Clinique Fresh Bloom Allover Colour Róż do policzków

• 25 lutego 2015 o 18:32
    Nr jeden!
    Nareszcie znalazłam idealny róż do policzków! Cena jest bardzo wysoka ale jest wart swojej ceny. + utrzymuje się cały dzień, + nie waży się, + delikatnie błyszczy, + jest bardzo wydajny, Niestety jest to limitowana edycja :( więc za jakiś czas trzeba będzie szukać czegoś nowego Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie w trakcie
  • 27 października 2014 o 20:59
    Delikatny look
    Chciałam mieć wszystko w jednym produkcie czyli kolor, rozświetlenie i delikatny rumieniec i to właśnie Clinique fresh bloom odcień 02 posy spełnił moje marzenie. Utrzymuje się na twarzy cały dzień. Ma super pigmentacje,ale nie da się z nim przesadzić. Świetny róż na każdy dzień:) Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 9 stycznia 2014 o 23:25
    Zdecydowany faworyt !!!
    Byl to kolejny produkt zakupiony przeze mnie w Atenach, jako gadzet promocyjny marki dolaczony do czasopisma kobiecego. Sliczne, gustowne opakowanie przyciaga wzrok, wyglada jak ozdobny bibelocik. Bardzo latwo sie rozprowadza, faktycznie nie ma po nim tzw. "efektu babuszki" :-), nawet podczas rozprowadzania dlonia. Ja mialam najjasniejszy odcien - wyglada on bardzo naturalnie i ideanie rozswietla. Teraz uzywam innej marki (dostalam w prezencie), ale pozniej wroce do Clinique. Używam tego produktu od: 2012 Ilość zużytych opakowań: 2011
  • 9 stycznia 2014 o 23:08
    super
    Tak jak zapewnie niejedna wizażanka - kupiłam ostatnio róż w promocji na truskawie (za jakieś 30% standardowej ceny) :) Mam 3 kolory: Peony, Almond Blossom i Plum Poppy. Kolory są piękne, bardzo naturalne. Każdy z tych róży lekko rozświetla - ale bez brokatu i bling blingu. Efekt to zdrowy, delikatny kolor na policzkach i absolutnie nieprzesadzony "glow". Mam cerę tłustą, myślalam, że to będzie błyszcząca przesada, ale myliłam się - absolutnie NIE wygląda się "tłusto". Jedyny minusik - może odrobinę za mało napigmentowane (np. róż Bourjois to przy tym eksplozja nasyconego koloru) i po kilku godzinach po prostu bledną. Róż dobrze się nakłada, nie uczulił. Nie zapycha - co dla mnie bardzo ważne, bo mam kapryśną cerę. Z czystym sumieniem polecam, nawet zwolenniczkom bardzo delikatnego makijażu, a jasne odcienie polecam osobom bojącym się róży i efektu rumianej babuszki. Z tym kosmetykiem śmiało można zacząć przygodę z różami :) Do makijażu mocnego i wieczorowo-teatralnego lub dla osób z ciemną karnacją wybrałabym inny róż. Ale to już zupełnie inna historia... Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie trzech
  • 4 listopada 2013 o 15:17
    ten roz to roz idealny klasyk strzal w 10
    nie powtarzajac tych samych achow i ochow pozostalych wizanek swteirdzam ze to roz doskonaly jest naprawde cudowny jedyny i znow cudowny jest przy mnie juz caly czas wszystko co pisano juz na + jest prawda ja nie widze minusow tylko w cenie mogla by byc nizsza :( cudowny !!! Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3 cale opakowania