Zara, zariusz, zaromania, zaromaniaczki - kolejny wątek zarowej story ;) - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-23, 17:55   #4321
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Dot.: Zara, zariusz, zaromania, zaromaniaczki - kolejny wątek zarowej story ;)

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Ta wersja bardziej mi sie podoba, poprzedniej nie macałam, ale do tej chyba sie przymierzę. Musiała im sie swietnie sprzedawać, skoro zdecydowali sie ją przeprojektować i wypuścić jeszcze raz.

Tez lubię sie kremikować ^^ a do ciała szczególnie uwielbiam oliwki

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Oj tak, oj tak, uwielbiam takie mazidełka
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-23, 18:03   #4322
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karambajka Pokaż wiadomość
chciałabym mieć takie podejście co do kosmetyków (w szczególności kolorowki).. nie mam gdzie już tego wszystkiego trzymać, a ciągle coś kusi.... jakby policzyć ile tego mam to by suma zawrotna się zebrała
No bo to ładnie wszystko wyglada, ale mnie jakos nie kusza kolorowe kosmetyki, wiadomo jak juz wejde do Sephory, to cos kupie. Ale rzadko wchodzę w ogole. A z pielegnacyjnych kupuje w seriach, bo ponoc tak działaja lepiej. Ale też lubię nowinki Natomiast te ciuchy i dodatki to po prostu szaleje za nimi Ciagle mnie kusza te ciuchy

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Ta wersja bardziej mi sie podoba, poprzedniej nie macałam, ale do tej chyba sie przymierzę. Musiała im sie swietnie sprzedawać, skoro zdecydowali sie ją przeprojektować i wypuścić jeszcze raz.

Tez lubię sie kremikować ^^ a do ciała szczególnie uwielbiam oliwki

Oliwki super działaja do ciała, ale nie żeby miały mdły zapach. Ja lubie tez balsamy ale konkretne tresciwe, takie.
Stary 2016-10-23, 18:08   #4323
monimyszek
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;66692271]Ciekawa jestem czy jest już w sklepach bo wydaje mi się że ona dopiero co na stronkę wskoczyła
Nie macałam tej, skład ujdzie, ale wydaje mi się że ten materiał jest bardziej matowy.

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Mnie ostatnio jakoś mało co jara oprócz ciuchów oczywiście, to niezmiennie i od lat [/QUOTE]
Witaj w klubie! Więc postanowiłam zaszalec i kupic ten płaszcz własnie a może nie bedzie na żywo taki fajny, kto wie.
Same zwroty ostatnio robię, nic mi się nie podoba.
albo mało co
hitem jest ta koszulka, która jak zobaczyłam to strasznie zapragnełam, normalnie mega cool!!!!
a na to narzucam futrzana kamizelke
yeeeee
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9246347833_2_1_1.jpg (62,9 KB, 153 załadowań)
Stary 2016-10-23, 18:09   #4324
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
Napisane przez martita_26 Pokaż wiadomość
jakoś wole starą
nowa też chyba za długa by dla mnie była

Cytat:
Musiała im sie swietnie sprzedawać, skoro zdecydowali sie ją przeprojektować i wypuścić jeszcze raz.
no raczej tak, była wiecznie niedostepna

Ja w temacie kolorówki to mam tyle co nic
Stary 2016-10-23, 18:20   #4325
monimyszek
Zakorzenienie

Ta kolorowka z IsaDory spoko jest, mówię Wam. Ja juz prawie wszystko na to wymieniłam. Został mi jeszcze tusz z Wibo, który jest naprawde świetny. I bronzer bahama mama The Balm - bezkonkurencyjny. I puderek vita liberata. To chyba zostanie ze mna.
A tak w ogóle to chyba zaczne wymieniac powoli pędzle do makijazu. Maja juz koło 3 do 6 lat, spoko sie sprawuja, piore regularnie. Mam taka mieszanke: Maestro, Hakuro, Mac, sephora.
Z Hakuro jajko H15 chyba juz wymienie...
Wymieniacie pedzle...bo jak nie trzeba, to jeszcze lepiej - zaoszczedze.

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2016-10-23 o 18:21
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-23, 18:21   #4326
Mo_Nika
szamanka

a mi tusz z wibo nie podszedł... przynajmniej ten zielony.... (chociaż przyznaje, że rzadko używam) Fioletowy z max factor za to mi sie podoba
Stary 2016-10-23, 18:25   #4327
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mo_Nika Pokaż wiadomość
a mi tusz z wibo nie podszedł... przynajmniej ten zielony.... (chociaż przyznaje, że rzadko używam) Fioletowy z max factor za to mi sie podoba
on jest świetny, ja mam baze pod niego i jak machne nim oko, to jakbym sztuczne rzesy miała, dwa razy maluje i czesze...grzebyczkiem z inglota - metalowym
a potem jeszcze fru trzecia warstwa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-10-23, 19:23   #4328
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martita_26 Pokaż wiadomość
Nie podoba mi sie

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;66692271]Ciekawa jestem czy jest już w sklepach bo wydaje mi się że ona dopiero co na stronkę wskoczyła
Nie macałam tej, skład ujdzie, ale wydaje mi się że ten materiał jest bardziej matowy.

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Mnie ostatnio jakoś mało co jara oprócz ciuchów oczywiście, to niezmiennie i od lat [/QUOTE]
Mnie ostatnio zegarki sie podobaja. Mam 2 na bramsie jeden zloty z granatowa tarcza a drugi srebrny z parfois tez na bransoe i to mi wystacza ale.zobaczylam cluse z czarna tarcza i na camelowym skorzanym pasku ....

Stary 2016-10-23, 19:25   #4329
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
Nie podoba mi sie

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Mnie ostatnio zegarki sie podobaja. Mam 2 na bramsie jeden zloty z granatowa tarcza a drugi srebrny z parfois tez na bransoe i to mi wystacza ale.zobaczylam cluse z czarna tarcza i na camelowym skorzanym pasku ....

Widziałaś nowego DW z czarną tarczą? Korci mnie, bo mój MK nie wygląda już najlepiej

Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-23, 19:26   #4330
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kamila96 Pokaż wiadomość
Widziałaś nowego DW z czarną tarczą? Korci mnie, bo mój MK nie wygląda już najlepiej

Nie widzialam ale DW za drogie troche a Cluse sa wg mnie identiko a 2 razy tansze. Ale z ciekawosci oblukam czy podobne

Stary 2016-10-23, 19:47   #4331
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Nie widzialam ale DW za drogie troche a Cluse sa wg mnie identiko a 2 razy tansze. Ale z ciekawosci oblukam czy podobne

z kodem za 600 PLN kupisz
Stary 2016-10-23, 20:07   #4332
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
Witaj w klubie! Więc postanowiłam zaszalec i kupic ten płaszcz własnie a może nie bedzie na żywo taki fajny, kto wie.
Same zwroty ostatnio robię, nic mi się nie podoba.
albo mało co
hitem jest ta koszulka, która jak zobaczyłam to strasznie zapragnełam, normalnie mega cool!!!!
a na to narzucam futrzana kamizelke
yeeeee

Obawiam się że płaszczyk będzie fajny...... Koszulka taka w Twoim stylu jak Ci się podoba to super!

Cytat:
Napisane przez Mo_Nika Pokaż wiadomość
Mnie z Wibo najbardziej kredki służą, używam od lat Tusze jak już to z Loreala, Bourjois, z Factora lub z M. Astor
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-23, 20:12   #4333
monimyszek
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;66701771]Obawiam się że płaszczyk będzie fajny...... Koszulka taka w Twoim stylu jak Ci się podoba to super!

Mnie z Wibo najbardziej kredki służą, używam od lat Tusze jak już to z Loreala, Bourjois, z Factora lub z M. Astor[/QUOTE]
Teraz sa modne takie "metalowe" t shirty lubie ja do Evy LV nosic te koszulke i do spodnicy i kamizelki futrzanej
Kredki które z Wibo? Tusze z Loreala też lubię, lecz , moim zdaniem, podobną jakośc mają Wibo, to po co przepłacac.
Moją słabością są te ciuchy .....
przyznam uczciwie, że za kolorowy kosmetyk nigdy ( z wlasnej kieszeni) nie dałam wiecej niz 200 zł. Podkład najdrozszy z jakiejs promocji miałam chyba za 180. Perfum nie wliczam, bo to wiadomo, ze kosztuje.
Za to szmaty... tu zaniżam ceny czasami... A najbardziej co lubisz z ciuchów?
Ja...torebki to jest mój konik...

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2016-10-23 o 20:14
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-23, 20:17   #4334
Carlix
Przyczajenie

Szmaty, nie szmaty ale wzór biznesowy sciąga od nich każdy. Z różnym skutkiem
Stary 2016-10-23, 20:27   #4335
Konto usunięte

Cytat:
Teraz sa modne takie "metalowe" t shirty lubie ja do Evy LV nosic te koszulke i do spodnicy i kamizelki futrzanej
Kredki które z Wibo? Tusze z Loreala też lubię, lecz , moim zdaniem, podobną jakośc mają Wibo, to po co przepłacac.
przyznam uczciwie, że za kolorowy kosmetyk nigdy ( z wlasnej kieszeni) nie dałam wiecej niz 200 zł. Podkład najdrozszy z jakiejs promocji miałam chyba za 180. Perfum nie wliczam, bo to wiadomo, ze kosztuje.
Z Wibo kredki - konturówki do brwi, w kolorze czarnym lub popielatym, szarym - fajne odcienie mają. Używam do malowania kresek na powiekach bo eyelinerem nie maluję bo nie mam takiej wprawnej ręki.
Co do kosmetyków to w zasadzie jestem w stanie dać dużo za kremy i inne balsamy, podkłady - to co bezpośrednio daje w większej ilości na twarz i ciało. Za perfumy w sumie też
Z ciuchów to u mnie przodują sukienki i buty potem reszta....
Stary 2016-10-23, 21:40   #4336
FikcjaJestModna
Wtajemniczenie

Cytat:
Ta kolorowka z IsaDory spoko jest, mówię Wam. Ja juz prawie wszystko na to wymieniłam. Został mi jeszcze tusz z Wibo, który jest naprawde świetny. I bronzer bahama mama The Balm - bezkonkurencyjny. I puderek vita liberata. To chyba zostanie ze mna.
A tak w ogóle to chyba zaczne wymieniac powoli pędzle do makijazu. Maja juz koło 3 do 6 lat, spoko sie sprawuja, piore regularnie. Mam taka mieszanke: Maestro, Hakuro, Mac, sephora.
Z Hakuro jajko H15 chyba juz wymienie...
Wymieniacie pedzle...bo jak nie trzeba, to jeszcze lepiej - zaoszczedze.

Przepraszam, że się wtrącę na moment, ale polecisz kolorówkę z IsaDory czy z ArtDeco? Jak pisałam jakiś czas temu o ArtDeco to mówiłaś, że właśnie na tę markę wymieniała prawie wszystko ;-)

A przy temacie zostając - ja kolorówki z Wibo i tym podobnych firm nie akceptuje, jakoś im nie ufam. Za to tusze Loreal Vollume Million Lashes no i Too Faced - ten to robi teatralny look. Używam zamiennie. Poza tym mało mam kolorówki - codziennie używam tego samego zestawu, na wyjścia jedyne mocniej oko cieniami robię, ale nadal w tonacjach naturalnych, i usta.

Nowa ludowa ładna, ale poprzednia bardziej mi się podoba - wzór, kolory, skład. No i cena - jednak tamta była tańsza
Stary 2016-10-23, 21:49   #4337
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FikcjaJestModna Pokaż wiadomość
Przepraszam, że się wtrącę na moment, ale polecisz kolorówkę z IsaDory czy z ArtDeco? Jak pisałam jakiś czas temu o ArtDeco to mówiłaś, że właśnie na tę markę wymieniała prawie wszystko ;-)

A przy temacie zostając - ja kolorówki z Wibo i tym podobnych firm nie akceptuje, jakoś im nie ufam. Za to tusze Loreal Vollume Million Lashes no i Too Faced - ten to robi teatralny look. Używam zamiennie. Poza tym mało mam kolorówki - codziennie używam tego samego zestawu, na wyjścia jedyne mocniej oko cieniami robię, ale nadal w tonacjach naturalnych, i usta.

Nowa ludowa ładna, ale poprzednia bardziej mi się podoba - wzór, kolory, skład. No i cena - jednak tamta była tańsza
ArtDeco - przepraszam
ciagle myle te dwie nazwy
polecam ArtDeco
Stary 2016-10-24, 00:53   #4338
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie najdrozszym kosmetykiem.byl korektor pod oczy jak dla mnie za kosmiczna sume poniewaz niestety jestem posiadaczka masakrycznych sincow pod oczami (genetyka niestety). Niestety 4 liter mi nie urwal. Najlepiej sprawdza sie u mnie taki za 3 dyszki z paese rozswietlajacy. Noestety wycofuja go i wprowadzaja z nowym.skladem i stary byl w %% za 10zl narobilam zapasu na ponad rok 😊😊😊
Z cieni uwielbiam loreal te poczworne. Jak dla mnie najlepiej sie trzymaja z tych drogeryjnych. Z drozszymi nie mam.doswiadczenia.

Tusz loreal uzywam ten.fioletowy ale.ostatnio cos mnie denerwuje bo strasznie szybko sie suszy i kupilam w rossie na %% ten zielony gdzies go wychwalano pod niebiosa.

Btw. Ostatnio kupilam.gacie z zarowni z NK czarne rury z zamkami i jak je sciagnelam po pierwszym noszeniu to kolana byly dziwnie odksztalcone mam nadzieje ze nie wypcahaja sie szybko

Stary 2016-10-24, 03:34   #4339
naciulatko
Zakorzenienie

Lady, i jak ter mo mix? Ja jestem cały czas nakręcona, ale nie mam takiej kasy

Dziewczyny, czy Wy też macie poczucie winy jak idziecie na l4? Mam problem z pęcherzem, drugi tydzień wzięłam zwolnienia, czuję, że u mnie w pracy nie jest to mile widziane, i mam straszne poczucie winy i stres, że będę miała pogadankę

Stary 2016-10-24, 06:07   #4340
Kamila96
Zakorzenienie

Ja z kolei kolorówkę kupuję tylko w Sephorze - EL, Dior, Chanel, Guerlainitp oraz MACu - uwielbiam pomadki i róże❤️... ale tusz, baza z Eveline i eyeliner z Wibo to są moim mistrze może to też wynika z faktu, że stosuję Revitalash od kilku miesięcy

Stary 2016-10-24, 06:26   #4341
moniczka1302
Wtajemniczenie

Naciulatko pociesze Cie ja jestem.na l4 od ponad miesiaca z niewielkimi przerwami tak mi syn choruje. Co mam.zrobic... nie mam wyrzutow sumienia bo zdrowie malego wazniejsze.

Kamila a co to jest EL? Co to za marka bo nie potrafie rozszyfrowac... a baza z eveline to taka wygladzajaca silikonowa? To chyba mialam to... prawda ze nie wolno tego uzywac za czesto bo zatyka pory? Ja z tego powodu zaprzestalam a zreszta jestem posiadaczka na szczescie fajnej cery. Jeszcze tylko problem z tymi wlosami mnie doluje aczkolwiek widze duzo baby hair to chyba zasluga placenty wiec do niej wroce i bede lala po glowie wiadrami

Stary 2016-10-24, 06:45   #4342
Kamila96
Zakorzenienie

Zara, zariusz, zaromania, zaromaniaczki - kolejny wątek zarowej story ;)

Cytat:
Naciulatko pociesze Cie ja jestem.na l4 od ponad miesiaca z niewielkimi przerwami tak mi syn choruje. Co mam.zrobic... nie mam wyrzutow sumienia bo zdrowie malego wazniejsze.

Kamila a co to jest EL? Co to za marka bo nie potrafie rozszyfrowac... a baza z eveline to taka wygladzajaca silikonowa? To chyba mialam to... prawda ze nie wolno tego uzywac za czesto bo zatyka pory? Ja z tego powodu zaprzestalam a zreszta jestem posiadaczka na szczescie fajnej cery. Jeszcze tylko problem z tymi wlosami mnie doluje aczkolwiek widze duzo baby hair to chyba zasluga placenty wiec do niej wroce i bede lala po glowie wiadrami

EL - Estee Lauder
Baza to odżywka do rzęs, którą stosuję pod tusz

Edytowane przez Kamila96
Czas edycji: 2016-10-24 o 06:48
Stary 2016-10-24, 06:50   #4343
karambajka
Lady D.

Cytat:
Ja z kolei kolorówkę kupuję tylko w Sephorze - EL, Dior, Chanel, Guerlainitp oraz MACu - uwielbiam pomadki i róże❤... ale tusz, baza z Eveline i eyeliner z Wibo to są moim mistrze może to też wynika z faktu, że stosuję Revitalash od kilku miesięcy

Guerlain to moja ulubiona firma (wszystko jest genialne), tylko te ceny coraz bardziej wygórowane.. Też lubię Maca (cienie i pomadki), Diora, Estee Lauder, Lancome (podkłady) Lubię też paletki Too Faced i UD naked (ale te akurat dostaję zawsze od tż). Kupuję też często w Inglocie (cienie, konturówki, mgiełki i fixery). Z tych rossmanowskich to w sumie kupuję w tej chwili tylko moje "pewniaki" eyeliner WIBO - JEDYNY, który u mnie trzyma cały dzień i bazę zieloną Eveline. Aaaa i bardzo jeszcze pomadki pomadki Velvet matt Bourjois (dzięki promocjom w Rossiee i SP uzbierałam wszystkie kolory). Tusz próbowałam Wibo, był ok jak za 9 zł , ale niestety zauważyłam, że wypadają mi po nim rzęsy.. także wyrzuciłam. Teraz, niestety bardziej ciągną mnie te droższe kosmetyki, z resztą jak spróbuje się czegoś lepszego ciężko wrócić do drogeryjnych mazideł Powinnam więcej oszczędzać
Kupiłam tez teraz w Rossmanie jeszcze bazę rozświetlającą z Bielendy z takimi kuleczkami - jak na razie mogę polecić ją również, jest ok. Parę osób ją mi poleciło.

Na pielęgnację twarzy też wydaję sporo (jestem naiwna, że to inwestycja zwrotna), ale np. już nie wydaję tyle na olejki, balsamy do ciała i pielęgnację włosów... Jak mam wybór olejek za 100 zł a nowa pomadka... to biorę pomadkę

O ubraniach ( w szczególności BUTACH) już nie wspomnę

Co do pędzli teraz mam teraz wszystkie z Zoevy i jeden od Maxineczki i są genialne i bardzo miękkie, bardzo polecam Wcześniej miałam Hakuro, Maestro, RT (nie polecam) i Sigmę, ale wszystkie oddałam w dobre ręce, bo po paru latach zrobiły się "twarde".

Edytowane przez karambajka
Czas edycji: 2016-10-24 o 06:53
karambajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 06:54   #4344
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
EL - Estee Lauder
Baza to odżywka do rzęs, którą stosuję pod tusz

Jesli piszesz o tej niebiesko-bialej 8w1 to to jest mój hicior. Mam juz którąś z kolei i wyparła ona diorowa, która oddalam siostrze. No i prawda jest tez to, ze jak się używa jakiejś odzywki do rzes (ja juz drugi raz jade na lashvolution bo efekty identyczne jak po revitalash a 4 razy tańsza) to każdy tusz daje rade.

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Lady, i jak ter mo mix? Ja jestem cały czas nakręcona, ale nie mam takiej kasy

Dziewczyny, czy Wy też macie poczucie winy jak idziecie na l4? Mam problem z pęcherzem, drugi tydzień wzięłam zwolnienia, czuję, że u mnie w pracy nie jest to mile widziane, i mam straszne poczucie winy i stres, że będę miała pogadankę

Nie przejmuje się, choć doskonale cie rozumien....
Ja juz trzeci rok nie byłam ani pol dnia na L4
Wcześniej tylko wtedy jak dziecię bylo chore
Stary 2016-10-24, 06:57   #4345
karambajka
Lady D.

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Jesli piszesz o tej niebiesko-bialej 8w1 to to jest mój hicior. Mam juz którąś z kolei i wyparła ona diorowa, która oddalam siostrze. No i prawda jest tez to, ze jak się używa jakiejś odzywki do rzes (ja juz drugi raz jade na lashvolution bo efekty identyczne jak po revitalash a 4 razy tańsza) to każdy tusz daje rade.[COLOR="Silver"]
ja wolę tą zieloną, wiem, ze właśnie jest jeszcze niebieska i z olejem arganowym, ale zawsze jakoś biorę zieloną. Masz może porównanie niebieskiej do zielonej?
Co do odżywek do rzęs: dobra jeszcze jest jak dla mnie porównywalna z revitalash - long 4 lashes i jest często w promocjach.
Stary 2016-10-24, 07:01   #4346
monimyszek
Zakorzenienie

Z tych droższych kosmetyków najbardziej mi pasuje MAC i zawsze jak tam jestem to coś kupie. Ale te ArtDeco kosmetyki do makijązu są równie dobrej jakości, wiec wole kupic tansze. Nadrobie za to przykładowo płaszczem EF... czy torebką

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Cytat:
Guerlain to moja ulubiona firma (wszystko jest genialne), tylko te ceny coraz bardziej wygórowane.. Też lubię Maca (cienie i pomadki), Diora, Estee Lauder, Lancome (podkłady) Lubię też paletki Too Faced i UD naked (ale te akurat dostaję zawsze od tż). Kupuję też często w Inglocie (cienie, konturówki, mgiełki i fixery). Z tych rossmanowskich to w sumie kupuję w tej chwili tylko moje "pewniaki" eyeliner WIBO - JEDYNY, który u mnie trzyma cały dzień i bazę zieloną Eveline. Aaaa i bardzo jeszcze pomadki pomadki Velvet matt Bourjois (dzięki promocjom w Rossiee i SP uzbierałam wszystkie kolory). Tusz próbowałam Wibo, był ok jak za 9 zł , ale niestety zauważyłam, że wypadają mi po nim rzęsy.. także wyrzuciłam. Teraz, niestety bardziej ciągną mnie te droższe kosmetyki, z resztą jak spróbuje się czegoś lepszego ciężko wrócić do drogeryjnych mazideł Powinnam więcej oszczędzać
Kupiłam tez teraz w Rossmanie jeszcze bazę rozświetlającą z Bielendy z takimi kuleczkami - jak na razie mogę polecić ją również, jest ok. Parę osób ją mi poleciło.

Na pielęgnację twarzy też wydaję sporo (jestem naiwna, że to inwestycja zwrotna), ale np. już nie wydaję tyle na olejki, balsamy do ciała i pielęgnację włosów... Jak mam wybór olejek za 100 zł a nowa pomadka... to biorę pomadkę

Co do pędzli teraz mam teraz wszystkie z Zoevy i jeden od Maxineczki i są genialne i bardzo miękkie, bardzo polecam Wcześniej miałam Hakuro, Maestro, RT (nie polecam) i Sigmę, ale wszystkie oddałam w dobre ręce, bo po paru latach zrobiły się "twarde".
Naprawdę zauważyłas, że rzesy wypadaja? Rzesy to mój atut akurat. Wolałabym aby zostały jakie sa, kazdy mysli ze mam sztuczne
Rozumiem Cie z ciagotami do tych drogich kosmetyków, bo człowiek jak raz spróbuje to koniec....mam tak z ciuchami
Stary 2016-10-24, 07:01   #4347
karambajka
Lady D.

Cytat:
Z tych droższych kosmetyków najbardziej mi pasuje MAC i zawsze jak tam jestem to coś kupie. Ale te ArtDeco kosmetyki do makijązu są równie dobrej jakości, wiec wole kupic tansze. Nadrobie za to przykładowo płaszczem EF... czy torebką
a co polecasz z ArtDeco? ja chyba nigdy nic nie miałam od nich.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-10-24, 07:04   #4348
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie ten eyeliner z Wibo w wersji wodoodpornej sprawdza się genialnie, wytrzymuje cały dzień i łatwo się aplikuje.. przez lata przetestowałem trochę tego i nie zawsze było tak kolorowo. Jeśli chodzi o bazę to teraz mam złotą, kiedyś stosowałam zieloną. Niczym nie ustępują Maximizerowi z Diora, chyba, że ceną.
Muszę zakupić nowe pędzle, teraz mam te z Sephory. zrobiły się trochę suche, ale mam je około 4 lat ✌️

Stary 2016-10-24, 07:06   #4349
karambajka
Lady D.

Cytat:

Naprawdę zauważyłas, że rzesy wypadaja? Rzesy to mój atut akurat. Wolałabym aby zostały jakie sa, kazdy mysli ze mam sztuczne
Rozumiem Cie z ciagotami do tych drogich kosmetyków, bo człowiek jak raz spróbuje to koniec....mam tak z ciuchami
Tak, ale skoro Ty tego nie zauważyłaś to tej pory znaczy, że Tobie nie wypadają Bo to u mnie było widać.... na waciku zostawało zawsze parę rzęs ( a mam swoje mocne rzęsy i "na odżywkach"), a jak przestałam stosować tusz to wróciło do normy. Musiał to być ten tusz, bo odżywka ta sama była i jak zmieniłam na ten co zawsze to przestały wypadać.... żeby nie było robiłam 2 podejścia. Chodzi o tusz żólty i zielony (nie pamiętam nazw).
Stary 2016-10-24, 07:08   #4350
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Jesli piszesz o tej niebiesko-bialej 8w1 to to jest mój hicior. Mam juz którąś z kolei i wyparła ona diorowa, która oddalam siostrze. No i prawda jest tez to, ze jak się używa jakiejś odzywki do rzes (ja juz drugi raz jade na lashvolution bo efekty identyczne jak po revitalash a 4 razy tańsza) to każdy tusz daje rade.

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Nie przejmuje się, choć doskonale cie rozumien....

Ja juz trzeci rok nie byłam ani pol dnia na L4

Wcześniej tylko wtedy jak dziecię bylo chore

Widzę różnice w efektach po L4L a Revitalash. Tej pierwszej używałam dwa lata i w pewnym momencie rzęsy zaczęły mi się kręcić. Odstawiałam ją i się wyprostowały. Po Revitalku wyglądają zupełnie inaczej, przede wszystkim są równej długości i jest ich więcej.
Bazy z Eveline używam czarnej ze złotym.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości