|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 :)
Ktosiu
![]() Kaffienka buuu to tylko mi sie tak wlecze ten czas?? szybko leciał jak byly jakies przygotowania, a teraz jak juz wsyztsko załatwione to sie wlecze...
|
|
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja tu widze, że same majówki są
a ja się wyróżnie bo z marca jestem. Ale też na "m" ![]() A maj w tym roku, poprostu chciałabym przespać. Matura.
|
|
|
|
#4713 |
|
Zadomowienie
|
A ja ostatnio mam mało czasu na wszystko
. W pracy zaczyna się bardzo gorący okres i potrwa kilka miesięcy. Przygotowania na razie stanęły w miejscu z braku czasu mojego i TŻ-ta. Wprawdzie jesteśmy wstępnie wpisani do kalendarza zespołu mojego sąsiada, ale nie wiem, czy zostanie przy tej opcji. Teraz skupimy się na fotografie. Już mam namiary. Pozostaje nam zapoznać się z ofertą. Doszłam do wniosku z rodzicami, że lepiej zainwestowac w piękne zdjęcia, niż film, którego i tak nikt nie będzie oglądał. A fotografie u mnie lubią wszyscy oglądać . Sama bardzo często wracam do zdjęć z wesel, a filmy uważam za nudne . Pisałyście sporo o menu weselnym. U nas wesela trwa jeden dzień. Ja nie chciałam poprawin. Menu mamy bogate i wiem, że jedzenia jest sporo, bo już w tej restauracji byłam. TŻ ma umowę i menu i jak tylko mi przywiezie to, to wpiszę , co mamy w tej ofercie. Ja się też wyłamie z Waszego majowego kręgu . Jestem z lutego, a TŻ z grudnia. W domu tylko mój tata urodził się w maju . Mama z lipca, a brat z sierpnia.Miłej soboty Wam życzę. Ide poleniuchować po tygodniu pracy .Pozdrawiam.
|
|
#4714 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4715 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja kocham ten miesiac ![]() __Madzia__ ja w poniedzialek mam ostatni egzamin, tylko cos czarno go widze, no ale zobaczymy. ![]() Jaga widze ze twoj TZ to caly czas zmienia zdanie. Jak to w koncu u was jest? Zostajesz panna mloda 2009? |
||
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tym slubem to raczej poczekamy do 2010r. Dluzej na pewno nie bedziemy czekac.
|
|
#4718 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, dolanczas sie do grona szczesliwych panien mlodych w 2009 r.
|
|
|
|
#4719 |
|
Raczkowanie
|
Panny Młode 2009 :)
cześć! Więc będzie ładna pogoda inaczej być nie może. My mamy ślub tydzień przed wami
Kwiecień będzie najpiękniejszym miesiącem w 2009 roku ![]() Witaj wśród nas! Kiedy ten piękny dzień? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-23 o 22:40 Powód: post pod postem |
|
|
|
#4720 |
|
Przyczajenie
|
ten moj wielki dzien przypada na 6 czerwca 2009......
|
|
|
|
#4721 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam nowe Dziewczyny!
Widzę, że dużo majówek tu jest. A ja jestem sobie z marca:P Ktosiu, fajnie, że miałaś czas do nas napisać. Od Twoich ostatnich odwiedzin przybyło wiele Panien Młodych, więc kalendarz będzie baardzo obszerny ![]() Ostatnio byliśmy u pewnej pani kucharki, która ma swoją obsługę na wesela i zdecydowaliśmy się już ostatecznie, że ją weźmiemy. Jeszcze niedawno rozmawialiśmy z inną obsługą, która chciała od osoby ok. 130zl, ale doliczając koszt sali 2500zl to wyszłoby 155zl/os. Dla nas to za dużo. Ci, których bierzemy chcą 2500zl i kupujemy swoje produkty. Zakupy robimy z panią kucharką. Po podliczeniu wyszło nam, że w tym przypadku na osobę wychodzi ok 110zl, więc różnica jest wielka. Przynajmniej będę miała pewność, że wszystko będzie świeże. Będzie trochę więcej przygotowywania i wysiłku, ale na pewno będzie warto ![]() Właśnie się wkurzyłam na TŻ:/ Cały dzień siedziałam sama i nie spotkaliśmy się, bo on miał pisać i skończyć pracę inżynierską. Właśnie gadamy na gg, a on mi mówi, że pół dnia sprzątał a resztę czasu pisał coś dla mamy do pracy:/ Jest mi strasznie przykro, bo miał pisać pracę i specjalnie się nie spotkaliśmy, a on nawet jej nie tknął. Wkurza mnie to, że cały czas ma coś robić do mamy do pracy. Ona jest nauczycielką i często ma dodatkową pracę w domu i zawsze to TŻ musi to robić:/ Czasami bym przymknęła na to oko, ale u nich w domu są 2 komputery i jego mama cały czas siedzi na laptopie TŻta i powinna sobie sama top robić. Jestem wnerwiona...Sorki, ale musiałam się "wygadać". |
|
|
|
#4722 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4723 |
|
Raczkowanie
|
ja też z maja
majówki górą
|
|
|
|
#4724 | |||||
|
Zakorzenienie
|
no prosze
jak super ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
heheCytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#4725 |
|
Raczkowanie
|
Kurde dziewczyny
Dopadł mnie chyba jakiś kryzys....chodzi o to, że do tego wesela jeszcze tyyyyyyyyyyyyyyle czasu, ja się chyba nie doczekam, tym bardziej, że wokół mnie w tym roku mnóstwo wesel...Gdyby nie kasa to moglibyśmy spokojnie w tym roku zrobić, sala by się znalazła, nie wiem jak reszta Żeby ten czas szybciej minął...oby do czerwca, w czerwcu obrona, później szukanie pracy, może jakoś zleci. Kurde jak się coś robi to jakoś tak szybciej ten czas mija
|
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czas zleci
|
|
|
#4727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepiej jak się po prostu o tym zapomina i się żyje |
|
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze raz witam!
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez jakos wolno mija ten czas. szybko mijał jak sie cos robiło np. szukało sal, zespołow itp, a teraz, jak juz sie wszytsko ma to jakby stał w miejscu
edit: wiecie te kursy przedmałzenskie to naprawde super sprawa daja człowiekowi wiele do myslenia na temat związku, miłosci i naszej przyszłosci. oczywiscie wazne aby były dobrze przeprowadzone
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2008-02-24 o 12:59 |
|
|
|
#4730 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki dołączam się do grona panien młodych w 2009r.
Mój wielki dzień to 18 lipiec 2009 r. |
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
to dołacze do Was kobitki
moja szczęśliwa data to 05.06.2009 dziś wybraliśmy i nawet już sale zarezerwowaliśmy teraz tylko przygotowania czas zacząć
|
#4732 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zdasz na pewno![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kilka dni mnie nie było, a tu tyle nowych dziewczyn przybyło ![]() Dziewczyny jestem padnięta, wróciłam dziś z targów edukacyjnych z Poznania. Uczelnia wysłała mnie z innymi studentkami do prowadzenia stoiska. Nogi mnie tak bolą jakbym normalnie po maratonie była. Wróciłam obładowana ulotkami, folderami i innymi rzeczami. Teraz pozostaje przeanalizować te oferty i zacząć myśleć co za uczelnie wybrać
|
||||||
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
ja niestety urodziłam się we wrześniu :p
|
#4734 |
|
Raczkowanie
|
Hej czy zna ktoś może zespół avis z lublina i wie jak grają?
|
|
|
|
#4735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to jest piatek
|
|
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
W Bialymstoku (ogolnie na podlasiu) jest sporo osob prawoslawnych a 'u nich' sluby bierze sie wlasnie w piatki
![]() MisQa, witam Jaka sale wybraliscie? ![]() Moj facet jest na serio niezdecydowany. Najpierw chcial slub za rok, pozniej za dwa lata, znow za rok a teraz mi mowi, ze najpierw chce dom nam postawic (budowa ruszy minimum! za dwa lata) a dopiero pozniej wziac slub. W takim tempie to nie wiem czy za piec lat sie pobierzemy Przykro mi sie troche zrobilo I to ja mam byc ta niezdecydowana!?
|
#4738 |
|
Raczkowanie
|
Czyli ślubujemy w ten sam dzień
|
|
|
|
#4739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja myslalam, ze ona sie pomyliła w dacieCytat:
juz bym sie wkurzyla na TZ, ze tak zmienia zdanie
|
||
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sala.... Hotel Zejer w Barszczewie. Tylko tam znaleźliśmy sale na ponad 200 osób. A zresztą i tam się zaręczyliśmy ![]() Agata, przyciśnij go tam trochę porozmawiajcie sobie na spokojnie, przedstawcie swój punkt widzenia i może akurat się zdecyduje ![]() Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

Ale też na "m" 
.
.
Wszak tak lekkiej zimy to nie mielismy chyba nigdy. 

Przykro mi sie troche zrobilo