|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dłubaninki Piechotki
To ja wszystko skomentuję
:1. W tych mi coś nie pasuje.. Ten dół.. każdy koralik się ze sobą gryzie.. Raczej mi się nie podobają.. 2. Ładny. Nawet bardzo 3. Te też mi się nie bardzo podobają .. No może gdyby dać ten bursztyn gdzieś na dół.. Bo w sumie wszystko do siebie pasuje, ale jednak mi coś nie gra...4. Tu loopy trochę za duże Ale w sumie nie mam nic przeciwko. Całkiem ok.5. Hm.. Tu bym pozrzędziła ze względu na moje upodobania kolorystyczne, ale nie będę taka Napiszę o samej kompozycji - ok.6. Hm.. Ten komplet nie podoba mi się, może przez to, że to nie jest zwykły koral. W sumie naszyjnik jest bardzo ciężki i nijak ma się do delikatnej bransoletki. 7. Ot takie, bez rewelacji. 8. Hm.. Tutaj jestem chyba raczej na tak Fajne te srebrne korale ![]() 9. Tutaj mi trochę za łyso, może troszkę krótszy ten łańcuszek, albo więcej tam na dole? 10. Bardzo ładny ![]() 11. Nie.. Za długie, za mało tam na dole, za łyso.. 12. Te ładne, mimo że jeden koralik troszkę krzywawy Ale to wcale nie przeszkadza ![]() No to się rozpisałam
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Mi to się najbardziej podoba. To znaczy jako kolczyki
nie wiem czy to przypadkiem nie zawieszka jest :P
|
|
|
#63 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i to w 90% chyba na "nie"...Cóż, kazdy ma inne upodobania. Nie za bardzo rozumiem jednak pewne Twoje uwagi - co znaczy "nie- zwykły koral"? No i nie wiem co jest krzywe w ostatnich kolczykach... ![]() Co do kompletu z korala - wierz mi - taki przepych w stylu " wszystko upchane" jest niefajny, a w tym komplecie głównym elementem jest naszyjnik ( wcale nie taki wielki i ciężki - nosi go moja drobniutka bratowa, muszę Jej kiedyś fotkę strzelić ) zaś bransoletka i kolczyki są dodatkami dopełniającymi calości, by ręka i uszy nie były "łyse".No i łańcuszek w kolczykach z onyksem wyglądał głupio, gdy był krótszy - był nieproporcjonalny do wielkości kamienia. Poza tym - fakt, bez rewelacji, ale nikt nie pisał, że tu się tylko rewelacyjną biżuterię pokazuje Rewelacji to tutaj mamy niewiele - ja je znajduję u Riny, Rosemary, Mariselli i kilku tylko innych. Reszta osób ze mną wlącznie trupta powolutko w ich kierunku i nie wiem czy w ogóle kiedys do Nich dołączymy...
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
6/12 mi się podoba, a że mam jakieś małe uwagi to już inna sprawa. Najbardziej mnie zaskoczyło to, że podobają mi się Twoje naszyjniki (oprócz koralowego - nie zwykły czyli nieregularny, źle się wyraziłam..) bo ja z reguły naszyjników w ogóle nie trawię. W ostatnich kolczykach ten pierwszy labradoryt u góry wygląda jak nie równy. A co do onyksów to tam na dół bym coś dała, jak łańcuszka nie da się skrócić, bo jak dla mnie jest za pusto.I zgadzam się z Tobą, że rewelacji mamy na wizażu niewiele
|
|
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do korala - uwielbiam właśnie taki ![]() A tak nawiązując do tego, ze każdemu się coś innego podoba - tak właśnie powinno być. Ostatnio miałam taką sytuację, ze moja koleżanka zrobiła sobie 2 komplety biżuterii na wzór mojej własnej przez siebie i dla siebie zrobionej. Niby powinnam się ucieszyć, ze tak jej się spodobało, a jednak... Chodzi chyba o to, że jak robie coś własnymi rękami na swój użytek to pragnę oryginalności, a nie by kiedyś przyjść do koleżanki na urodziny, na przykład, w mojej biżuterii i zobaczyć Ją w tym samym. Jej znajomi zobaczą wtedy mnie zwykłą nauczycielkę i matkę w tym samym co ma Ona - kobieta o artystycznej duszy, malująca, prowadząca zajęcia z ceramiki i teatr dla młodzieży... Reasumując - niech sie każdemu podoba coś innego |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ślicznie
Naszyjnik z agatami jest przepiękny! Zabrałabym go natychmiast... |
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Aneczko, Nailo - Dziękuję za opinie
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Same śliczności wrzucasz, aż zazdroszczę!!!
Do tego Piękne są twoje zdjęcia. Naszyjnik za agatem naprawdę robi nieziemskie wrażenie! |
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: D?ubaninki Piechotki
Naszyjnik z agatem rzeczywiscie cudny. Wlasciwie wszystkie z ostatniego wrzutu mi sie bardzo podobaja (moze poza koralem ale to kwestia raczej moich upodoban niz Twojego projektu). Moje typy to: kolczyki z krysztalem, kolczyki z labradorytem i onyksem i komplet z brazowej lawy. Calosc zas to swietnie skomponowane elementy, nieprzegadane, kolorystyka subtelna, z wyczuciem. Czekam na wiecej.
Edytowane przez Kajenne___ Czas edycji: 2008-02-15 o 15:48 |
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
swietny komplecik, brazowa lawa idealnie mi tu pasuje do turkusu
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6375370 |
|
|
|
|
#71 |
|
BAN stały
|
puk, puk
![]() prosimy NOWOŚCI! |
|
|
|
|
#72 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakoś ostatnio czasu nie mam na nowości - kilka jest, ale fotek nie mam. No, ale skoro odgrzebałyście mój wątek, to chyba wypadałoby coś do niego znów wrzucić... Zobaczymy... ![]() Cytat:
![]() Co do tego kompletu z lawą - turkus jest ładny, nie taki niebieski, więc naprawdę fajnie się komponuje z lawą. Sama zresztą uwielbiam połączenie brązowej lawy z takim "brudnym" turkusem |
|||
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Prześliczne!!!
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Witam kochane koleżanki wizażanki
Wprawdzie niewiele mam nowych fotek, ale może kilka wrzucę dzisiaj, a jutro bądź pojutrze uda mi się złapać troszkę słoneczka i jeszcze kilka rzeczy sfotografować. Oto kilka nowości: 1. kolczyki z ametrynem 2. komplet ze szkła weneckiego 3. naszyjnik i kolczyki z onyksem, granatem i srebrem 4 i 5. Mój ostatnio ulubiony naszyjnik
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Naszyjnik z bursztynem i kwarcem dymnym nonono
Całkiem dobry Mogłabym być jego dumną posiadaczką
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, ja to już gdzies widziałam.
![]() I najbardziej spodobał mi się ametryn. Polubiłam ten kamyk. |
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
o żesz ty a co mam zrobić jak mi się cały rzut bardzo podoba?
![]() a szczególnie 1, 3 i boska bransaa
|
|
|
#78 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przyznam, że też jestem jego dumną posiadaczką![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Ano trafiłam.
Lubię co jakiś czas pozaglądać do znajomych.
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
ładny ametryn, ładny
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
1 - śliczny kamień
![]() 2 - piękne szkiełka 3 - bardzo, bardzo tylko za zewnętrznymi granacikami wsadziłabym jeszcze coś srebrnego ![]() 4,5 - łooooszty
|
|
|
|
#82 |
|
BAN stały
|
pomijając to, że naprawdę wszystko mi się podoba,
![]() wybrałam prace, które mocno mnie urzekły: 3, 4 i 5 dawaj resztę! |
|
|
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
komplet z onyksami i ten ostatni naszyjnik są naprawde bardzo fajne.
eeej.. a gdzie dostałaś te skręcone onyksy? bo ja skubanych juz ze 3 miesiące szukam...
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko ładne ale ostatni naszyjnik - super
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
wszystko, bez wyjątków mi się podoba
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
1
skąd masz ametryny? Są cudne ![]() Oprócz tego: ostatnia bransa
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
NAszyjnik naprawdę ładny
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Mi się strasznie podobają kolczyki i naszyjnik z onyksu i granatu
reszta nie za bardzo mi podchodzi ale tylko z powodu materiałów, bo obiektywnie to nie mam nic do zarzucenia
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
zuzka92, solaola, Biedronka1, koorak - dziękuję za odwiedziny i komentarze
Skoro już tu ktoś zerknęłyście, to nie odpuszczę i pochwalę się innymi nowościami
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

:
.. No może gdyby dać ten bursztyn gdzieś na dół.. Bo w sumie wszystko do siebie pasuje, ale jednak mi coś nie gra...
Ale w sumie nie mam nic przeciwko. Całkiem ok.

i to w 90% chyba na "nie"...
jestem również