|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2762 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem za ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
U mnie z racji tp termin walentynkowy jest dość mocno prawdopodobny poza tym 14.02 urodziny ma teściowa a mąż z kolei urodził sie na dzień matki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny ale mialam sen... Poszlam do łazienki i dziecko wyskoczylo wrecz, zawinelam w recznik a ono patrzy sie na mnie takimi bystrymi oczami. Mowie, ze jeszcze nie czas, ze ma wchodzic z powrotem do brzucha a ono do mnie odpowiedzialo "nie" ![]() Zaczelam krzyczec, ze telefon bo musze dzwonic na pogotowie i nagle w lazience zjawil sie moj brat, mama i babcia ktora od 4lat nie chodzi sama. Zadzwonilam na pogotowie i powiedzieli, ze to niemozliwe aby dziecko zylo wiec prosza dostarczyć tylko cialo do nich, bo karetki nie wysla... a moja mama miala je na rekach i nawet samo glowke juz sztywno trzymalo... Jeju co za chory sen! Wczoraj cos bylo o wczesniejszych porodach, troche mnie bolało podbrzusze, czytalam artykul o prawie odnosnie porodow wczesniakow i pogrzebow, no i jeszcze mama mi mowila ze znajoma poronila... No ale taki chory sen... teraz zasnac aż nie moge ;(---------- Dopisano o 05:43 ---------- Poprzedni post napisano o 05:39 ---------- Z Michalem tp mialam blisko urodzin teściowej. Wszyscy wiedzieli jak to ona by chciala, aby sie wtedy urodzil akurat w jej urodziny... A ja od rana powatarzalam "nie dzisiaj synek prosze". Jak skonczyl sie dzien to odetchnelam z ulga wrecz. |
|
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
Też od godziny się mecze. Jakiś koszmar mnie obudził, ale go nie pamiętam. Przed ciążą tak nie miałam, a teraz mnie sny budzą 2-3 razy w tygodniu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, ale dużo napisałyście
![]() Wczoraj byłam wykończona, taki dzień, niby zadumy a latania dużo ![]() U mnie 26 tydz, cc zbliża się wielkimi krokami, maluchy z dnia na dzień silniejsze, czuje po ruchach, brzuch już mi w każdą stronę skacze ![]() Cytat:
|
|
#2766 |
|
Rozeznanie
|
Hej
my juz w Niemczech, bylo ciezko, ale dojechalismy cali i zdrowi...i napakowani po brzegi! Kombi okazalo sie male,heh.co do listy, mnie to jest obojetne. Ciazowych rozstepow jeszcze u siebie nie widze.ale te zaparcia nie bylam w wc od pt! kupilam czopki glicerynowe i nic!!!! nie ruszyly mnie. I zgaga...jakbym ciagle chili jadla....dzis ide odebrac wyniki krwi. Jutro gin. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki za wyniki!A pijesz dużo ciepłych płynów. U mnie to czasami nawet działa na zaparcia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
To co Wy tam naprzywoziliście hehe?
![]() Też mi wrócił trochę problem z zaparciami. Czasem nawet czuję, że mi sie chce... ale nic z tego nie wynika Wróciłam do codziennych owsianek a jak nie pomoże pójdę po lactulosumDziś robię sobie dzień odpoczynku po wczorajszym... Od 11 do 20 byłam w rozjazdach. Edytowane przez axn22 Czas edycji: 2016-11-02 o 07:15 |
|
|
|
#2769 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Narazie tez sie nic nie dzije ale czaami az mnie piecze. A jak klade sie na boku to mnie boli bo brzuch opada Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ojjj tez mnie dziś sen męczył...cala noc snilam o wadze małego. Naczytalam się o hipotrofii itd ![]() O 16 mam giną, trzymajcie kciuki ![]() Mi zaparcia tez znów wrocily ![]() Co za pogoda.... |
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o listę to mi obojętnie
pamiętam,że 3 lata temu miałyśmy 4 😀 jedna z aktualną ciąża, druga była o tych co są mamami już, trzecia kto kiedy ma wizytę u gina, czwarta ile ważą nasze dzieci 😀Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o listę, to mi to bez znaczenia, może jej nie być wcale i tak nie zaglądam na pierwszą stronę, a tp są tak ruchome, bardzo mały procent dzieci rodzi się w podanym tp
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra... Ale miałam ciężką noc..
Położyliśmy się spać o 23 a zasnęłam dopiero po 3, bo mąż strasznie chrapał ![]() A tak wogóle to dzień dobry! |
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze dwa razy go odpowiednio kopnę to się przekręca na bok bez pobudki, oczywiście nieświadomy kopnięć
|
|
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniej było ok; chrapał- dostał kopa- przekręcał się na bok i spokój. A teraz to już masakra.. |
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Lutówki 2017 ❤ cz. IV
Hej wam!
Ja dziś spałam całkiem dobrze. Tylko jedno siku było. Inspiracja imienna: na jednym z kont na insta mama nazwała córkę Sawa. Co wy na to ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
Ja wkładam zatyczki do uszu i po problemie
|
|
|
|
|
#2778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
do czasu, aż urodziłam syna. Teraz albo kopie albo mówię po imieniu i zmienia pozycję, oczywiście bez budzenia.
|
|
|
|
|
#2780 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. Wczoraj się tak na latalam że dzisiaj mam tylko prasowanie w planach. Do tego ciągły deszcz no pogoda paskudna. Był temat łóżeczek mokka bardzo fajne poczekam na relacje po zakupie ciekawe te 8 stopni regulacji.
Cytat:
Cytat:
Już mam ubranka poprane, wyprasowane i poukladane mam nadzieje ze na początek cała szuflada komody wystarczy większość używki więc nie chciałam takich chować ale po wyprasowaniu wygladaja super
|
|
|
#2781 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Lubię popatrzeć na jej zdjęcia, ale imię najmłodszej córeczki mi się nie podoba. Poprzednie trzy córki mają śliczne imiona.Mój mąż ostatnio się czymś zatruł, myślał, że go dopadła ta jelitówka co grasuje, ale na szczęście to tylko łakomstwo Byliśmy na obiedzie u moich rodziców i był barszcz czerwony z fasolą (nie jadłam) potem kaczka, surówka z papryką(nie jadłam), jakieś ciastka, kawa. Potem pojechaliśmy do teściów, a tam tort (nie jadłam) a na kolacje mąż poprawił swojską kiełbasą, a w nocy zaczęły się turbulencje Aaa i jeszcze na kanapie musiałam spać bo się bał, że mnie zarazi. A z kanapy bliżej do córki niż z sypialni więc musiałam ja spać na średnio wygodnym miejscu ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, Monika L
|
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet myslelismy o opcji fotelik, na srodku nosidelko i ja obok, ale pytanie jak przymierzymy to wyjdzie z miejscem... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2784 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry. Co do listy jest mi to obojętne.
Rozstępy niestety zrobiły się na piersiach mimo smarowania. Myślałam że mnie to ominie tak samo jak moja mame, ale niestety ![]() Zgagi nadal nie mam, nawet po tak ostrej kolacji. Miałam dziś robić glukozę ale Tż prawie się na mnie obraził że chce jechać sama bo on dzisiaj nie moze. Ustaliliśmy że jedziemy jutro razem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
mi sie dzisiaj nawet dobrze spało, poza mała pobudka o 5, potem oczywiście nie mogłam zasnąć :/ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
az tak wymyślnych imion jednak nie lubie. A jak inne dzieci nazwała?
|
|||
|
|
|
#2786 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przypomniałam sobie, jak moja potrafiła mówić do mojego synka, którego trzymała na rękach, kto tam stoi? MAMCURA? Myślałam że oczy wydrapię. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wczoraj nie jeździliśmy dużo, syna w domu zostawiłam bo coś dalej kaszle. Dziś też do przedszkola nie poszedł. Zrobiłam chałwę Zaraz do kawki sobie zjem.
|
|
#2787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Mamcura
A jak sie robi chałwę? |
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, mam chwilowo nadmiar wolnego czasu, więc edytuje liste
|
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za babcura....Jak robisz chalwe?mniammmm |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

Myślałam nad czymś takim
poza tym wolę wszystkie informacje w jednym miejscu 

my juz w Niemczech, bylo ciezko, ale dojechalismy cali i zdrowi...i napakowani po brzegi! Kombi okazalo sie male,heh.co do listy, mnie to jest obojetne. Ciazowych rozstepow jeszcze u siebie nie widze.ale te zaparcia
nie bylam w wc od pt!