Lutówki 2017 ❤ cz. IV - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-01, 22:40   #2761
MartaMagda
Zakorzenienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV

Cytat:
Napisane przez keepsmil3 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zaczęły Wam wychodzić rozstepy? Ja jestem wściekła, bo piersi smarowałam od samego poczatku, a wyszly mi z boku i od spodu

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja mam na piersiach takie bardzo płytkie i teraz zaczęły mi się pojawiać małe na boczkach i udach. Zachwycona nie jestem, ale wiem, że mam do nich tendencje, więc pewnie i brzuch mnie nie ominie...

Stary 2016-11-01, 23:17   #2762
sonia_n
Zadomowienie

GG do sonia_n

Cytat:
Napisane przez justkonev Pokaż wiadomość
Myślałam nad czymś takim

Można by było np tylko napisać np. 27 lat, 2 dziecko, TP 21.02.

Byłoby znacznie krócej i bardziej przejrzyście

Co wy na to??

Jestem za

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
Ja wolę tak jak jest, bo znów się nam lista rozwlecze poza tym wolę wszystkie informacje w jednym miejscu

W Walentynki to moim zdaniem słabo, bo chcesz zrobić imprezę urodzinowa, ale wszyscy znajomi są na romantycznych lokacjach

U mnie z racji tp termin walentynkowy jest dość mocno prawdopodobny poza tym 14.02 urodziny ma teściowa a mąż z kolei urodził sie na dzień matki

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2016-11-02, 04:43   #2763
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Jaka masz przepukline?
Bo ja od długiego czasu pępkowa ale póki co nic się nie dzieje
Tez mam pepkowa i usłyszalam ze w ciazy i tak sie nic nie da zrobic. Dopiero po na zabieg...

Dziewczyny ale mialam sen...

Poszlam do łazienki i dziecko wyskoczylo wrecz, zawinelam w recznik a ono patrzy sie na mnie takimi bystrymi oczami. Mowie, ze jeszcze nie czas, ze ma wchodzic z powrotem do brzucha a ono do mnie odpowiedzialo "nie"
Zaczelam krzyczec, ze telefon bo musze dzwonic na pogotowie i nagle w lazience zjawil sie moj brat, mama i babcia ktora od 4lat nie chodzi sama.
Zadzwonilam na pogotowie i powiedzieli, ze to niemozliwe aby dziecko zylo wiec prosza dostarczyć tylko cialo do nich, bo karetki nie wysla... a moja mama miala je na rekach i nawet samo glowke juz sztywno trzymalo...
Jeju co za chory sen!

Wczoraj cos bylo o wczesniejszych porodach, troche mnie bolało podbrzusze, czytalam artykul o prawie odnosnie porodow wczesniakow i pogrzebow, no i jeszcze mama mi mowila ze znajoma poronila...
No ale taki chory sen... teraz zasnac aż nie moge ;(

---------- Dopisano o 05:43 ---------- Poprzedni post napisano o 05:39 ----------

Cytat:
Napisane przez sonia_n Pokaż wiadomość
U mnie z racji tp termin walentynkowy jest dość mocno prawdopodobny poza tym 14.02 urodziny ma teściowa a mąż z kolei urodził sie na dzień matki
Z Michalem tp mialam blisko urodzin teściowej. Wszyscy wiedzieli jak to ona by chciala, aby sie wtedy urodzil akurat w jej urodziny... A ja od rana powatarzalam "nie dzisiaj synek prosze". Jak skonczyl sie dzien to odetchnelam z ulga wrecz.
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 05:38   #2764
MartaMagda
Zakorzenienie

Też od godziny się mecze. Jakiś koszmar mnie obudził, ale go nie pamiętam. Przed ciążą tak nie miałam, a teraz mnie sny budzą 2-3 razy w tygodniu

Stary 2016-11-02, 05:59   #2765
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Hej dziewczyny, ale dużo napisałyście
Wczoraj byłam wykończona, taki dzień, niby zadumy a latania dużo
U mnie 26 tydz, cc zbliża się wielkimi krokami, maluchy z dnia na dzień silniejsze, czuje po ruchach, brzuch już mi w każdą stronę skacze
Cytat:
Mi się zgaga zaczęła 2 tygodnie temu. Najgorzej jak leżę albo mam czkawkę, wtedy kwas i się cofa. Jeszcze tylko 13 tygodni

U mnie jeszcze tylko 11 tyg
Stary 2016-11-02, 06:11   #2766
agniecha828
Rozeznanie

Hejmy juz w Niemczech, bylo ciezko, ale dojechalismy cali i zdrowi...i napakowani po brzegi! Kombi okazalo sie male,heh.co do listy, mnie to jest obojetne. Ciazowych rozstepow jeszcze u siebie nie widze.ale te zaparcianie bylam w wc od pt!kupilam czopki glicerynowe i nic!!!!nie ruszyly mnie. I zgaga...jakbym ciagle chili jadla....dzis ide odebrac wyniki krwi. Jutro gin.

agniecha828 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 06:48   #2767
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniecha828 Pokaż wiadomość
Hejmy juz w Niemczech, bylo ciezko, ale dojechalismy cali i zdrowi...i napakowani po brzegi! Kombi okazalo sie male,heh.co do listy, mnie to jest obojetne. Ciazowych rozstepow jeszcze u siebie nie widze.ale te zaparcianie bylam w wc od pt!kupilam czopki glicerynowe i nic!!!!nie ruszyly mnie. I zgaga...jakbym ciagle chili jadla....dzis ide odebrac wyniki krwi. Jutro gin.

Ale u Ciebie intensywnie Kciuki za wyniki!

A pijesz dużo ciepłych płynów. U mnie to czasami nawet działa na zaparcia

Stary 2016-11-02, 07:09   #2768
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniecha828 Pokaż wiadomość
Kombi okazalo sie male,heh.
To co Wy tam naprzywoziliście hehe?

Też mi wrócił trochę problem z zaparciami. Czasem nawet czuję, że mi sie chce... ale nic z tego nie wynika Wróciłam do codziennych owsianek a jak nie pomoże pójdę po lactulosum

Dziś robię sobie dzień odpoczynku po wczorajszym... Od 11 do 20 byłam w rozjazdach.

Edytowane przez axn22
Czas edycji: 2016-11-02 o 07:15
axn22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 07:36   #2769
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny zaczęły Wam wychodzić rozstepy? Ja jestem wściekła, bo piersi smarowałam od samego poczatku, a wyszly mi z boku i od spodu

Mi wyskoczyly po ciazach na udach :/ malukie ale sa i przy pępku kiedys mialam kolczyk i akurat tam mam taki pajaczek

Cytat:
W sobotę zaczęłam robić 2 lata temu...
Jako dziecko miałam w tygodniu, a pozniej i tak imprezowalam kiedy popadało więc i urodziny były w dzień kiedy są

mi wszystko jedno. Ale ja dziecka nie mam żeby mamom smutno nie było

Jaka masz przepukline?
Bo ja od długiego czasu pępkowa ale póki co nic się nie dzieje
Kresy bialej ja sie dowiedzialam o przepuklinie a tydzien pozniej o ciazy
Narazie tez sie nic nie dzije ale czaami az mnie piecze. A jak klade sie na boku to mnie boli bo brzuch opada

AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 07:53   #2770
anolta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Bez roznicy
Bo jak zajrzalam i chcialam odszukac wasze termin to oczoplonsu dostałam

Nie martwcie sie wczesniejszym porodem bedzie wszystko dobrze jeszcze troche przed nami
Tez czasami sie martwie z moja przepuklina ,przy mojej dwojce szalonych dzieci ciezko jest odpoczywać i sie oszczędzać ale szybko wracam do pozytywnego myslenia i nie dopuszczam takich mysli

I tak trzeba myśleć i mieć takie nastawienie! 😊

2017 - synek
anolta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 07:54   #2771
Fantazja_
Zakorzenienie

Dzień dobry ojjj tez mnie dziś sen męczył...cala noc snilam o wadze małego. Naczytalam się o hipotrofii itd
O 16 mam giną, trzymajcie kciuki
Mi zaparcia tez znów wrocily
Co za pogoda....
Fantazja_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 08:00   #2772
anolta
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o listę to mi obojętnie pamiętam,że 3 lata temu miałyśmy 4 😀 jedna z aktualną ciąża, druga była o tych co są mamami już, trzecia kto kiedy ma wizytę u gina, czwarta ile ważą nasze dzieci 😀

2017 - synek
anolta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 08:05   #2773
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Jeżeli chodzi o listę, to mi to bez znaczenia, może jej nie być wcale i tak nie zaglądam na pierwszą stronę, a tp są tak ruchome, bardzo mały procent dzieci rodzi się w podanym tp
Stary 2016-11-02, 08:13   #2774
justkonev
Zakorzenienie

Masakra... Ale miałam ciężką noc.. Położyliśmy się spać o 23 a zasnęłam dopiero po 3, bo mąż strasznie chrapał Już mu zapowiedziałam, że jeśli dziś będzie dawał taki koncert to wyganiam go na kanape do salonu

A tak wogóle to dzień dobry!
justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 08:36   #2775
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra... Ale miałam ciężką noc.. Położyliśmy się spać o 23 a zasnęłam dopiero po 3, bo mąż strasznie chrapał
Mojemu chrapanie zdarza się tylko gdy jest przeziębiony i zaśnie na plecach... mam na to jednak swoją metodę Ze dwa razy go odpowiednio kopnę to się przekręca na bok bez pobudki, oczywiście nieświadomy kopnięć
axn22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 08:42   #2776
justkonev
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość
Mojemu chrapanie zdarza się tylko gdy jest przeziębiony i zaśnie na plecach... mam na to jednak swoją metodę Ze dwa razy go odpowiednio kopnę to się przekręca na bok bez pobudki, oczywiście nieświadomy kopnięć
Na mojego kopnięcia działają, ale co z tego jeśli ostatnio chrapie już nawet śpiąc na boku
Wcześniej było ok; chrapał- dostał kopa- przekręcał się na bok i spokój. A teraz to już masakra..
Stary 2016-11-02, 08:45   #2777
Opiumalfa
Zakorzenienie

Lutówki 2017 ❤ cz. IV

Hej wam!
Ja dziś spałam całkiem dobrze. Tylko jedno siku było.

Inspiracja imienna: na jednym z kont na insta mama nazwała córkę Sawa. Co wy na to

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Na mojego kopnięcia działają, ale co z tego jeśli ostatnio chrapie już nawet śpiąc na boku

Wcześniej było ok; chrapał- dostał kopa- przekręcał się na bok i spokój. A teraz to już masakra..

Ja wkładam zatyczki do uszu i po problemie
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 08:56   #2778
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Hej wam!

Inspiracja imienna: na jednym z kont na insta mama nazwała córkę Sawa. Co wy na to

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Pierwsze skojarzenie - Wars i Sawa...
Cytat:
Napisane przez Fantazja_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry ojjj tez mnie dziś sen męczył...cala noc snilam o wadze małego. Naczytalam się o hipotrofii itd
Co za pogoda....
Michał miał hipotrofie po grypie w 7miesiacu - pierwszy raz od kilku ladnych lat bylam tak rozlozona. Na szczęście wtedy już było wszystko uksztaltowane i odbilo sie to tylko na jego wadze. Teraz już w zaden sposob tego nie widać, nawet mowia ze jest duży jak na swój wiek.
Stary 2016-11-02, 08:57   #2779
minula
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Cytat:
Hej wam!

Też używałam zatyczek do czasu, aż urodziłam syna. Teraz albo kopie albo mówię po imieniu i zmienia pozycję, oczywiście bez budzenia.
minula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 08:59   #2780
paulinka009
Zadomowienie

Hej dziewczyny. Wczoraj się tak na latalam że dzisiaj mam tylko prasowanie w planach. Do tego ciągły deszcz no pogoda paskudna. Był temat łóżeczek mokka bardzo fajne poczekam na relacje po zakupie ciekawe te 8 stopni regulacji.
Cytat:
Dziewcyny zaczęły Wam wychodzić rozstepy? Ja jestem wściekła, bo piersi smarowałam od samego poczatku, a wyszly mi z boku i od spodu

Ja mam gdzieś od 18 tyg? Już nie pamiętam ale pisałam o tym. Moja wina bo nie posmarowałam. Teraz smaruję i trochę bledną.
Cytat:
U mnie to samo

Już mam ubranka poprane, wyprasowane i poukladane mam nadzieje ze na początek cała szuflada komody wystarczy większość używki więc nie chciałam takich chować ale po wyprasowaniu wygladaja super

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 09:06   #2781
kiciulec
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to kiciulec

Cytat:
Ja sobie sama wręczyłam palmę pierwszeństwa i rodze pod koniec stycznia. Także sorry Opium, ale nie ma mowy o żadnym przedwczesnym porodzie

Ale jestem zmasakrowana po dzisiejszym dniu. Teraz nic tylko odpoczywać

Sory baotry ja idę na pierwszy ogień-planowa cesarka pewnie w połowie stycznia
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Ja w ciąży mam często zgagę. Nawet jak nic ostrego i ciężkiego nie zjem w pierwszej ciąży też tak miałam.

Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
Dostałam wczoraj zgagi po kiślu malinowym

Cytat:
Co do fotela i fotelika...
Bardzo dużo par które znam i ludzi jak jadą z dzieckiem to dorosły drugi siedzi koło dziecka.. Zamawiając je i dokładając...wcale nie z przodu...

Inna sprawa że jak byłam mierzyć fotelik i pan kazał moj fotel(kierowcy) przesunąć do przodu a ja protestowalam bo ja tak jeżdżę i jako kierowca ma być wygodnie to on ze to na czas montażu..i później przepchal fotel na swoje miejsce.. Fotelik się docisnal ale nie zaburzylo to jego ustawienia.. Ale to pewnie zależy od auta i wzrostu, bo ja potrzebuje dużo miejsca...
Z córką takjeździłam, bo i tak tylko mąż prowadził. Teraz jeszcze nie wiem jak to rozwiążemy bo dwa foteliki. Myślałam, żeby starszą córkę na przedni fotel a ja z maleństwem z tyłu, ale kurcze no boję się, że strasza córka bezpieczniejsza byłąby z tyły. Ale co znowu jak mniejsze będzie płakać, albo się uleje a ja będę z przodu. No zagwozdkę mam

Cytat:
Mam taką samą metodę

Cytat:
Hej wam!

Monika L.? Lubię popatrzeć na jej zdjęcia, ale imię najmłodszej córeczki mi się nie podoba. Poprzednie trzy córki mają śliczne imiona.

Mój mąż ostatnio się czymś zatruł, myślał, że go dopadła ta jelitówka co grasuje, ale na szczęście to tylko łakomstwo Byliśmy na obiedzie u moich rodziców i był barszcz czerwony z fasolą (nie jadłam) potem kaczka, surówka z papryką(nie jadłam), jakieś ciastka, kawa. Potem pojechaliśmy do teściów, a tam tort (nie jadłam) a na kolacje mąż poprawił swojską kiełbasą, a w nocy zaczęły się turbulencje I cały następny dzień donosiłam mu herbatę mietową, smecte, mierzyłam temp bo miał podniesioną,w międzyczasie badania sobie w laboratorium zrobiłam, glukoza itd. Powiem Wam cyrk na kółkach. A mój mąż i tak stara się być twardy i nie jęczy jak to większość facetów ma w zwyczaju. Powiedziałam mu, że jest już stary i musi dietę zmienić Aaa i jeszcze na kanapie musiałam spać bo się bał, że mnie zarazi. A z kanapy bliżej do córki niż z sypialni więc musiałam ja spać na średnio wygodnym miejscu

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Wczoraj się tak na latalam że dzisiaj mam tylko prasowanie w planach. Do tego ciągły deszcz no pogoda paskudna. Był temat łóżeczek mokka bardzo fajne poczekam na relacje po zakupie ciekawe te 8 stopni regulacji.
Ja mam gdzieś od 18 tyg? Już nie pamiętam ale pisałam o tym. Moja wina bo nie posmarowałam. Teraz smaruję i trochę bledną.

U mnie to samo

Już mam ubranka poprane, wyprasowane i poukladane mam nadzieje ze na początek cała szuflada komody wystarczy większość używki więc nie chciałam takich chować ale po wyprasowaniu wygladaja super
Ja też już pochowałam, poprane i poprasowane. Może to głupie ale w szoku byłam, że jak uprasowałam te ciuszki to się luźniej zrobiło bo mniej miejsca zajmują
kiciulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 09:10   #2782
Opiumalfa
Zakorzenienie

Tak, Monika L
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 09:20   #2783
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość

Z córką takjeździłam, bo i tak tylko mąż prowadził. Teraz jeszcze nie wiem jak to rozwiążemy bo dwa foteliki. Myślałam, żeby starszą córkę na przedni fotel a ja z maleństwem z tyłu, ale kurcze no boję się, że strasza córka bezpieczniejsza byłąby z tyły. Ale co znowu jak mniejsze będzie płakać, albo się uleje a ja będę z przodu. No zagwozdkę mam
Ten sam dylemat mamy jak teraz ulozyc foteliki.
Nawet myslelismy o opcji fotelik, na srodku nosidelko i ja obok, ale pytanie jak przymierzymy to wyjdzie z miejscem...

Stary 2016-11-02, 09:25   #2784
ferimori
Zadomowienie

Dzień dobry. Co do listy jest mi to obojętne.

Rozstępy niestety zrobiły się na piersiach mimo smarowania. Myślałam że mnie to ominie tak samo jak moja mame, ale niestety

Zgagi nadal nie mam, nawet po tak ostrej kolacji.

Miałam dziś robić glukozę ale Tż prawie się na mnie obraził że chce jechać sama bo on dzisiaj nie moze. Ustaliliśmy że jedziemy jutro razem

ferimori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 09:36   #2785
Escorpio
Zakorzenienie

Dzien dobry mi sie dzisiaj nawet dobrze spało, poza mała pobudka o 5, potem oczywiście nie mogłam zasnąć :/

Cytat:
Co za pogoda....

Cytat:
Ja mojego albo kopne, albo mu nos zatykam

Cytat:
Hej wam!

Mi sie Sawa kojarzy z Sabą, czyli z psem z "W pustyni i w puszczy" az tak wymyślnych imion jednak nie lubie. A jak inne dzieci nazwała?
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 09:55   #2786
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anolta Pokaż wiadomość
Ja urodziłam w październiku i pierwsze tygodnie z córeczką w domu były super! Poznawalysmy sie, tulilysmy, wpatrywalyamy, chodziliśmy na spacerki i wiecznie karmilysmy 😀

Jedyne co mi dokuczało to brak snu ;-)

U mnie niestety nie było wesoło, młody dostał paskudnego kataru jak miał jakieś 10 dni, walczył dzielnie ale i tak w końcu w szpitalu wylądowaliśmy. Ja po cesarce, mąż w pracy masakra była.

Cytat:
Napisane przez gapulinka Pokaż wiadomość
Eee tam, nie zapominajmy ze byłam po porodzie zabiegowym z rana po nacięciu która się zaczęła babrac i z grzybica sutkow nie sądzę aby ktoras doświadczyła tego wszystkiego naraz 😀

No łatwo nie miałaś

Cytat:
Moja teściowa przeszła sama siebie.. Zazwyczaj boi się cokolwiek powiedzieć, jak podaje czekoladę to 3razy się wytłumaczy zs można jesc ale nie trzeba że ona taka lubi ale może nie smakować i są inne blablabla totalna dyplomacja. Każdy swój ruch argumentuje...

Siedzimy na obiedzie a ona mi tak "mi się wydaje że będziesz gruba...Jak tu dopiero 6miesiac a już taka grubaska... To jeszcze 3 miesiace"
Z wrażenia o mało nie spadlam z krzesła, powstrzymalo mnie tylko przeświadczenie że jakbym spadła to pewnie by mi powiedziała "o widzisz już się na krześle nie mieścisz..."

Spojrzałam na męża, ten jej zwrócił uwagę że mi pocisnela a ona ze nie mówi wcale o mnie...Tylko o dziecku i brzuchu bo popatrz jaki brzuch no grubasek...!!!

Faken.
No to pojechała...
Przypomniałam sobie, jak moja potrafiła mówić do mojego synka, którego trzymała na rękach, kto tam stoi? MAMCURA? Myślałam że oczy wydrapię.

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Wiecie, wreszcie po miesiącu przestały mnie boleć te plecy na dole ginekolog miała jednak rację, że to dziecko uciska i jak zmieni pozycję to powinno przestać.

Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
No super wieści

Cytat:
Myślałam nad czymś takim
Można by było np tylko napisać np. 27 lat, 2 dziecko, TP 21.02.
Byłoby znacznie krócej i bardziej przejrzyście

Co wy na to??
Jestem za

Cytat:
Co za pogoda....
Kciuki!

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość

Michał miał hipotrofie po grypie w 7miesiacu - pierwszy raz od kilku ladnych lat bylam tak rozlozona. Na szczęście wtedy już było wszystko uksztaltowane i odbilo sie to tylko na jego wadze. Teraz już w zaden sposob tego nie widać, nawet mowia ze jest duży jak na swój wiek.
Ach ta grypa, mnie dopadła w 37 tygodniu, taka masakryczna z 40 stopniową gorączką. Przestałam nawet sikać, a zorientowałam się dopiero jak już mi odpuściła i temperatura spadła do 35 stopni. Wtedy mały przestał się ruszać i przerażona do szpitala gnałam. Na szczęście chyba odpoczywał. Ale po 2 tygodniach wyszło że przepływy fatalne i cesarka.

Wczoraj nie jeździliśmy dużo, syna w domu zostawiłam bo coś dalej kaszle. Dziś też do przedszkola nie poszedł. Zrobiłam chałwę Zaraz do kawki sobie zjem.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 09:58   #2787
Fantazja_
Zakorzenienie

Cytat:
Hej wam!

O nie, mi się tez skojarzylo z Wars i Sawa. Ktos nie doslyszy i zapyta: jak? Saba? Sowa?

Cytat:
Mój sporadycznie chrapie...to teraz zatyczki albo wyprowadzka

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość

Mam nadzieje, ze tylko sobie ubzduralam...
Stary 2016-11-02, 09:58   #2788
Escorpio
Zakorzenienie

Mamcura

A jak sie robi chałwę?
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-02, 10:00   #2789
justkonev
Zakorzenienie

Dobra, mam chwilowo nadmiar wolnego czasu, więc edytuje liste
Stary 2016-11-02, 10:03   #2790
Fantazja_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
U mnie niestety nie było wesoło, młody dostał paskudnego kataru jak miał jakieś 10 dni, walczył dzielnie ale i tak w końcu w szpitalu wylądowaliśmy. Ja po cesarce, mąż w pracy masakra była.

No łatwo nie miałaś

No to pojechała...
Przypomniałam sobie, jak moja potrafiła mówić do mojego synka, którego trzymała na rękach, kto tam stoi? MAMCURA? Myślałam że oczy wydrapię.

No super wieści

Jestem za

Kciuki!

Ach ta grypa, mnie dopadła w 37 tygodniu, taka masakryczna z 40 stopniową gorączką. Przestałam nawet sikać, a zorientowałam się dopiero jak już mi odpuściła i temperatura spadła do 35 stopni. Wtedy jmały przestał się ruszać i przerażona do szpitala gnałam. Na szczęście chyba odpoczywał. Ale po 2 tygodniach wyszło że przepływy fatalne i cesarka.

Wczoraj nie jeździliśmy dużo, syna w domu zostawiłam bo coś dalej kaszle. Dziś też do przedszkola nie poszedł. Zrobiłam chałwę Zaraz do kawki sobie zjem.
Mamcura omg co za babcura....

Jak robisz chalwe?mniammmm
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości