Lutówki 2017 ❤ cz. IV - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-27, 08:27   #2101
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV

Ale noc, znowu! Stres przed wizyta, mały ruszał sie jak oszalały do 4 rano! I jeszcze mnie podkusiło zeby zjeść pikantna zupę na wieczor co mi dało takie gazy i tak mi sie w brzuchu przewalalo ze chyba bebeczek nie był zadowolony z tych bulgoczących dźwięków i dawał do wiwatu.
Czekam na ordynatora. Trzymajcie proszę kciuki!!!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 08:28   #2102
axn22
Zakorzenienie

Opium, !!!
axn22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 08:31   #2103
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Opium, powodzenia!

Jakbyscie jeszcze nie wiedzialy to jest -50% w Smyku na wybrane ubranka

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 08:32   #2104
mariea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Ale będzie dobrze dziewczyny, do wszystkiego można się przyzwyczaić, jesteśmy silne, uwierzcie mi ze warto, jak zobaczycie te kruszynki, to oszalejecie z miłości
właściwie to ja już oszalałam boje sie co będzie jak urodzę tego uparciucha.
dziś znów się roztkliwiałam jak mnie obudził na szamkę i robił w brzuchu dziki aerobik zjadłam, puściłam mu muzyczkę, jeszcze trochę poharcował i poszliśmy spać.
po mojej cp rodzice przyjęli na chłodno wiadomość o ciąży, wiem, że się bali, że coś się stanie... ale od mniej więcej 2 tygodni moja mama zaczęła chodzić po lumpkach, mówi że ma już dla maleństwa tyle ślicznych ciuszków, że muszę przyjechać i obejrzeć no i tyle babć tam poznaje że łojezu i ciągle mi mówi że już chce luty żebym urodziła. a ja jak myślę o lutym to widzę ogrom rzeczy których nie mamy i które trzeba szybko ogarnąć bo luty już za pasem

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość

oni non stop mają rabaty...
Stary 2016-10-27, 08:33   #2105
kiciulec
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to kiciulec

Mnie dolegliwości i zakazy wykańczają, brzuch mam jak beczka, ale spodziewałam się tego bo poprzednio też miałam wielki, ale 3 dni po porodzie prawie go nie było, a tydzień po byłam 11kg w dół, więc się bardzo przyszlością nie martwię. Skupiam się na marudzeniu na teraźniejszość
Odstawiłam córkę do przedszkola i poszłam do sklepu po moje pistacje co za radość szkoda, że brzydkie mandarynki mieli. Kupiłam też notes dla maleństwa,przyda się na początek. Poprzednio zapisywałam godziny karmienia i ilość (butelkowa), a teraz chcę pisać godziny karmienia, drzemki itp. Może dzięki temu uda się jakiś rytm wypracować albo chociaż zauważyć kiedy warto też się położyć
kiciulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 08:33   #2106
mariea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ale noc, znowu! Stres przed wizyta, mały ruszał sie jak oszalały do 4 rano! I jeszcze mnie podkusiło zeby zjeść pikantna zupę na wieczor co mi dało takie gazy i tak mi sie w brzuchu przewalalo ze chyba bebeczek nie był zadowolony z tych bulgoczących dźwięków i dawał do wiwatu.
mój też po pikantnym szaleje.
za to słodycze nie robią na nim wrażenia
trzymam mocno kciuki
Stary 2016-10-27, 08:36   #2107
minula
Wtajemniczenie

Opium kciuki

minula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 08:36   #2108
GAgnieszka89
Raczkowanie

Trzymam mocno kciuki!!!! 😘

GAgnieszka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 08:38   #2109
Lilotka
Zakorzenienie

Opium kciuki. 🖒

20/40
it's a girl.

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 08:41   #2110
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
powodzenia! Daj znac co Ci lekarz powiedział.
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 08:49   #2111
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez mariea Pokaż wiadomość
właœciwie to ja już oszalałam boje sie co będzie jak urodzę tego uparciucha.
dziœ znów się roztkliwiałam jak mnie obudził na szamkę i robił w brzuchu dziki aerobik zjadłam, puœciłam mu muzyczkę, jeszcze trochę poharcował i poszliœmy spać.
po mojej cp rodzice przyjęli na chłodno wiadomoœć o cišży, wiem, że się bali, że coœ się stanie... ale od mniej więcej 2 tygodni moja mama zaczęła chodzić po lumpkach, mówi że ma już dla maleństwa tyle œlicznych ciuszków, że muszę przyjechać i obejrzeć no i tyle babć tam poznaje że łojezu i cišgle mi mówi że już chce luty żebym urodziła. a ja jak myœlę o lutym to widzę ogrom rzeczy których nie mamy i które trzeba szybko ogarnšć bo luty już za pasem

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

oni non stop majš rabaty...
HaaaHaaaa Babcie są najlepsze, choć ja moje zawsze hamowałam i hamuje
Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
Mnie dolegliwoœci i zakazy wykańczajš, brzuch mam jak beczka, ale spodziewałam się tego bo poprzednio też miałam wielki, ale 3 dni po porodzie prawie go nie było, a tydzień po byłam 11kg w dół, więc się bardzo przyszloœciš nie martwię. Skupiam się na marudzeniu na teraŸniejszoœć
Odstawiłam córkę do przedszkola i poszłam do sklepu po moje pistacje co za radoœć szkoda, że brzydkie mandarynki mieli. Kupiłam też notes dla maleństwa,przyda się na poczštek. Poprzednio zapisywałam godziny karmienia i iloœć (butelkowa), a teraz chcę pisać godziny karmienia, drzemki itp. Może dzięki temu uda się jakiœ rytm wypracować albo chociaż zauważyć kiedy warto też się położyć
Co tam zapisywać co 2,5h picie, spanie, kupa i od nowa Ja sobie dla przypomnienia czytam stary wątek z mamuśœ 2014 i szczerze pisząc pierwszy miesiąc był najgorszy, spałam ok 2h w ciągu doby, nie wiem jak ja to wytrzymałam, a teraz jeszcze 3 letnia córeczka i bliŸźniaki..

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Opium ogromne kciuki!!!!!

Edytowane przez lolita25
Czas edycji: 2016-10-27 o 08:48
lolita25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 08:51   #2112
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
to bomba, że nie wszystkich zelazo zatyka
W pierwszej ciąży miałam tardyferon, masakra jak mnie brzuch po nim bolał

Cytat:
O matko ale bym zjadła pistacji..
Ostatnio mamę objadłam z pistacji i migdałów.

Cytat:
Napisane przez minula Pokaż wiadomość
Gratuluję udnaych wizyt
Ja już leże z synkiem i zastanawiam się kto pierwszy zaśnie
Cytat:
Gratuluję udanych wizyt
Ja juz w łóżku, mała zasypia, przez to przeziębienie nie mam na nic sił
Widzę że nie tylko ja przy usypianiu dziecka czasem odpływam szybciej niż młody

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość

W ogóle jestem za tym, żeby nie ubarwiac, jak jest mi źle i mam w czterech literach, co kto pomyśli, bo jak mnie pyta jak się czuje to musi być gotowy na każdą odpowiedź.

Trochę mnie też zadziwia, kiedy widzę, że ludzie nie wiedzą jak reagować na zdanie "źle znoszę ciążę".

Ja nie jestem materiałem na Matkę Polke, nie poczułam jeszcze instynktu macierzyńskiego, a ciąża to dla mnie jednak matrix. Ale daje sobie do tego prawo i wiem, że mam jeszcze czas, aby to wszystko poczuć. Chociaż marzę, żeby już był luty i żebym urodzila

100 procent racji, to moje drugie dziecko, a na razie nie czuję jakiegoś mega instynktu. Przy 1 dziecku miałam tak samo, przyszło z czasem i bynajmniej nie zaraz po tym jak dziecko mi pokazali. Może przez to że cc było

Cytat:
gdzieś w necie czytalam jak jakaś kobitka napisała, że już w 9 miesiącu marzyła szaleńczo żeby się wypakować natychmiast, a jak dziecko miało 2-3 miesiące marzyła żeby wróciło do brzucha
Nie ma co daleko szukać, niejednokrotnie o tym marzyłam, żeby wrócił choć na chwilę do brzucha a ja się w tym czasie wyśpię.

Cytat:
Pamiętam jak na początku ciąży pisałam Wam o moich dolegliwościach zwłaszcza w ostatnim trymestrze, a część z Was była zdziwiona, a najgorsze przed nami Ale to wszystko jest celowo, po to żeby kobieta chciała już rodzić Całą pierwszą ciążę bałam się porodu sn a w ostatnim miesiącu codziennie szukałam czopa na wkładce Jak leżałam w szpitalu po tp to zazdrosciłam tym laską które biegły na porodówke

---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

Ale będzie dobrze dziewczyny, do wszystkiego można się przyzwyczaić, jesteśmy silne, uwierzcie mi ze warto, jak zobaczycie te kruszynki, to oszalejecie z miłości
Heheh miałam tak samo, jak Silver w dniu mojego terminu pognała rodzić to myślałam że wybuchnę z zazdrości

Cytat:
Kciuki!
Silver, przez ciebie dziś ryż z sosem robię
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 09:00   #2113
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Ja zapragnęłam ryż na mleku i wlasnie kończę. 😋

20/40
it's a girl.
Z cynamonem jeszcze. ..

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Opium, powodzenia!

U nich zawsze cos jest do -50 lub -75. A jak zrobili porzadne -50 to strona lezala cala promocje
Opium

Mariea nie tylko Ty masz z tym glodem, jak czasami wstane w nocy do malego to musze isc cos zjesc bo nie zasne - najczęściej na szybko platki z mlekiem albo kanapka z dzemem wczoraj o 23 mialam taki apetyt na prince polo, ze musialam zjesc, bo nie bylo mowy o spaniu

Ciezka noc dzis za nami, Michas ma katar, nosek kompletnie zawalony, przez pol nocy co chwile pobudka i ryk
Jak ja nie lubie jesieni...

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Co tam zapisywać co 2,5h picie, spanie, kupa i od nowa Ja sobie dla przypomnienia czytam stary wątek z mamuś� 2014 i szczerze pisząc pierwszy miesiąc był najgorszy, spałam ok 2h w ciągu doby, nie wiem jak ja to wytrzymałam, a teraz jeszcze 3 letnia córeczka i blizniaki
Ja sie najbardziej martwię o reakcje Michała... na pewno będzie zazdrosny, no i jeszcze spanie, ma tak czuły sen czasami, że martwię sie jak Wojtek ledwo zaplacze to zaraz on tez pobudka
Na początku to ja spalam w jak Maly spal...
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 09:01   #2114
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Mariea nie tylko Ty masz z tym glodem, jak czasami wstane w nocy do malego to musze isc cos zjesc bo nie zasne - najczęściej na szybko platki z mlekiem albo kanapka z dzemem wczoraj o 23 mialam taki apetyt na prince polo, ze musialam zjesc, bo nie bylo mowy o spaniu
Mam wrażenie, że często to taki głód tylko w głowie

Swoją drogą, a co i o której jesz na kolację? To ma bardzo duże znaczenie. Są ludzie, którzy świetnie śpią po kolacjach węglowodanowych a są tacy którzy tylko po białkowo-tłuszczowych a po węglach będą się budzić głodni I odwrotnie
axn22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 09:23   #2115
MartaMagda
Zakorzenienie

Opium

Nie wyspalam się i jestem głodna. Kto mi poda śniadanie do łóżka?

Stary 2016-10-27, 09:28   #2116
krollowka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Ja tez juz bym chciała luty
Powiem Wam, ze ja tez o niczym innym nie marze niz przeskoczyc w czasie do lutego i trzymac w ramionach malenstwo
A najdziwniejsze jest to, ze prawie nikt tego nie rozumie. Caly czas slysze: 'ciesz sie ciaza', 'odpoczywaj', 'spij poki mozesz'.

A co do objawow to u mnie pierwszy trymestr pod znakiem mdlosci i spania - nawet do 15 godzin na dobe. Teraz jest znacznie lepiej, chociaz czasem troszke bola krzyze, brzuch i lekkie problemy ze spaniem. A i zaparcia.. Chociaz jak porownuje do tego, co niektore z Was pisza to u mnie calkiem dobrze

Opium, trzymam kciuki!!!
krollowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 09:29   #2117
kiciulec
Zakorzenienie

Zjadłam całą paczkę pistacji.. A możliwe, że zaraz tato mi mandarynki przywiezie bo ma wpaść na chwilę Mąż w delegacji, córka w przedszkolu, pies u moich rodziców(nie moge sama z nim na spacery chodzić bo ciągnie bardzo, więc ma wakacje póki męża nie ma), obiad mam wczorajszy.Chyba pranie nastawię żeby coś produktywnego dziś zrobić
Stary 2016-10-27, 09:43   #2118
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Zjadłam całą paczkę pistacji.. A możliwe, że zaraz tato mi mandarynki przywiezie bo ma wpaść na chwilę Mąż w delegacji, córka w przedszkolu, pies u moich rodziców(nie moge sama z nim na spacery chodzić bo ciągnie bardzo, więc ma wakacje póki męża nie ma), obiad mam wczorajszy.Chyba pranie nastawię żeby coś produktywnego dziś zrobić
Poleż sobie, co tam pranie będziesz robić

Ja ma dzisiaj wizytę u gina, muszę zanieść do pracy L4, zapisać się do szkoły rodzenia (bo zmieniam), więc mnie czeka sporo latania. Trzymajcie kciuki, żebym to w miarę zniosła.

Stary 2016-10-27, 09:47   #2119
GAgnieszka89
Raczkowanie

Dziewczyny co myślicie o tym łóżeczku? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6332840798

Chce dziś zamowić i to mi się podoba. Pokazecie jakie macie albo chcecie mieć???

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Chyba sobie kupię dziś pistacji narobiłaś mi smaka....
Cytat:
HaaaHaaaa Babcie są najlepsze, choć ja moje zawsze hamowałam i hamuje

Co tam zapisywać co 2,5h picie, spanie, kupa i od nowa Ja sobie dla przypomnienia czytam stary wątek z mamuś� 2014 i szczerze pisząc pierwszy miesiąc był najgorszy, spałam ok 2h w ciągu doby, nie wiem jak ja to wytrzymałam, a teraz jeszcze 3 letnia córeczka i bli�źniaki..

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Opium ogromne kciuki!!!!!

Stary 2016-10-27, 10:00   #2120
kiciulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GAgnieszka89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o tym łóżeczku? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6332840798

Chce dziś zamowić i to mi się podoba. Pokazecie jakie macie albo chcecie mieć???

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Chyba sobie kupię dziś pistacji narobiłaś mi smaka....

Fajne to łóżko. Fajnie, że można wyjąć szczebelki albo cały bok. W moim tylko szczebelki można, a taki z bokiem chyba na dłużej starczy. No i białe Ladne
Stary 2016-10-27, 10:06   #2121
mariea
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo ładne!

ja mam takie na oku:
http://allegro.pl/pinio-basic-120x60...575050128.html
http://allegro.pl/lozeczko-misza-z-s...78022457.html#

to pinio nam się bardzo podoba.
a przypominam, że w sobotę wieczorem zapraszam na kolejny odcinek afery materacykgate jedziemy do teściów w spróbować im wytłumaczyć w sposób kulturalny, że nasze dziecko nie bedzie spało w wybrakowanym śmietnikowym łóżeczku bez szczebelków i używanym 3 lata materacu z gryki
Stary 2016-10-27, 10:08   #2122
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:

Moim zdaniem jest fajne, pytanie jak z jakością - czytałaś komentarze, albo szukałaś firmy w necie?

Ja kupiłam w Ikei to: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00248567/ wcześniej je obejrzałam, bo nie chciałam, żeby było bardzo liche. Nie ma tylko wyjmowanych szczebelków a cały bok.
Stary 2016-10-27, 10:10   #2123
s i l v e r
Zakorzenienie

Dziś pospałam do 9. Mąż zaprowadził Darię do przedszkola. Nie pamiętam kiedy ostatnio tyle spałam
Cytat:
gdzieś w necie czytalam jak jakaś kobitka napisała, że już w 9 miesiącu marzyła szaleńczo żeby się wypakować natychmiast, a jak dziecko miało 2-3 miesiące marzyła żeby wróciło do brzucha
haha dobre
Cytat:
Napisane przez __malaMi__ Pokaż wiadomość
j

dzięki jakos staram się unikac gotowców, ale może się skuszę w końcu raz na jakiś czas można
ale sos można zrobić bez problemu samemu ja dałam taki bo na szybko nie chciało mi się robić innego.
Mieszasz śmietanę z wodą i mąką. Doprawiasz odrobiną soli i pieprzu.Ulubione zioła. Np.oregano, bazylia, rozmaryn, tymianek,zioła prowansalskie.
Stary 2016-10-27, 10:14   #2124
GAgnieszka89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
Moim zdaniem jest fajne, pytanie jak z jakością - czytałaś komentarze, albo szukałaś firmy w necie?

Ja kupiłam w Ikei to: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00248567/ wcześniej je obejrzałam, bo nie chciałam, żeby było bardzo liche. Nie ma tylko wyjmowanych szczebelków a cały bok.
Też bardzo fajne tyle tylko ze zależy mi na szufladzie bo pokoj dla smyka jest bardzo mały i każde miejsce się przyda. A szuflada chociażby na schowanie kocykow itd
Opini nie czytałam Ale zaraz za to się wezmę dobrze, ze mogę się Was doradzić bo tym sposobem nic mi nie umknie

Stary 2016-10-27, 10:21   #2125
Opiumalfa
Zakorzenienie

Wasze kciuki sa niezastąpione! Szyjka zamknięta długa na 36mm. Mogę lecieć do domu. Skurcze sa jak kiedyś, kiedy mam pełny pęcherz, kiedy mały sie wierci bardzo, jak szybko zmieniam pozycje. Czyli jak wcześniej, ale nje regularnie.
Dziękuje wam bardzo za wsparcie. Jesteście niezastąpione.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 10:23   #2126
ewemis
Raczkowanie

Dzień dobry
Ahh ja też dla odmiany pospałam do 9.30, szaleństwo do łazienki o 6 rano to leciałam na autopilocie, po ciemku z zamkniętymi oczami, coby się nie wybudzić ...

Opium
kciuki

Łóżeczko planuje kupić najzwyklejsze sosnowe, chyba te z zestawem pierwszej pościeli, wkładem i prześcieradełkiem w komplecie. Coś takiego jak bodajże silver http://allegro.pl/zestaw-lozeczko-dz...746388538.html
Tylko materacyk wymienię na lateksowy

Dzisiaj jadę oglądać małego szkraba, już nie mogę się doczekać
ewemis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 10:27   #2127
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że często to taki głód tylko w głowie

Swoją drogą, a co i o której jesz na kolację? To ma bardzo duże znaczenie. Są ludzie, którzy świetnie śpią po kolacjach węglowodanowych a są tacy którzy tylko po białkowo-tłuszczowych a po węglach będą się budzić głodni I odwrotnie
Zalezy na co mam apetyt, nie zwracam uwagi na to czy bialka czy weglowodany. W pierwszej ciazy mialam tak samo, że czasami musialam isc w nocy coś zjeść.
Poza tym ze wzgledu na zgage staram się jeść mniejsze kolacje niż zazwyczaj. Ot taki urok mojej ciąży
Cytat:
Wasze kciuki sa niezastąpione! Szyjka zamknięta długa na 36mm. Mogę lecieć do domu. Skurcze sa jak kiedyś, kiedy mam pełny pęcherz, kiedy mały sie wierci bardzo, jak szybko zmieniam pozycje. Czyli jak wcześniej, ale nje regularnie.
No i super

Miałam dziś jechać z mama na cmentarz kawałek od nas ale ze wzgledu na katar Michała, przelozymy chociaz na jutro, a dziś zrobię sobie pranie

sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 10:28   #2128
ewemis
Raczkowanie

Cytat:
I super, ciesze się bardzo
ewemis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 10:28   #2129
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewemis Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o laboratorium mam do wyboru przychodnię od 7 rano, z pachnącymi inaczej i ziejącymi nienawiścią komando dziadkami albo prywatne, otwarte od 8.30. Zanim siostry otworzyły, ogarnęły się, po plotkowały, wypisały papiery i zagotowały mi wodę była 9 także też trzymali mnie na głodniaka do 11tej... i naprawdę na chwilę obecną nie wiem jak ja to przeżyłam te 3 tygodnie temu

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
MalaMi te gołąbki sa naprawdę łatwe i wydaje się, ze nie mogą nie wyjść. 🙂
zgadzam się
Cytat:
KCIUKI!
Cytat:
Kupiłam też notes dla maleństwa,przyda się na początek. Poprzednio zapisywałam godziny karmienia i ilość (butelkowa), a teraz chcę pisać godziny karmienia, drzemki itp. Może dzięki temu uda się jakiś rytm wypracować albo chociaż zauważyć kiedy warto też się położyć
ja nie zapisywałam nic przy córce.
Ale są teraz fajne aplikacje na telefon
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Heheh miałam tak samo, jak Silver w dniu mojego terminu pognała rodzić to myślałam że wybuchnę z zazdrości

Kciuki!
Silver, przez ciebie dziś ryż z sosem robię
haha chyba nigdy mi tego nie wybaczysz
Jestem strasznie ciekawa,która tym razem szybciej urodzi

A co do ryżu to ja dziś też jem bo wczoraj cały gar zrobiłam
Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Ciezka noc dzis za nami, Michas ma katar, nosek kompletnie zawalony, przez pol nocy co chwile pobudka i ryk
Jak ja nie lubie jesieni...

Ja sie najbardziej martwię o reakcje Michała... na pewno będzie zazdrosny, no i jeszcze spanie, ma tak czuły sen czasami, że martwię sie jak Wojtek ledwo zaplacze to zaraz on tez pobudka
Na początku to ja spalam w jak Maly spal...
Zdrówka dla Michasia !
A co do drugiego to tak samo się martwię,że Daria będzie zazdrosna. Też ma czuły sen więc nie wiem jak to będzie. Już mam wizję,że ona zasypia, a tu Hania sie budzi z płaczem....
Stary 2016-10-27, 10:29   #2130
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładne!

ja mam takie na oku:
http://allegro.pl/pinio-basic-120x60...575050128.html
http://allegro.pl/lozeczko-misza-z-s...78022457.html#

to pinio nam się bardzo podoba.
a przypominam, że w sobotę wieczorem zapraszam na kolejny odcinek afery materacykgate jedziemy do teściów w spróbować im wytłumaczyć w sposób kulturalny, że nasze dziecko nie bedzie spało w wybrakowanym śmietnikowym łóżeczku bez szczebelków i używanym 3 lata materacu z gryki

Cytat:
Super wiadomość!!

Witam się przy śniadaniu. Alee dziś pospałam
justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości