![]() |
#181 | |
Raczkowanie
|
Dot.: DOKŁADKA 14.11! Loreal Professionel, LRP, Maybelline, Nivea, Gucci + niespodzia
Anibas, tak jak napisałam na początku swojego wątku: Nie reaguję na "odpisz w moim wątku".
Cytat:
- maseczka Bioderma Sensibio, nowa - Smackers Starburst Strawberry Watermelon, nowy - L'oreal Absolut Repair, szampon 250 ml, ubytek 10% - Sephora Brown, peeling, ubytek 25% w zamian za: - różowy play ball, 70% oryginalnego opakowania - pomarańczowy play ball 85%, oryginalnego opakowania - odżywka w piance Wella System Proffesional, około 50% oryginalnego opakowania Co ty na to? Starałam się dobrać kosmetyki o łącznej wartości mniej więcej takiej jak te, ktore znalazłaś u mnie. Ceny brałam z netu. Jeśli coś jest nie tak, po prostu daj znać. Edytowane przez paipai Czas edycji: 2008-02-17 o 18:11 Powód: rozszerzenie wypowiedzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Raczkowanie
|
Dot.: DOKŁADKA 14.11! Loreal Professionel, LRP, Maybelline, Nivea, Gucci + niespodzia
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
postaram się jutro zrobić zdjęcie i wkleić. Zaznaczam od razu, że nie jest to żadna znana firma-kupiłam w jednej z angielskich drogerii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() Chyba mam za długie włosy na pomarańczowy więc jednak chcialabym tylko różowy PB i Wellę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Piankę kupiłam za 65 zł, jest jej 50%, więc 32,5. Razem 74,5 Maseczkę Biodermy znalazłam w Sieci za 52 zł Do tego najchętniej przygarnęłam peeling lub szampon. Czy znalazłabyś u mnie coś jeszcze dla wyrównania różnicy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
Kurcze, na lakier dziś rano wymieniłam się z iceflower. Nie zdarzyłam jeszcze uaktualnić listy. Zrobiłam ją dopiero przed chwilą.
To lista rzeczy, które mi się podobają (w kolejności od najfajnieszej): - maseczka Bioderma Sensibio, nowa - L'oreal Absolut Repair, szampon 250 ml, ubytek 10% - Sephora Brown, peeling, ubytek 25% - Smackers Starburst Strawberry Watermelon, nowy Może łatwiej po prostu będzie jeśli Ty zaproponujesz, co za co możesz oddać. Edytowane przez paipai Czas edycji: 2008-02-18 o 13:20 Powód: rozwiniecie wypowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Witchdoctor
|
szkoda
![]() wydaje mi się, że sprawiedliwie byłoby równiez moją maseczkę wyceniać "sklepowo" jak play ball ![]() zaraz poszperam jeszcze w Twoim wątku, irsin mi nie odpisuje więc Hydrabio Legere chyba będzie do wzięcia ![]()
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowa dokładka! Loreal Professionel, LRP, Maybelline, Nivea, Gucci + niespodzian
Nie ma problemu. Sprawdziłam w necie, bo tak było najszybciej zrobić porównanie. Ceny sklepowej nie znam, ale jeśli możesz ją podać, to nie ma problemu.
Wolałabym jednak maseczkę od kremu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Witchdoctor
|
Dot.: Nowa dokładka! Loreal Professionel, LRP, Maybelline, Nivea, Gucci + niespodzian
może :
play ball + wella za maseczkę, smackersa i dwie miniaturki po 5 ml Hydrabio Legere? albo play ball+ wella + miniatura Ultrafiolet za maseczkę, smackersa, peeling Sephora, 5 ml Hydrabio Legere, Goldwell color glow szampon do włosów farbowanych 30 ml? ![]()
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Czego szukasz za to:
Krem plażowy Beach Creme - L’Oreal Professionel (nr 1b) ?
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
Mnie interesyje dezodorant Puma i woda Puma
Na wymiane mam nowy puder rozswietlajacy Lumene (male opakowanie z sitkiem ) cos na zasadze bialeg pudru Cristalline Chanel.Maly ,nieuzywany puszek 2 razy delikatnie uzyty i nowe cienie podwojne Lumene bezo-braz nr 2 ,pozniej zalacze zdjecia,mzoe napisz mi co szukasz jeszcze z kolorowki.Puder to nowosc transparentny ,zwiera malusienkie rozjasniajace drobinki ,nadaje skorze blask,rozswietlenie przy wykonczenu makijazu.Powinno nakladac go sie miejscowo puszkiem jak wykonczenie makijazu. Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-02-19 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
- bezowych chłodnych kulek - bazy pod podklad - dermablend 25 - korektor pod oczy - zielone bądź żółte cienie (tu jestem wybredna, bo muszą być w czystym i zimnym kolorze dla kolorystycznej zimy, a na dodatek nieuczulać). Serena.avon, miło mi, ze zainteresowałaś się moim kramikiem. Jednak zgodnie z tym, co napisałam bodajże w drugim akapicie swojej oferty: nie reaguję na zwroty typu "odpisz u mnie". Nie przegladam takich kramików. Mam zwyczaj odpisywania tam, gdzie temat został rozpoczęty. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze fajne poczwórne cienie GOSH - Quattro Eye Shadow, nr 25 Safari:
- brunatnozielony, oliwka, beżowy, żółtawy bardzo fajne, praktycznie nieużywane przeze mnie ![]()
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Wklejam linka, żebyś zobaczyła fotkę:
http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...roductid=16872
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
Ja mam tylko nieuczulajace cienie nowe z Lumene podwojne rozne ,zobacz sobie odciebie na ich stronie czy ktoryms bedziesz zainteresowana
www.lumene.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez paipai Czas edycji: 2008-02-22 o 09:10 Powód: uzupełnienie wypowiedzi |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się nr 2 (bez+braz). Masz moze takie? Co bys za nie chciala? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Mam nr 2 nowe ,tylko otwartez foli ,chcialabym dzodorant Pume ale nie wiem i Ci sie oplaca cenowo bo chyba bedzie niewielka roznica i mam na dokladke nowa probke orginal z kartonikiem ,spray Intimateely Beckam Women bo z twojej listy nic wiecej nie mam ,jedynie blysczyk Lumene nowy z BerryFun,nie przegladam ciagle watkow ,jakbys byla zainteresowana to daj znac na PW
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-02-26 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Odżywka zachowująca kolor włosów farbowanych Fashionista – Tigi Catwalk (nr 46) albo l`oreal play ball beach creme ![]()
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Tak dalej jestem zainteresowana. Chętnie wymienię się za play balla. Czy chcesz prócz niego coś jeszcze za svr?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam też poza wątkiem pędzel do podkładu sephory (użyłam kilka razy), nie wiem czy byłabyś zainteresowana? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.