Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII ! - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-21, 10:05   #1981
MieciowaRuda
Raczkowanie

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !

Cytat:
Napisane przez Sunmore Pokaż wiadomość
Witamy! A te choinki to później malowane? Trudne to? Da radę zrobić osoba hmn... średnio uzdolniona artystycznie? Masz jakieś fotki?
Tak najpierw je robię z makaronu a później maluję i na koniec dekoruję 😃 tak fotki mam 😊🎄🎄🎄 myślę że poradzi sobie z tym każdy 😀

Wszystko pięknie ładnie tylko nie potrafię dodać tutaj zdjęcia moich choineczek...

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Widzialam kątem oka w tv chyba świąteczną reklamę Glade
Tak tak już jest też widziałam!! Lampeczki i śnieg... 😍 ach tu gdzie mieszkam to marne szanse na śnieg, ale może w Pl na święta będzie.. liczę na to 😆😆

Cytat:
Napisane przez Marybeth Pokaż wiadomość
Ja już kupuję prezenty na Mikołaja, czyli 6 gr[B]udnia oraz na Gwiazdkę. Wolę mieć wszystko przygotowane zawczasu, by potem móc na spokojnie sobie popakować. Prezenty dla mojej mamy mam już częściowo skompletowane
Ja też zdecydowanie wolę brać się za to wcześniej niż na ostatnią chwilę i byle co kupować lub latać jak wariat żeby to dostać..
A co ciekawego kupiłaś Mamusi?? Może mnie czymś zainspirujesz

A jeszcze jedna sprawa... co to za herbatka,którą wszystkie się tak zachwycacie??? 😆
MieciowaRuda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-21, 11:58   #1982
muszynianka26
Wtajemniczenie

Ja mam nadzieję, że w tym roku będzie śnieg o mróz na święta. BN to jedyny okres kiedy chce śnieg, po NR niech topnieje jak sobie przypomnę, że w zeszłym roku było ok 10 stopni na plusie to chyba będzie trzeba urządzić zbiorowe śpiewanie All I want for Christmas is SNOW!

Zabieram się za druga próbę swetra dla taty

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Za rok będziesz żałowała, że nie zaczęłaś dzisiaj
Zapisz
muszynianka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-21, 12:12   #1983
_zgryzota_
Zakorzenienie

A my mieliśmy wyjechać na święta i nie widzę żadnych ciekawych wycieczek. Nie chcę jechać w ciepłe kraje, chciałabym wyjazd w miejsce gdzie napewno będzie śnieg - jakiś mały pensjonat, albo domek gdzie będę mogła sobie odpocząć, ewentualnie większe miasto i hotel, i niestety niczego ciekawego nie widzę :-(
_zgryzota_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-21, 12:13   #1984
Nicole`_
Zakorzenienie

Ja to samo... marzę o białych świętach! Dla córeczki chcę kupić sanki pod choinkę... no i po czym mamy jeździć? Po trawie?

W home and you chyba nie ma całego asortymentu świątecznego jeszcze, coś mi się wydaje, że dopiero w listopadzie dorzutkę zrobią nowości. Teraz dużo jest z zeszłego roku.

Odpaliłam rmf święta i zaraz robię sobie herbatkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2016-10-21 12.23.08.jpg (239,0 KB, 52 załadowań)

Edytowane przez Nicole`_
Czas edycji: 2016-10-21 o 12:15
Nicole`_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-21, 12:23   #1985
j_fly
Zakorzenienie

Nie ma człowieka kilka i dni, a tu kilka stron do nadrobienia
Witam wszystkich nowych
Tak mnie korci, żeby już teraz, zaraz pojechać do galerii i kupić wszystkie prezenty (na razie mam tylko dla brata), ale nie, obiecałam sobie, że pojadę w pierwszy weekend listopada, więc nie ma zmiłuj Wybieram się wtedy na zakupy bez TŻ, więc będę miała kilka godzin na spokojne oglądanie wszystkich cudeniek
j_fly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-21, 12:54   #1986
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-21, 12:55   #1987
_zgryzota_
Zakorzenienie

Jaki renifer! :-D mąż by mnie z domu wyrzucił za takie cudo w łazience - ale naprawdę jest piękny!!!
_zgryzota_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-10-21, 13:07   #1988
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2016-10-21, 13:26   #1989
Marybeth
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MieciowaRuda Pokaż wiadomość
Ja też zdecydowanie wolę brać się za to wcześniej niż na ostatnią chwilę i byle co kupować lub latać jak wariat żeby to dostać..
A co ciekawego kupiłaś Mamusi?? Może mnie czymś zainspirujesz
Na Mikołajki zaplanowałam przygotować pudełka z prezentami w środku. A że uwielbiam pakowanie i ozdabianie w bardzo minimalistyczny sposób, powiedziałabym nieco rustykalny, to wszelkie szare papiery, gałązki, sznurki jutowe przygarniam w hurtowych ilościach.
Z moją mamą zawsze jest problem jeśli chodzi o prezenty. Postawiłam na książki i kosmetyki, których używa i wiem, że będzie z nich zadowolona

Cytat:
Napisane przez asiaasia58 Pokaż wiadomość
Z tych, które wzięłam z YC to jedynie christmas memories mi się podoba, ale on jest ze starej/stałej oferty. Reszta yankee niestety średnia, ten brights taki kibelkowy wręcz prawdę mówiąc ale KC miazga, paliłam już Cashmere&cocoa i jest piękny, te dyniowe też super na sucho, ciężko by mi bylo najładniejszy wybrać
Nie jestem wielką ekspertką od Yankee Candle czy Kringle Candle, jednak zdecydowanie wolę te drugie. Tydzień temu kupiłam tarty YC "Autumn Night" oraz "Sweet Apple", wydawały się pachnieć całkiem w porządku. Jednak po rozpaleniu, zapachy wydawały się być bardzo chemiczne. Za to Kringle Candle uwielbiam. Rok temu na DDD kupiłam moje dwa pierwsze zapachy: "Secrets" oraz "Snow Capped Fraser". Cudownie pachną i szczerze polecam, ponieważ to już nie pierwsza opinia, która głosi, że Yankee Candle pachną chemicznie. Poza tym KC są zdecydowanie "wygodniejsze". Mają porządne opakowania, nic się nie kruszy, zapachy się nie łączą. W przeciągu dwóch miesięcy z pewnością zaopatrzę się w jakieś zimowe oraz drzewno-męskie (ubóstwiam) zapachy od Kringle.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0b9993cd4491d3dc31ccc1163765cd98.jpg (40,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kringle_waxmelts_0011_snow-capped_fraser.jpg (47,2 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez Marybeth
Czas edycji: 2016-10-21 o 13:27
Marybeth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-21, 13:38   #1990
Nicole`_
Zakorzenienie

neyra, cudny! Też go chcę i też do kuchni Tylko czemu taka cena... czekam na jakiś rabacik

A w łazience jak masz turkusowe dodatki to bardzo łatwo zrobić świąteczny klimat Dodajesz wszystko co oszronione, srebrne i białe Na szybę naklejki śnieżynki, białe lampki, wszystko co w bieli i srebrze będzie pasować, jeeeeeeeeeej, idealnie masz
Stary 2016-10-21, 13:44   #1991
Konto usunięte

Treść usunięta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-21, 13:47   #1992
Nicole`_
Zakorzenienie

Rozwiń tę myśl Też mam kota, kocia piona
Stary 2016-10-21, 13:52   #1993
Melka88
Zakorzenienie

Jedna z moich kotek w zeszłym roku namiętnie zdrapywała mi z okna świąteczne naklejki
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-21, 14:08   #1994
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2016-10-21, 14:10   #1995
Nicole`_
Zakorzenienie

Moja tylko obgryza choinkę. Pierwsze 3 pawie z igliwia i spokój do następnych świąt Chyba ma krótką pamięć

edit: Aaaa... no i przegryza cienkie kabelki więc już raz wymemłała mi lampki choinkowe. Dodam, że na ubranej już choince. TŻ na szczęście ponaprawiał kable i nie musieliśmy rozbierać choinki, wymieniać lampek i ubierać jeszcze raz

Edytowane przez Nicole`_
Czas edycji: 2016-10-21 o 14:12
Stary 2016-10-21, 14:20   #1996
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

ja jeszcze pale woski nie zimowe aktualnie raspberry sundae
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-21, 14:22   #1997
MieciowaRuda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Dodajesz wszystko co oszronione, srebrne i białe Na szybę naklejki śnieżynki, białe lampki, wszystko co w bieli i srebrze będzie pasować, jeeeeeeeeeej, idealnie masz
no no masz fajne pomysły... 😊

Co do kotów to ja nie przepadam. Ale moja teściowa ma 2.. i młody lubi bombki z dołu zaczepiać i się nimi bawić, a Mani to raczej nie rusza... 😁
MieciowaRuda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-21, 16:10   #1998
Miramej
Zakorzenienie

Podczytuję sobie wątek

Cytat:
Dotarły też do mnie woski (zdjęcia w załącznikach) i są fantastyczne, Yankee tym razem bez szału, ale te pozostałe z Kringle, no piękne no!
Cytat:
Napisane przez Marybeth Pokaż wiadomość
Nie jestem wielką ekspertką od Yankee Candle czy Kringle Candle, jednak zdecydowanie wolę te drugie. Tydzień temu kupiłam tarty YC "Autumn Night" oraz "Sweet Apple", wydawały się pachnieć całkiem w porządku. Jednak po rozpaleniu, zapachy wydawały się być bardzo chemiczne. Za to Kringle Candle uwielbiam. Rok temu na DDD kupiłam moje dwa pierwsze zapachy: "Secrets" oraz "Snow Capped Fraser". Cudownie pachną i szczerze polecam, ponieważ to już nie pierwsza opinia, która głosi, że Yankee Candle pachną chemicznie. Poza tym KC są zdecydowanie "wygodniejsze". Mają porządne opakowania, nic się nie kruszy, zapachy się nie łączą. W przeciągu dwóch miesięcy z pewnością zaopatrzę się w jakieś zimowe oraz drzewno-męskie (ubóstwiam) zapachy od Kringle.
Dziewczyny, a gdzie zamawiacie woski Kringle? Ja od niedawna używam wosków, na razie tylko YC, ale skoro piszecie, że te pierwsze lepsze, to koniecznie muszę spróbować
Z YC podoba mi się Home sweet home i Honey Clementine.

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-21, 16:28   #1999
dorot_qa
Zakorzenienie

Odebrałam herbatkę z poczty i od razu zaparzyłam dzbanek, pachnie obłędnie! 😍 i jest pyszna chyba poszukam jej na necie i może kupię kilogram i będę dołączać do prezentów 😂 tak więc zapowiada się miły wieczór, herbata, yankee i serial

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

razem 31.12.2007
zaręczeni 12.08.2014
ślub 19.09.2015

2015
książki 17
filmy 54

2016
książki 8
filmy 63
dorot_qa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-10-21, 17:05   #2000
Marybeth
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a gdzie zamawiacie woski Kringle? Ja od niedawna używam wosków, na razie tylko YC, ale skoro piszecie, że te pierwsze lepsze, to koniecznie muszę spróbować
Goodies, Kosmetykomania.
A może poszukaj w swojej okolicy stacjonarnie? Ja pierwsze zapachy z Kringle Candle zamawiałam w ciemno, ale przedtem sporo o nich poczytałam i to był strzał w dziesiątkę. Teraz będę kupować w sklepie, ponieważ znalazłam dobrze zaopatrzony. Obawiam się, że spędzę tam za dużo czasu i trudno mi się będzie zdecydować, co kupić
Marybeth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-21, 17:14   #2001
Parvati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Tinka Niezmiennie kocham Noelkę No i fajnie zapowiada się "Ominąć święta" Grishama. Dość podobało mi się również Siedem Życzeń, Cicha 5 (to zbiory opowiadań). Mam jeszcze Boże Narodzenie w Lost River i Rodzinnych, ciepłych świąt
(...)
Z tych co wymieniłaś czytałam "Cichą 5", ale mi nie przypadła do gustu i "Ominąć święta" - tą z kolei lubię na jej podstawie nakręcili film "Święta Last Minute", więc jak komuś się podobał to i książka podpasuje Ja jeszcze lubię czytać klasykę świąteczną czyli "Opowieść wigilijną" Dickensa i chcę dorwać "Morderstwo w Boże Narodzenie" A. Christie

Cytat:
Ja to samo... marzę o białych świętach! Dla córeczki chcę kupić sanki pod choinkę... no i po czym mamy jeździć? Po trawie?

W home and you chyba nie ma całego asortymentu świątecznego jeszcze, coś mi się wydaje, że dopiero w listopadzie dorzutkę zrobią nowości. Teraz dużo jest z zeszłego roku.

Odpaliłam rmf święta i zaraz robię sobie herbatkę
Czy w Five o'clock'u są już świąteczne herbatki? czy to zeszłoroczne zbiory się ostały?

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-21, 17:23   #2002
ewa 81
Raczkowanie

Ja juz zauwazam bardzo duzo oznak zblizajacych sie swiat w aptece widzialam w swiatecznych opakowaniach zestawy prezentowe ,na allegro wyswietliły mi sie promocje lampek na głównej stronie 😊
Zaglądajcie do ciucholandów teraz bardzo duzo jest ozdób,obrusów,sweterkow itd a później raczej nie bedzie - co roku tak jest ze takie rzecze sa wiosna albo jesienią -tak chyba dociera z zagranicy 🤔 Niestety musze sie w tym roku ograniczyc w zakupach i przedswiateczne porzadki potraktowac bardzo poważnie bo szykuje nam sie przeprowadzka 😏

Lista prezentow w trakcie pisania jeden juz kupiony ...

Dla syna 14lat planuje kupic miedzy innymi taka szczoteczke -ma ktos taka ,jakas opinia co do szczoteczki i ceny ? http://m.empik.com/szczoteczka-do-ze...,elektronika-p.

A to moja dzisiejsza zdobycz też z ciucholandu tym razem dla najstarszego syna 😍 1477067012954.jpg

Stary 2016-10-21, 17:26   #2003
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

A ja nie mam tej herbatki, bo ustalilam sobie, ze musze dopic kilka z szafki ale mam adwentową i swiąteczną z jakiegos sklepu z herbatami swiateczna tza ulubiona
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-21, 17:26   #2004
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Angel's wings to jeden z moich ulubionych zapachów, kojarzy mi się z zaręczynami, bo akurat on się palił w zeszłe święta jak mi się mąż oświadczał

Ja się witam po krótkiej przerwie, praca mnie niestety wciągnęła, ale już mam tak dość, że zaczynam odliczać do świąteczno-noworocznego urlopu
He he, cudowne wspomnienia! Dla mnie to świeżynka, pewnie zostawię sobie na wiosnę i oczekiwanie zieloności, albo totalny chillout

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
Dokładnie! Kto by pomyślał, że aż tak to się rozwinie!

Hej Yasmine fajnie, że wróciłaś
Hey! No też bym się nie spodziewała tak wiernego zainteresowania Ale jak to super Klimatycznie się teraz rozmawia!

Cytat:
Napisane przez ewa 81 Pokaż wiadomość
Już nie długo się przyda magiczny sposób na porządki
Wręcz cudowny
Ale mnie na przykład wizja porządnego sprzątania bardzo mobilizuje. Dzięki takiemu „ Odgruzowywaniu" czuję się lżej, czuję przestrzeń, nawet, jeśli wyrzucam np . jakieś drobne pudełeczka, przedmioty, których nie widać, ale wystarczy świadomość, Że one gdzieś tam są Dlatego regularnie, tak ze 2 razy do roku robię trzepanie chaty

Cytat:
Napisane przez _zgryzota_ Pokaż wiadomość
U mnie takie prezenty się nie sprawdzają, sama też takich nie lubię, mam wrażenie że im jestem starsza tym mniej mnie cieszą otrzymywane prezenty, dodatkowo wkurzam się gdy dostaję coś co zagraca mi dom, jestem totalną minimalistką o konkretnym guście i nienawidzę dostawać rzeczy które nie pasują do moich wnętrz ��
Oj, ja też Nie trzymam absolutnie nic poza kominkiem i dyfuzorem. Kiedyś od dobrej koleżanki dostałam bardzo kiczowaty prezent, raczej upominek... po spotkaniu, niestety wylądował w koszu bo nawet dla sentymentów dupereli nie będę trzymać gdzieś zakopanych w szafie czy kartonie.. :/

Cytat:
Napisane przez Ondiine Pokaż wiadomość
Poleconym, bałam się, że zginie, widząc reakcję babki na poczcie na zapach - to chyba uzasadnione hahah!

Haheha Trzeba było babce powiedzieć, że koks na zimę koleżance wysyłasz, bo jej zabrakło

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj ide ruszyc tylek w koncu na silownie
Trzeba zrobic miejsce na swiateczne obzarstwo

Hmm., A ja wam powiem, że po 3 latach determinacji i mega regularnych treningów, herdcorowej siłowni, tego lata zrezygnowałam . Z końcem października gaszę umowę.
Nie chodzi o zmęczenie fizyczne, ale zmęczenie już moją salą gim., ciągłymi zmianami W życiu, ale najbardziej rutyną sportową. I wiecie co?
Spadło mi 6 kg
Taka napakowana byłam Mięśnie jak skały. Ale do sportu, ruchu, wrócę niebawem na bank Bez tego nie umiem żyć, ale już nie tak hardcorowo

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;66521201]Ja mam Instagram ale nie wrzucam duzo tarczy robionych bo duzo nie robię, w zeszłym roku robiłam troszke wiecej świątecznych No chyba ze te na szydełku teraz co robię wrzucę hehe [/QUOTE]
O! Ty wiesz co? 100 lat temu dostałam od ówczesnej Współlokatorki 2 piękne koronkowe aniołki robione na szydełku Może spróbój, jak umiesz się drutami posługiwać
Jej mama robiła takie walce z koronki, potem doklejała skrzydła, usztywniła na krochmal i wykończenia taplała w brokacie, piękne Jak znajdę coś podobnego w necie zanim mi bateria padnie, to Wam wrzucę

A ja ną dziś wybrałam się na Obczajówę do CASA, to taka belgijska sieciówka z rzeczami do domu Świątecznie jeszcze nie jest, ale kupiłam zestaw ładnych talerzy, bo rok temu kupiłam tylko 1 miseczkę do orzechów Dokupiłam 3 , do tego duży talerz., plus 2 złote, na bogato
Mam taki ładny srebrny wazon i szklane brokatowe złote podstawki pod kubki, będzie się idealnie komponować

EDIT:
A teraz nie uwierzycie- ten post miał być wrzucony wczoraj popołudniem, płodzilam go długo i bach, tablet mi się wyłączył, bateria padła Godzinę temu wróciłam z nowym kablem, bo ładowarka już Umarła i przez ponad 20 h naładowało mi 3%
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg received_1153659028052496.jpg (175,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg received_1153659064719159.jpg (101,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg received_1153659208052478.jpg (126,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg received_1153659288052470.jpg (65,1 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg received_1153659328052466.jpg (68,4 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez Y a s m i n e
Czas edycji: 2016-10-21 o 17:32
Y a s m i n e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-21, 17:42   #2005
marseee
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ewa 81 Pokaż wiadomość
Ja juz zauwazam bardzo duzo oznak zblizajacych sie swiat w aptece widzialam w swiatecznych opakowaniach zestawy prezentowe ,na allegro wyswietliły mi sie promocje lampek na głównej stronie 😊
Zaglądajcie do ciucholandów teraz bardzo duzo jest ozdób,obrusów,sweterkow itd a później raczej nie bedzie - co roku tak jest ze takie rzecze sa wiosna albo jesienią -tak chyba dociera z zagranicy 🤔 Niestety musze sie w tym roku ograniczyc w zakupach i przedswiateczne porzadki potraktowac bardzo poważnie bo szykuje nam sie przeprowadzka 😏

Lista prezentow w trakcie pisania jeden juz kupiony ...

Dla syna 14lat planuje kupic miedzy innymi taka szczoteczke -ma ktos taka ,jakas opinia co do szczoteczki i ceny ? http://m.empik.com/szczoteczka-do-ze...,elektronika-p.

A to moja dzisiejsza zdobycz też z ciucholandu tym razem dla najstarszego syna 😍 Załącznik 6701671

Ja i mój tż mamy takie szczoteczki i są ok.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
marseee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-21, 18:41   #2006
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka26 Pokaż wiadomość
Ja mam nadzieję, że w tym roku będzie śnieg o mróz na święta. BN to jedyny okres kiedy chce śnieg, po NR niech topnieje jak sobie przypomnę, że w zeszłym roku było ok 10 stopni na plusie to chyba będzie trzeba urządzić zbiorowe śpiewanie All I want for Christmas is SNOW!

Też chce śnieg, chce po nim pobiegac z psem, zeby tak fajnie chrupało pod nogami. Zwłaszcza wieczorem, jak juz jest tak cicho, bo snieg wszystko wycisza, ciemno, ale i jasno, bo snieg pieknie wszystko rozswietla i moj kochany pies z bananem na pysku , ze to białe to mozna jesc i jesc a pancia nie krzyczy

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ja sie zakochalam w tym koliberku i nie wiem czy doczekam sie promo i chyba kupie z 6 sztuk

Cytat:
Moja tylko obgryza choinkę. Pierwsze 3 pawie z igliwia i spokój do następnych świąt Chyba ma krótką pamięć

edit: Aaaa... no i przegryza cienkie kabelki więc już raz wymemłała mi lampki choinkowe. Dodam, że na ubranej już choince. TŻ na szczęście ponaprawiał kable i nie musieliśmy rozbierać choinki, wymieniać lampek i ubierać jeszcze raz

o nie mogę, widze Kota z Szreka jak zwraca furball, tylo ze teraz kupka igliwia a co do lampke to widze biednego kota u Griswaldow

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość

Podczytuję sobie wątek

Najlepiej sie rozejrzec stacjonarnie, ale polecam Pachnąca wanne, Aromatowo, Homedelight i moj ostatnio ukochany sklep Markowe świece

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość

Hmm., A ja wam powiem, że po 3 latach determinacji i mega regularnych treningów, herdcorowej siłowni, tego lata zrezygnowałam . Z końcem października gaszę umowę.
Nie chodzi o zmęczenie fizyczne, ale zmęczenie już moją salą gim., ciągłymi zmianami W życiu, ale najbardziej rutyną sportową. I wiecie co?
Spadło mi 6 kg
Taka napakowana byłam Mięśnie jak skały. Ale do sportu, ruchu, wrócę niebawem na bank Bez tego nie umiem żyć, ale już nie tak hardcorowo
Ja juz trenuje 5 lat, 6 dni w tygodniu a ostatnio nawet robie dwa treningi dziennie. Kocham t, ale czasami juz tez jestem zmeczona. Jednakze jeszcze nie umiem sobie odpuscic, jestem poprostu uzaleniona juz strasznie No ale wole to niz papierosy

Macie juz wizje swojej choinki? Bo mnie juz sie wizja ulożyła w głowie: choinka oczywiscie swieza, w tym roku lampki beda to kolorowe gwiazdki ( wole biale ale kolorowe beda mi bardziej pasowac), bombki w kolorach: czarnym, fiolet w roznych odcieniach i zeby ja rozjasnic to srebne sopelki i gwiazdki i wtęgo-łancuchy. No i głowną ozdobą byłyby te teczowe koliberki Mam juz do salonu czarne zasłony i w/w poduszki na kanape. Widzialam cudne czarne azurowe swieczniki z Ikei w dwoch rozmiarach i jeszcze jakies fioletowe by sie przydały i moze srebne i jakbym znalazla czarny lub fioletowy bieznik na stol, to bym juz miala wszystko
Stary 2016-10-21, 19:24   #2007
martaw_mw
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madzia94 Pokaż wiadomość
Ja w tym roku robię tylko prezent dla TŻ-a i dla dzieci mojego rodzeństwa. Taki mamy zwyczaj, że prezenty tylko dzieciaczki dostają

A ze świątecznych książek polecam "Szczęście w cichą noc". Niby to kontynuacja serii, ale moim zdaniem spokojnie można przeczytać "osobno". Piękna jest

Od dzisiaj w Biedronce promocja na mandarynki, przepyszne są! Mega soczyste i leciutko kwaskowe
To była jedyna książka tej autorki jaką przeczytałam i nigdy, absolutnie nigdy więcej nie sięgnę po żadną... Dla mnie sposób w taki książka została napisana jest irytujący.

Cytat:
Napisane przez _zgryzota_ Pokaż wiadomość
A my mieliśmy wyjechać na święta i nie widzę żadnych ciekawych wycieczek. Nie chcę jechać w ciepłe kraje, chciałabym wyjazd w miejsce gdzie napewno będzie śnieg - jakiś mały pensjonat, albo domek gdzie będę mogła sobie odpocząć, ewentualnie większe miasto i hotel, i niestety niczego ciekawego nie widzę :-(
Nie jestem podróżnikiem, więc spytam: a gdzie chcieliście uderzyć?

Cytat:
Napisane przez dembi Pokaż wiadomość
Też chce śnieg, chce po nim pobiegac z psem, zeby tak fajnie chrupało pod nogami. Zwłaszcza wieczorem, jak juz jest tak cicho, bo snieg wszystko wycisza, ciemno, ale i jasno, bo snieg pieknie wszystko rozswietla i moj kochany pies z bananem na pysku , ze to białe to mozna jesc i jesc a pancia nie krzyczy

Ja sie zakochalam w tym koliberku i nie wiem czy doczekam sie promo i chyba kupie z 6 sztuk

o nie mogę, widze Kota z Szreka jak zwraca furball, tylo ze teraz kupka igliwia a co do lampke to widze biednego kota u Griswaldow

Najlepiej sie rozejrzec stacjonarnie, ale polecam Pachnąca wanne, Aromatowo, Homedelight i moj ostatnio ukochany sklep Markowe świece

Ja juz trenuje 5 lat, 6 dni w tygodniu a ostatnio nawet robie dwa treningi dziennie. Kocham t, ale czasami juz tez jestem zmeczona. Jednakze jeszcze nie umiem sobie odpuscic, jestem poprostu uzaleniona juz strasznie No ale wole to niz papierosy

Macie juz wizje swojej choinki? Bo mnie juz sie wizja ulożyła w głowie: choinka oczywiscie swieza, w tym roku lampki beda to kolorowe gwiazdki ( wole biale ale kolorowe beda mi bardziej pasowac), bombki w kolorach: czarnym, fiolet w roznych odcieniach i zeby ja rozjasnic to srebne sopelki i gwiazdki i wtęgo-łancuchy. No i głowną ozdobą byłyby te teczowe koliberki Mam juz do salonu czarne zasłony i w/w poduszki na kanape. Widzialam cudne czarne azurowe swieczniki z Ikei w dwoch rozmiarach i jeszcze jakies fioletowe by sie przydały i moze srebne i jakbym znalazla czarny lub fioletowy bieznik na stol, to bym juz miala wszystko
Ad. 1 podziwiam, ze mnie jest totalny leniwiec jeśli chodzi o ćwiczenia

Ad. 2 Chyba nasza choinka będzie w tym roku z tych samych ozdób. W zeszłym roku kupiliśmy wszystko nowe, nie chcę co roku kupować... Ale jak doczekam się dziecka to chyba co roku będę kupowałam 1 jakąś super ładną bombkę na każdy rok życia I jeśli to będzie córka to potem jej to dam, jeśli syn to pewnie nie będzie zainteresowany

Mam na razie 2 pomysły na prezenty: dla taty - audiobooki, od tego roku jest zagorzałym fanem i ciągle narzeka, że nie ma nowych; a mężowi być może kupię zapalniczkę Zippo.

Czekam z niecierpliwością na listopad, bo... obiecaliśmy sobie, że wreszcie zamówimy szafę do sypialni! I po jej zrobieniu meblowanie sypialni będzie zakończone (no prawie, bo trzeba krzesło do biurka wymienić).
martaw_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-21, 20:11   #2008
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Dotarły też do mnie woski (zdjęcia w załącznikach) i są fantastyczne, Yankee tym razem bez szału, ale te pozostałe z Kringle, no piękne no!
Kringlowy sweterek i kakao =

Cytat:
Kocham Griswaldów Ja zaczynam swiateczne seanse w listopadzie i co tydzien oglądam inny: zaczynam od Funny Farm, potem Ja cie kocham a ty spisz, nastepnie Family Stove, Cud na 34. ulicy i na koniec własnie Griswaldzi
Ja też, ja też! Oglądałam ten film tysiące razy, a i tak za każdym razem śmieję się jak debil

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Tinka Niezmiennie kocham Noelkę No i fajnie zapowiada się "Ominąć święta" Grishama. Dość podobało mi się również Siedem Życzeń, Cicha 5 (to zbiory opowiadań). Mam jeszcze Boże Narodzenie w Lost River i Rodzinnych, ciepłych świąt

Dziś mam najsmutniejszą zmianę roku - czyli piątek popołudniu Brzuch mnie bardzo boli, więc owinięta w termofor, z dwoma psami zalegam w łóżku :P
Mam, czytałam Strasznie smutna książka... W trakcie czytania czasami aż przeklinałam pod nosem ze złości.

Psy wypuściły Cię z łóżka?

Cytat:
Napisane przez Madzia94 Pokaż wiadomość
A ze świątecznych książek polecam "Szczęście w cichą noc". Niby to kontynuacja serii, ale moim zdaniem spokojnie można przeczytać "osobno". Piękna jest

Od dzisiaj w Biedronce promocja na mandarynki, przepyszne są! Mega soczyste i leciutko kwaskowe
Ja z kolei nie polecam Umęczyłam się strasznie czytając tę książkę, a że nie lubię przerywać czytania - postanowiłam dobrnąć do końca i zapomnieć

Jutro też muszę przytargać sobie siatę mandarynek

Cytat:
Jakbym czytała o moim Nelsonie. Spadnie trochę śniegu, to od razu łeb do ziemi, otwiera koparę i tak idzie przed siebie, ładując do pyska ile się da

H&Y jeszcze nie wysłało mi pościeli Stacjonarnie pewnie jeszcze nic świątecznego nie mają?

Wymiana zapachowa
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-21, 20:37   #2009
karolinaaa92
Zakorzenienie

Od wczoraj wcinam mandarynki. Święta czuć. 😃

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-21, 21:44   #2010
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Tez musze kupic mandarynki ostatnio ktos jadl w budynku gdzie pracuje, bo jak zeszlam na dol to sie taaaki zapach unosil

A dla na jutro dla gosci mam cos na slodko.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1477082656334.jpg (55,6 KB, 25 załadowań)
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości