|
|
#2401 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
MalaMi, ja mam tylko napisane CM 4,7 mm
Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-10-29 o 16:15 |
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u mnie rozpętała się wichura z deszczem. I od razu wszystkie okna w kropki
I tak już chyba zostaną ![]() A rano było takie piękne słońce... |
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dokładnie to samo
|
#2406 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas 10,5 roku razem, a 5 po ślubie Cytat:
Świetne! Cytat:
Cytat:
Złożyliśmy łóżeczko dla syna, mały zachwycony
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie śliczne
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Mala_mi to my stazem podobnie bo my 6lat razem i 2 po slubie
![]() Cytat:
![]() Laurka a czym pluczesz zatoki? Ja mam kupiony fixsin bodajze, ale jeszcze nie uzywalam... :/ Bylam z mama dzis na cmentarzu, a potem w ccc bo chciała buty jakies ale nic nie kupila. Jedynie co kupilam to dla Michala czapke szal i rekawiczki na zimę. .. a Maly byl wtedy z dziadkiem, przyjeżdżamy a on smarki po pas, nos zapchany - ah Ci faceci... a mi leci tak z nosa, że masakra. ;( Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
i znow poczyniłam MAciupkowe zakupsy
![]() 3 pieluszki muslinowe jako otulacze (po 100cm kwadraty) za 45zł i pieeeekny kocyk w pingwiny za 39zł TK MAXXX RLZZZZ!!! a sobie dresowa sukienke na ciąże i karmienie... pozniej moze wrzuce choc nie estem do niej przekonana...
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie mam w kwestii butelkowej
![]() Wstępnie chciałam kupić 1xbutelkę Avent, 1xTommee Tippee i 1x Dr Browns, wszystkie antykolkowe. Chciałam zobaczyć, które sprawdzą się najlepiej i kupić komplet, ale stwierdzam, że to szaleństwo ![]() Zastanawiam się nad zakupem zestawu na początek z Tommee Tippee, Dr Browns lub MAM, które wybrać ![]() ?
|
|
|
|
#2411 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co ja dziecku powiem, ze sie zrobiła dopiero 7 miesięcy po ślubie? Cytat:
tez mam 3szt 100cm za 45 zł ![]() Cytat:
Zamiast isc na cmentarz to sie z mezem przespaliśmy ale bylam padnięta, tylko nie wiem po czym
|
|||
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam z chicco antykolkową i drugiej nie wiem... no nie wiem
|
|
#2413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrowiejcie! Cytat:
Moje dziecko zasnęło w nowym łóżku Jaram się hehe
|
|
#2414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
corka ur. 3960 i 60cm tez nosila body 56 Tylko spiochy za krotkie byly Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Teraz tez kolezance mowilam aby kupila 56 normalnie kupila i mowi ze On w tym 56 sie topi a urodzila 3700 i 57 dlugi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
chodzi mi o to ze to 56 wyjątkowo maleńkie porównując do innych 56
![]() takie maluszeczkowe...
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
super! fajnie,że zadowolony z nowego łóżka
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
witam się wieczornie
szykowałam się na mega lekturę, a tu tylko 2 stronki... skromnie dziewczynki... skromnie... nic nie piszecie ![]() ale macie staże związków! my się znamy 6 lat, a po ślubie 3 jesteśmy ![]() strasznie zmęczona jestem. cały dzień łażenia, jazda po większości cmentarzy... byliśmy u teściów... poprzebieraliśmy trochę ładnych, niezniszczonych zabawek dla maluszka, będziemy chyba też mieć karuzelę do łóżeczka. trochę ciuszków też wybraliśmy najmniej znoszonych i w najlepszym stanie... teraz to chyba starczy na początek... co do łóżeczka to mi się nie podoba to jest takie zwykłe białe łóżeczko z cienkich drewnianych listewek, co kosztuje ok 250-280 zł na allegro nowe. najgorsze, że jest w stanie znośnym, tzn. nie mogę się jakoś przyczepić. będę je musiała porządnie umyć. ma trochę plam i kurzu, ale wszystko do wymycia. ma też trochę odrapań. jak umyję to ocenię czy się wrzucają bardzo w oczy. najgorszy mankament to brak 2 szczebelków... nie wiem skąd je wziąć żeby pasowały. jestem niezadowolona, chciałam nowe, już upatrzylam to pinio basic. nie chcę teściom robić przykrości, oni tacy zdobyczni, ale dla mnie to niedźwiedzia przysługa. zresztą chyba żadne oszczędzenie to wyrko, bo było już 3 lata używane, nasz mały je wykończy. jakbyśmy chcieli 2 dziecko i tak trzeba będzie kupić nowe ![]() mają nam je przywieźć w tym miesiącu, złożymy je w całość i wtedy ocenimy jak to w calości wyglada i się prezentuje... najwyzej wywalimy i tyle, żadna konsekwencja więcej niż obraza nas nie czeka. gadałam z moją mamą przez telefon i biedna się załamała chyba, że mamy wziąć to wyrko, chciała nowe dla pierwszego wnuka... nawet nam się do pinio dołożyć... jeszcze Wam o gwoździu programu napiszę. a więc MATERACYK ![]() oczywiście w domu go trzymają oparty o regał. teściowa nie ma serca się go chyba pozbyć wygląda gorzej niż w moich najbardziej czarnych wizjach. cały żółty od szczyn.... poprucia i pęknięcia na szwach... już widziałam oczami wyobraźni jak szare robale z niego wypełzają i włażą teściom w dywan trochę się obruszala jak jej powiedziałam, że dla mnie ten 3 letni z gryki to jak 3 lata używane majtki no ale taka prawda. sorry za długość wywodu
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2016-10-29 o 22:30 |
|
|
|
#2418 |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam sie, zgadzam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Nie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny a gdzie w ogole mozna obejrzeć te łóżeczka Pinio? |
|
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym odpowiedzieć, że jak się uda to u mnie w domu
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
No faktycznie jakoś dziś tu cicho, pewnie dlatego ze taki weekend, bieganie po cmentarzach
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2424 |
|
Rozeznanie
|
My juz w Polsce po 10 godzinach jazdy i 2 w primarku.padam, plecy bola, jakos zaobserwowalam wieksza ilosc sluzu, ale tlumacze sobie to tym, ze duuuzo siedzialam. Mloda praktycznie cala droge kopala, robilismy przerwy vo jakies 2 godz.jutro nie jedziemy do tesciow. Maz w koncu warknal zeby oni przyjechali. W primarku bylo fajnie
mam meeega ciepla milusia pizamke, skarpetki, bamboszki, czapy, szaliki i Gabrysia sukienke na swieta z rajstopkami![]() rozmiar 9-12 miesiecy i raczej nie bede zagladac na forum, pewnie powroce w srodeWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Zmiana czasu brrrrrrrr bąki juz od godziny buszują w brzuchu, a ja jestem głodna
|
#2428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby nowe wyrko się przyjęło ![]() Ciekawe jak nasz zareaguje na wyprowadzke z lozeczka... Cytat:
Michał został wczoraj oddelegowany na noc do dziadków, ja już po 20 spalam. Nocka to co chwile pobudki na smarkanie, a teraz oczywiście bo malego nie ma to oboje już nie śpimy...
|
||
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka. Czytam Was na bieżąco, ale malo czasu na pisanie. Mialam rozbiegany tydzień. Bilans, dni otwarte w przedszkolu no i odważyłam się w koncu zapisać synka do przedszkola, ale zaznaczyłam opcje, że nie spieszy nam sie. Mam nadzieję, ze za szybko nie zadzwonią. Swoją drogą syn super się odnalazł na dniach otwartych i odrazu zakolegowal sie z innym chlopcem, ładnie się bawił. Tamten go przytulał i całował 😂 serce mi rosło z dumy, ze mam takiego dzielnego synka. 😍 Dziś zmiana czasu, ale do mojego syna to nie przemawia. 😅 zarządzil pobudke o 5.20, ale mąż z nim poszedł a ja leżę w łóżku i nadrabiam internety. Mam jeszcze godzinke snu, wiec zaraz daje nura pod koldrę.
Co do stażu zwiazku to u nas w październiku minęło 20 lat razem. Szok, kiedy to zleciało.... 🤔 20/40 it's a girl. |
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się niedzielne
jak na złość musiałam wstac o 6 ze spaniem w żołądku a teraz się rozbudzilam i nie mogę zasnąć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

ale fakt tak wieje ze mi suszarke do gory nogami wywalilo i cale pranie dawaj od nowa bo przejechało przez ogrod...

dodzwoniłam się mówię, że dziwna sprawa ale istnieje prawdopodobieństwo że zjadłam jajka zarażone salmonellą, gotowane na twardo... Lekaż mnie uspokoił że o ile nie jadłam na surowo, istanieje małe prawdopodobieństwo zakażenia... w razie w , jakiś mdłości, biegunki jechać do szpitala i mówić co się stało . Ja już w miarę spokojna, dobrze się czuje żadnych dziwnych objawów nie mam, mojego dalej nosi, idzie mordować biedronki 

i co ja dziecku powiem, ze sie zrobiła dopiero 7 miesięcy po ślubie?
super! fajnie,że zadowolony z nowego łóżka 

i raczej nie bede zagladac na forum, pewnie powroce w srode