|
|
#1501 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LX
Rysio znowu przy miskach siedział, trzeba zapełnić pusty brzuszek
![]() Cytat:
--- Przypomniało mi się, że mamy świeżą dostawę wiejskich jajek w lodówce, więc machnę znad jajecznicy (z czterech jaj, na maśle)
|
|
|
|
|
#1502 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wlasnie sie spryskalam nowym Angelem kulka w ramach testów w syforowni - fajny jest
|
#1503 |
|
BAN stały
|
Drogi Baru, przychodzę po radę. Miesiąc temu zanabyłem na alledrogo obrożę kocią i do teraz jej nie ma. Wybrałem zwykły list, zamiast poleconego (tak, wiem, połasiłem się na te parę zł), no ale nigdy nie miałem sytuacji, że jakaś przesyłka do mnie nie dotarła
Sklep mi odpowiedział, że mają 2 tyg. na wysłanie zamówienia (fakt, doczytałem po fakcie), no ale ten czas już dawno minął! Poza tym jakaś bieda z zielonymi, bezpiecznymi obrożami dla kota
|
|
|
|
#1504 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#1505 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Katty - przepraszam, jaki znów numer nadania? Toć po to to jest zwykły list! A w ogóle to nie rozumiem - od urodzenia chyba wszyscy żyjemy w tym samym kraju a jak w nim działają rozmaite instytucje (w tym Poczta Polska) to chyba od dziecka każdy nauczon...?
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2016-10-24 o 15:31 |
|
|
|
|
#1506 |
|
To ja :)
|
Gryx, tylko korespondencja z nadawcą, Poczcie, to my wszyscy możemy obiema nogami na plecy naskoczyć....
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
No i to jest piękno wyeksponowane!!!
![]() Mało tego, podoba mi się czcionka, taki maszynopis. Super to wygląda, i te konie doskonale pokazane, że zrobione to wiadomo. Good choice. Gratsy wernisażu ![]() A ja niesetty o bardzo powszednim i przyziemnym temacie Nigdzie nie ma ładnych torebek Paczałam ino na średnio-małe prostokąty w poziomie, preferably z klapą. A WSZĘDZIE, dosłownie WSZĘDZIE suwaki na wierzchu Jakaś moda? Nawet Witchen. Wszystkie modele tych gabarytów - suwaki na wierzchu? Pogrzało ich? Już nie wiem gdzie się udać, póki co wchodziłam wszędzie w kilku miastach, jeszcze mnie czekają Katosy, no ale litości, żeby za torebką chodzić tygodniami?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-10-24 o 18:04 |
|
|
|
#1508 | |||
|
Zakorzenienie
|
Spod kocyka
![]() Cytat:
(tzn. wiem, że wszystko tam w środku jest ze sobą połączone, ale i tak dla mnie magic ) Jak odpowiednio długo wlewam wodę do jednej dziurki w nosie to wylata drugą ![]() Cytat:
![]() 2. Prawda, mnie też tęsknota za Barowiczami tu przygnała 3. Szalona ![]() No to sto lat i dużo zdrowia! ![]() Najpierw pomyślałam, że też mi gratulujesz płukania zatok Eee, on tak tylko wymyślał, bo brokuła to lubi (ale lubi też słodkie, bardzo i najchętniej niestety kupne dziadostwo - domowych ciast nie ruszy, a kupne owszę ). On wiele warzyw je, tylko co ciekawe musi mieć je podane tak, żeby widział co to, np. brokuły, kalafior, marchew, fasolka szparagowa gotowane na parze i podane saute. Ale spróbuj mu to jakoś wymieszać, zrobić zupę jarzynową, sałatkę, to się dowiesz, że on tego nie lubi, olaboga i foch Pewno ciastka z nadzieniem brokułowym by nie ruszył, więc szkoda zachodu Cytat:
![]() Gryx, to uffff, że Rysio tylko postraszył ![]() Ale obrożę to chyba jednak musisz kupić drugą, tylko weź już przesyłkę rejestrowaną ![]() Murszafko, wielkie gratulacje
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-10-24 o 18:07 |
|||
|
|
|
#1509 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jakaś pomroczność jasna mnie dopadła, zazwyczaj wybieram ekonomiczne, ale polecone, a tutaj wziąłem zwykły, moja wina ![]() Niby to niecałe 20 zł, no ale na ulicy nie leży (a przynajmniej nie na mojej) Przecież niczego im nie udowodnię (a na swoją pocztę i listonoszy złego słowa powiedzieć nie mogę, nigdy nic nie zaginęło) ![]() Cytat:
Cytat:
Kajtek miał piękną, żółtą, brokatową obrożę "bling-bling", zgubił ją drugiego dnia (lub ktoś mu ją zdjął, mam takie podejrzenia)
|
|||
|
|
|
#1510 | ||
|
|
Cytat:
Czcionkę sobie przygarnęłam już jakiś czas temu, na "firmową", też ją lubię ![]() Dzięki ![]() Cytat:
A co do obroży jako takiej, tak ku przestrodze tylko napiszę, że moja Wolta też nosiła, przeciwpchelną zawsze. No i kiedyś przyszła do domu z łapką przełożoną przez obrożę tak, że na 3 łapach chodziła. Dziękowaliśmy Allahowi, że jakiś pies jej nie gonił, bo pewnie by szans nie miała... O moich kothach "współczesnych" mi się jeszcze przypomniało. Teraz, jak byłam w Olsztynie, któregoś dnia, przed snem, nie wyczyściłam im kuwety. No i oczywiście Artur nie będzie wchodził do kuwety, którą już raz ktoś zaszczycił obecnością, nawaliła kupacza na kocyk-wycieraczkę. Budzę się, a Boniek siedzi i dzielnie łapkami zawija kupacza w kocyk, żeby nie śmierdziało... Także tak... Mam nadzieję, że nikt nie jest w trakcie kolacji ![]() Zapisz
|
|
#1511 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Obroże kocie tylko i wyłącznie "bezpieczne" u kotów wychodzących |
|
|
|
|
#1512 |
|
Piers do przodu
|
Boniek rulez
![]()
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to chyba o to chodzi, nie? Wlewasz w jedną, a woda ciepła wylatuje drugą i po drodze wypłukuje i rozpuszcza twarde gluty tkwiące powyżej dziurek
|
|
#1514 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
mało się nie udusiłam zaksztuszeniem nigdy więcej .......
|
|
#1515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poważnie rozumiem, też szukam czarnej (tzn już przestałam) i albo mam wrażenie, że mi się już wszystko opatrzyło albo są brzydkie i już ![]() ![]() Cytat:
tzn? Też miałam punkcję lat temu wiele, dziś bym się z własnej nieprzymuszonej woli chyba nie zdecydowała ![]() ![]() Znad piżamy Zaraz dokańczamy oglądać z didką "Wielką szóstkę" (wczoraj zaczęłyśmy, ale zaczęłam przysypiać i musiałyśmy skończyć i nie, nie bajka jest bardzo fajna ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1516 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
i na świstku, że wsio ok .... jak wróciłam zła i zbulwersowana to nefrolog się przez półtora dnia ukrywał przede mną
|
|
#1517 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2. 3. spisek Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i to się zdarza przy zaburzeniach SI ale i bez nich tesz ![]() Cytat:
![]() dawno nie padało ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#1518 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie za szybko z tym deszczem. Jutro mam ol dej ałt. Prognozują od 15stej deszcz u mnie, ale w takim tempie to chyba przyjdzie szybciej Szkoda, taki był dziś wygodny dzień do bycia na zewnątrz, w ogóle warunki drogowe, nastrój, wszystko cacy. No może poza tą torebką 2. I tak nadzwyczaj długo się trzymał ![]() Znad earl greya i ogromnego zmęczenia, ale niemożności iścia spać, wskutek zjedzenia 2 mirun. Niemożności czytania wskutek tego zmęczenia a niemożności oglądania serialów wskutek ich niedostępności. Co robić? Jak zabić czas - ciało chce spać, a głowa mówi nie, bo z takim pełnym brzuszkiem i tak nie zasnę. Dziś zakupiłam obiadki na wynos na wagę i pokazało mi 0,666 kg. ![]() Mój zjadłam trochę za późno. ![]() Poszłabym na spacer. Ciepło u nas. (Jeszcze) |
|
|
|
|
#1520 |
|
Piers do przodu
|
Powiem szczerze, Pete Burns był dla mnie człowiekiem z kosmosu
po tylu operacjach że jeszcze mu się to wsio nie scemenciło na ament to dopiero rewelacja a taki był ciastuś .... szkoda ale sam dążył do tego
|
#1521 |
|
|
Kto to był Pete Burns?
Zapomniałam Wam wyznać, że wciągnęła mnie Gra o tron, choć opierałam się bardzo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1522 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przypomniał mi się brzydki "dowcip", taki nie-na-miejscu zupełnie (więc z góry i z dołu przepraszam): "Michael Jackson to jedyny solista w historii muzyki, który się rozpadł" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Widać, że koleżanka młodziutka jeszcze
|
||||
|
|
|
#1524 |
|
|
Książka ma wszak zupełnie inny tytuł
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby szybciej przegonić deszcz w naszą stronę ![]() 2. 3. ha ha ha. No so, w końcu białko. W panierce i tószczu ale białko. Nie no serio po takim nażarciu położyć się spać to tortury. 4. ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- Serialowo wynotowałam sobie ze świeżynek - Berlin Station - CIA, Chance (Z Housem) raczej z ciekawości, i Eyewitness - kryminalnie. Poza tym czekam na Underwoodów, no ale to sobie chyba jeszcze trochę wiosen poczekam.
|
|
|
|
|
#1527 |
|
|
Niemniej książce bym się dała radę oprzeć, gdyż zostałam wciągnięta przy rysowaniu
Choć owszem, zdarzyło mi się juz próbować robić jedno i drugie, ale wtedy rysunek lądował w śmieciach ![]() Siedziałam i rysowałam, a Mama oglądała i komentowała różnice między filmem, a książką. No i wpadłam po uszy. 4 i pół serii w tydzień :-D I z takim pięknym akcentem tam mówią... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1528 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nikt mnie na dmuchaniu nie przyłapie, robię to nad wyraz dyskretnie Cytat:
Najlepiej w panierze i na tłuszczu smażoną (a do tego frytki! i coleslaw!), uwielbiam! ![]() --- W zoo w Śremie ktoś zabił czarnego łabędzia Skąd w ludziach tyle bezsensownego okrucieństwa? ![]() Spotkaliście się kiedykolwiek z nalepką antypleśniową w pudełku butów?
|
||
|
|
|
#1529 |
|
Piers do przodu
|
Mursz wygooglaj sobie Dead or Alive
parę kawałków jest mega cały czas wokal to właśnie Pete Burns
|
#1530 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

Sklep mi odpowiedział, że mają 2 tyg. na wysłanie zamówienia (fakt, doczytałem po fakcie), no ale ten czas już dawno minął!
Poza tym jakaś bieda z zielonymi, bezpiecznymi obrożami dla kota

Jakaś moda?
Nawet Witchen. Wszystkie modele tych gabarytów - suwaki na wierzchu? Pogrzało ich? 

). On wiele warzyw je, tylko co ciekawe musi mieć je podane tak, żeby widział co to, np. brokuły, kalafior, marchew, fasolka szparagowa gotowane na parze i podane saute. Ale spróbuj mu to jakoś wymieszać, zrobić zupę jarzynową, sałatkę, to się dowiesz, że on tego nie lubi, olaboga i foch 

nigdy więcej .......
tzn? Też miałam punkcję lat temu wiele, dziś bym się z własnej nieprzymuszonej woli chyba nie zdecydowała 

po tylu operacjach że jeszcze mu się to wsio nie scemenciło na ament to dopiero rewelacja 

Najlepiej w panierze i na tłuszczu smażoną (a do tego frytki! i coleslaw!), uwielbiam!