|
|
#2131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Co do lozeczka to my mamy z tej firmy http://tomizph.pl/ i jestem bardzo zadowolona, cale z porzadnego drewna, zadnej plyty wiorowki, mdf itp. I szuflada z pokrywą na prowadniacach a nie na kolkach.
U rodzicow mamy tansze lozeczko z allegro i widac różnice, drewno jest gorszej jakosci - bardziej miekkie, podatne na uszkodzenia, gryzienie, jakies niedomalowania itp. Nie jest juz tak ladnie wykonane. U tesciow jest jeszcze tansze i tez z allegro, to juz w ogole widac odbicie ceny do jakosci, ale na kilka dni w roku w sam raz ![]() A szuflada to bardzo przydatna, mam w niej posciele, kocyki, rozek. U rodzicow sa tam zabawki i pampersy. |
|
|
|
#2133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zupełnie inaczej trawi się węgle, białka i tłuszcze, jest po nich zupełnie inny sen i pobudka Warto na to kiedyś zwrócić uwagę, może nie teraz, ciąża to średni czas na eksperymenty ale są osoby, którym dobry dobór kolacji ratuje sen i cały kolejny dzień![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2134 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale robisz mi smaki ja pościel zmieniłam na czystą i zrobiłam pranie. Potem tylko poodkurzam i tyle na dzisiaj jutro będę myć podłogi i łazienkę.Obiad mam zrobiony z wczoraj więc dziś luzik teść mi dzwonił że chce dziś Darie odebrać z przedszkola i że mi ją przyniesie ![]() a ja sobie pazurki zrobię, nałożę maskę na włosy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() KCIUKI za wizyte! Cytat:
ja kupiłam takie. Też ma wyciągane szczebelki,ale na szufaldzie mi nie zależało.
|
|
#2135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę do lekarza, jak zwykle jestem spóźniona :P
|
#2137 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super wiadomosc! Wracaj do domku!
|
|
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
siedzi się na wizażu to tak potem jest
kciuki!!
|
#2139 | |
|
Rozeznanie
|
Heh, powodzenia Ja ide jutro na pobieranie krwi;( Musze skontrolowac tsh i zelazo...---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
U mnie też dziś w planach wielkie porządki plus prasowanie i pakowanie Nie wiem czy znajdę tyle sił I raczej w sobotę jedziemy do Polski Bo mój mąż musi jednak normalnie jutro pracować, a na noc trochę się boję. Wszyscy będą jechać, bo to Wszystkich Świętych, będą korki;/ Nie zapomnę jak kiedyś na Wielkanoc wracaliśmy 14 godzin;/ Ale może w sobotę zrobimy sobie przerwę w Dreźnie w Primarku Od dawna o tym marze, a zawsze jak jedziemy jest zamknięty. Bo w niedzielę ogólnie nieczynne a w piątki zawsze jesteśmy w Dreźnie z godzinę, dwie po zamknięciu;/ Znacie ten sklep? Dziewczyny mieszkające za granicą - robicie tam zakupy? Jak tak, to są już świąteczne kolekcje? Chciałabym sobie kupić jakiś sweter ze świątecznym motywem na sesję brzuszkową
|
|
|
|
|
#2140 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2141 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Muszę posprzątać bo jutro wreszcie koleżanka z pracy mnie odwiedzi
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś pracuję w domu, nie mam dużo zadań więc albo coś "klikam" albo np chwile sobie poćwiczę zaraz w ramach przerwy
![]() Potem zrobię obiad, jadę do lekarza, na duże tygodniowe zakupy, może wieczorem poprasuję... ale nie wiem czy się wyrobię
|
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na zakupach,juz się zmeczyłam i mam dosyć
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w przedpołudnie
![]() MartaMagda wczoraj w nocy mnie bolały pachwiny, zastanawiałam się, czy to podbrzusze, czy pachwiny, ale jednak pachwiny...wcześniej tak nie miałam. Wyrazy współczucia zatem dla Ciebie Ja ostatnio znów nie mam nastroju, jakoś nic mnie nie cieszy ![]() Lecę do piekarni po jakieś dobre ciasto, nie chce mi się robić, a pewnie będę mieć dziś gości z doskoku nieskromnie przyznam się, że mam dziś urodziny. Nie wiem jak Wy, ale ja wolę dawać prezenty i składać życzenia niż sama je otrzymywaćDziś śnił mi się awans w pracy ![]() Co do łóżeczka to my chcemy takie, ale bez materaca bierzemy, sami dokupimy. Priorytetem był kolor biały, wyjmowane szczebelki, wyjmowany bok (ale w końcu z tego zrezygnowaliśmy), szuflada (zawsze coś się tam wrzuci, mimo, że są płytkie), 3 poziomy regulacji, a jeśli chodzi o boki te krótsze bez szczebelek - takie ot nasze ubzduranie http://allegro.pl/s-lozeczko-szuflad...305730228.html |
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam blizniaką przywieszki z lamaze pawia http://www.empik.com/lamaze-kolorowy...g&gclsrc=aw.ds i pieska https://www.feedo.pl/lamaze-szczekajacy-piesek/
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
|
|
#2146 |
|
Rozeznanie
|
Tak, w Monachium
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2147 |
|
Raczkowanie
|
A ja byłam właśnie na zakupach rowerem
i powiem Wam ze chyba właśnie tego ruchu potrzebuje. Bo jak siedzę w domu to plecy bola i ciągle tylko narzekam.A tak od razu lepiej Sprzedalismy auto moje i szukamy czegoś większego więc zmuszona jestem po mniejsze zakupy rowerem jeździć bo drugim autem tż do pracy dojeżdża Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2149 |
|
Raczkowanie
|
Ehhh jaka jestem zła
Odebrałam wyniki i szału nie ma ... Hemoglobina leci z 13.6 na 12.9 w miesiąc, ciekawe czy ta paskudna pokrzywa cokolwiek daje i bez niej było by jeszcze gorzej... no a w moczu znowu kurna wszystko jestem zawiedziona |
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem załamana, czekam na tabletki solgaru żeby mi przysłali.juz nie licze, ze picie pokrzywy cokolwiek pomoże. nawet nie hamuje spadku, o wzroście nie marze póki co. akurat sok z żurawiny na mocz mi bardzo pomógł. ale jestem pewna, ze jak przestane pic to wszystko wróci.
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja znowu sprzątam |
|
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam niedługo urodzinki Dobrze, że nie tylko ja jestem skorpionkiem ![]() Czyli standard
|
|
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
axn22, Escorpio mąż nie może sie nadziwić co ja chce sprzątać jak jest czysto
Śmieje sie, że musi mi większe mieszkanie kupić żebym mogła rozwinąć skrzydła |
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 74m2+balkon wystarczą? Edytowane przez axn22 Czas edycji: 2016-10-27 o 13:31 |
|
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2158 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kuzynka mówiła, że tam wiecznie dzikie tłumy są Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą zwykle jest milion innych rzeczy do zrobienia... Wszystko wiec leży nieruszane od soboty do soboty
|
|
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy chwilkę na spacerze się przewietrzyć, bo śliczne słońce dziś u nas, teraz Michał śpi.
Ciśnienie mi się podniosło, bo rozmawiam z taką sąsiadką i ona czy dobrze widzi, że drugie maleństwo, mówię, że tak i bla bla bla. Pyta czy wiemy co będzie i na to, że drugi synuś to cos w stylu, że do trzech razy sztuka i może kolejna będzie córka...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

tyle tylko ze zależy mi na szufladzie bo pokoj dla smyka jest bardzo mały i każde miejsce się przyda. A szuflada chociażby na schowanie kocykow itd

ale robisz mi smaki

Bo mój mąż musi jednak normalnie jutro pracować, a na noc trochę się boję. Wszyscy będą jechać, bo to Wszystkich Świętych, będą korki;/ Nie zapomnę jak kiedyś na Wielkanoc wracaliśmy 14 godzin;/ Ale może w sobotę zrobimy sobie przerwę w Dreźnie w Primarku

i powiem Wam ze chyba właśnie tego ruchu potrzebuje. Bo jak siedzę w domu to plecy bola i ciągle tylko narzekam.A tak od razu lepiej
Odebrałam wyniki i szału nie ma ... Hemoglobina leci z 13.6 na 12.9 w miesiąc, ciekawe czy ta paskudna pokrzywa cokolwiek daje i bez niej było by jeszcze gorzej... no a w moczu znowu kurna wszystko
Ja też mam niedługo urodzinki