|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ Perfumy: Victoria's Secret, Nisza+ inne
Zerknę dzisiaj na spokojnie i dam Ci znać
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Kama, ładnie kusisz
Dziś mam zalatany dzień. Odezwę się wieczorem |
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Dobre
![]() Wieczorkiem odpisze
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
ha, widzisz, u mnie to bez zmian
![]() interesuje mnie, coś z poniższych, ale z zaznaczeniem, najpilniej Holygrapie, ew. z nowej dokładki Bond, ale nie wiem jakiej pojemności jest flakon i ile zostało, bo tutaj to by musiało być z dokładką z mojej strony pewnie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- No właśnie szukałam czegoś podobnego cenowo, jak dla mnie ok ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- już napisane
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Hej
u Ciebie interesowałby mnie Le Boise i Holygrapie.
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
Le Boise za Lutensa jak najbardziej, to rezerwuję dla Ciebie, przetestuj sobie zapach i daj znać
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Mam leśny Esensielle In the Woods, ok. 45/100 ml tu więcej o nim U Ciebie podoba mi się Le Boise albo któryś z L'Artisanów, nie wiem jednak czy pojemności się dopasują - ewentualnie byłabyś chętna?
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
In the Woods pachnie lasem iglastym - świeże świerkowe gałązki, balsamiczne drewno, żywica. Trochę dymu też wyczuwam, może nieco ziół, ale głównie są choinki
Zarówno trwałość jak i projekcja bardzo dobre moim zdaniem. Daj znać jak przemyślisz ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Tylko jeszcze napiszę, że poczytałam o Amour Nocturne i jednak na niego się nie zdecyduję, chyba że odlewkę na spróbowanie. |
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
ha, skąd ja to znam, nawet teraz się waham co lepsze, czy Le Bois czy mój Woods
Bo Bois oczywiście też nie znam, czytam że podobny do Padpy którą miałam, bardzo mi się podobała... ale i tak się pozbyłam Trzeba rozszerzać horyzonty zapachowe ![]() Fotkę też wstawię, jutro. |
|
|
|
#194 | |
|
Zadomowienie
|
Wstawiam zdjęcia w załączniku.
Tylko widzę, że mojego Kingdoma jest jednak więcej niż myślałam, myślę że to bliżej 18 ml a nie 15... Cytat:
odpisane
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana
tylko fota mi się nie chce zapisać na dysku, może jutro z rana Boise ma pojemność flaszki 50 ml? |
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
Hej, i jak tam kwestia Ambre Sultan, wąchałaś? zdecydowałaś się?
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam fotę:
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
czy mogę prosić jeszcze o odlewkę Pulp na dokładkę ? też chętnie dołożę jakiegoś odlewasa
Edytowane przez dixi Czas edycji: 2016-10-22 o 09:37 |
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
pisalam ze jest ok. 45/100 ml, ale pewnie nie zauwazylas
![]() Dalej nie wiem jaka jest pojemnosc flakonu Le bois, domniemywalam ze 50 ml bo wtedy byloby chyba ok, ale w takim razie raczej to setka? Nie wiem tez co chcialabys ewentualnie na dokladke, dlatego zanim odpowiem to prosze o doprecyzowanie
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli się skomplikowało bo nie mam nic z Twoich wishów, a do oddania mam tylko to co w wątku
Trudno, pozdrawiam |
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
przemyślałam i jednak nie oddam tych dwóch flaszek, wolałabym mniejszą ilość Le Boise, podziękuję więc
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- przypomniałam sobie że mam jeszcze kadzidlaną Erotique Dity Von Teese i tę mogłabym dołożyć - jest ok. 30/40 ml we flakonie. |
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
czy znajdziesz cos u mnie? Podoba mi się kilka zapachów u Ciebie
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
Rozumiem, a że nadal łypię pożądliwie na Le Boise, to jak się u mnie pojawi coś z Twoich poszukiwanych klimatów, to się odezwę
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
Do listy wishów dokładam J'adore i Lutensowy Berlin.
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
Dziś właśnie sporo książek poszło, wyszarzyłam je dopiero teraz w wątku i nie wiem, czy przypadkiem nie ma wśród nich tytułów, które Cię interesują.
U Ciebie czuję się, jak dziecko w sklepie z cukierkami i sporo rzeczy mnie interesuje, ale nie wiem, co byś była w stanie oddać za książki, bo pewnie szukasz raczej perfum. Podobają mi się (z tych może bardziej osiągalnych ):* L'instant Guerlain edp 5ml * Chopard Wish i Madness * Rose Oud YR * Bond no 9 I Love New York for All, ale tu pewnie nie będziesz chciała się wymienić na książki * LE BOISE GINESTET - może jakaś mała odleweczka? Strasznie mnie kusi ten zapach. Daj proszę znać, czy jest jakaś szansa na wymianę i czy w ogóle zostały u mnie książki, które wpadły Ci wcześniej w oko. |
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
Hej, sporo tu tego, aż się w głowie kręci
Chętnie się wymienię...ale na co, to już zgłupiałam . To może z drugiej strony, jeśli pozwolisz - co możesz mi zaproponować za tę Chloe?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

Dziś mam zalatany dzień. Odezwę się wieczorem 

Trzeba rozszerzać horyzonty zapachowe