![]() |
#991 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]()
![]() |
#992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie zużywam już drugi i jestem bardzo zadowolona. Choć muszę przyznać, że zanim zaczęłam utrwalać makijaż pudrem kryolana to trochę narzekałam na trwałość tego rozświetlacza.
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
Aggie- polecam te pudry z Sephory, miałam różowy, moja mama złoty- jest jeszcze taki beżowo-biały najjaśniejszy. Różowy daje fajny efekt zdrowej cery, nałożony w minimalnych ilościach daje zdorwy koloryt, w większej może robić za róż
![]() Ostatnio w funkcji rozświetlacza używam cienia do powiek Joko z serii Virtual wet&dry w odcieniu 069- taka złamana biel, bardzo jasny beż. Nakładam go w kącikach oczu i odrobinę na róż do policzków- efekt świetny, a cień koztował mnie 8 zł.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-02-23 o 18:48 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#994 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gwiazdki Maczek
![]() |
#996 |
Czekam na Ragnarok
|
Co do matowej twarzy - mimo, że mam suchą i lekko przetłuszczający się nos, codziennie ją matowię. Matowa skóra jest śliczna, nie znoszę widoku świecących się dziewczyn, ich twarze wyglądają dla mnie jak tłuste.
Chcę rozświetlacza, ale takiego delikatnego, a nie efektu mokrej twarzy jak to u niektórych ![]() I nie wiem, czemu matowa jest brzydka??? - "plaskata" |
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
|
Fenris, to zalezy. Sa osoby, które maja tak wyrzeźbiona twarz, że wygkądają naturalnie i pięknie. Ale ogólnie rozświetlaczem modeluje sie twarz i akcentuje to, co ma byc wypukłe. Ja np. mam wrażenie, że po samym pudrze matującym mam dośc płaska twarz, dlatego stosując podkład i puder musze użyć różu, bo wyglądam jak plaski nalesnik
![]()
#998 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale przecież rozświetlenie i modelowanie twarzy różem nie wyklucza matu
![]() Najpierw modelujemy i rozświetlamy i na to puder matujący. Wilk syty i owca cała ![]()
#999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1000 |
Zakorzenienie
|
Ja tak robię
![]() Używam pudru matującego transparentnego, który daje idealne wykończenie ![]()
#1001 | |||
Zakorzenienie
|
cudeńka
![]() Dziękuję za wyjaśnienie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Matowa skóra jest śliczna. Plaskata nie znaczy brzydka, tylko płaska ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1002 |
Zakorzenienie
|
Też kocham mat- nienawidzę, jak mi się coś świeci, ślizga (noszę okulary), poci, lepi.... Matuję twarz maksymalnie, tylko potem moja twarz wygląda właśnie płasko i na zmęczoną. Róż i odorbina rozświetlacza to ratuje
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja lubię mieć twarz "idealną" - jednokolorową
![]() ![]() ![]() Choć przez kilka osób z kilku wątków szukam delikatnego rozświetlacza, co by obaczyć co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W kwestii okularów to miałam odebrać swoje w piątek,ale oczywiście nie wyrobili się i będą dopiero w poniedziałek najwcześniej ![]() Też jestem maniaczką uzależnioną od makeupu,nie umiem wyjść bez niczego na twarzy.Maluję się odkąd skończyłam 13 lat kiedy to odkryłam tusze do rzęs ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1006 |
Zakorzenienie
|
A ja tam moge lazic nie umalowana, wyrzucac smieci
![]() ![]() Na codzien jednak podklad, meteorytki, bronzer i odrobine rozu. Blyszczyk i tusz. Cienie sporadycznie be-zowe. Szminki nie uzywam, pare razy probowalam i wygladam jak smarkacz, co to podkradl szminke mamie ![]() Kredka do oczu to koszmar, no za chiny nie pottrafie prostej kreski namalowac ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2008-02-23 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
rude jest piękne:)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
czyli Endżi
|
Taaak... Tusz do rzęs jest do życia równie niezbędny jak tlen
![]() Trochę podkładu, rozświetlający róż, odrobinka sypkich pryzm do przysypania całości, czarny tusz Max Factora albo Rimmela i od razu jest bosko ![]() Tak się zastanawiam nad tymi Gwiazdkami... Są bardzo chwalone na wizażu. Może warto się skusić ![]()
#1009 |
Czekam na Ragnarok
|
He he he
![]() Mi akurat większość wynalazków pasuje, także na codzień podkład w płynie, puder, tusz do rzęs, czarna kredka, cienie, szminka lub częściej błyszczyk. Jedynym problemem jest makijaż oczu, bo źle wyglądam w bardzo ciemnym, a taki bym chciała. Więc makijaż zawsze mam delikatny, naturalny, podkreślający. Na oczy tylko fiolety, brązy - tego typu. Radosne kolory nie dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() /Edit/ O, widzę post Angel - tych samych rzeczy używam ![]()
![]() |
#1011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potwierdzam, Luminizing Color Powder to moje odkrycie ostatnich dni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1012 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1013 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, ja naprawdę podziwiam osoby które używają cieni do powiek - nie potrafię.
Mam kretyńsko osadzone, małe (tzw. pijackie) oczy, ze skłonnością do podrażnień i błyskawicznego przesuszania - jak wiatr wieje i łzy z oczu lecą, to z kącików oczu wytrzepuję sól ![]() Mam jeden cień, czarny (a jakże), używam go do robienia kresek. Z kredką również ciężko mi idzie, nie umiem zrobić równej cienkiej linii na górnej powiece. W każdym razie dla mnie podstawą makijażu są brwi - mogę się ludziom pokazać bez tuszu do rzęs, ba - nawet bez podkładu!; ale brwi musi być widać. Muszą być idealnie wyprofilowane i podkreślone. --- P.S. Tulipanka będzie przez najbliższe kilka dni szaleć na nartach - nie zdążyła się pożegnać, bo wczoraj ścięło ją z nóg. W każdym razie przekazuję wieści dla zainteresowanych ![]()
#1014 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiesz Papużko, ja mam gigantyczny kufer wypełniony po brzegi kolorowymi skarbami ![]() ![]() Jestem w rodzinie znana z moich talentów manualnych (po mamusi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1015 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Równa cienka linia udała mi się raz w życiu. Na jednym oku, niestety. ![]() Cytat:
![]() My z TŻ jutro wybieramy się autem z nartami w podróż, na poszukiwanie... śniegu. ![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio Truskawka przysłała mi jako gratis cień do powiek w prawie dobrym kolorze. ![]() ![]()
![]() |
#1016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ja też zazdraszczam Tulipance. Ja już chyba sezon narciarski zakończyłam w tym roku. Jak tak dalej pójdzie z ociepleniem klimatu, to w przyszłym roku w ogóle nie pojeżdżę ![]()
![]() |
#1017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tulip wyściskam smsowo jutro. Bardzo się cieszyła, bo ma dużo śniegu ![]()
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Zakorzenienie
|
W Polsce, jak najbardziej.
![]() Rachel kokietka ![]() Słuchajcie, czy Lea już to widziała? KLIK ![]() --- Zastanawiam się, czy osoba, która zdała trudny egzamin z angola, zasługuje na nową flaszkę w nagrodę za trud i nerwy. A jeśli nie zdała, to czy należy jej się flaszka na pocieszenie. ![]() Byle do poniedziałku... ![]()
#1020 |
Zakorzenienie
|
eee myślałam, że rozbudujesz wypowiedź
![]() a tu wszystko wołami trzeba wyciągać ![]() Macie jakieś typy gdzie będziecie tego śniegu szukać? ![]() Papuga, która zdała trudny egzamin jak najbardziej zasługuje na flaszkę ![]() Jak nie zdała (takiej opcji na razie nie bierzemy pod uwagę) to też ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.