|
|
#271 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
![]() Niestety, lipa... Wypatrzyłam na wątku o kosmetykach Joanny, że jakoweś maski z serii Naturia wchodzą na rynek - na razie pojawiła się ta z makiem i bawełną [http://www.wizaz.pl/forum/attachment...ostid=6620715], ale u mnie nie ma . Mam tylko nadzieję, że wkrótce sie pojawią i to w szerszej gamie, zgodnej z rodzajami szamponów.Namierzyłam jedynie resztki szamponu Pantivit [ale mam już 3 w zapasie ]. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny wątek
![]() Ja mam hopla na punkcie włosów! Używałam już chyba wszystkich odżywek jakie istnieją hehe ![]() Obecnie zapuszczam i odżywiam. Używam lotionu seboradin niger i olejku rycynowego. Skończył mi się wax i skrzyp w tabletkach tydzień temu, robię sobie przerwę na miesiąc Aha i używam szamponu ze skrzypu polnego Oraz odżywki gliss kur ze spłukiwaniem. Po niej łatwo się rozczesują mi włosy i ładnie pachną i lśnią )
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co
Mężczyźni zaczynają mnie zadziwiać.Na tamtej stronie, którą wcześniej wklejałam w związku z moją wiewiórką codziennie piszą do mnie faceci z tych ciepłych krajów(Indie, Egipt) i chcą się ze mną przyjaźnić Podają swoje maile, nicki do tego komunikatora yahoo... A ja w swoim profilu nic nie mam, na dodatek w avatar mam taki sam, jak tutaj. Zaczynam się bać
|
|
#274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW:Jak ktoś nie oglądał to nie polecam- wciąga okrutnie ![]() Cytat:
No to coś jak ja. Ostatni raz u fryzjera byłam jakieś 4 lata temu.
|
|
|
#275 | |
|
|
Cytat:
teraz to ja sie od kompa nie odkleję ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żadnych nowych maseczek na oczy nie chce widzieć Niedługo zbankrutuje na tych produktach do włosów Do joanny to wogóle mam słabość - ich kosmetyki mają takie milusie opakowania![]() Ja też góra 5 razy byłam u fryzjera. Odkąd fryzjerka zrobiła mi na głowie swoją wersję fryzury (przyniosłam gazete i mimo wszysto pani musiała zrobić coś po swojemu), która wyglądała u mnie koszmarnie, fryzjerów unikam jak ognia i idę tylko jak naprawdę muszę... |
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Witam wszystkie nowe maniaczki
|
|
|
#278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#279 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Marudze, zadaje dziesiątki pytań a najcześciej jedno , srednio kilka razy w ciagu jednej wizyty "a czy wlosy mi sie zniszczą po tym,nie wypadną?"a na koniec i tak rzadko kiedy jestem zadowlona![]() Cytat:
Czemu doła? Twój TZ chociaz lubi Twoje włosy mój jak słyszy temat "włosy" nie wazne ,juz czyje, robi sie czerwony ![]() Czy wy tez macie takie zboczenie, ze patrzycie sie na wlosy kazdej mijanej na ulicy kobiecie/dziewczynie? ![]() Włosy to zdecydowanie mój największy kompleks dlatego pewnie mam na ich punkcie taka obsesje
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Toś mnie znowu zaskoczyła
, bo myślałam dokładnie tak jak xyoko Witaj Na chwilę przedtem wpadłam i wypadłam, bo w weekendy to jestem bardziej prorodzinna :lolWitaj A co do wizyt w salonie fryzjerskim, to w swoim życiu byłam tylko 3 razy: czesanie na studniówkę, farbowanie na ślub, i czesanie na ślub Tak więc przy mojej częstotliwość wszystkie salony fryzjerskie już dawno by zbankrutowały ![]() Cytat:
Już myślałam, że tylko ja taka nawiedzona jestem
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapewne każda z nas coś podobnego przeżyła Tylko ja po tej wizycie zapuszczałam moje włosy dobre kilka lat Ja ogólnie wyglądam niezbyt dobrze w krótkich fryzurkach, włosy się kręcą, puszą, chadzają własnymi drogami, więc ich zapuszczania nie wspominam zbyt miło. Pamiętam to jak dziś Po obcięciu wróciłam do domu, zamknęłam się w pokoju i ryczałam w poduszkę. A jaka radość mnie ogarnęła kiedy dnia następnego przejeżdzając obok tego salonu fryzjerskiego dostrzegłam straż pożarną... okazało się, że był tam pożar. Uprzedzając wszelkie domysły - to nie ja podłożyłam tam ogień Widocznie był więcej niezadowolonych klientówSoft ja na włosy innych ludzi raczej nie patrze... za to zazwyczaj zwracam uwagę na cere Zwłaszcza przyciągają moją uwagę nieskazitelne, bezproblemowe i do tego blade ... oj chciałabym mieć taką
|
|
|
|
|
|
#282 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze to kto wam podcina końcówki ?ja nie moge wytrzymac dluzej niz max 1,5 miesiąca bez podcięcia bo inaczej sama bym sie "pocieła"
co źle by sie skonczylo zapewne
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Soft - mam tak samo!
Często się odwracam po 100 razy jak mnie mija jakaś z pięknymi włosami, aż głupio to wygląda. A jak patrzę na dziewczyne , która ma tak strasznie zniszczone włoski prostowaniem a wcześniej miała piękne, zdrowe loki (znam takich parę) to mam ochotę na nią nakrzyczeć i polecić waxa xD
|
|
#286 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
![]() Też mam tak Gorzej ze jak ide z kumpleami to kompentuje, potem patrza na mnie jak na less ![]() Soft masz nadmiar tej maski czasem?
|
|
|
|
|
|
#287 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
TZN byłam raz, obciąć grzywkę, ale Pan Fryzjer mnie pogonił twierdząc, że nie zrobi mi takiej krzywdy...
|
|||
|
|
|
|
#288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po ataku zaskórników, ktore pozostawiły po sobie kilka czerwonych plamek na lewym policzku tez przypatruje sie cerom innych kobiet. Ja wogole jestem jakas maniakalna. "Obwąchuje" i przyglądam sie ludziom na ulicy ![]() To macie szczescie, oszczedzacie na fryzjerze ja zadnej kolezance nie dam tknąc moich włosów mama natomiast musiałaby chyba uzyc poziomicy rzeczy równo mi je podciąc
|
|
|
|
#289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wpadłam w depresję
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Nie no, dzisiaj to ewidentnie mamy dzień dobroci dla Jolie A lizaki gdzie?A co do oglądania, to ja patrzę na wszystko: włosy, cera, figura.....jak jest na co rzecz jasna.
|
|
|
#291 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Choc tez nie rozumiem jak mozna prostowac loki. Co ja bym nie dała za choć lekko kręcone włosy![]() Cytat:
Mam ja na targowisku, ale chyba serce mi peknie jak bede miała oddac nawet odlewke i chyba ja wycofam![]() Jak chcesz ja wypróbowac to daj adres na PW, jak uda mi sie gdzies w domu znaleźć jakis mały pojemniczek to podesle Ci próbke.
|
|
|
|
#292 | |
|
|
Cytat:
juz pisze PW (ja mam w watku cos tam do włosków zajrzyj)Dziewuchy chwalicie sie na forum fotkami wlosow? dajcie popatrzec ![]() Jolie lizakow nie mam, ale jem pierniki (tak virtual znow wsuwa) chcesz? serduszka z dzemem mniam
|
|
|
|
|
|
#293 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam, witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ostatniej klasie liceum nosiłam intenywny rudy kolor (tucjan z welli) i przed studniówką wybrałam sie do fryzjerki odnowć kolor, lekko podciać włosy i ładnie je ułożyć. Poprosiłam o delikatne podkrecenie i uniesienie ich na okrągłej szczotce, ale pani powiedziała, że dużo ładniej wyjdą na wałkach. Baran! Kręciołki!!! A ta flądra gdy zobaczyła, żę rezultat odbiega od oczekiwanego zaczęła je prostować szczotką i nakładać masę kosmetyków modelujących ( pianka, wosk, lakier) i w efekcie kręciołki, baran wyglądał na nieświeży, przyklapnięty, kilka dni nie myty!!!!Jolie- przypominasz mi trochę Demi Moore
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pokrzywka nie wystarczy ??
|
|
|
#295 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#296 |
|
|
|
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy Twoich moje ciężko nazwać długimi Zresztą końcówki możesz troszkę podciąć i tak nikt nie zauważy
|
|
|
#298 | |
|
|
Cytat:
, serio...Ale już kusi mnie obcięcie, tyle lat w takich samych kudłach... Nawet fryzurkę już mam upatrzoną... A z drugiej strony szkoda... Jak zwykle jestem niezdecydowana... Póki co robię przymiarki... a jak mnie najdzie na zmiany to na łeb wciskam perukę |
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Demi Moor'e raczej nie. Często mnie do steczkowskiej porównują, chociaż też nie jestem do niej podobna. Zresztą same sobie oceńcie. Tylko mi tu potem bez obgadywania
![]() Pierwsze sprzed prawie 2 lat, więc jeszcze włosy krótkie no i wtedy jeszcze tak o nie nie dbałam. Drugie nowsze, poza dziwna . Pana na pierwszym nie zamazałam bo to bądź co bądź osoba publiczna .Pierniki przyjmuję (z wdzięcznością) pokrzywkę też, wstyd się przyznać ale dzisiaj nie piłam (Virka nie bij
|
|
#300 | |
|
|
Cytat:
![]() No prosze prosze jakie skrome stworzenie, a jest co podziwiac Gdybym była facetem to bym Cie podrywała
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

Co to za maska?
. Mam tylko nadzieję, że wkrótce sie pojawią i to w szerszej gamie, zgodnej z rodzajami szamponów.

Mężczyźni zaczynają mnie zadziwiać.
Podają swoje maile, nicki do tego komunikatora yahoo... A ja w swoim profilu nic nie mam, na dodatek w avatar mam taki sam, jak tutaj.
teraz to ja sie od kompa nie odkleję
Żadnych nowych maseczek na oczy nie chce widzieć

(ja mam w watku cos tam do włosków zajrzyj)
ostatniej klasie liceum nosiłam intenywny rudy kolor (tucjan z welli) i przed studniówką wybrałam sie do fryzjerki odnowć kolor, lekko podciać włosy i ładnie je ułożyć. Poprosiłam o delikatne podkrecenie i uniesienie ich na okrągłej szczotce, ale pani powiedziała, że dużo ładniej wyjdą na wałkach. Baran! Kręciołki!!! A ta flądra gdy zobaczyła, żę rezultat odbiega od oczekiwanego zaczęła je prostować szczotką i nakładać masę kosmetyków modelujących ( pianka, wosk, lakier) i w efekcie kręciołki, baran wyglądał na nieświeży, przyklapnięty, kilka dni nie myty!!!!