|
|
#1471 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar LX
Spoo - jakbyś spytała pół godziny wcześniej
a tak Młodzież wpadł po podróży z Wrocka i wciągnął wsio co pozostało ...Miłej niedzieli Baru
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Znad szkolenia
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
![]() nowy barman się pomylił i zamiast bacardi lał mi whisky do coli kilka razy... ![]() sushi mi się chce |
|
|
|
#1474 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Znaczy sushi Cię |
|
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Znad dumania nad ostatnim Apapem w domu
![]() Ja bym to nazwała "stary, a głupi" ![]() Cytat:
Tymczasem lecę bawić się w budowniczego Lego ![]() A dla was niedzielna Halina - tak się bawiła, że się zmęczyła
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-10-23 o 12:33 |
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
W piatekbylam w klubie na imprezie w rytmach 90's z koncertem dr Albana- ale sie wybawiłam
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1478 | |||||||
|
Panaroja
|
snad glutha
![]() Cytat:
2. 3.ojoj ![]() Cytat:
![]() 2.niestety ![]() Cytat:
![]() 2.poddaję się Cytat:
...Cytat:
2.nagrzewaj nagrzewaj , też kiedyś miałam jakąś lampę do grzania ale się spsuła niestety ![]() 3.daje, bo właśnie obcego wypłukuje , zamierzam sobie nabyć . 4.też bywa w drugą stronę, zwłaszcza u didów , zakraplaj go go cierpliwie aż do skutku . 5.stary waryjat ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. kurde , jak ja nie cierpię być chora ![]() Wymieniłam się ze Śnieżką na flaszki - ja jej Kokona, ona mi Angela edt prawie całą 80 , bo zaczął jej aldehydami walić których nie cierpi Zapisz
Zapisz Zapisz Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-10-23 o 13:37 |
|||||||
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
znad wody ogórek, grapefruit, mięta - z biedy
paskudztwo wyjątkowe ![]() u mnie dziś cudna pogoda do zdjęć, tylko mi się ręce trzęsą po wczorajszym... ale z drugiej strony nowe body sporo cięższe i pewniej się w rękach trzyma, no i dorobiłam się obiektywów ze stabilizacją
|
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Znad soku warzywnego
I pryszcza a la pieprzyk Marylin Monroe Oł je! ![]() Ale pewno nie ma już fryzury na cebulę ![]() Dialog spożywczy: mały B: Już dawno nie jadłem pączka... (czytaj: zjadłbym) ja: Wiesz, w pączku nie ma nic zdrowego, w ogóle najlepiej ich nie jeść. mały B: Ale można zrobić takie zdrowe pączki, z brokułów! Jestem z siebie dumna - byłam wypłukać zatoki Grunt to się za długo nie namyślać tylko działać
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta ? ![]() W ramach rekompensaty za nieobecność, perfumy Wam przynoszę ( bez miodu ), Lalique Living, 100 ml za 45 zl, testerek ( w ciemno)http://www.iperfumy.pl/lalique/livin...er-dla-kobiet/ http://www.fragrantica.pl/perfumy/La...que-29816.html |
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
No ba! ![]() Kurczę, fajnie wygląda ten Lilik, ale idealnie nie jest, bo pieprz. Jakby nie to już bym klikła. Ale kusisz
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Egzamin na cwrtyfikat ITIL Foundation usługi IT zdany
|
#1485 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.dzie płuczo zatoki ?Stazja Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ciemno, cena prześmieszna, to i pieprz mi niestraszny ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co to, ale graty
![]() Cytat:
Ale zrobiłam ciasto czekoladowe z cukinią ![]() 2. W mojej łazience Czyli już zakupiłaś?
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No to mam nadzieję, że napiszesz po teście, że bardzo pieprzny To przynajmniej nie będę sobie pluła w brodę.
|
|
#1490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ale deal Cytat:
![]() Dla mnie to awykonalne. Choć pewnie przymuszona, z braku wyjścia i ja bym się poddałą tym torturom. Bo to tortury som!!! Chyba bym wolała rurę w ... no. Serio. Noso-gardłowe sprawy to mój najsłabszy rejon. Ja w ogóle nie rozumiem tego "obiegu" wtf? Jak to działa Że co, że mi sie przeleje woda przez nos do gardła i co? Jakimś cudem TO wygoni gluta? Który przecież ścieka skądinąd. ![]() No baaa, czekałam na Ciebie tyle czasy, Pisałam, a tu niiiic i niiiic. Cisza. Także bardzo fajnie, że jesteś z powrotem. |
||
|
|
|
#1491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam wilgotne ciasta, i nieskomplikowane. Jak zgubię 2 kg to upiekę ![]() We wtorek powinno dotrzeć, dam znać co to warte. Jeszcze mają na prostezakupy, więc starczy i dla Cię ![]() Cytat:
Najpierw mialam od za...nia roboty, to czasu nie bylo, padalam po powrocie do domu. Potem wypadlam z obiegu, czasem zerkalam, ale ciężko tak się wbić....no ale tęsknota silniejsza, to przylazlam. W życiu Was nie nadrobię
|
||
|
|
|
#1492 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No w końcu!
|
||||||
|
|
|
#1493 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obmacaj go porządnie, bo to może tylko "zakłucie" i jakiś ropień mu się robi i stąd taka osowiałość i brak apetytu dzień dobry Stazja nie chcę zapeszać (tfu, tfu) ale Fanaberia wykazuje ostatnio spory apetyt, a i pielucha po nocy była dziś prawie pusta ![]() a tak fogle to ma dziś urodziny 11 lat kończy
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Może poprostu trzeba go odrobaczyć, albo ząb mu rośnie jakiś i go dziąsla bolą, albo przeziębienie bierze....Daj znać koniecznie co wetka powiedziala ![]() Flo Doczytałam o Fanny ....strasznie Ci wspolczuję i trzymam kciuki, żeby wszystko bylo dobrze I Agnysce gratuluję ![]()
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Piers do przodu
|
Flo
i ![]() Miłego poniedziałku
|
#1497 | ||||
|
Panaroja
|
snad kaszelu
![]() Cytat:
2.kokona mam zapas także ten 3.zwyczajnie - lejesz wodę/sól fizjologiczną do nocha , a ona wypłukuje wszystko co tam jest i dokąd się dostanie , a jak wypłukujesz, to szajsu jest coraz mniej, bo i bakcyle wypłukujesz Cytat:
2.aaaa ![]() Cytat:
moja ongisiejsza spostrzegawczość należy już do prehistorii najwyraźniej 2.bidul ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1498 | |||||
|
BAN stały
|
Znad kaszlu i drapania w gardle
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Nie ma nic do jedzenia w tym domu Dzisiaj dzień walki z otyłością, przypadek? |
|||||
|
|
|
#1499 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry znad odczyniania uroków nad pogodą. Znaczy jem loda i zaklinam słońce, żeby wyszło.
Powróciłam do Warszawy, mam już swój komputer, więc Was przeleciałam nieco. Jak czują się chore kothy?? Byłam dziś przymierzać się do wieszania rysunków na wystawę. Także już wszystko dogadane i mogę Was oficjalnie zaprosić na wernisaż. Za równy miesiąc, 24 listopada, o godzinie 18, w miejscu, które nazywa się MIEJSCE
|
#1500 |
|
To ja :)
|
Tu lepiej widać
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

a tak Młodzież wpadł po podróży z Wrocka i wciągnął wsio co pozostało ...

...

?
Ale zrobiłam ciasto czekoladowe z cukinią 

Że co, że mi sie przeleje woda przez nos do gardła i co? Jakimś cudem TO wygoni gluta? Który przecież ścieka skądinąd.

moja ongisiejsza spostrzegawczość należy już do prehistorii najwyraźniej