|
|
#1441 | ||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1442 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też wczoraj dyniowa była ![]() a dziś idę na łatwiznę, warzywa na patelnię Cytat:
miałam to ostatnio przez jakieś 3 tygodnie... remont generalny w mieszkaniu obok, na szczęście już skończyli basen mamy w niedzielę ![]() Tru sytuacja z pracownikami podejrzana ![]() Trzeci dzień leje |
||
|
|
|
#1444 | |||
|
Panaroja
|
snad zielonej cherbaty
![]() Cytat:
?wygląda jak spisek, ale jednak raczej zbieg okoliczności , raczej żadna Ośmiorniczka ani inne hiperprzestępcze organizacje na Ciebie nie czyhają , no chyba że o czymś nie wiemy ![]() ![]() Cytat:
2.kiedyś na pewno, pytanie jakie spustoszenia w oku zrobi bez leczenia bakteryjne pół biedy , chociaż spokojnie może sleźć niżej i dać ropny katar , zatoki i potem spływ w dół do oskrzeli, ale wirusowe nieleczone może uszkodzić nieodwracalnie rogówkę i pogorszyć widzenie w sposób niewyleczalny .3. Cytat:
2.o tej porze roku nie przejdzie - mrówki poszły spać , ale wywieźć i przywiązać zawsze można ![]() Redzia, weź Ty może znajdź sobie inne hobby oprócz fotografii , znowu leje
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Flo trzymajcie się |
|
|
|
#1446 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale coś jest naprawdę na rzeczy. Koło 11tej spojrzałam na balkon, że o jakie fajne mgły, może bym ku pamięci cyknęła widoczek balkonowy a przy okazji wrzosy. Chciałam tylko najpierw uspać dida. Did co prawda nie zasnął, ale się uspokoił, wyglądam na balkon... a tam leje
|
|
|
|
|
#1447 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Film to co innego! Pamiętam jakiś wywiad z Hanką Bielicką, która wspominała swoje dzieciństwo i pewną historię z (będącą u nich na służbie) kucharką w tle. Pewnego razu z kuchni dało się słyszeć szloch i zawodzenie: "Umarła! Umarła!", na co zbiegli się zaniepokojeni domownicy sprawdzić, któż to umarł, na co sprawczyni całego zamieszania: "Trędowata umarła! Cytat:
![]() Cytat:
Graty!
|
|||
|
|
|
#1448 |
|
Nindżopesz
|
Zrobiła mi się pajęczyna na kandelabrze, znaczy retro-żyrandolu
|
|
|
|
#1449 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]()
|
|
#1450 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
O właśnie, tak ad sinupret - sięgam wczoraj po patelnię, a tam szklana pokrywka calutka w drobnej pajęczynie, spękana znaczy się (ani podgrzewana nie była, ani nikomu nie spadła) ![]() --- Dostałem komentarz do transakcji na alledrogo, po 13. miesiącach |
|
|
|
|
#1451 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Pewno w myśl zasady, że lepiej późno niż wcale
|
#1452 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1453 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#1454 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1455 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
No popa, a mój friend. Za to pieprz to maj namba łan enemy. I skóra. I trochę cedr.
Mniotowe możesz mi podsyłać, jak kcesz. W sensie linczki. Jutro podobna miazga - ale ciepło jest Za to niedziela ma być sucha i nawet trochę słońca. Jednak jakby się zmieniło, to plis, don't kill the messenger.
|
|
|
|
#1457 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
powiem szczerze , że jest jedna z niewielu książek, które mnie doprowadzają do spazmów z radości naprawdę spróbuj chociaż trochę przeczytać , chociaż ze dwa rozdziały . A gwoli uzupełnienia owej dramatycznej sceny odejścia Stefci - to że umarła to tragiczne, ale kiedy przeczytałam, że gdy umierała ,na gałęzi za oknem sygnalizował ptaszek, zgon ów przybrał jakby nowy wymiar , albowiem ptaszek nie sygnalizował niczego konkretnego ,on sobie siedział i sygnalizował tak po prostu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() : pala: Cytat:
macham snad kothy i połkniętego antybiotyku z powodu obłożona glutem krtań , tak mnie po południu w robo złapało że nie dało rady bez Zapisz
Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-10-21 o 22:19 |
||||
|
|
|
#1458 | ||||
|
BAN stały
|
Ja za miodem ogólnie nie przepadam, toleruję jedynie w wypiekach, w których nie jest zbyt mocno wyczuwalny (ad sinupret - za chwilę najwyższy czas zarobić ciasto na piernik staropolski!)
Miel de Bois Lutensa to był prawdziwy dramat, waliło toto przepoconym swetrem, taki skisły, słodkawy smrodek ![]() Cytat:
Skóry nie lubię, poza Fahrenheit Aqua i Potion Royal Black (tu jest jakoś strawnie podana) ![]() Cytat:
![]() No takiej rekomendacji to ja się doprawdy nie spodziewałem! Będę miał Stefcię na oku, promis! Cytat:
Cytat:
--- Jutro idę z Rysiem do wetki, znowu "infekcja" ucha wróciła, a na dodatek jakiś taki nieswój jest cały dzień, osowiały
|
||||
|
|
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mejbi in łorsoł, yt łyl rejn on sandej. Der ys olłejz a czenz. ![]() 2. Współczuję. I wciąż podziwiam. Wyście som ludzie jak mięso armatnie. Ale tak myślałam, że te znienawidzone mi zapodasz Nie no Lutens w tym wypadku się nie popisał. I mówię to jako miłośniczka miodu w perfumach. W spożywce też, z niejednej pasieki miód jadłam. Zawsze mam kilka litrów różnych rodzajów miodu zaopatrzenia rocznie. Zanim spożyję wącham, bo jednak zapach lepszy niż smak. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-10-22 o 01:26 |
|
|
|
|
#1460 | |
|
BAN stały
|
Znad niezdążenia do wetki
z przyczyn ode mnie niezależnych Cytat:
![]() --- Jeśli idziecie z kothem do weta, nie wypuszczajcie go "na chwilę" do ogrodu, bo możecie później łapać go po krzakach, wabić szeleszczącym listkiem, a i tak nie zdążycie "Przyjaciółki i Przyjaciele z Avaaz! Mimo wszystkich złych rzeczy, które dzieją się na świecie, społeczność Avaaz wciąż daje nadzieję. Ostatnie tygodnie przyniosły nam 4 wielkie zwycięstwa! Oto one: - PRZEKONALIŚMY rządy do zgody na objęcie ochroną 30% oceanów na Ziemi. - ZAKOŃCZYLIŚMY karierę najbardziej skorumpowanego polityka w Brazylii. - POMOGLIŚMY utworzyć największy na świecie rezerwat morski na Pacyfiku. - Raz na zawsze UDAREMNILIŚMY budowę wielkich zakładów Monsanto w Argentynie" Jednak podpisywanie internetowych petycji ma moc ![]() --- Z cyklu "Znajdź kotha"
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Piers do przodu
|
Gryx
Zapraszam na obiad
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1463 | ||
|
BAN stały
|
Pyszności!
![]() Edit: jednak na obiad chińska zupka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2016-10-22 o 14:34 |
||
|
|
|
#1464 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Protestowałam dokładnie Miss Dior pare i powiem tak
- Miss Dior edp - Klasyk ma bardzo bogata projekcje, początek zupełnie inny niz koniec, w którym wyczuwam podobieństwo do Coco M -Miss Dior Le Parfum - fajny ciepły szyper z pazurem ALE - dosyc podobny do Lutensa Ambre Sultan, tylko bardziej noszalny od niego i mniej trwały Zatem żadnego z powyższych miec nie chce, biorę ten najnowszy Absolutely Blooming
|
#1465 |
|
BAN stały
|
Siostra dzwoni, że wraca z Polo właśnie i jedna z pań kasjerek kazała mnie serdecznie pozdrowić, bo "zawsze taki wesoły i uśmiechnięty!", no jak te pozory mylą
|
|
|
|
#1466 |
|
Nindżopesz
|
![]() Przepraszam za pogodę, dzisiaj tylko ustawiałam balans bieli na balkonie... Może zrobię sobie przerwę do lata
|
|
|
|
#1467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Spod nprdljącej dyńki
![]() Eche, skończyło się to tak, że myślałam, że zejdę na wzdęcie Znaczy się, problemy trawienne part 2, nie ostatnia zapewne ![]() Cytat:
Muszę odkopać i uskutecznić A czy takie płukanie zatok (mam Irigasin) coś daje? Bo spotykam sprzeczne opinie. A zrobiłam to sobie wczoraj wieczorem, spłakałam się przy tym (nie cierpię wody w nosie!), ale nos jakby odblokowany i wielkie ilości obcego wychodzą. 2. To u dida przeszło chyba drogę od nosa do oków Ale już wygląda znacznie lepiej po dniu zakraplania, bo przedwczoraj to miał aż gałkę oczną całą w czerwonej pajęczynce ![]() Aleeee czaaaad! Cytat:
![]() Ja go widziałam całkiem gdzie indziej ![]() Kolej na opowieści dziwnej treści Wczoraj wieczorem zjechały się straże i karetka na sygnale, światła widać było z okna, bo stały kilka domów dalej. Myśleliśmy, że to coś samochodowego, bo tam akurat przystanek autobusowy, przejście dla pieszych, droga krajowa, duży ruch, więc co chwilę jakieś ekscesy. A to o godzinie 21 sąsiad, facet po 70tce, poszedł sobie antenę regulować No i spadł z jednej części dachu na drugą (to taki dom "dwa w jednym", oba różnej wysokości). Ratownicy weszli tam na górę, żeby go zaopatrzyć, ale potem musieli czekać na straż, która miałaby sprzęt do zdjęcia go na dół w bezpieczny sposób. Czy mecz wczoraj jakiś był czy co, że koniecznie musiał iść grzebać przy antenie po ciemku?
|
|
#1468 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1469 |
|
BAN stały
|
Rysio chory
|
|
|
|
#1470 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza!
![]() Oł noł - jednak druga ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zadam głupie pytanie - zostało coś jeszcze? ![]() ![]() Cytat:
![]() Znad udanej soboty )---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
Ano czasem jest za dużo wszystkiego, ale cóż poradzić
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2016-10-23 o 00:48 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

i pyta czy on naprawdę takie miał ciśnienia. Zapiski wyglądały tak, że wśród ciśnień 140/80, 120/80 były takie 70/50, 60/50... Lekarka zaczęła dopytywać jak on to mierzył i okazało się, że jak zapinał wokół ramienia to ustrojstwo to nie zwracał uwagi na to gdzie ma wężyk 

Nieustraszony drapieżca, postrach wszystkich srok.