|
|
#571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6678612]fajny ten szampon truskawkowy, na pewno zapach na plus, ale reszta do bani jak to naturals zapewne
![]() ciekawe jak pachna te senses ryzowe ![/quote]Również czekam na nowy zapach senses i na pierwsze opinie na temat nowego tuszu (dostępnego w demo do K4) ![]() Potwierdzam brak toreb Eleanor (produkcja zakończona)! |
|
|
|
#572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie się skojarzył z makijażem lalki w spektaklu baletowym "Dziadek do orzechów"... taki intensywny, jaskrawy, tak żeby z daleka go było widać.. w zasadzie to z daleka widac chyba tylko makijaż na tej kobiecie.. troszkę przegięli.. jak papuga...powąchałam dziś w COKu nową zieloną serię SSS i dla mnie pachnie jak proszek do prania.. strasznie chemicznie Wish of Peace nie podoba mi się za bardzo nijaki i duszący mgiełka jabłkowa pachnie jabłkiem ale również czuć w niej ten owies, no jak płatki osiane dosłownie.. widziałam również naszyjnik Carrie i wygląda bardzo ładnie ale lepiej oddaje go zdjęcie w katalogu 4 jest w tonacji niebieskiej, duże oczka są jasnoniebieskie, a łańcuszek jest w kolorze jasnego srebra |
|
|
|
|
#573 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#574 |
|
Rozeznanie
|
Zapewne masz rację
Szczególnie że na stronie obok jest to samo oko w innych konfiguracjach - zmieniono jedynie kolor linera.Może dziewczyna była ślicznie umalowana przez wizażystę a potem jakiś szalony grafik zrobił z niej odpustową babę?
|
|
|
|
#575 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#576 | |
|
Rozeznanie
|
Re: Dot.: Wszystko o Avonie 3
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#577 |
|
Wtajemniczenie
|
proszę bardzo
wklejone[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6679058]To ja juz zrobię zaraz[/quote] nie trzeba ja już zrobiłam skany i umieściłam w wątku widać na nich praktycznie wszystko ![]() acha i jestem po przeanalizowaniu papierowej wersji katalogu 5 i ze stron zapachowych Pur Blanca Blush ma coś ze zwykłej ale jest z jakąś nową domieszką której nie umiem opisać.. Naturalsy truskawkowe mają bardzo mało wspólnego z truskawkami a płyn do kąpieli Kwait wiśni znów mi jakoś chemicznie pachnie jak jakiś kwiatowy płyn do płukania tkanin.. |
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę , w takim razie czym dosłownie pachną?
|
|
#579 |
|
Wtajemniczenie
|
szczerze mówiąc nie wiem.. pytałam wszystkich w domu po kolei co czują nie pokazywałam im strony żeby się nie sugerowali i siostra z tatą czują cukierki (moja siostra określiła je tak " no wiesz te takie w mące" - nie mam pojęcia o które jej chodzi
) a mama stwierdziła ze jakoś tak owocowo ale nie umiała bliżej określić owocu choć w końcu strzeliła o z grozo że to brzoskwinia (pojęcia nie mam gdzie ona wyczuła brzoskwinię) nie wiem jak pachnie ta guawa więc może po prostu jej zapach przeważa.. generalnie zapach owocowo landrynkowy ale na pewno nic ze świeżych truskawek nie ma...
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6678612]ciekawe jak pachna te senses ryzowe
![/quote]Zapewne jak żel Nivei ryż i lotos (a może wg. avonu wogóel inaczej ta meiszanka pachnie?? )Dostałam dziś paczuszkę (E). Prezenty przeprosinowe za pierścionek Erin to krem do rąk SSS (fioletowy) i serum liftingujace Solutions
|
#581 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jak w mące to pewnie o te chodziło szkoda jednak, ze nie truskawki.........
|
|
#583 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#584 |
|
Wtajemniczenie
|
a jest coś jako prezent przeprosinowy za torebkę Eleanor?
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Na fakturze mam napisane: Brak w magazyne. Produkcja zakończona (czyli w k4 też bedzie niedostępna)
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo często zapach na stronach odczuwany jest inaczej niz w rzeczywistosci powiedz jeszcze, czy to jest zapach taki pudrowy jaki te cukierki czy słodki? (tak się pytam, bo byłam juz nawet w coku-jeszcze nie mieli truskawkowych naturalsów, a właśnie na nich najbardziej mi zalezy i nie mogę się doczekać )
|
|
#587 |
|
Wtajemniczenie
|
oj to coś słabo się starają;-( zamówiłam 2, jak mi przyjdą to się wkurzę;-)
|
|
#589 |
|
Wtajemniczenie
|
jak zobacze na fakturce , że nie mam ich to też napiszę im meila;-) W sumie te torebki nawet ładną są;-)
|
|
#590 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#592 |
|
Konto usunięte
|
ejj czyli jak zamowie pierscionek tez dostane prezenty przeprosinowe?
|
|
|
|
#593 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6681414]ejj czyli jak zamowie pierscionek tez dostane prezenty przeprosinowe?
[/quote]O ile dobrze pamiętam, to prezent przeprosinowy był dlatego, że pierścionek miał w rzeczywistości inne wymiary niż w katalogu i chciano w ten sposób udobruchać rozczarowaną klientkę ![]() Zwykle bardzo trudno wyciagnąć od firmy prezenty przeprosinowe, nawet jak ewidentnie zawalą sprawę, więc ja na Twoim miejscu bym nie liczyła na cokolwiek
|
|
|
|
#594 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szkoda - nie załapię się na nią w konkursie a chciałam sobie zamówić na 3 termin bo jest fajna ![]() A w ogóle to co to za braki - skoro ukazują w katalogu i nie dali oficjalnego info, że jej nie ma - to chyba klientkom należy się jakiś upominek przeprosinowy z tego tytułu!!! Chyba, ze jakieś info a ja nie doczytałam!!! Niech no mi jej tylko nie przyślą na 3 termin to opitolę
|
|||||
|
|
|
#595 |
|
Rozeznanie
|
no,no,ciekawe jakie będą te metaliczne cienie
![]() bo ogladałam jeszcze ostatnio w coku te nowe cienie perfect wear z aplikatorem,ale nie wydaja sie najlepszym pomysłem avonu.są mokre,nieprzyjemne a efekt i kolory nie powalają
|
|
#596 |
|
Raczkowanie
|
MISCHELLE - Dziękuję
|
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje za opis
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z paczuszki 3 nie miałam żadnych braków. Tylko alternatywny deo do stóp. Katalog 6 nie powalił mnie na kolana. Natomiast w katalogu 5 bankrut, szkoda że truskawkowe naturalsy nie pachną truskawkami ... Mam w domu Pur Blance Blush i zapach prześliczny, już mam chętnych na te perfumiki
Na początku nie czułam nic z Pink Suede ale jak się tak wwąchałam to troszkę ma coś z Pink Suede Ale jest naprawdę śliczny i trwały. Mi wogóle nie przypomina normalnej Pur Blanci
|
|
|
|
#599 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie przejrzałam k06 i zainteresowało mnie kilka rzeczy
![]() 1.precyzyjny ołówek do kresek 2.nowe odcienie złciście połyskujących cieni do powiek 3.hawajska seria SPA 4.truskawkowa mgiełka-szkoda tylko że mówicie iż zapach niewiele przypomina truskawkę ![]() 5.maseczki do twarzy Naturals 6.nowe Sensesy ![]() TRochę tego jest ale jak zwykle lista zmieni się jeszcze milion razy
|
|
|
|
#600 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

![/quote]

mnie się skojarzył z makijażem lalki w spektaklu baletowym "Dziadek do orzechów"... taki intensywny, jaskrawy, tak żeby z daleka go było widać.. w zasadzie to z daleka widac chyba tylko makijaż na tej kobiecie.. troszkę przegięli.. jak papuga...

Szczególnie że na stronie obok jest to samo oko w innych konfiguracjach - zmieniono jedynie kolor linera.

Maniaaa wizazowaniaaa