Lutówki 2017 ❤ cz. IV - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-27, 13:45   #2161
justkonev
Zakorzenienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość
Nie trzeba.... u mnie jest dużo do sprzątania, ja Ci chętnie udostępnie mieszkanie
74m2+balkon wystarczą?
Na początek wystarczy

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Ja też, zapraszam
Ooooo dołożę do tego jeszcze Twoje mieszkanie i powinno wystarczyć

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Mam tak tylko w ciąży, więc mi to nie przeszkadza

Ja też chcę! Ja też! Szkoda, że w pl nie ma primarka...
Kuzynka mówiła, że tam wiecznie dzikie tłumy są

Niektórzy tak mają, ja nie wyobrażam sobie rano wstać i nie ogarnąć mieszkania - choćby podłogi w kuchni i korytarze. Tak samo w weekend źle bym się czuła wiedząc, że nie mam posprzątane

Już mówiłam do męża, że wszystko musi być tak ustawione, aby Mały mógł mi podawać pampersy/krem/chusteczki/tetre, żeby go zaangażować jak najbardziej do pomocy. Mam nadzieję, że to pomoże mu szybciutko zaakceptować Wojtka.
Ty moja bratnia duszo
justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 13:57   #2162
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
No w sumie... to trochę jednak zależy od trybu dnia... Ja wstaję o 6 i o 7 jadę do pracy, raczej nie myślę rano o sprzątaniu.... o 17 zmęczona po pracy też mi takie pomysły do głowy nie przychodzą Zresztą zwykle jest milion innych rzeczy do zrobienia... Wszystko wiec leży nieruszane od soboty do soboty
Czekaj czekaj, aż dziecko zacznie Ci śmigać i każdego paprocha z podłogi zje
Michał kiedyś usilnie coś dłubał na wykładzinie w sypialni i do buzi, otwarłam mu dziuba a tam cyrkonia z jakiejś bluzki
Na wiosne tego roku, zwijam pranie, a on coś usiadł z boku i grzebie rączką w drugiej ręce - trzymał takiego zielonego żuczka (one strasznie śmierdzą) i próbował go złapać w palce bo mu uciekał z ręki
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 13:58   #2163
anolta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
W pierwszej ciąży miałam tardyferon, masakra jak mnie brzuch po nim bolał

Ostatnio mamę objadłam z pistacji i migdałów.

Widzę że nie tylko ja przy usypianiu dziecka czasem odpływam szybciej niż młody

100 procent racji, to moje drugie dziecko, a na razie nie czuję jakiegoś mega instynktu. Przy 1 dziecku miałam tak samo, przyszło z czasem i bynajmniej nie zaraz po tym jak dziecko mi pokazali. Może przez to że cc było

Nie ma co daleko szukać, niejednokrotnie o tym marzyłam, żeby wrócił choć na chwilę do brzucha a ja się w tym czasie wyśpię.

Heheh miałam tak samo, jak Silver w dniu mojego terminu pognała rodzić to myślałam że wybuchnę z zazdrości

Kciuki!
Silver, przez ciebie dziś ryż z sosem robię
Laurka mam tak samo, nie wpatruje się w zdjęcia z usg i jakoś tak nie czuję fali miłości. I tak jak piszesz to nawet nie pojawiło się w szpitalu. W pierwszej ciąży to nawet dziwnie się z tym czułam i miałam wyrzuty sumienia.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
2017 - synek
anolta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 14:01   #2164
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Czekaj czekaj, aż dziecko zacznie Ci śmigać i każdego paprocha z podłogi zje
Też się tego obawiam bo będę wracać do pracy raczej dość szybko więc jak zacznie śmigać to ja raczej już będę pracować... Szczerze, nie wiem kto wtedy takie rzeczy ogarnie. Może kupię Roombę i będzie sprzątała jak nas nie będzie w domu. To może być jedyne wyjście
axn22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 14:23   #2165
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Niektórzy tak mają, ja nie wyobrażam sobie rano wstać i nie ogarnąć mieszkania - choćby podłogi w kuchni i korytarze. Tak samo w weekend źle bym się czuła wiedząc, że nie mam posprzątane
Czyli codziennie rano myjesz podłogi??

Cytat:
No w sumie... to trochę jednak zależy od trybu dnia... Ja wstaję o 6 i o 7 jadę do pracy, raczej nie myślę rano o sprzątaniu.... o 17 zmęczona po pracy też mi takie pomysły do głowy nie przychodzą Zresztą zwykle jest milion innych rzeczy do zrobienia... Wszystko wiec leży nieruszane od soboty do soboty
Ja to samo. Wstaję, szybko się ograniam i wychodzę, a jak wracam, to mi się nic nie chce. Zresztą na co dzień staram się wszystko ograniać, dom nie wygląda jak pobojowisko, ale czasem położę coś w niewłaściwym miejscu i tak sobie leży Ja z kolei źle się czuję w idelanie wysprzątanym domu. Tak samo jak Ty, sprzątamy co sobotę i nic złego się nie dzieje
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 14:40   #2166
anolta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krollowka Pokaż wiadomość
Powiem Wam, ze ja tez o niczym innym nie marze niz przeskoczyc w czasie do lutego i trzymac w ramionach malenstwo
A najdziwniejsze jest to, ze prawie nikt tego nie rozumie. Caly czas slysze: 'ciesz sie ciaza', 'odpoczywaj', 'spij poki mozesz'.

A co do objawow to u mnie pierwszy trymestr pod znakiem mdlosci i spania - nawet do 15 godzin na dobe. Teraz jest znacznie lepiej, chociaz czasem troszke bola krzyze, brzuch i lekkie problemy ze spaniem. A i zaparcia.. Chociaz jak porownuje do tego, co niektore z Was pisza to u mnie calkiem dobrze

Opium, trzymam kciuki!!!
Najgorszy tekst w pierwszej ciąży 😐 odpoczywaj póki możesz itp. Nienawidzilam go. A okres po porodzie wcale nie był jakiś straszny. Tylko, ze mam raczej pozytywne nastawienie do życia i ogólnie zawsze jest fajnie 😀😊

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Wasze kciuki sa niezastąpione! Szyjka zamknięta długa na 36mm. Mogę lecieć do domu. Skurcze sa jak kiedyś, kiedy mam pełny pęcherz, kiedy mały sie wierci bardzo, jak szybko zmieniam pozycje. Czyli jak wcześniej, ale nje regularnie.
Dziękuje wam bardzo za wsparcie. Jesteście niezastąpione.
Hurra!!!!

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
Lecę do lekarza, jak zwykle jestem spóźniona :P
MartaMagda, a dlaczego zmieniasz szkołę rodzenia?

Kciuki za wizytę! 😙

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Fantazja_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry w przedpołudnie

MartaMagda wczoraj w nocy mnie bolały pachwiny, zastanawiałam się, czy to podbrzusze, czy pachwiny, ale jednak pachwiny...wcześniej tak nie miałam. Wyrazy współczucia zatem dla Ciebie

Ja ostatnio znów nie mam nastroju, jakoś nic mnie nie cieszy ehhh muszę się z tym uporać

Lecę do piekarni po jakieś dobre ciasto, nie chce mi się robić, a pewnie będę mieć dziś gości z doskoku nieskromnie przyznam się, że mam dziś urodziny. Nie wiem jak Wy, ale ja wolę dawać prezenty i składać życzenia niż sama je otrzymywać

Dziś śnił mi się awans w pracy

Co do łóżeczka to my chcemy takie, ale bez materaca bierzemy, sami dokupimy. Priorytetem był kolor biały, wyjmowane szczebelki, wyjmowany bok (ale w końcu z tego zrezygnowaliśmy), szuflada (zawsze coś się tam wrzuci, mimo, że są płytkie), 3 poziomy regulacji, a jeśli chodzi o boki te krótsze bez szczebelek - takie ot nasze ubzduranie

http://allegro.pl/s-lozeczko-szuflad...305730228.html
Wszystkiego najlepszego ! 😊

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez justkonev Pokaż wiadomość
axn22, Escorpio mąż nie może sie nadziwić co ja chce sprzątać jak jest czysto Śmieje sie, że musi mi większe mieszkanie kupić żebym mogła rozwinąć skrzydła
Haha 😀

2017 - synek
Stary 2016-10-27, 14:42   #2167
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Tak samo jak Ty, sprzątamy co sobotę i nic złego się nie dzieje
Teraz się nie dzieje, ale jak dzieci będą poruszać się po podłodze będzie trzeba zadbać o to żeby na 100% nie było tam żadnych śmieci. Dla ich bezpieczeństwa

U mnie pobojowiska może i też nie ma ale wszędzie leży jakiś karton po kurierze, ulotka czy inny paragon... Wszędzie coś. W kuchni też składujemy trochę rzeczy do wyrzucenia "na później" np jakieś puste butelki i większe pojemniki. W tym trzeba będzie zmienić przyzwyczajenia...Nie jest brudno, ale trochę wszystko zagracone jest
Stary 2016-10-27, 15:14   #2168
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli codziennie rano myjesz podłogi??
Nie ale chociaż zamiatam/odkurzam. Szorowanie w pt/sobote, no chyba, że jest bardzo brudno to w tyg przelece podłogo mopem.
Jak się jest w 2 dorosłych to jest całkiem inaczej, wtedy wystarczyło rano łóżko zrobić i było posprzątane praktycznie. A przy Michale inaczej sie nie da - to je ciastko/paluszka itp chodząc po całym domu, a to soczkiem nakapie na podłoge itp. Nie wspomnę o zabawkach, które są wszędzie, gdzie jego małe łapki są w stanie je zanieść
Stary 2016-10-27, 15:20   #2169
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wspomnę o zabawkach, które są wszędzie, gdzie jego małe łapki są w stanie je zanieść
Na zabawki to nawet Roomba nie pomoże
Stary 2016-10-27, 15:33   #2170
agniecha828
Rozeznanie

I drogie

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Piękne miasto

A ja znowu sprzątam
I drogie
agniecha828 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 15:37   #2171
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniecha828 Pokaż wiadomość
I drogie

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

I drogie
Fakt
Stary 2016-10-27, 15:47   #2172
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Ja juz dziś wymiękam, Lena uparła się żeby jeździć z misiem na hulajnodze, a że jej misio ma ok 60 cm, wkręcił jakoś sobie nogę w kółko, no i oczywiście płacz i lament, zaglądam do jej pokoju wystraszona, co się stało, a ona siedzi przy tym misiu i płacze, i jak jej wytłumaczyć, że nic się nie stało, że misia to nie boli
Stary 2016-10-27, 16:09   #2173
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Ja juz dziś wymiękam, Lena uparła się żeby jeździć z misiem na hulajnodze, a że jej misio ma ok 60 cm, wkręcił jakoś sobie nogę w kółko, no i oczywiście płacz i lament, zaglądam do jej pokoju wystraszona, co się stało, a ona siedzi przy tym misiu i płacze, i jak jej wytłumaczyć, że nic się nie stało, że misia to nie boli
Wez kawalek bandaza/plasterek i pobaw sie w pielegniarke
Stary 2016-10-27, 18:02   #2174
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fantazja_ Pokaż wiadomość
Lecę do piekarni po jakieś dobre ciasto, nie chce mi się robić, a pewnie będę mieć dziś gości z doskoku nieskromnie przyznam się, że mam dziś urodziny. Nie wiem jak Wy, ale ja wolę dawać prezenty i składać życzenia niż sama je otrzymywać
wszystkiego najlepszego! ile to Ci stuknęło?
Cytat:
Napisane przez ewemis Pokaż wiadomość
Ehhh jaka jestem zła Odebrałam wyniki i szału nie ma ... Hemoglobina leci z 13.6 na 12.9 w miesiąc, ciekawe czy ta paskudna pokrzywa cokolwiek daje i bez niej było by jeszcze gorzej... no a w moczu znowu kurna wszystko leukocyty 10-20,śluz,białko, erytrocyty, nabłonki nieliczne , ph 8 a żurawit brałam, sok żurawinowy codziennie piłam... a tu chyba bez antybiotyku się nie obejdzie jestem zawiedziona
mi spadła do 10.6 :/
Cytat:
axn22, Escorpio mąż nie może sie nadziwić co ja chce sprzątać jak jest czysto Śmieje sie, że musi mi większe mieszkanie kupić żebym mogła rozwinąć skrzydła

Cytat:
Już mówiłam do męża, że wszystko musi być tak ustawione, aby Mały mógł mi podawać pampersy/krem/chusteczki/tetre, żeby go zaangażować jak najbardziej do pomocy. Mam nadzieję, że to pomoże mu szybciutko zaakceptować Wojtka.
też mam zamiar Darie zaangażować do pomocy. Sama ciągle mówi,że będzie pomagać
mam taki organizer z kieszonkami który sie wiesza na łóżeczko i już Darii pokazałam że tam będzie schowany smoczek, pieluszki i będzie mi podawać. Cieszy się bardzo ,ale jak to będzie to zobaczymy...
Cytat:
Byliśmy chwilkę na spacerze się przewietrzyć, bo śliczne słońce dziś u nas, teraz Michał śpi.
Ciśnienie mi się podniosło, bo rozmawiam z taką sąsiadką i ona czy dobrze widzi, że drugie maleństwo, mówię, że tak i bla bla bla. Pyta czy wiemy co będzie i na to, że drugi synuś to cos w stylu, że do trzech razy sztuka i może kolejna będzie córka... My z mężem czyli najbardziej zainteresowani chyba najmniej się tym przejmujemy, że drugi chłopak. Nie rozumiem co to za parcie wśród ludzi na parke... Dla mnie ważne, aby było wszystko dobrze
jak mnie takie gadanie wkurza!
Moja teściowa tak samo... jak się dowiedziała,że druga córka to "oooo a ona taką nadzieję miała że jednak chłopak".... A ja jej mówię,że my się bardzo cieszymy bo chcieliśmy drugą córę. A ona "taaaaaaaakkk?!?!?" ... zdziwiona... pffff
Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
ja bym się pobawiła z nią w lekarza,że misio idzie do lekarza. dać plasterek, zmierzyć gorączkę , dać lekarstwo moja uwielbia takie zabawy

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Dziewczyny w szoku jestem. Co tu taka cisza?

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2016-10-27 o 16:30
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 18:22   #2175
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariea Pokaż wiadomość
bardzo ładne!

ja mam takie na oku:
http://allegro.pl/pinio-basic-120x60...575050128.html
http://allegro.pl/lozeczko-misza-z-s...78022457.html#

to pinio nam się bardzo podoba.
a przypominam, że w sobotę wieczorem zapraszam na kolejny odcinek afery materacykgate jedziemy do teściów w spróbować im wytłumaczyć w sposób kulturalny, że nasze dziecko nie bedzie spało w wybrakowanym śmietnikowym łóżeczku bez szczebelków i używanym 3 lata materacu z gryki
Mariea po co Wam łóżeczko, wy już macie 😂 I to z materacem 😄

Czekam z niecierpliwością na sobotnią relację !

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Wasze kciuki sa niezastąpione! Szyjka zamknięta długa na 36mm. Mogę lecieć do domu. Skurcze sa jak kiedyś, kiedy mam pełny pęcherz, kiedy mały sie wierci bardzo, jak szybko zmieniam pozycje. Czyli jak wcześniej, ale nje regularnie.
Dziękuje wam bardzo za wsparcie. Jesteście niezastąpione.
Świetne wieści! Miłego lotu i dużo zdrówka 😘

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez agniecha828 Pokaż wiadomość
Heh, powodzenia Ja ide jutro na pobieranie krwi;( Musze skontrolowac tsh i zelazo...

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

U mnie też dziś w planach wielkie porządki plus prasowanie i pakowanie Nie wiem czy znajdę tyle sił I raczej w sobotę jedziemy do Polski Bo mój mąż musi jednak normalnie jutro pracować, a na noc trochę się boję. Wszyscy będą jechać, bo to Wszystkich Świętych, będą korki;/ Nie zapomnę jak kiedyś na Wielkanoc wracaliśmy 14 godzin;/ Ale może w sobotę zrobimy sobie przerwę w Dreźnie w Primarku Od dawna o tym marze, a zawsze jak jedziemy jest zamknięty. Bo w niedzielę ogólnie nieczynne a w piątki zawsze jesteśmy w Dreźnie z godzinę, dwie po zamknięciu;/ Znacie ten sklep? Dziewczyny mieszkające za granicą - robicie tam zakupy? Jak tak, to są już świąteczne kolekcje? Chciałabym sobie kupić jakiś sweter ze świątecznym motywem na sesję brzuszkową
Ja w Primarku zakupy robię rzadko mimo, że mam 2 oddalone o jakieś 20 minut od domu, jak już jestem to kupuje skarpetki i piżamy jak byłam 3 tygodnie temu to świątecznych i zimowych rzeczy nie było, ale może już teraz coś będzie

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Piękne miasto

A ja znowu sprzątam
To się nazywa syndrom wicia gniazda 😄

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Rozwinąć skrzydła? 😂 Twój mąż jest dobry 😂

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Fantazja_ spełnienia marzeń 😘😘😘

zuzkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 18:37   #2176
Lilotka
Zakorzenienie

Fantazja wszystkiego najlepszego. 🌹🌹

20/40
it's a girl.

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 18:59   #2177
minula
Wtajemniczenie

Dopadła mnie alergia katar zawala mi całe zatoki, ehh mam wrażenie że on jest wszędzie.
minula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 19:28   #2178
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz się nie dzieje, ale jak dzieci będą poruszać się po podłodze będzie trzeba zadbać o to żeby na 100% nie było tam żadnych śmieci. Dla ich bezpieczeństwa

U mnie pobojowiska może i też nie ma ale wszędzie leży jakiś karton po kurierze, ulotka czy inny paragon... Wszędzie coś. W kuchni też składujemy trochę rzeczy do wyrzucenia "na później" np jakieś puste butelki i większe pojemniki. W tym trzeba będzie zmienić przyzwyczajenia...Nie jest brudno, ale trochę wszystko zagracone jest
Małe śmieci, śmieciami, ale troche kurzu chyba moze byc w sumie masz prawie 2 razy większe mieszkanie od mojego to mozesz sobie pozwolić na paragon czy ulotkę u mnie od razu burdel sie robi

Cytat:
Nie ale chociaż zamiatam/odkurzam. Szorowanie w pt/sobote, no chyba, że jest bardzo brudno to w tyg przelece podłogo mopem.
Jak się jest w 2 dorosłych to jest całkiem inaczej, wtedy wystarczyło rano łóżko zrobić i było posprzątane praktycznie. A przy Michale inaczej sie nie da - to je ciastko/paluszka itp chodząc po całym domu, a to soczkiem nakapie na podłoge itp. Nie wspomnę o zabawkach, które są wszędzie, gdzie jego małe łapki są w stanie je zanieść
Ah, bo myslalam ze codziennie z mopem latasz odkurzać to spoko ale prawda taka ze teraz jak jestem sama to nie mam co odkurzać, bo nie ma kto brudzić. Mycie raz na tydzien jeszcze wystarcza

I chciałam sie pochwalić ze kupiliśmy wózek taki jak chciałam Joolz Day najlepsze ze w koncu go nie przetestowałam zobaczyłam ofertę w jednym ze sklepów, maz pojechał i kupił bede sie go uczyła jutro w domu
Stary 2016-10-27, 19:34   #2179
Opiumalfa
Zakorzenienie

Lutówki 2017 ❤ cz. IV

Escorpio w koncu!!! Gratulacje!!! Jaki kolor?

Edytowane przez Opiumalfa
Czas edycji: 2016-10-27 o 19:36
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-27, 19:43   #2180
justkonev
Zakorzenienie

Escorpio super!!!! Jaki kolor wybraliście?
Dopisuje Ci bryke na liste
Stary 2016-10-27, 19:50   #2181
Escorpio
Zakorzenienie

Wyszedl Gris bo był w najlepszej cenie. Nawet nie wiem jak on na zywo wyglada
Stary 2016-10-27, 19:51   #2182
anolta
Zakorzenienie

Cytat:
Małe śmieci, śmieciami, ale troche kurzu chyba moze byc w sumie masz prawie 2 razy większe mieszkanie od mojego to mozesz sobie pozwolić na paragon czy ulotkę u mnie od razu burdel sie robi

Ah, bo myslalam ze codziennie z mopem latasz odkurzać to spoko ale prawda taka ze teraz jak jestem sama to nie mam co odkurzać, bo nie ma kto brudzić. Mycie raz na tydzien jeszcze wystarcza

I chciałam sie pochwalić ze kupiliśmy wózek taki jak chciałam Joolz Day najlepsze ze w koncu go nie przetestowałam zobaczyłam ofertę w jednym ze sklepów, maz pojechał i kupił bede sie go uczyła jutro w domu
Jupi! 😁

2017 - synek
Stary 2016-10-27, 19:54   #2183
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
Juhuuu 😄 Gratki! Gris jest śliczny na żywo, sama zobaczysz!

Ja teraz doszłam do tego, że mój kolor to nie Blu a Denim 😂

Stary 2016-10-27, 20:00   #2184
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Napewno będzie śliczny

Cytat:
Napisane przez zuzkka Pokaż wiadomość

Brawo
Stary 2016-10-27, 20:21   #2185
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:

Brawo Ty!
Stary 2016-10-27, 20:26   #2186
justkonev
Zakorzenienie

Escorpio a tak wogóle to gdzie do tego sklepu męża wysłałaś?
Stary 2016-10-27, 20:28   #2187
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
Brawo Ty!
A wiecie jak się zorientowałam? Jak przyszła torba do wózka i kolor nie pasował 😂 Brawo ja 😂

Stary 2016-10-27, 20:31   #2188
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
A wiecie jak się zorientowałam? Jak przyszła torba do wózka i kolor nie pasował 😂 Brawo ja 😂

Nie mam pytań wymieniasz torbe?
Stary 2016-10-27, 20:40   #2189
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam pytań wymieniasz torbe?
Ciążowy budyń jak się patrzy! 😂Wymieniam, ta nie pasuje za nic! Może wezmę właśnie w kolorze gris bo będzie fajnie kontrastować bo wnętrze wózka jest szare, albo pod kolor

Stary 2016-10-27, 20:41   #2190
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:

A ja sie zaczynam zastanawiam czy mi sie wózek w bagażniku znieści juz sie nie moge doczekac jutra
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości