![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego co najlepsze dla maluszkow obchodzacych dzis swoje "urodzinki"
![]() ![]() ![]() U nas dla odmiany noc spokojna, pobudka tylko o 5 na wczesne sniadanko i potem spanie do 9tej. Dawno tak fajnei nie bylo ale nauczona doswiadczeniem nie ciesze sie na zapas ![]() U nas dzisiaj tak wstretnie na dworze, znowu na spacer nie pojdziemy ![]() Gotuje dzisiaj zupke kalafiorowa z koperkiem bo mi sie w nocy snila ![]() Mam pytanie do mamus ktorych dzieci spia w spiworkach. Jaki kupic rozmiar? taki jak dziecko nosi ubranka czy np numer czy dwa wiekszy? Jak Blanka nosi ciuszki nr 68 to spiworek 74??? Chce jej w weekend kupic bo sie strasznie rozkopuje ![]() Lea-Oli pokonal slonika, yeah! Motylku- Tz'ta to tylko pozazdroscic jesli chodzi o pomoc przy maluszku ![]() ![]() ![]() Ninka - trzymaj sie Sloneczko ![]() ![]() Sylwia- mocno kawe sobie zrob, kochana ![]() ![]() A na fot Blanka ogladajaca Dziendobry TVN ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Znów wizaż szaleje...
![]() Nie odświeża wątków i nie wyświetla zdjęć Blanki ![]() Nie mówiąc o tym, że nie wyświetla użytkowników aktualnie będących na wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymaj się! I głowa do góry... ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zadomowienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6662794]Blanka to juz samodzielna dziewczyna: i telewizor sobie sama wlaczy i program pooglada
![]() maatra: ja mam takie cudo http://www.gymworld.co.uk/prodpage.asp?ProdID=3533 co to ja jeszcze mialam .... ![]() ![]() ... i pilota sobie do buzi wsadzi jak nie zauwaze ![]() Swoja droga ... chcialam wam powiedziec - po dniu spedzonym u mojej kolezanki i jej 7 miesiecznego synka - bedzie masakra! On pelza i raczkuje, jest WSZEDZIE, wlazi nawet tam gdzie nie przyszlo by mi do glowiy ze moze wejsc, on nie ma czasu na buziaki od mamy, na jedzenie, zmiane pieluchy czy jakiekolwiek zabiegi pielegnacyjne... Blanka lezala sobei spokojnie wsrod zabawek na macie, co jakis czas kilibutła sie w jedna to w druga strone i to wszytsko. Natomiast mama Kubusia caly czas za nim biegala i wyciagal z jego buzi najprzerozniejsze pzredmioty, odrywala go od kabli, od otwartej szuflady ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Wtajemniczenie
|
witam!
nocka w miare ok. obudziła się o 4 bo juz była strasznie głodna ale i tak ładnie spała. tż jeszcze się chwilkę z nią pośmiał przed pracą.no i ładnie usnęła.i tak do 8.30. kupka oczywiście poranna była. na całe szczęście moje dziecko ma takie chwile słabości i trwają zazwyczaj niezbyt długo a potem wraca mój aniołek. ja polecam wam syropek nurofen. ma taką fajną strzykawkę która ułatwia aplikowanie i moja Klaudia bardzo ją polubiła. i czasem jest to lepsze niż żel bo jak dokuczja bardzo ząbki to ona mocno zaciska buźkę i nie da sobie posmarować. biankaaa- a blaneczka oczywiście super.moje dziecko tez sie strasznie rozkopuje ale widocznie jest jej ciepło bo nóżki ma zawsze spocone i zostanę jednak przy kocyku. taszkin-napisz koniecznie co z małą. lea- no cóż- słonik miał pecha ale Oli dobrze się przy tym bawił. Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatów: Maksia ![]() ![]() ![]() eszeweria- no cóż, spróbuj wytłumaczyć mężowi że nie dajesz rady.chyba nie jest aż chory.
#4537 |
Rozeznanie
|
Tak Ivus masz racje Mikolajek ma urodzinki 21 wrezesnia pamietam bo to ten sam dzien Maxa plus Mikolajek taki duzy sie urodzil ze sobie zapamietalam posta Eszweri
![]() Biankaaa nie strasz ![]() Pysiu chyba za duzo jak na jeden dzien tych skladnikow zatwardzajacych ![]() ![]() Zdlona bestyjka z Blanki . Juz przy pilocie cos kombinuje ![]() Pysiu Kubus slicznosci . Zawsze tak slicznie ubrany. W jakich sklepach kupujesz mu ubranka? Ebenko ciesze sie razem zToba ze z bioderkami wszystko dobrze. Buzki dla Mati ![]() Dzis nawiedza nas tesciowa bo sa tz urodziny i przychodzi z tej okazji. Tz tak sie przeja swoim wiekiem ze az wzial urlop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Rozeznanie
|
Dla Maksia, Mikołajka i Piotrusia dużo zdrówka i uśmiechu!
![]() U nas noc zaczęła się tragicznie bo o 23 obudziła się z krzykiem nie wiedziałam co jej się stało dostawiam do piersi a ta nie, noszę nie żel na dziąsełaka krzyk o rany Julek, więc przytuliłam a Weronika kupsko uwaliła kilogramowe. Kto to by się domyslił ze przed północą może tak brzuszek zaboleć? Najadła się na maxa i do 6 spała. Tylko ja zestesowana do 4 spać nie mogłam a teraz oczy mnie szczypią z niewyspania! Ninka wracaj maleńka do zdrowia. Oli to przepraszam siedzi do tej walki ze słonikiem? My wczoraj byliśmy na 1,5 godz. spacerze a dziś coś od rana wogóle Weronika kaszle ale mam nadzieję że to jej fanaberie a nie choroba? odpukać..... Krupnik na obiad będzie u nas. |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Wtajemniczenie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6662794]maatra: ja mam takie cudo http://www.gymworld.co.uk/prodpage.asp?ProdID=3533
co to ja jeszcze mialam .... ![]() ![]() troszke drogi ;/ znalazlam juz w gazecie za 30,tylko gdzie ja to wstawie ![]() Cytat:
![]() ![]() ja spedzam duzo czasu z kolezanka,ktora ma 10 miesiecznego urwisa. biegamy razem wieczorami i codziennie wracam bez jednej rekawiczki, bo ta bestia mala mi ja kradnie ![]() ![]() ![]() hah a jak chodzimy na spacer to buty sluza mu tylko i wylacznie jako gryzaki,nie ma tez mowy zeby czapka byla na glowie,skoro mozna nia sobie porzucac ![]()
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatów
![]() ![]() My dziś mieliśmy kiepską noc, Kubuś budzil się kilka razy z placzem, niewiem dlaczego to pierwsza nasza taka noc od jego urodzenia, zawsze przesypia calą bez problemów ![]() ![]() Dziękuję dziewczynki za miłe słowa dotyczące Kubusia ![]() Dziękujemy, najczęściej ubranka kupuję w Mothercare lub H&M.
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Wtajemniczenie
|
to prawda Kubus ma swietne ubranka
![]() ![]() Simon zrobil dzis kupke jak kroliczek,same bobki. podoba mi sie to ![]() ![]() moje dziecie bardzo dzis kaprysi,glowa mi juz peka.jeszcze godzinka,moze dwie i idziemy na spacer, bo oszaleje. zel do zabkow przyjedzie za tydz,ale czy to oby napewno zabki?? nie ma spuchnietych dziaselek,ani nic mu tam nie wychodzi ![]() pisalyscie,ze podajecie czasem cos na bol,ale skad ja mam wiedziec,ze cos go boli?? moze poprostu sie nie wyspal
#4543 |
Zadomowienie
|
poissy- ja Wam probuje uswiadomic jak slodko nieporadne sa jeszcze nasze niemowlaczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
![]() jestem zmeczona jak po ciezkiej fizycznej pracy, kolejny sasiad robi remont. Nalesniki , ktore mialy byc na obiad kompletnie nie wyszly ![]() ![]() ![]() i jeszcze glowa boli.............. ![]() no tak i Wy przeciwko mnie- nikogo nie ma (bo siebie nie licze)
#4545 |
Zakorzenienie
|
Sylwuś
![]() ![]() Sylwia my tu jesteśmy, tylko wizaż znów wariuje i nie wyświetla użytkowników. |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Zadomowienie
|
ja wlasnie zamowilam lasagne do domu
![]() sylwia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() co do remontu...wspolczuje.wiem jak glowa peka jak wierca,pukaja,stukaja...u bierz sie i idz na spacer edit : lea ja tez zielenine mam. fasolke szparagowa z Lecastellet. udaje,ze nie doczytalam w poprzednich postach co dziewczyny maja na obiad ;P
#4548 |
Wtajemniczenie
|
lea
![]() ![]() ja tez mam lenia,ale pojde jak Simula wstanie. wlasnie grzeje jedzonko,bo sie przez Was glodna zrobilam
#4549 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
![]()
![]() |
#4550 | ||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6653089]annula: swietne foty ![]() Cytat:
owszem Motylku - Macka tez juz bardzo interesuje komputer - widzi ze mamusia tyle siedzi to na pewno musi byc arcyciekawe ![]() Olcia jak zwykle przesliczna... i taka grzeczniutka - pozazdroscic Maksio uroczy chlopak - rosnie jak na drozdzach Cytat:
jestem pod wrazeniem zdolnosci Twojego meza ![]() ![]() Cytat:
bluzeczka to jeden z pierwszych nabytkow nie-ciazowych ![]() Cytat:
![]() klocuszek uroczy - nie wyparlabys sie go, taki podobny do ciebie a jaki elegancik z niego! Cytat:
a zalecenia mial identyczne jak twoj ortopeda, mowil jeszcze zebysmy go nie nosili tylem do siebie - szkodzi na kregoslup i mostek Cytat:
![]() Cytat:
![]() pozazdroscic TZ moj w nocy zanim uslyszy ze Maciek placze to ja juz dawno jestem przy lozeczku ![]() Cytat:
u nas dzis taka beznadziejna aura ze szok, nie chce mi sie nigdzie wychodzic... Maciek marudny, spac nie chce, a jak podchodze do niego to mu sie taki aktywizator wlacza ze wszystkimi odnozami macha a kopie w materac tak ze chyba lozeczko zaraz rozwali ![]() ![]() a ojciec mu powtarza ze tyle kasy na materacyk wydal i lozeczko to zeby szanowal ![]()
![]() |
#4551 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zadomowienie
|
dubel
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
cos te nasze forum znowu nie teges
#4554 |
Rozeznanie
|
Wyczytałam że karmiące piersią muszą utrzymywać 5 kg nadwagę dla dobra dziecka, bardzo sie z tego powodu cieszę bo ja własnie tyle jej mam i już mi lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mąż śpi, Olcia śpi co się dzieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Rozeznanie
|
![]() Nareszcie udało mi się zalogować. Ciężko za Wami nadążyć, jak sie rozpiszecie to ![]() U nas jak zawsze noc spokojna, Pucka około 3 zakwękała, ale zaraz zasnęła. Obudziła się na dobre dopiero ok 7.30 na śniadanie. Pogoda dzisiaj u nas jakaś taka depresyjna, ja tez czuję się jakoś tak nie bardzo. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Zdradzę Wam sekret, ja widziałam, gdzie Lea łazi, zupełnieprzypadkiem ja namierzyłam. Kubus faktycznie do Pyśki bardzo podobny. Agatka z kolei cały ojciec. Nawet w żartach nie powie, że się puściłam ![]() ![]() Barbeaa ja mam 6 kg nadwagi, a Pucka wszystkie witaminy ze mnie wysysa niczym wampirek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zadomowienie
|
aaa wlasnie sie dowiedzialam ze moj TZ w przyszly weekend zabiera mnie i Blanke do Krakowa
![]() ![]() ![]() Blanka dzis caly dzien jest normalnie grzeczna! nie wierze co sie stalo, mam nadzieje ze nie jest chora ![]() Ja najwiecej kg tracilam karmiac piersia i bedac na drakonskiej diecie. Po przejsciu na butelke nadrobilam, a teraz mam jakies 3 kg do zrzucenia. Nie jestem specjalnie konsekwentna osoba wiec narazie sukcesem jest odstawienie pieczywa i krecenie hula hop. Wierze ze wiosna, dluzsze spacery i ruch przy raczkujacym szkrabie zalatwia reszte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
Piotrus dziękuje bardzo serdecznie za życzenia i pamięć wszystkim wizażowym ciociom. Ostatnio rzadko tu wpadam bo jakoś wiecznie czasu mi brakuje. Piotrunio ma sie dobrze kolki minęły nareszcie i ładnie je i rośnie zdrowo. pozdrowienia dla wszystkich dzidziusiow i ich mamuś ![]()
#4559 |
Rozeznanie
|
Maksio i mamusia dziekuja pieknie za pamiec i zyczenia wizazowym ciociom
![]() Jubilat juz spi bo go babcia czyt moja tesciowa wymeczyla. Ja jak zwykle mam wiele do pisania na jej tamat...ale nie bede was nudzic bo same wiecie jak jest. Biankaaa ja tez chce do Kraka ![]() Aniu super ze kolki juz za wami teraz zlapcie troche oddechu przed zabkowaniem ![]() Ivy oby tak dalej. ![]() Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Wtajemniczenie
|
no troszke piszecie
u nas dzionek spoko. -pojechalismy do babci. ale było smiesznie.nastawiłam sie pozytywnie ale cóż-babcia wyjeła z wózka, tatus rozebrała i jak babcia wzięła na rączki to mała zaczęła tak przerazliwie płakać.tż sie śmiała a babcia to juz by pogotowie wzywała.do brze że był tz to ja troszke zabawił i jakoś poszło.no i babcia juz jej nie mogla nosic bo za kazdym razem dziecko płakało.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.