![]() |
#4561 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007
Cytat:
![]() ![]() A jak mam utrzymać tą 5 kg. nadwagę??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Raczkowanie
|
Kochane,
byłam dziś z Martą u ortopedy-2 podejście.I co się okazało:Marta zdrowa,bioderka zdrowe,kręczu żadnego nie ma,mała asymetria na buźce skrye się w niedługim czasie,stopy ok,plecki też. i żebyśmy nie starali się uzdrawiać dziecka jak mu nic nie dolega. Kazał przyjść za 3 m-ce jak już córa będzie siedzieć na dobre i raczkować. Opowiedziałam mu o tej babie-lekarzu.Przeraził się i w ogóle tego nie skomentował. A ja jestem spokojna nareszcie. Kochana ta moja Martusia,choć czasem tak rozrabia,że cierpliwości mi brakuje. ale to chyba kwestia zmęczenia,choć nerwus to też ze mnie od urodzenia niezły.Moja córa za to rozdaje uśmievhy dokoła-choć różki też umie pokazać. A dziś po raz pierwszy podjęła próby pełzania.Dupencia się podniosła ale rączki i główka ani trochę. Leniwiec urodzony w niedzielę ![]() Maksiu,Piotruś,Mikołaj - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Wtajemniczenie
|
przeczytalam mnostwo negatywnych opinii na temat CERAZETTE . albo mam dzis zly dzien,albo... mam wszystkie skutki uboczne przy braniu tych tab.
![]()
#4564 |
Zadomowienie
|
maatra-ja tez po dlugiej, ciazowej przerwie wracam do tab. Biore Harmonet. Mam nadzieje ze nadal bede je dobrze tolerowac i ciaza nic tu nie zamieszala heh
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Raczkowanie
|
dziewczynki czy wszystkie dostałyscie już okresu????? Ja nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Rozeznanie
|
Przede wszystkim chcę Wam podziekować za cierpliwość i zrozumienie.
![]() Motylek ma rację, wiecznie narzekanie na teściową to przynudzanie. ![]() Lea brak mi słów... ![]() Dziewczyny chciałabym się poradzić. ![]() Ide spać. Dobranoc P.S ja tez nie mam jeszcze @. Zwiekszyła sie ilość i konsystencja śluzu. Gratulacje ze spotkania normalnego lekarza, i dobrych wieści. |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4568 |
Zadomowienie
|
Najlepsze życzenia dla Maciusia, Mikołaja i Piotrusia
![]() Oli waleczny chłopak Dorka to Klaudunia załatwiła babcię. Edytkap ja nie mam jeszcze @, choć jak zaczęłam brać ceratette to myślałam, że już wrócił, ale to chyba były takie obfitsze plamienia bo teraz już się nic nie pojawia. Moja bratowa dostała pierwszą @ jak skończyła karmić piersią. Karmiła rok. Właśnie dziewczyny, które biorą cerazette jak jest u Was? Zdjęć Blanki nie widziałam, nie chcą mi się wyświetlić ![]() W końcu tu dotarłam na dłuższa chwilę. Maja tyle co zasnęła to chyba skutek naszego dzisiejszego zaspania wstałyśmy o 11:20 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |||||||
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzenia miesięcznicowe dla Maksia, Mikołajka i Piotrusia! ![]() ![]() ![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6661904]Maly lobuziak z rana ![]() ![]() Ten Twój łobuziak zawsze ma taki filuterny uśmiech ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziś lekarz po raz kolejny przemycił drobną uwagę, że Jaś jest bardzo ruchliwy... ![]() Cytat:
![]() Mój brat skończył dziś 25 lat, jutro nas odwiedzi i dostanie prezent ![]() ![]() Cytat:
![]() Powinnaś dużo odpoczywać, a mężowi zaserwować szybkie, kupne danie - na pewno zrozumie ![]() Cytat:
![]() A dlaczego ja nie mogę obejrzeć zdjęć Blaneczki? ![]() Cytat:
![]() ![]() Życzę Ci powodzenia na prawku! Ja też się niedługo wybieram ![]() Cytat:
![]() Ja miałam raz, pod koniec pierwszego opakowania Cerazette, czyli ok. 2 miesiące po porodzie. Krwawienie trwało 8 dni. Potem długo, długo nic, a dwa tygodnie temu miałam jednodniowe, a w zasadzie jednorazowe krwawienie... Cały czas karmię piersią. Cytat:
Ma natomiast bardzo szorstkie, zaczerwienione policzki i żaden krem mu nie pomagał. Produkuje hektolitry śliny, więc może jest to z tym związane. W każdym razie dziś zabrałam do lekarza swój krem Elo-baza i zapytałam, czy mogę mu tym smarować buzię, powiedział, że jak najbardziej, jest to tłusty krem bez sterydów o dość ubogim, co jest istotne, składzie. * * * Nie mogłam zacytować Katarzynki ![]() Jestem wściekła na mojego męża, po raz czwarty od narodzin Jasia jest chory! ![]() ![]() * * * Na prośbę spostrzegawczej Sylwii założyłam nowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238114, bo ten przekroczył 5000 postów. Już napisałam do AgiZ w sprawie zamknięcia tego wątku. Szkoda...
![]() |
#4570 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Zapraszam Jesienne Mamy na wątek nr II
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...64#post6670964
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() Edytowane przez AgaZ Czas edycji: 2008-02-22 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.