowu puscily mi nerwy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1714 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kiniu, Haniu wszystkiego naj naj ![]() ![]() ![]() U nas noc z przerwą godzinną na oglądanie świata. Ale rano pospane do 9 więc da się żyć ![]() Justynko współczuję, że Gabryś taki marudny... ![]() Chudziaszku gratuluję pracy. Na pewno wszystko super pogodzisz ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Szkoda, że dziewczyny bawet raz na jakuś czas nie bapiszą co u nich ![]()
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
Najlepszego dzieciaczki
![]() Chudziaszku na pewno to skok bo u nas taki placz od tygodnia. Mam nadzieje ze jeszcze ten ostatni tydzien I minie. Chrzciny robimy w restauracji bedzie kolo 22-osob. W piatek bede dokladnie ustalac menu I poznam caly koszt. Kolega zrobi nam sesje zdjeciowa w prezencie ![]() Dzisiaj również dwu godzinny spacer Podejde do Pepco i popatrzę może coś dla siebie kupię. Oby Majunia tak pięknie skała jak wczoraj ![]() Zamowilam softshela dla dwojga ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
Ania dawaj linka do tego softshela
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepszego dla Kingusi i Hani ![]() Haneczkab jak się czujesz? Ja w końcu kupiłam kurtkę przeciwdeszczowa i wiatroszczelna. W outlecie trafilam akurat dodatkowo na -20% kurtka już chyba sprawdzona w deszcz ![]() ![]() Hania ma drzemke, pranie się robi, obiad ogarne. Bo potem po drzemce,,jedzonko,zabawa i spacer ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
Teraz już się przebudzila z drzemki. Poczekam na tatę i jak tylko wroci idziemy na spacer. Pranie się robi. Obiad z wczoraj. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
||
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Madzia ja mam nianię z kamerką vtech. Moim zdaniem z kamerką lepsza pomimo, że musi być do prądu włączona. Ma długi kabel, więc luz. Dzięki tej kamerce bezstresowo układam Ignasia na drzemki na brzuszku i zerkam cały czas np. gotując jak ma główkę. dzanet ja na zewnątrz też używałam tej kamerki tylko wpierw trzeba było przedłużacz podłączyć z garażu ![]() Cytat:
garnuszek na klocuszek szczeniaczek uczniaczek tomy wesołe jajeczka jeździk puky Cytat:
![]() Cytat:
![]() agusia, haneczka sto lat dla dziewczynek! ![]() ![]() ![]() Ignaś też dzisiaj świętuje ale wiadomka- ma miesiąc mniej niż koleżanki ![]() Macie może jakiś godny polecenia nawilżacz powietrza? Stary się nam zepsuł i się rozglądam ale tyle tego jest że już zgłupiałam... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1722 |
Rozeznanie
|
Bozzzesz Wy juz tyle ogarnelyscie od rana, a ja wypompowana jestem totalnie i rozdrazniona po nocce. Mlody nie wie czego chce, jak o 9 wstal dostal cycka to nim gardzil, po godzinie marudzi dopomina sie cycka i widze ze chce isc spac. Nakarmilam, przebralam chce uspic to wydziera sie w niwboglosy a ja juz nerwa lapie. Dalam cycka usnol, odkladam do lozeczka budzi sie i wydziera. Posmarowalam dziosla, dalam smoczka, teoretycznie usypia. Ma zamkniete oczy, kreci sie troche pojekuje. Nie wiem o co chodzi.
W sumie zauwazylam juz w polsce ze troche byl inny ale w sumie tz byl ciagle z nami, a to w jednym domu babcia z dziadkiem bawili, w drugim domu babcia, i jakos tak tego nie odczulam. Teraz nocki do dupy, na dniu masakra. Tz chodzi na 10 h do pracy plus dojazdy wiec caly dzien sama z mlodym. Sorrki ze tak sie zale ale szczerrze to potrzebuje pocieszenia ze minie to bo jak tak dluzej bedzie to sie zalamie.
#1723 |
Zakorzenienie
|
U nas też zmiana w nocy więc chyba zaczynamy kolejny skok.
Elaine, jak czytalam ostatnio, że u was też gorzej i że przewidujesz skok to pomyślałam że przecież dopiero co się poprawilo a juz ma być kolejny? No i niestety tak, dobrze przewidujesz u Gabi. U nas z 1 pobudki o godz.3 zrobiły się pobudki co 1.5 godz. Dobrze, że jeszcze dzisiaj mam meza w domu to pójdę spać popołudniu. Idziemy dzisiaj na mierzenie i ważenie. Wtope zaliczylam bo to zalegla wizyta z 3 m-a. Ja sobie ubzduralam, że na 4 m-c.( I tak spóźniona) Dzisiaj dowiemy się ile nasze maleństwo waży. |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Konto usunięte
|
ania a przyszło Ci już z tego wish'a? Ja bym się chyba bała zamawiać nowych rzeczy nie mając jeszcze nic z tego co już zamówiłam.
justyna wiem, że to marne pocieszenie ale u nas w 90 % usypianie to jeden wielki wrzask ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Madzia mamy taką
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00...a+baby+monitor |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Te stacjonarne apteki, a raczej ich ceny to jest jakaś pomyłka ![]() Zdrówka dla Ignasia! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Jesli to wysypka alergiczna to warto podawać. A spróbuj posmarować calmapherol baby. Bardzo fajna maść, warto mieć w domu. Można ją też stosować np na.odparzenia ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
My pampersy 4, ale dady mnie wkurzaja. Kupilam caly karton, polowe zuzylam, polowa leży. Wole lidlowskie. Justynka to chyba taki okres teraz. Dzieci wymagają więcej uwagi, już tak chętnie się same soba nie chcą zająć. Przetrwamy! ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Byle do wiosny! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;66548946]
No właśnie... ciekawe co u nich... przykro że tyle dziewczyn się nie odzywa... nie wierzę w brak czasu, zawsze się znajdzie. Mamusie bkizniakowe dają radę... My pampersy 4, ale dady mnie wkurzaja. Kupilam caly karton, polowe zuzylam, polowa leży. Wole lidlowskie. [/QUOTE] Ja też nie wierzę w brak czasu ![]() ![]() Mnie ciężko zadowolić w kwestii pampków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Rozeznanie
|
Po pierwsze się pochwalimy! Wracamy z ważenia, Mały - a raczej powinnam napisać "Mały" wazy 6kg! Wskoczył na 3 centyl
![]() Pospalismy trochę z Frankiem bo zaraz jak wam napisałam koło 9 to usnelam a obudzilismy się o 12 ![]() Niestety nie przyniosło to oczekiwanego skutku w postaci wypoczetej głowy, a tylko jej ból ;( Ehh niech ten skok kończy się szybciej niż się zaczął ;( Odczytuje Wasze rady dot. Niani bo tez poszukuję ![]() ![]() Haha jaki z tego Frania mały huncwot! Leży sobie na macie i krzyczy, denerwuje się. Przychodzę a on nie może zabawka do buzi sięgnąć bo za wysoko wisi, zdejmuje i daje mu do rączki - zadowolony. Za chwilę powtórka, bo teraz chce inna zabawkę ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Odnosnie pampkow ja zdecydowałam tylko pampersy zielone używać. Jakoś tylko te do mnie przemawiają. Lidlowe strasznie sztywne, dady zbijają się tak że sięgają kolan, a w tych zielonych tak optymalnie ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Najlepszego dla bobasow! |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mi białe pampersy super pasowaly, ale ta cena ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dużo cierpliwość i siły ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Ooo kurcze piękna waga ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Majunia dalej śpi w wózku kolo balkonu. Ja zjadłam obiad i pije melise ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;66554021]Może rosmanowskie?
Mi białe pampersy super pasowaly, ale ta cena ![]() ![]() Mnie rossmanowskie nie podeszły jakoś... Koleżanka chwali sobie z Tesco. My używamy Dady i Lidla na zmianę ale fajniejsze z Lidla ![]() O Matulu! Piękna waga ![]() ![]()
![]() |
#1734 |
Zadomowienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;66548946]Może, a podajesz jakiś w ogóle?
Jesli to wysypka alergiczna to warto podawać. A spróbuj posmarować calmapherol baby. Bardzo fajna maść, warto mieć w domu. Można ją też stosować np na.odparzenia ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- No właśnie... ciekawe co u nich... przykro że tyle dziewczyn się nie odzywa... nie wierzę w brak czasu, zawsze się znajdzie. Mamusie bkizniakowe dają radę... My pampersy 4, ale dady mnie wkurzaja. Kupilam caly karton, polowe zuzylam, polowa leży. Wole lidlowskie. Justynka to chyba taki okres teraz. Dzieci wymagają więcej uwagi, już tak chętnie się same soba nie chcą zająć. Przetrwamy! ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Byle do wiosny! ![]() Podaje diflos,ale właśnie mi się kończy. Dziewczyny, czym myjecie dzieciom buzie? sama woda przegotowana? Fiufiu, ładnie, a ja myślałam,że moja Baś jest spora ze swoim 7.5 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
Będąc na spacerku wstapilam do sh i kupiłam sobie tunike będzie na chrzciny i getry grubsze
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
Ja myje buźkę Idce 2 razy dziennie przegotowaną wodą a oczka przemywam solą fizjologiczną.
Przyszły mi dziś 2 paczuszki. Z Hipp i Bobovity ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha, ale Twoja córka nie startowała z wagą 5kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.