Scent Bar LX - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-24, 12:39   #1501
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar LX

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Jak czują się chore kothy??
Rysio znowu przy miskach siedział, trzeba zapełnić pusty brzuszek
Cytat:
Byłam dziś przymierzać się do wieszania rysunków na wystawę.
Przecudne te konie

---

Przypomniało mi się, że mamy świeżą dostawę wiejskich jajek w lodówce, więc machnę znad jajecznicy (z czterech jaj, na maśle) I jeszcze zupka chintka kurczak coś tam
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 13:23   #1502
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Wlasnie sie spryskalam nowym Angelem kulka w ramach testów w syforowni - fajny jest

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 15:11   #1503
gryx82
BAN stały

Drogi Baru, przychodzę po radę. Miesiąc temu zanabyłem na alledrogo obrożę kocią i do teraz jej nie ma. Wybrałem zwykły list, zamiast poleconego (tak, wiem, połasiłem się na te parę zł), no ale nigdy nie miałem sytuacji, że jakaś przesyłka do mnie nie dotarła Sklep mi odpowiedział, że mają 2 tyg. na wysłanie zamówienia (fakt, doczytałem po fakcie), no ale ten czas już dawno minął! Poza tym jakaś bieda z zielonymi, bezpiecznymi obrożami dla kota
Stary 2016-10-24, 15:19   #1504
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Drogi Baru, przychodzę po radę. Miesiąc temu zanabyłem na alledrogo obrożę kocią i do teraz jej nie ma. Wybrałem zwykły list, zamiast poleconego (tak, wiem, połasiłem się na te parę zł), no ale nigdy nie miałem sytuacji, że jakaś przesyłka do mnie nie dotarła Sklep mi odpowiedział, że mają 2 tyg. na wysłanie zamówienia (fakt, doczytałem po fakcie), no ale ten czas już dawno minął! Poza tym jakaś bieda z zielonymi, bezpiecznymi obrożami dla kota
Pisz do nich - nawet zwykły list ma jakiś nr nadania (tak mi się wydaje) ja zamówiłam Młodzieży czepek medyczny w sowy i po tygodniu się odezwałam to raczyli odpowiedzieć, że się skończyły i nie wiedzą kiedy i czy będą dostępne ... łaskawcy ... dobrze, że mi zwrócili kasę w miarę szybko
Stary 2016-10-24, 15:29   #1505
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Gryksiu drogi, chytry dwa razy traci, obawiam się

Katty - przepraszam, jaki znów numer nadania? Toć po to to jest zwykły list!

A w ogóle to nie rozumiem - od urodzenia chyba wszyscy żyjemy w tym samym kraju a jak w nim działają rozmaite instytucje (w tym Poczta Polska) to chyba od dziecka każdy nauczon...?

Edytowane przez Margot45
Czas edycji: 2016-10-24 o 15:31
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 16:30   #1506
Murszafka
To ja :)

Gryx, tylko korespondencja z nadawcą, Poczcie, to my wszyscy możemy obiema nogami na plecy naskoczyć....

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 18:01   #1507
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Tu lepiej widać
No i to jest piękno wyeksponowane!!!
Mało tego, podoba mi się czcionka, taki maszynopis. Super to wygląda, i te konie doskonale pokazane, że zrobione to wiadomo. Good choice.

Gratsy wernisażu

A ja niesetty o bardzo powszednim i przyziemnym temacie Nigdzie nie ma ładnych torebek Ale serio, wtf? Nawet Gino Rossi Ochnik i inne takie. Wchodziłam WSZĘDZIE.

Paczałam ino na średnio-małe prostokąty w poziomie, preferably z klapą. A WSZĘDZIE, dosłownie WSZĘDZIE suwaki na wierzchu Jakaś moda? Nawet Witchen. Wszystkie modele tych gabarytów - suwaki na wierzchu? Pogrzało ich?

Już nie wiem gdzie się udać, póki co wchodziłam wszędzie w kilku miastach, jeszcze mnie czekają Katosy, no ale litości, żeby za torebką chodzić tygodniami?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-10-24 o 18:04
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 18:04   #1508
agnyska81
Zakorzenienie

Spod kocyka

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Ja w ogóle nie rozumiem tego "obiegu" wtf? Jak to działa Że co, że mi sie przeleje woda przez nos do gardła i co? Jakimś cudem TO wygoni gluta? Który przecież ścieka skądinąd.
Ja też nie ogarniam tego obiegu (tzn. wiem, że wszystko tam w środku jest ze sobą połączone, ale i tak dla mnie magic ) Jak odpowiednio długo wlewam wodę do jednej dziurki w nosie to wylata drugą To tak dziwne, że nawet zabawne

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
1.Uwielbiam wilgotne ciasta, i nieskomplikowane. Jak zgubię 2 kg to upiekę

2. Najpierw mialam od za...nia roboty, to czasu nie bylo, padalam po powrocie do domu. Potem wypadlam z obiegu, czasem zerkalam, ale ciężko tak się wbić....no ale tęsknota silniejsza, to przylazlam.

3. W życiu Was nie nadrobię
1. Też poczyniłam pewne modyfikacje, żeby mieć mniejsze wyrzuty sumienia (aż się dziwię, że nie wyszedł totalny zakalec, bo dałam mąkę żytnią razową)
2. Prawda, mnie też tęsknota za Barowiczami tu przygnała
3. Szalona

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
a tak fogle to ma dziś urodziny 11 lat kończy
No to sto lat i dużo zdrowia!

Cytat:
I Agnysce gratuluję
Najpierw pomyślałam, że też mi gratulujesz płukania zatok Ale potem zajarzyłam, że nadrabiasz. Dzięki!

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
a takie drożdżowe niesłodkie jak na paszteciki i brokułem nadziać ?
Eee, on tak tylko wymyślał, bo brokuła to lubi (ale lubi też słodkie, bardzo i najchętniej niestety kupne dziadostwo - domowych ciast nie ruszy, a kupne owszę ). On wiele warzyw je, tylko co ciekawe musi mieć je podane tak, żeby widział co to, np. brokuły, kalafior, marchew, fasolka szparagowa gotowane na parze i podane saute. Ale spróbuj mu to jakoś wymieszać, zrobić zupę jarzynową, sałatkę, to się dowiesz, że on tego nie lubi, olaboga i foch Pewno ciastka z nadzieniem brokułowym by nie ruszył, więc szkoda zachodu

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Wlasnie sie spryskalam nowym Angelem kulka w ramach testów w syforowni - fajny jest
O! Mówisz?

Gryx, to uffff, że Rysio tylko postraszył
Ale obrożę to chyba jednak musisz kupić drugą, tylko weź już przesyłkę rejestrowaną

Murszafko, wielkie gratulacje

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2016-10-24 o 18:07
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 18:56   #1509
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Pisz do nich - nawet zwykły list ma jakiś nr nadania (tak mi się wydaje)
Zwykły? Zwykły nie ma niczego, się obawiam Jakaś pomroczność jasna mnie dopadła, zazwyczaj wybieram ekonomiczne, ale polecone, a tutaj wziąłem zwykły, moja wina
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Gryksiu drogi, chytry dwa razy traci, obawiam się
Niby to niecałe 20 zł, no ale na ulicy nie leży (a przynajmniej nie na mojej) Przecież niczego im nie udowodnię (a na swoją pocztę i listonoszy złego słowa powiedzieć nie mogę, nigdy nic nie zaginęło)
Cytat:
Gryx, tylko korespondencja z nadawcą, Poczcie, to my wszyscy możemy obiema nogami na plecy naskoczyć....
Napiszę do nadawcy po raz drugi i daję sobie spokój (transakcji nie ocenię, bo nie wiedziałbym, jak).
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Ale obrożę to chyba jednak musisz kupić drugą, tylko weź już przesyłkę rejestrowaną
Na razie chyba sobie daruję Kajtek miał piękną, żółtą, brokatową obrożę "bling-bling", zgubił ją drugiego dnia (lub ktoś mu ją zdjął, mam takie podejrzenia)
Stary 2016-10-24, 19:23   #1510
Murszafka

Cytat:
No i to jest piękno wyeksponowane!!!
Mało tego, podoba mi się czcionka, taki maszynopis. Super to wygląda, i te konie doskonale pokazane, że zrobione to wiadomo. Good choice.

Gratsy wernisażu
Dzięki Czcionkę sobie przygarnęłam już jakiś czas temu, na "firmową", też ją lubię
Cytat:
Murszafko, wielkie gratulacje
Dzięki
Cytat:
Napiszę do nadawcy po raz drugi i daję sobie spokój (transakcji nie ocenię, bo nie wiedziałbym, jak).
To prawda, trudno tu coś jednoznacznego ustalić...
A co do obroży jako takiej, tak ku przestrodze tylko napiszę, że moja Wolta też nosiła, przeciwpchelną zawsze. No i kiedyś przyszła do domu z łapką przełożoną przez obrożę tak, że na 3 łapach chodziła. Dziękowaliśmy Allahowi, że jakiś pies jej nie gonił, bo pewnie by szans nie miała...

O moich kothach "współczesnych" mi się jeszcze przypomniało. Teraz, jak byłam w Olsztynie, któregoś dnia, przed snem, nie wyczyściłam im kuwety. No i oczywiście Artur nie będzie wchodził do kuwety, którą już raz ktoś zaszczycił obecnością, nawaliła kupacza na kocyk-wycieraczkę. Budzę się, a Boniek siedzi i dzielnie łapkami zawija kupacza w kocyk, żeby nie śmierdziało...
Także tak... Mam nadzieję, że nikt nie jest w trakcie kolacji
Zapisz

Stary 2016-10-24, 19:30   #1511
gryx82
BAN stały

Cytat:
Teraz, jak byłam w Olsztynie, któregoś dnia, przed snem, nie wyczyściłam im kuwety. No i oczywiście Artur nie będzie wchodził do kuwety, którą już raz ktoś zaszczycił obecnością, nawaliła kupacza na kocyk-wycieraczkę. Budzę się, a Boniek siedzi i dzielnie łapkami zawija kupacza w kocyk, żeby nie śmierdziało...

Obroże kocie tylko i wyłącznie "bezpieczne" u kotów wychodzących
Stary 2016-10-24, 19:32   #1512
Katty_p13
Piers do przodu

Boniek rulez

wyrodna służąco należało się, sama byś z brudnej "kuwety" nie skorzystała
Stary 2016-10-24, 19:39   #1513
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Spod kocyka

Ja też nie ogarniam tego obiegu (tzn. wiem, że wszystko tam w środku jest ze sobą połączone, ale i tak dla mnie magic ) Jak odpowiednio długo wlewam wodę do jednej dziurki w nosie to wylata drugą To tak dziwne, że nawet zabawne
:

Bo to chyba o to chodzi, nie? Wlewasz w jedną, a woda ciepła wylatuje drugą i po drodze wypłukuje i rozpuszcza twarde gluty tkwiące powyżej dziurek
Stary 2016-10-24, 19:42   #1514
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Bo to chyba o to chodzi, nie? Wlewasz w jedną, a woda ciepła wylatuje drugą i po drodze wypłukuje i rozpuszcza twarde gluty tkwiące powyżej dziurek
Ja się przyznam, że z "łapanki" miałam punkcję nosa i była to dla mnie trauma mało się nie udusiłam zaksztuszeniem nigdy więcej .......
Stary 2016-10-24, 21:14   #1515
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Znaczy sushi Cię

Cytat:
Dobry

Cytat:
Gratsy wernisażu

A ja niesetty o bardzo powszednim i przyziemnym temacie Nigdzie nie ma ładnych torebek Ale serio, wtf? Nawet Gino Rossi Ochnik i inne takie. Wchodziłam WSZĘDZIE.

Paczałam ino na średnio-małe prostokąty w poziomie, preferably z klapą. A WSZĘDZIE, dosłownie WSZĘDZIE suwaki na wierzchu Jakaś moda? Nawet Witchen. Wszystkie modele tych gabarytów - suwaki na wierzchu? Pogrzało ich?

Już nie wiem gdzie się udać, póki co wchodziłam wszędzie w kilku miastach, jeszcze mnie czekają Katosy, no ale litości, żeby za torebką chodzić tygodniami?
Za duże wymagania A poważnie rozumiem, też szukam czarnej (tzn już przestałam) i albo mam wrażenie, że mi się już wszystko opatrzyło albo są brzydkie i już

Cytat:
Ja się przyznam, że z "łapanki" miałam punkcję nosa i była to dla mnie trauma mało się nie udusiłam zaksztuszeniem nigdy więcej .......
tzn? Też miałam punkcję lat temu wiele, dziś bym się z własnej nieprzymuszonej woli chyba nie zdecydowała

Znad piżamy Zaraz dokańczamy oglądać z didką "Wielką szóstkę" (wczoraj zaczęłyśmy, ale zaczęłam przysypiać i musiałyśmy skończyć zresztą całkiem późno już było, jak na didkę i nie, nie bajka jest bardzo fajna tylko, że ja często wieczorami przysypiam na filmach - od lat ).
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 21:47   #1516
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

tzn? Też miałam punkcję lat temu wiele, dziś bym się z własnej nieprzymuszonej woli chyba nie zdecydowała
Ano leżałam sobie spokojnie na nefrologii i mi medyk wpadł pod koniec pobytu, co bym odwiedziła ginekologię i laryngologię poza kilkoma badaniami ogólnorozwojowymi .... gin przeszło bezboleśnie to lecę na laryngologię a tam medyk kazał na fotel i od razu dziura przez nos i lewatywka i na świstku, że wsio ok .... jak wróciłam zła i zbulwersowana to nefrolog się przez półtora dnia ukrywał przede mną
Stary 2016-10-24, 23:04   #1517
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Apetyt wrócił ze zdwojoną siłą! Jaka ulga

Okulista ma długie terminy?

Nie ma nic do jedzenia w tym domu Dzisiaj dzień walki z otyłością, przypadek?
1.
2.
3. spisek
Cytat:
Byłam dziś przymierzać się do wieszania rysunków na wystawę. Także już wszystko dogadane i mogę Was oficjalnie zaprosić na wernisaż. Za równy miesiąc, 24 listopada, o godzinie 18, w miejscu, które nazywa się MIEJSCE

Cytat:
Rysio znowu przy miskach siedział, trzeba zapełnić pusty brzuszek

Cytat:

Cytat:
Eee, on tak tylko wymyślał, bo brokuła to lubi (ale lubi też słodkie, bardzo i najchętniej niestety kupne dziadostwo - domowych ciast nie ruszy, a kupne owszę ). On wiele warzyw je, tylko co ciekawe musi mieć je podane tak, żeby widział co to, np. brokuły, kalafior, marchew, fasolka szparagowa gotowane na parze i podane saute. Ale spróbuj mu to jakoś wymieszać, zrobić zupę jarzynową, sałatkę, to się dowiesz, że on tego nie lubi, olaboga i foch Pewno ciastka z nadzieniem brokułowym by nie ruszył, więc szkoda zachodu
didy tak majo, że muszo wszystko oddzielnie mieć i widzieć i nawet jeść po kolei nie mieszając , nawet to się jakoś nazywa , ale nie pamiętam jak i to się zdarza przy zaburzeniach SI ale i bez nich tesz
Cytat:

O moich kothach "współczesnych" mi się jeszcze przypomniało. Teraz, jak byłam w Olsztynie, któregoś dnia, przed snem, nie wyczyściłam im kuwety. No i oczywiście Artur nie będzie wchodził do kuwety, którą już raz ktoś zaszczycił obecnością, nawaliła kupacza na kocyk-wycieraczkę. Budzę się, a Boniek siedzi i dzielnie łapkami zawija kupacza w kocyk, żeby nie śmierdziało...
Także tak... Mam nadzieję, że nikt nie jest w trakcie kolacji
Zapisz
kothy rzondzo , a personel się nie spisał , oj nie

dawno nie padało
Zapisz

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 23:09   #1518
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
3. spisek
I to nie mający jakichkolwiek podstaw w rzeczywistości!
Cytat:
dawno nie padało
Otóż to Na Kujawach też pada, ale przynajmniej zdążyłem liście zgrabić

---

Ryszard cały dzień siedzi w miskach, aż strach wstawać rano

Pete Burns nie żyje.
Stary 2016-10-24, 23:33   #1519
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Otóż to Na Kujawach też pada, ale przynajmniej zdążyłem liście zgrabić

---

Pete Burns nie żyje.
1. No no no Tylko nie za szybko z tym deszczem. Jutro mam ol dej ałt.
Prognozują od 15stej deszcz u mnie, ale w takim tempie to chyba przyjdzie szybciej Szkoda, taki był dziś wygodny dzień do bycia na zewnątrz, w ogóle warunki drogowe, nastrój, wszystko cacy. No może poza tą torebką

2. I tak nadzwyczaj długo się trzymał

Znad earl greya i ogromnego zmęczenia, ale niemożności iścia spać, wskutek zjedzenia 2 mirun. Niemożności czytania wskutek tego zmęczenia a niemożności oglądania serialów wskutek ich niedostępności. Co robić? Jak zabić czas - ciało chce spać, a głowa mówi nie, bo z takim pełnym brzuszkiem i tak nie zasnę.

Dziś zakupiłam obiadki na wynos na wagę i pokazało mi 0,666 kg.
Mój zjadłam trochę za późno.

Poszłabym na spacer. Ciepło u nas. (Jeszcze)
Stary 2016-10-24, 23:38   #1520
Katty_p13
Piers do przodu

Powiem szczerze, Pete Burns był dla mnie człowiekiem z kosmosu po tylu operacjach że jeszcze mu się to wsio nie scemenciło na ament to dopiero rewelacja a taki był ciastuś .... szkoda ale sam dążył do tego
Stary 2016-10-24, 23:40   #1521
Murszafka

Kto to był Pete Burns?

Zapomniałam Wam wyznać, że wciągnęła mnie Gra o tron, choć opierałam się bardzo.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Stary 2016-10-24, 23:48   #1522
gryx82
BAN stały

Cytat:
1. No no no Tylko nie za szybko z tym deszczem. Jutro mam ol dej ałt
Sorry, ale zażalenia na pogodę to nie do mnie
Cytat:
2. I tak nadzwyczaj długo się trzymał
Reeejcz! No ale tró w sumie, tró Przypomniał mi się brzydki "dowcip", taki nie-na-miejscu zupełnie (więc z góry i z dołu przepraszam): "Michael Jackson to jedyny solista w historii muzyki, który się rozpadł"
Cytat:
Znad earl greya i ogromnego zmęczenia, ale niemożności iścia spać, wskutek zjedzenia 2 mirun
Nie wiedziałem, że miruny pobudzająco działają, będę miał na uwadze (jak mi się kawa skończy, haha... ha!)
Cytat:
Powiem szczerze, Pete Burns był dla mnie człowiekiem z kosmosu po tylu operacjach że jeszcze mu się to wsio nie scemenciło na ament to dopiero rewelacja a taki był ciastuś .... szkoda ale sam dążył do tego
To prawda, podobno przeszedł 300 (!) różnego rodzaju operacji i zabiegów "upiększających"
Cytat:
Kto to był Pete Burns?
Widać, że koleżanka młodziutka jeszcze
Stary 2016-10-24, 23:50   #1523
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Zapomniałam Wam wyznać, że wciągnęła mnie Gra o tron, choć opierałam się bardzo.
Książka, mam nadzieję?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-24, 23:50   #1524
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
Książka, mam nadzieję?
Książka ma wszak zupełnie inny tytuł

Stary 2016-10-24, 23:55   #1525
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Książka ma wszak zupełnie inny tytuł
pierwsza z serii ma właśnie taki

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-25, 00:02   #1526
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Sorry, ale zażalenia na pogodę to nie do mnie

Reeejcz! No ale tró w sumie, tró Przypomniał mi się brzydki "dowcip", taki nie-na-miejscu zupełnie (więc z góry i z dołu przepraszam): "Michael Jackson to jedyny solista w historii muzyki, który się rozpadł"

Nie wiedziałem, że miruny pobudzająco działają, będę miał na uwadze (jak mi się kawa skończy, haha... ha!)

To prawda, podobno przeszedł 300 (!) różnego rodzaju operacji i zabiegów "upiększających"
1. Jak nie do Ciebie, normalnie widzę jak dmuchasz, żeby szybciej przegonić deszcz w naszą stronę

2.

3. ha ha ha. No so, w końcu białko. W panierce i tószczu ale białko. Nie no serio po takim nażarciu położyć się spać to tortury.

4.

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Serialowo wynotowałam sobie ze świeżynek - Berlin Station - CIA, Chance (Z Housem) raczej z ciekawości, i Eyewitness - kryminalnie. Poza tym czekam na Underwoodów, no ale to sobie chyba jeszcze trochę wiosen poczekam.
Stary 2016-10-25, 00:14   #1527
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
pierwsza z serii ma właśnie taki
Niemniej książce bym się dała radę oprzeć, gdyż zostałam wciągnięta przy rysowaniu Choć owszem, zdarzyło mi się juz próbować robić jedno i drugie, ale wtedy rysunek lądował w śmieciach
Siedziałam i rysowałam, a Mama oglądała i komentowała różnice między filmem, a książką. No i wpadłam po uszy. 4 i pół serii w tydzień :-D
I z takim pięknym akcentem tam mówią...

Stary 2016-10-25, 00:20   #1528
gryx82
BAN stały

Cytat:
1. Jak nie do Ciebie, normalnie widzę jak dmuchasz, żeby szybciej przegonić deszcz w naszą stronę

Nikt mnie na dmuchaniu nie przyłapie, robię to nad wyraz dyskretnie
Cytat:
3. ha ha ha. No so, w końcu białko. W panierce i tószczu ale białko. Nie no serio po takim nażarciu położyć się spać to tortury.
Aleś mi apetytu narobiła na morską rybę! Najlepiej w panierze i na tłuszczu smażoną (a do tego frytki! i coleslaw!), uwielbiam!

---

W zoo w Śremie ktoś zabił czarnego łabędzia Skąd w ludziach tyle bezsensownego okrucieństwa?

Spotkaliście się kiedykolwiek z nalepką antypleśniową w pudełku butów?
Stary 2016-10-25, 00:26   #1529
Katty_p13
Piers do przodu

Mursz wygooglaj sobie Dead or Alive parę kawałków jest mega cały czas wokal to właśnie Pete Burns
Stary 2016-10-25, 02:20   #1530
gryx82
BAN stały

Dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości