|
|
#241 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek - masa rzeczy: zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja i apteczne !
Cytat:
i jeszcze nie wiem czy się skuszę czy nie bo nie mam czasu pomyśleć
|
|
|
#242 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek - masa rzeczy: zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja i apteczne !
Niestety nic mi nie wpadło w oko, pozdrowienia
|
|
#243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie za:
- zestaw do french manicure - podwojny cien do powiek - kremowo/brazowy - potrojny cien bialy/rozowy/brazowy? prosze o odp u mnie
|
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
Płaszczyk tak, odpisałam że potrzebuję dokładnych wymiarów bo jestem dość wysoka
, tak więc byłabym wdzięczna gdybyś mogła podać mi długość, długość rękawów i obwód w biuście ![]() Aha, i co to za materiał ? Za Hugo Boss dziękuję
|
|
#249 |
|
BAN stały
|
Wymiary na leząco bez rozciagania
![]() Biust - 46 cm x 2 (ja mam w biuscie 94 cm i nie jest opięty) rękaw (od paszki) - 46-48 cm Długość - ok 80 cm tutaj masz fotkę na mnie...tylko jest troszke ciemna |
|
|
|
|
#250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka! Przypominam o sobie
Dla Ciebie:Lancome błyszczyk w kredce,Avene krem(niepełny),Yves Rocher peeling morelowy,nowy. Dla mnie: Clinique podkład w kompakcie, tester, 04 perfect linen.To chciałabym na pewno. Jednak,skoro jest duże zainteresowanie na puder(wcześniej pytałam o Isadora puder mineralny da radę zamienić na Poudre Dermophile de T. LeClerc, KariSane, puder sypki -chcę z tych pozycji zarygnować) Zamiast pudru sypkiego: -LRP Effaclar, płyn micelarny do oczyszczania i demakijażu twarzy,200 ml, -Iwostin Elixine, krem pod oczy przeciwzmarszczkowy dla wrażliwej skóry wokół oczu, 15 ml, Przepraszam za zamieszanie.czekam na odp. |
|
|
|
|
#254 |
|
Rozeznanie
|
Witaj! Czy znalazłabyś coś u mnie w zamian za poniższe? Odżywka wystarczyłaby jedna z wymienionych
Farmona Nivelazione, krem aktywnie wyszczuplający antycellulit, zawiera l-karnitynę, 200 ml, - Farmona Nivelazione, wyszczuplający peeling do mycia ciała, zawiera l-karnitynę, 200 ml, - Avon Solutions, Cellu-Sculpt, wyszczuplający krem antycellulitowy, 200 ml - Farouk, Biosilk, silk therapy conditioner, - Farouk, Biosilk, silk therapy, oryginalny jedwab - Matrix Biolage, odżywka do włosów Fortifying conditioner, - Dax Cosmetics korektor rozświetlający Cashmere corrector z tej samej serii, http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=236883 |
|
|
|
|
#255 |
|
Zadomowienie
|
No niestety, zmierzyłam rękawy mojego płaszcza i mają długość 49 cm, a to jest absolutne minimum, bo one nie są za długie
|
|
#256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() czy za odlewe odzywki matrix biolage zechcialabys odlewe tejze maski?: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12576 |
|
|
|
|
#258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz to bardziej by mi się coś przydało co mi ten rudy odcień trochę zniweluje
|
|
|
#260 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za baze deborah? i mam pytanie jaki jest jej stopien zuzycia bo nie podalas?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...hlight=skromny |
|
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
![]() interesuje mnie u Ciebie Poudre Dermophile de T. LeClerc, odlewka Matrix Biolage do włosów Fortifying conditioner i ewentualnie Aquolina, scrub shower gel o zapachu migdała. Czy znajdziesz cos u mnie za te rzeczy? Pozdrawiam
|
|
#263 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kusi mnie wciąż u ciebie róż "Sunset Fiesta" ![]() Cytat:
, ale nic dla siebie nie widzę u ciebie ![]() Przykro mi ale nic nie znalazłam Cytat:
![]() Z pudrem mam mały problem zaprzyjaźniona kosmetyczka gorąco mnie namawia, żebym go chociaż wypróbowała, więc zaczynam się wahać Chyba przetestuję sobie odrobinkę i wtedy podejmę ostateczną decyzję ![]() Wstępnie go też biorę pod uwagę przy innej wymianie, którą narazie obgadujemy z inną wizażanką ![]() A wogóle podaj link do aktualnego wątku pls
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
małpeczko, to mnie u Ciebie interesuje:
-- Aquolina, scrub shower gel o zapachu migdała, 100 ml, nowy i zafoliowany, --Physiogel, Krem hipoalergiczny do piel. twarzy i ciała, zalecany do skóry wrażliwej, suchej, alergicznej, wrażliwej skóry dzieci i niemowląt, 75 ml, -- Guerlain, Divinora, paletka cieni Touche Mandarine 242, tylko wypróbowana, ale dwa kolory z niej mi pasują więc będę wybrzydzać --Nouba, Double Bubble, Ombretto duo, cień do powiek nr. 56, nowy, |
|
|
|
|
#266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Madlaine, mnie interesuje: paskowy róż Dior Bronze Sunshine Blush w odcieniu Sunset Fiesta - kartonik, saszetka, pędzelek, wszystko w komplecie, użyty może 3 razy, ubytek niezauważalny, waga 8 g, więcej można poczytać na KWC maseczka do przetłuszczającej się skóry głowy Rene Furterer -z serii Curbicia 75 ml, użyta raz, nie mam niestety czasu i cierpliwości, maseczka jest na rynku polskim chyba niedostępna, maseczkę nakłada się na skórę przed myciem włosów, potem sie ja spłukuje i myje włosy, spray kontrolujący do tłustej skóry głowy Rene Furterer z serii CURBICIA - ubytek wynosi ok. 25% ze 100 ml, moje włosy znowu są bardziej suche, więc już mi się nie przyda, tutaj można o nim sporo poczytać szampon Bain Divalent Kerastase balansujący do włosów mieszanych, tłustych u nasady, suchych i wrażliwych na końcach - 250 ml, zostało trochę mniej niż połowa
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj biała małpeczko
![]() czy zainteresowałby Ciebie lakier do paznokci Diora, nr 999, coquelicot poppy, 10 ml, ubytek minimalny, 3 razy pomalowałam nim paznokcie, kupiony w perf. 1 m-c temu? Kolor - szlachetna czerwień. |
|
|
|
|
#268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, że drugiego nie potrzebuję
|
|
|
#270 |
|
BAN stały
|
A czy interesowalby Cie trojkolorowy puder Shiseido w kolorze L1 (najjasniejszy) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=213831
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

i jeszcze nie wiem czy się skuszę czy nie bo nie mam czasu pomyśleć