Panny Młode 2009 cz.I - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-22, 23:20   #4711
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 :)

Ktosiu mam nadzieje, ze bedziesz zaglądala teraz do nas czesciej

Kaffienka buuu to tylko mi sie tak wlecze ten czas?? szybko leciał jak byly jakies przygotowania, a teraz jak juz wsyztsko załatwione to sie wlecze...

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 08:44   #4712
Ana***
Zakorzenienie

Oj ja tu widze, że same majówki są a ja się wyróżnie bo z marca jestem. Ale też na "m" .

A maj w tym roku, poprostu chciałabym przespać. Matura.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 09:31   #4713
keira24
Zadomowienie

A ja ostatnio mam mało czasu na wszystko . W pracy zaczyna się bardzo gorący okres i potrwa kilka miesięcy. Przygotowania na razie stanęły w miejscu z braku czasu mojego i TŻ-ta.
Wprawdzie jesteśmy wstępnie wpisani do kalendarza zespołu mojego sąsiada, ale nie wiem, czy zostanie przy tej opcji. Teraz skupimy się na fotografie. Już mam namiary. Pozostaje nam zapoznać się z ofertą. Doszłam do wniosku z rodzicami, że lepiej zainwestowac w piękne zdjęcia, niż film, którego i tak nikt nie będzie oglądał. A fotografie u mnie lubią wszyscy oglądać . Sama bardzo często wracam do zdjęć z wesel, a filmy uważam za nudne .

Pisałyście sporo o menu weselnym. U nas wesela trwa jeden dzień. Ja nie chciałam poprawin. Menu mamy bogate i wiem, że jedzenia jest sporo, bo już w tej restauracji byłam. TŻ ma umowę i menu i jak tylko mi przywiezie to, to wpiszę , co mamy w tej ofercie.

Ja się też wyłamie z Waszego majowego kręgu . Jestem z lutego, a TŻ z grudnia. W domu tylko mój tata urodził się w maju . Mama z lipca, a brat z sierpnia.

Miłej soboty Wam życzę. Ide poleniuchować po tygodniu pracy .
Pozdrawiam.
Stary 2008-02-23, 10:10   #4714
Kaffienka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kaffienka buuu to tylko mi sie tak wlecze ten czas?? szybko leciał jak byly jakies przygotowania, a teraz jak juz wsyztsko załatwione to sie wlecze...
No w sumie, jeśli chodzi o przygotowania, to my też mamy na razie wszystko, co trzeba było teraz załatwić. Ale ogólnie to zawsze coś się dzieje i jakoś ten czas leci...

Cytat:
Napisane przez keira24 Pokaż wiadomość
Ja się też wyłamie z Waszego majowego kręgu . Jestem z lutego, a TŻ z grudnia. W domu tylko mój tata urodził się w maju . Mama z lipca, a brat z sierpnia.
No to jak już trzeba to ja się też będę wyłamywać... Ja z sierpnia, TŻ z lutego.
Kaffienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 10:37   #4715
Zottel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __Madzia__ Pokaż wiadomość
Ja mam urodziny 26 maja , slub 30-31 maj, dlatego miesiac maj jest dla mnie wyjątkowy.

Ja narazie oprocz zarezerwowoanej sali to nie mam jeszcze nic zalatwione, mamy na oku orkiestre i kamerzyste. Obecnie jutro mam ostatni egzamin w sumie to poprawka ale student bez poprawki to jak zolnierz bez karabinu, przynajmniej tak sobie to tlumacze.
Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
ano zmienil. a z tym lipcem to doklanie, chociaz z tego co pamietam to przewaznie wlasnie czerwiec (w ubiegloroczny to sie wrecz gotowalam na weselu kuzynki TZ) i sierpien sa upalne. Lipiec nalezy za to do miesiecy deszczowych Tak jak katia zauwazyla, zeszloroczny byl wyjatkowo deszczowy.
Ale fakt, z pogoda nigdy sie nie trafi. Obawiam sie, ze w tym roku to bedzie skwar latem. Wszak tak lekkiej zimy to nie mielismy chyba nigdy. Zawsze w styczniu zasypywalo niezle a w tym roku zupelnie nic. Dzien popadalo i koniec.

kliwia, nie ma za co

to i kolejna majowa dziewucha sie odzywa. Jam jest z 11 maja. A maj to rzeczywiscie fajny miesiac na urodziny. Ni to za wczesnie w roku, ni to za pozno i do tego cieplo. Wszak mowi sie, ze w maju jak w raju. Poza tym ludzie z maja jacys tacy fajni
Fajnie ze tyle nas jest z maja Ja kocham ten miesiac
__Madzia__ ja w poniedzialek mam ostatni egzamin, tylko cos czarno go widze, no ale zobaczymy.
Jaga widze ze twoj TZ to caly czas zmienia zdanie. Jak to w koncu u was jest? Zostajesz panna mloda 2009?
Zottel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 12:12   #4716
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keira24 Pokaż wiadomość
. Doszłam do wniosku z rodzicami, że lepiej zainwestowac w piękne zdjęcia, niż film, którego i tak nikt nie będzie oglądał. A fotografie u mnie lubią wszyscy oglądać . Sama bardzo często wracam do zdjęć z wesel, a filmy uważam za nudne .
tez tak uwazam. My mamy kamerzyste ale i fotografa tez i to na cała noc, poza tym reportaz i 2 razy plene (w dniu slubu gratis i w inny dzien). takie zdjęcia to niezapomniania pamiątka

Stary 2008-02-23, 16:23   #4717
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zottel Pokaż wiadomość
Fajnie ze tyle nas jest z maja Ja kocham ten miesiac
Jaga widze ze twoj TZ to caly czas zmienia zdanie. Jak to w koncu u was jest? Zostajesz panna mloda 2009?
Tez lubie maj.

A z tym slubem to raczej poczekamy do 2010r. Dluzej na pewno nie bedziemy czekac.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 16:25   #4718
pluszaczek007
Przyczajenie

Hej dziewczyny, dolanczas sie do grona szczesliwych panien mlodych w 2009 r.
pluszaczek007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 16:31   #4719
alizot
Raczkowanie

Panny Młode 2009 :)

Cytat:
Napisane przez Kaffienka Pokaż wiadomość
Do naszego ślubu został już tylko rok i 2 miesiące,
cześć! Więc będzie ładna pogoda inaczej być nie może. My mamy ślub tydzień przed wami Kwiecień będzie najpiękniejszym miesiącem w 2009 roku

Cytat:
Napisane przez pluszaczek007 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, dołączam sie do grona szczęśliwych panien młodych w 2009 r.
Witaj wśród nas! Kiedy ten piękny dzień?

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-02-23 o 22:40 Powód: post pod postem
alizot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 18:37   #4720
pluszaczek007
Przyczajenie

ten moj wielki dzien przypada na 6 czerwca 2009......
pluszaczek007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 19:00   #4721
anuulaa
Wtajemniczenie

Witam nowe Dziewczyny!

Widzę, że dużo majówek tu jest. A ja jestem sobie z marca:P

Ktosiu, fajnie, że miałaś czas do nas napisać. Od Twoich ostatnich odwiedzin przybyło wiele Panien Młodych, więc kalendarz będzie baardzo obszerny

Ostatnio byliśmy u pewnej pani kucharki, która ma swoją obsługę na wesela i zdecydowaliśmy się już ostatecznie, że ją weźmiemy. Jeszcze niedawno rozmawialiśmy z inną obsługą, która chciała od osoby ok. 130zl, ale doliczając koszt sali 2500zl to wyszłoby 155zl/os. Dla nas to za dużo. Ci, których bierzemy chcą 2500zl i kupujemy swoje produkty. Zakupy robimy z panią kucharką. Po podliczeniu wyszło nam, że w tym przypadku na osobę wychodzi ok 110zl, więc różnica jest wielka. Przynajmniej będę miała pewność, że wszystko będzie świeże. Będzie trochę więcej przygotowywania i wysiłku, ale na pewno będzie warto

Właśnie się wkurzyłam na TŻ:/ Cały dzień siedziałam sama i nie spotkaliśmy się, bo on miał pisać i skończyć pracę inżynierską. Właśnie gadamy na gg, a on mi mówi, że pół dnia sprzątał a resztę czasu pisał coś dla mamy do pracy:/ Jest mi strasznie przykro, bo miał pisać pracę i specjalnie się nie spotkaliśmy, a on nawet jej nie tknął. Wkurza mnie to, że cały czas ma coś robić do mamy do pracy. Ona jest nauczycielką i często ma dodatkową pracę w domu i zawsze to TŻ musi to robić:/ Czasami bym przymknęła na to oko, ale u nich w domu są 2 komputery i jego mama cały czas siedzi na laptopie TŻta i powinna sobie sama top robić. Jestem wnerwiona...Sorki, ale musiałam się "wygadać".
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 20:20   #4722
Kaffienka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alizot Pokaż wiadomość
cześć! Więc będzie ładna pogoda inaczej być nie może. My mamy ślub tydzień przed wami Kwiecień będzie najpiękniejszym miesiącem w 2009 roku
Pewnie, że tak... Pozdrawiam Cię!!!
Kaffienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 20:51   #4723
kalinka77
Raczkowanie

ja też z maja majówki górą
kalinka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 22:28   #4724
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
1 maja ma moja mama urodzinki
no prosze jak super

Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość

Wczoraj byliśmy z TŻ na zakupach i oglądaliśmy też obrączki, mamy tak mniej wiecej upatrzone swoje typy, chociaz pewnie do czasu jak będziemy kupować to pojawią się nowe modele, no ale podoba nam się mniej więcej to samo

A ten tricolor wcale nie wygląda jak tricolor. W katalogu w ogóle nam się nie spodobał ale w rzeczywistości wygląda po prostu jak 3 odcienie złota
2 sa cudne

Cytat:
Napisane przez magdzia33 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki!
to ja jestem kolejna panna mloda 2009, dokladniej 8 sierpnia
mamy juz zajeta sale, teraz akcja orkiestra
witaj z nami

Cytat:
ano zmienil. a z tym lipcem to doklanie, chociaz z tego co pamietam to przewaznie wlasnie czerwiec (w ubiegloroczny to sie wrecz gotowalam na weselu kuzynki TZ) i sierpien sa upalne. Lipiec nalezy za to do miesiecy deszczowych Tak jak katia zauwazyla, zeszloroczny byl wyjatkowo deszczowy.
Ale fakt, z pogoda nigdy sie nie trafi. Obawiam sie, ze w tym roku to bedzie skwar latem. Wszak tak lekkiej zimy to nie mielismy chyba nigdy. Zawsze w styczniu zasypywalo niezle a w tym roku zupelnie nic. Dzien popadalo i koniec.
no to mam nadzieje ze nie bedzie padac...zarezerwuje sobie pogode u Pana Boga hehe

Cytat:
witaj

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Właśnie się wkurzyłam na TŻ:/ Cały dzień siedziałam sama i nie spotkaliśmy się, bo on miał pisać i skończyć pracę inżynierską. Właśnie gadamy na gg, a on mi mówi, że pół dnia sprzątał a resztę czasu pisał coś dla mamy do pracy:/ Jest mi strasznie przykro, bo miał pisać pracę i specjalnie się nie spotkaliśmy, a on nawet jej nie tknął. Wkurza mnie to, że cały czas ma coś robić do mamy do pracy. Ona jest nauczycielką i często ma dodatkową pracę w domu i zawsze to TŻ musi to robić:/ Czasami bym przymknęła na to oko, ale u nich w domu są 2 komputery i jego mama cały czas siedzi na laptopie TŻta i powinna sobie sama top robić. Jestem wnerwiona...Sorki, ale musiałam się "wygadać".
kochana ja tez byabym zla no ale co zrobic... faceci juz tacy sa
Stary 2008-02-23, 23:27   #4725
aga2111
Raczkowanie

Kurde dziewczyny Dopadł mnie chyba jakiś kryzys....chodzi o to, że do tego wesela jeszcze tyyyyyyyyyyyyyyle czasu, ja się chyba nie doczekam, tym bardziej, że wokół mnie w tym roku mnóstwo wesel...

Gdyby nie kasa to moglibyśmy spokojnie w tym roku zrobić, sala by się znalazła, nie wiem jak reszta Żeby ten czas szybciej minął...oby do czerwca, w czerwcu obrona, później szukanie pracy, może jakoś zleci. Kurde jak się coś robi to jakoś tak szybciej ten czas mija

aga2111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 23:44   #4726
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez aga2111 Pokaż wiadomość
Kurde dziewczyny Dopadł mnie chyba jakiś kryzys....chodzi o to, że do tego wesela jeszcze tyyyyyyyyyyyyyyle czasu, ja się chyba nie doczekam, tym bardziej, że wokół mnie w tym roku mnóstwo wesel...

Gdyby nie kasa to moglibyśmy spokojnie w tym roku zrobić, sala by się znalazła, nie wiem jak reszta Żeby ten czas szybciej minął...oby do czerwca, w czerwcu obrona, później szukanie pracy, może jakoś zleci. Kurde jak się coś robi to jakoś tak szybciej ten czas mija
nie martw sie nim sie obejrzysz jak czas zleci...pamietam jak zapisalam sie w pazdzierniku do tego watku...wtedy podpisywalismy umowe z sala.... bylo do wesela 1 i 10 miesiecy a teraz...rok i ponad 4 miesiace...nim sie objerzalam a pol roku minelo czas zleci
Stary 2008-02-24, 00:03   #4727
aga2111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
nie martw sie nim sie obejrzysz jak czas zleci...pamietam jak zapisalam sie w pazdzierniku do tego watku...wtedy podpisywalismy umowe z sala.... bylo do wesela 1 i 10 miesiecy a teraz...rok i ponad 4 miesiace...nim sie objerzalam a pol roku minelo czas zleci
Mam nadzieję, że szybko zleci W sumie już minęło półtora miesiąca od rezerwacji Najlepiej jak się po prostu o tym zapomina i się żyje

aga2111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 10:37   #4728
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
ten moj wielki dzien przypada na 6 czerwca 2009......
jeszcze raz witam!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 12:02   #4729
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Mi tez jakos wolno mija ten czas. szybko mijał jak sie cos robiło np. szukało sal, zespołow itp, a teraz, jak juz sie wszytsko ma to jakby stał w miejscu

edit:
wiecie te kursy przedmałzenskie to naprawde super sprawa daja człowiekowi wiele do myslenia na temat związku, miłosci i naszej przyszłosci. oczywiscie wazne aby były dobrze przeprowadzone

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2008-02-24 o 12:59
Stary 2008-02-24, 17:19   #4730
Kama24
Raczkowanie

Witam dziewczynki dołączam się do grona panien młodych w 2009r.
Mój wielki dzień to 18 lipiec 2009 r.
Kama24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 17:27   #4731
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

to dołacze do Was kobitki moja szczęśliwa data to 05.06.2009 dziś wybraliśmy i nawet już sale zarezerwowaliśmy
teraz tylko przygotowania czas zacząć

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 18:57   #4732
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Erin Pokaż wiadomość
jejaaa masz racje z tym postem zupełnie zapomnialam teraz to sama nie wiem, nie cche mi sie czekac do sierpnia...wole miec to szybciej za sobą A Ty kiedy masz wesele????
Chcemy w sierpniu, najlepiej 8, ale to się jeszcze okaże.

Cytat:
Napisane przez magdzia33 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki!
to ja jestem kolejna panna mloda 2009, dokladniej 8 sierpnia
mamy juz zajeta sale, teraz akcja orkiestra
Witam

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Oj ja tu widze, że same majówki są a ja się wyróżnie bo z marca jestem. Ale też na "m" .

A maj w tym roku, poprostu chciałabym przespać. Matura.
No z maturą będzie ok, uszy do góryZdasz na pewno

Cytat:
Witam

Cytat:
Napisane przez Kama24 Pokaż wiadomość
Witam

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
to dołacze do Was kobitki moja szczęśliwa data to 05.06.2009 dziś wybraliśmy i nawet już sale zarezerwowaliśmy
Witam

Kilka dni mnie nie było, a tu tyle nowych dziewczyn przybyło
Dziewczyny jestem padnięta, wróciłam dziś z targów edukacyjnych z Poznania. Uczelnia wysłała mnie z innymi studentkami do prowadzenia stoiska. Nogi mnie tak bolą jakbym normalnie po maratonie była. Wróciłam obładowana ulotkami, folderami i innymi rzeczami. Teraz pozostaje przeanalizować te oferty i zacząć myśleć co za uczelnie wybrać
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 19:52   #4733
śliweńka
Zakorzenienie

ja niestety urodziłam się we wrześniu :p

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 20:33   #4734
Kama24
Raczkowanie

Hej czy zna ktoś może zespół avis z lublina i wie jak grają?
Stary 2008-02-24, 20:34   #4735
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez aga2111 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że szybko zleci W sumie już minęło półtora miesiąca od rezerwacji Najlepiej jak się po prostu o tym zapomina i się żyje
no dokladnie...mi przez prace leci czas szybciutko a jeszcze szybciej jak spedzam z ukochanym

Cytat:
Napisane przez Kama24 Pokaż wiadomość
oj witaj to wtedy co ja

Cytat:
witaj z nami
Stary 2008-02-24, 22:14   #4736
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
5 czerwca??ale to jest piatek

Stary 2008-02-24, 22:59   #4737
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
5 czerwca??ale to jest piatek
W Bialymstoku (ogolnie na podlasiu) jest sporo osob prawoslawnych a 'u nich' sluby bierze sie wlasnie w piatki

MisQa, witam Jaka sale wybraliscie?

Moj facet jest na serio niezdecydowany. Najpierw chcial slub za rok, pozniej za dwa lata, znow za rok a teraz mi mowi, ze najpierw chce dom nam postawic (budowa ruszy minimum! za dwa lata) a dopiero pozniej wziac slub. W takim tempie to nie wiem czy za piec lat sie pobierzemy Przykro mi sie troche zrobilo I to ja mam byc ta niezdecydowana!?

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-24, 23:04   #4738
Kama24
Raczkowanie

Czyli ślubujemy w ten sam dzień A jak tam przygotowania? ja narazie mam zarezerwowaną salę. I szukam zespołu ale z tym mam problem
Stary 2008-02-25, 07:45   #4739
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
W Bialymstoku (ogolnie na podlasiu) jest sporo osob prawoslawnych a 'u nich' sluby bierze sie wlasnie w piatki
acha bo ja myslalam, ze ona sie pomyliła w dacie
Cytat:
Moj facet jest na serio niezdecydowany. Najpierw chcial slub za rok, pozniej za dwa lata, znow za rok a teraz mi mowi, ze najpierw chce dom nam postawic (budowa ruszy minimum! za dwa lata) a dopiero pozniej wziac slub. W takim tempie to nie wiem czy za piec lat sie pobierzemy Przykro mi sie troche zrobilo I to ja mam byc ta niezdecydowana!?
hm.. wspołczuje ci. Najgorsza jest ta niepewnosc i niezdecydowanie. znajac mnie juz bym sie wkurzyla na TZ, ze tak zmienia zdanie

Stary 2008-02-25, 08:19   #4740
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:

MisQa, witam Jaka sale wybraliscie?

Dokładnie, ślub w piątek, bo oboje jesteśmy prawosławni

A sala.... Hotel Zejer w Barszczewie. Tylko tam znaleźliśmy sale na ponad 200 osób. A zresztą i tam się zaręczyliśmy

Agata, przyciśnij go tam trochę porozmawiajcie sobie na spokojnie, przedstawcie swój punkt widzenia i może akurat się zdecyduje
Pozdrawiam

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości