![]() |
#451 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Który z podkładów w płynie jest jaśniejszy? Bisque czy Nude?
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
Dostalam paczuche. Az dziw, bo dostawe mam na piatek.
I tak... *Minimasazery takie bleee... Plastikowe i nie wydaje mi sie, ze będą skuteczne. Zwyczajne kulki poprzyczepiane do uchwytu. Nic szczegolnego. Teraz mam ochote na ten zestaw SSS zielony. Moze ten "iglak" bedzie lepszy. *Lakier (fioletowy) całkiem ładny, bardzo ciemny. Mamie sie nie podoba, ale nie wyglada zle... I calkiem niezle sie nim maluje. Juz 1 (!!) warstwa wystarczy na ładne pokrycie. *Na formularzu wyczytalam, ze do kazdego produktu z różową wstążeczką dodawana jest zawieszka. Na razie chyba tyle.
#455 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z wyprzedazowych stron zamawiałam tylko kulkę Surreal i Pure - obei przyjdą. Dostanę 2 katalogi 03 (ciekawe po co ![]()
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
o to sobie chociaż z 1 torebkę podbiję
![]()
#458 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem w takim razie który numer ma rzeczywiście 15,67 mm ![]()
![]() |
#460 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Czy wiecie może od jakiego czasu nie pojawia się w katalogach Głęboko oczyszczający kremowy żel myjący do twarzy "Drzewo herbaciane i grejpfrut" z serii Naturals (całkiem niedawno się zapisałam więc nie wiem)? Mam taką klientkę, co pokończyły jej się już zapasy tego żelu i mnie maltretuje o to kiedy będzie. Jak piszę ze strefy to mi wciskają kit, że jest przecież z tej serii żel, ale to nie ten tylko 2 w 1 z tonikiem, a ona go nie chce. I teraz nie wiem co jej mam powiedzieć, czy ma czekać, czy już nie będzie. Przeglądałam katalogi kilka w tył i w przód i nie znalazłam
![]()
#462 |
Raczkowanie
|
Widziałyście najnowszą reklamę Avonu?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jak pachnie Wish of Peace?
#465 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I wtedy ja się załapałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6657830]A odcień cozy brown wpada w pomarańcz, bo na zdjęciach tak wygląda? Bardzo miłoby było gdyby miał więcej z brązem wspólnego
![]() odcień cozy brown to brąz ale bardzo delikatny taki jak kakao taki jakby mleczny (nie wiem jak go opisać ![]() edit: obejrzałam jeszcze raz te zdjęcia które zamieściłam przykładałam kredki do monitora żeby sprawdzić ich wiarygodność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Raczkowanie
|
Ja też potwierdzam brak torebek Eleanor. Faktura wystawiona dziś. Poza tym wszystko przyjdzie. Nawet dodatkowo 5 katalogów 03. Znowu nie mają co z nimi robić, więc spodziewajcie się napływu makulatury
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja przy moich 5 mam 0 więc widocznie nie ma ![]() Ptaszysko: http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=7352715 ![]()
![]() |
#470 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a więc jakie są 100% braki prócz torebki eleanor??
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Raczkowanie
|
Czyli ogólnie jestem na tak względem Wish of Peace
![]() ![]() ![]()
#472 |
Raczkowanie
|
Właśnie dostałam paczuszkę. Podzielę się z Wami moimi wrażeniami.
Wish of Peace-pachnie jak mydło.. jak kosmetyki nivea Przeplatanka do oczu (niebieska)-bardzo jasne te kolorki są, a ciemnoróżowy bardzo jasny, prawie niewidoczny Iskrzący lakier do paznokci icicle- szybko schnie, ma ładne drobinki, jednak paznokcie wygladają jakby były lekko sine ![]() żel Spring Sensation- śliczny zapaszek, czuję tam jabłuszko ![]() Filiżanka z różową wstążką- duża, porządna, podoba mi się ![]() nie mogę się doczekać kiedy użyje trilaseru i zobacze efekty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#474 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() * krem do ciała "zimowa miękkość" SSS - baardzo gęsty, wcale się nie rusza, jak został wlany, tak zastygł, konstystencję ma jak jogurtowy krem beauty milky bielendy ![]() ![]() * szminka glass mist - mmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * no i wzięłam jeszcze serum AT na końcówki ale to wiadomo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj mam zamiar użyć dermabrazji 1 raz, aż jestem ciekawa jaka będzie jej skuteczność, no to dziewczyny teraz sobie nasze zmarszczki pościeramy ![]() ![]() Cytat:
Widziałam tą reklamę ogólnie wydaje mi się beznadziejna chyba zrobili ją na wzór reklamy McDonald's taka sama gadanina, że swietne warunki daja, że maja kartę i telefon phiii reklama jakby dawali to za darmo hahaha
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6659511]Hmm w sumie jak polukać na smarnięte kredki na dłoni, to w sumie jest bardziej brąz ale faktycznie taka kawa z mlekiem, troszkę szkoda ale nie wiem pomyślę a dokładnie to mam do wyboru odcień brązu albo tej kredki albo nowych cieni mineralnych z k05, hmmm albo wezmę oba
![]() ![]() ![]() * krem do ciała "zimowa miękkość" SSS - baardzo gęsty, wcale się nie rusza, jak został wlany, tak zastygł, konstystencję ma jak jogurtowy krem beauty milky bielendy ![]() ![]() * szminka glass mist - mmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * no i wzięłam jeszcze serum AT na końcówki ale to wiadomo ![]() Reeva, ten krem do ciała bardzo dobrze sobie radzi z suchą skórą. Gdyby nie zapach którego wręcz nie cierpię, były super ![]() ![]()
#477 |
Rozeznanie
|
Ratujcie!!!
Klientka zapragnęła pozbyć się "drugiego" podbródka kosmetykami Avonu ![]() Co ja mam jej polecić? Nawet nie wiem, czy taki kosmetyk po za Avonem w ogóle istnieje? |
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
żel był bardzo sympatyczny - dobrze oczyszczał twarz (szczególnie mieszaną i tłustą cerę) - dla mnie miał konsystencję kremu do golenia dla mężczyzn ![]() jeśli Twoja klientka tak lubiła ten żel to może zaproponuj jej piankę nawilżająco-oczyszczającą Solutions (w tubce) - ma podobną konsystencję, przyjemny zapach i też dobrze oczyszcza skórę pianki nie ma w katalogu 3, ale jest w katalogu 4 na stronie 46 - kosztuje 11,90 zł ![]() Edytowane przez marta_md Czas edycji: 2008-02-20 o 21:50 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6659511][I]Hmm w sumie jak polukać na smarnięte kredki na dłoni, to w sumie jest bardziej brąz ale faktycznie taka kawa z mlekiem, troszkę szkoda ale nie wiem pomyślę a dokładnie to mam do wyboru odcień brązu albo tej kredki albo nowych cieni mineralnych z k05, hmmm albo wezmę oba
![]() ![]() A myslałaś o tym Shadow Stix? Ja mam kolor Chocolate i jest boski. Brązowiutki absolutnie. I bardzo ładny.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.