|
|
#1561 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LX
A ja się trochę zastanawiam, czy ona ma tyle tupetu, czy to początki Alzheimera... Bo może być różnie. Ale do książki o teściowych by się nadawało idealnie, nie??
![]() Znacie Gungora?? Bo ja wczoraj jak się naoglądałam, to całą noc mi się to śniło i chyba sobie na urodziny płytę DVD zażyczę ![]() Zapisz
|
#1562 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1563 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie ma też nic o tym, że kobiece orgazmy to zło i kuszenie przez szatana, że trzeba unikać i się z tego spowiadać. |
|
|
|
|
#1564 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Chandra mnie chwyta Albo pms. W sumie na jedno wychodzi ![]() Zapisz
|
|
|
|
|
#1565 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Ściskam i trzymam za szybkie minięcie tego stanu. Ja tak miałam w niedzielę. Miałam przeokropny dzień, bez przyczyny żadnej. Nerw na wszystko, nic nie cieszyło, nic nie smakowało, nie znajdywałam pocieszenia w niczym, nic się nie udawało, normalnie koszmarek, choć w sumie nic złego się nie działo Ale drama była ostra. Rozdrażnienie, załamka, wścieklizna, niezdecydowanie, brak jakiejkolwiek weny i siły sprawczej. Minęło w ciągu doby. Ufff. Przedziwny stan. Zazwyczaj miewałam coś na ten kształt w PMS, a teraz jakby mi się opóźnił. PMSa nie odnotowałam, a w ostatni dzień @ takie histerie. Jakby mnie ktoś podmienił. Byłam jednocześnie zdziwiona co się ze mną dzieje i dlaczego?Teraz (odpukać!) mam power i motor w D, skrzydła i adrenalinkę. Także korzystam. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-10-26 o 14:11 |
|
|
|
#1567 |
|
|
Kurczę... Od kilku dni wydzwania do mnie T-Mobile, żebym przedłużyła umowę. Ja w szoku, bo 2 miesiące temu przedłużyłam... W końcu dzisiaj mówię chłopakowi, że chyba dokumenty w drodze powrotnej do nich zginęły, czy coś... Otóż nie... Sprawdził chłopak wszystko i się okazało, że nie przedłużyłam swojej umowy, tylko podpisałam nową!!
Nie rozumiem, jak to się mogło stać, weszłam przez internet w przedłużenie umowy, nie w nową umowę... Na dodatek, nie przysłali mi nowego SIMa... No i oczywiście, będąc nieświadoma sytuacji, nie płacę faktur za to... Pieniądz mały, bo 29 zł, ale na plaster mi to...
|
#1568 |
|
BAN stały
|
Rejcz, dla mnie niedziela to jest od zawsze dzień spisany na straty, no odkąd pamiętam nie znoszę, nawet w środku wakacji, jako did szkolny, niedziele były jakieś "bleee" dla mnie (nie, nikt mnie na mszę o 6:00 rano z łóżka nie zrywał)
Dzisiaj odświeżyłem sobie łacinę (podwórkową) przy odkurzaniu - szczotka zaklinowała mi się pod komodą (wiecie, ten cycek, który się naciska, żeby z dołu szczotki wylazł cienki pasek "włosia", wziął się zaczepił o rant pod spodem) Próbowałem jedną ręką unieść mebel, a drugą szybko wyszarpnąć końcówkę, no ale razem z nadstawką komoda ma jakieś 2 metry wysokości, a na dodatek załadowana szkłem i porcelaną, drewno dębowe Stwierdziłem więc, że to piehdolę, wyszarpnąłem siłą... i złamałem
|
|
|
|
#1569 | |
|
|
Cytat:
Gdzie jest Maja? Wylazło Ci już spod łopatki? Bo chyba przyszło do mnie, zaczynam się ruszać, jak terminator ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1570 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Nie pisze co u mnie bo nuda, neverending story z remontem, dwie ekipy od kładzenia płytek nas wystawiły, będzie kłaść gość który nie ma czasu i będzie kłaść przez miesiąc po godzinach, jak normalnie jest roboty na tydzień jak się przed Świętami przeprowadzimy to będzie dobrze, już 4 miesiące remontu mijają i końca nie widać Poza tym w poniedziałek idę na biopsje tarczycy ![]() A moje dziecko dziś kończy 10 miesięcy, nie mam pojęcia kiedy to zleciało
|
|||
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co wylazło, bo sie oszczedzam Gorzej, ze w piątek wyjeżdżam na 4 dni do rodziców i ze względu na spodziewane pogorszenie pogody chyba będę musiała zawlec w plecaku awaryjne zimowe ciuchy w razie czego Sie nadźwigam, to może być różnie
|
|
#1572 |
|
Piers do przodu
|
Ewuś już 10 miesięcy?? ;. ale leci :mdleje; no to proszę foty
|
#1573 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hej tak wpadlam zobaczysc co u was?
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ściskam. Współczuję. Wiem jak wyglądają ostatnio remonty w naszym regionie. Wszyscy znajomi mieli podobne przeboje, które są karygodne imo. Po prostu karygodne, ręce opadają, ale co zrobisz? Nic nie zrobisz. Ech. Bezradność totalna wobec takich zachowań. Ja jestem mega wkurzona na to, że u nas remonty to głównie strach i wqurf. Trzymam kciuki za zdrowie, i dla Młodego.---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Redzia foci Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-10-26 o 23:27 |
|
|
|
|
#1575 | |
|
BAN stały
|
To pamiętaj - siłą go!
Avanti Albercik, avaaantiii! Cytat:
No i za tarczycę --- Cały dzień mnie w gardle łaskocze, co odkaszlnę, to najwyżej pół minuty ulgi Myślałem już nawet o szczotce do mycia butelek |
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się planujecie odziać wierzchnio na grobbing?
![]() Mam dylemat, bo nie wiem jaki płaszcz zakładać w piątek na wyjazd świąteczny (wracam w środę), bo w piatek ma być 10 stopni, ale we wtorek ledwie z plus 5. I nie wiem, czy zakładać zimowy z futerkiem ocieplany czy jesienny militarny (na samej podszewce z poliestru, ale materiał z dodatkiem wełny, wiec też dość ciepły). militaria teraz modne, więc kusi... ![]() Do tego czarne portki, bordo sweter, bordo szalik i nowe botki czarne z czerwonymi gumkami...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-10-27 o 01:18 |
|
|
|
#1577 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdarzyło mi się takie coś parę razy - potworny stan, aż się wierzyć nie chce, że tak bardzo ma się wszystkiego dość i nie widzi w niczym sensu A jak jeszcze stany lękowe dochodzą, to już w ogóle. Ja zawsze koniec poznaję po tym, że płaczę, i płaczę, i płaczę - po czym odczuwam wyraźną ulgę i jestem jak nowaCytat:
Jestem w lesie I kończę następną Panienkę - z koniem, jutro robię premierę nowego obrazu z muchą, a pachnę Lou Lou Ale wzięło mnie na cytrusy - w związku z czym leci do mnie odlew Mandragory Pourpre, napalam się na Eau D'Hadrien Mysz mi się psuje - robię pokrętłem w dół, a wędruje jak chce, najczęściej w górę, strasznie to wkurzające jest
|
|
#1579 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1580 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. lans ![]() Ja nie jadę, zostaję z małym w domu. Cytat:
Chwilowo przerwa. Na balkonie wyrosły grzyby, na żyrandolu pajęczyna, może czas trochę posprzątać |
||
|
|
|
#1581 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
pracuję pierwszego co roku próbuję się wykręcić od grobbingu, a tu 2w 1 będzie, bo za pracę w święto, dostałam parę dni urlopu na londyn na początku grudnia ![]() z kolorów przechodzę właśnie okres błękitny ![]() właściwie to granatowy ![]() a botki takie nabyłam, nie wiem jak się wcisnęłam w 36 jak noszę 38/39 Cytat:
2. ![]() 3.
|
|
|
|
|
#1583 | |||||
|
Zakorzenienie
|
leci strasznie
![]() do Tró coś wrzucę Cytat:
no właśnie ta bezradność najgorsza :/ "fachowcy" to chyba ataki osobny gatunek, niereformowalny ![]() w cokolwiek o ile w ogóle gdzieś pójdę Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() mój na razie staje przy wszystkich meblach i innych rzeczach przy których stawać nie powinien bo sa niestabilne ![]() za to nie potrafi nadal sam siedzieć Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
martwię sie, czy mnie w jesiennym płaszczu nie przewieje, no ale skoro ma być na plusie, to chyba bedzie ok
![]() Musze wiedziec, bo dziś się pakuję - jutro prosto z roboty do rodziny i wracam w środę.... Nie ma nigdzie militarnych płaszczy z kapturem (a musze miec kaptur przez wrażliwe uszy i zatoki), to sobie kupiłam "zwykły" czarny dwurzędowy z kapturem i doszyłam srebrne "wojskowe" guziory na zapięciu i na rękawach ![]() Eks założył sbie na fejsie fikcyjne konto (z napletkiem w nazwie ) i zaprosił mnie do znajomychSeri myśli, że przyjmę i się będe kolegować?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-10-27 o 11:36 |
|
|
|
#1585 |
|
niecnotliwa dziewica
|
W
Zamierzam się umościć w fotelu, z Królową Cherezińskiej na kolanach i z nogami na kaloryferze - i biada temu, kto mnie spróbuje wyciągnąć na zewnątrz
|
#1586 |
|
Piers do przodu
|
Jeśli chodzi o grobbing to od lat omiatam tuż przed, żeby się nie pchać w te dzikie łumy
Miłego Baru
|
#1587 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja właśnie czekam na kuriera z płaszczem z H&M. Pomimo około 50% wełny pewnie cienizna, ale może na teraz będzie ok. Eks dowalił tą nazwą... |
|
|
|
|
#1588 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Coś w stylu "Napletek Szatana", czy bardziej prozaiczne? ![]() Cytat:
Taaa, ludzie, których widziałem ostatnio 15 lat temu i pytania o stan cywilny, status majątkowy i przebyte choroby
|
||
|
|
|
#1589 | ||||
|
Mother of Cats
|
Dziękuję wszystkim hurtem
Cytat:
Cytat:
Co jest nie tak z tymi budowlańcami/wykończeniowcami? Wszyscy się skarżą, gdy muszą coś remontować/budować. 10 miesięcy?! Ale to zleciało ![]() I za badanie!Cytat:
Botki ![]() Cytat:
Wcześnie rano pierwszego zanosimy kwiaty i znicze, a popołudniową cmentarną rewię mody omijam szerokim łukiem Zapisz
|
||||
|
|
|
#1590 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Odbieram telefon. Stacjonarny, firmowy "[nazwa firmy], dzień dobry"
Głos: Maaaargot...? Ja: tak, słucham (a licho wie, może ktoś z rozpędu do mnie zadzwonił do pracy zamiast na komórkę) Głos: słuchaj, a podaj mi numer do swojej mamy (moja mama nie żyje od lat dwunastu) Ja: przepraszam, a tak w ogóle, kto mówi...? Głos (tonem pełnym oburzenia): no jak to, kto?! Ciotka Maryśka! Poinformowałam panią, ze to pomyłka....
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

Albo pms. W sumie na jedno wychodzi
Ściskam i trzymam za szybkie minięcie tego stanu. Ja tak miałam w niedzielę. Miałam przeokropny dzień, bez przyczyny żadnej. Nerw na wszystko, nic nie cieszyło, nic nie smakowało, nie znajdywałam pocieszenia w niczym, nic się nie udawało, normalnie koszmarek, choć w sumie nic złego się nie działo
Byłam jednocześnie zdziwiona co się ze mną dzieje i dlaczego?

Próbowałem jedną ręką unieść mebel, a drugą szybko wyszarpnąć końcówkę, no ale razem z nadstawką komoda ma jakieś 2 metry wysokości, a na dodatek załadowana szkłem i porcelaną, drewno dębowe
Stwierdziłem więc, że to piehdolę, wyszarpnąłem siłą... i złamałem 

11 lat kończy 
jak się przed Świętami przeprowadzimy to będzie dobrze, już 4 miesiące remontu mijają i końca nie widać

za tarczycę
militaria teraz modne, więc kusi... 
) i zaprosił mnie do znajomych