|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV
|
|
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzis spałam z przerwami... maz budzik na 5:30 i nawet jak stara sie byc cicho to sie budze na budzik, przytulam go do drzemki, pozniej wiem ze wrocil z lazienki po ubranie,,, pomijam ze nie wylaczyl alarmu wiec wycie na pol osiedla.. pozniej przyszedl na buziaczka ze juz jedzie... i o tak sobie pospalam.. dziecie sie budziło na kazdy glos taty wiec On pojechał a ja imprezka 30min
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Panna a to blendujesz? bo ja kojarze jak krem orzechowy robilam (blendowanie fistaszków) to blender sie zgrzał, to było zbyt gęste wiec zapychało... narobilam sie jak głupia... a jka tutaj?
|
#2797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mega pyszne ![]() No mąż ją do pionu ustawił. ale tak mnie wku...ała na początku że miałam ochotę ją zamordować. Jak leżałam w szpitalu z małym, to potrafiła do mnie dzwonić i z tekstem, że mam się Michałem opiekować bo jak nie to ona mi go zabierze... Aaa wczoraj od chyba jakichś 4 miesięcy ją spotkaliśmy na cmentarzu. Dodam że ona dalej o ciąży nie wie Chyba aż tak mój brzuch nie jest wielki bo nie zauważyła ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
|
|
#2798 |
|
Zadomowienie
|
Mi sie kiedyś śniło, że moja kochana Pani Doktor w gabinecie trzyma 2 litrowego Pana Tadeusza i popija sobie z kubeczka. Na usg wyszlo, że dziecko jest źle ułożone i musieli je przekręcic, więc wyciągnęli dziecko, pokazali mi, zrobilam zdjecie dla tż, a potem włożyli je z powrotem: p
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2799 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
hahah czas bez sprzątania to czas stracony
cześć dziewczyny, ja dziś jestem prawdziwą kurą domową. co prawda nie sprzątam, ale gotuje dużo ![]() mały mnie dziś sporo pokopał, umieram z ciekawości ile waży, jutro się dowiem i czekam na kuriera z fotelikiem ![]() dziś tylko jedna pobudka na siku w nocy
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2016-11-02 o 12:31 |
|
|
|
#2801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Muszę sobie zamówić sezam przy najbliższej okazji bo mi się skończył
|
||
|
|
|
#2802 |
|
Zadomowienie
|
Już za godzinke mam wizyte comiesieczna
uz nie moge sie doczekac. Najwazniejsze, ze teraz te wizyty jakies takie spokojniejsze, Tymuś skacze, wręcz akrobacje wyczynia w brzuszku, wyniki piękne - czego chciec wiecej ![]() A o 15.00 pierwsze zajęcia w najwazniesze szkole zycia - SZKOŁA RODZENIA ![]() a tak sie zażekałam, że zero szkoły już hehe
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Ja 9 listopada na te zajecia ide sama, bo są w szpitalu w ktorym mam rodzic. W grudniu ide z mezem na weekendowa szkole
|
||
|
|
|
#2806 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mi na zaparcia pomaga zjedzenie marchewki. Ale może to moja specyfika. Cytat:
dostał taka szyne i w niej śpi. To teraz dla odmiany mlaszcze. więc i tak źle i tak niedobrze. Cytat:
Cytat:
Śniło mi się dziś, że bylam z TŻ na balu przebierańców. Ja w stroju Kopciuszka, a on księcia. I zaczelam rodzic. Pojechalismy na porodowke. Alcja trwa i ja cgce koniecznie rozluznic wiazanie sukienki i zdjac te blond peruke, bo mnie zaczęła draznic, a mąż mnie powstrzymuje. I w tym snie powiedział, że dziecko nie może mnie za pierwszym razem takiej nieporzadnej zobaczyc Wczoraj zaś bylam u babci na obiedzie i zrobiła ruskie. Stwierdzilam, że spróbuję, ale byly tak tłuste, że poprzestalam na trzech i do teraz czuję, jak mi siedzą na żołądku. A kartki do zdjęć są tak dla mnie na pamiątkę. Widzialam w Smyku fajna ramkę podzieloną na 12 części by wkladac co miesiac zdjecie dziecka i mam zamiar zrobic taka pamiatke dla nas, babc i dla dziecka na przyszłość. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaż na Samsung Galaxy S 7 Edge |
|||||||
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kij ją wie, pisałam wam kiedyś że potrafiła się pół roku nie odzywać jak coś było zrobione nie po jej myśli. Teraz się uspokoiła, bo myślała że będziemy zabiegać o kontakty z nią jak się obrazi, ale że my w dupie mieliśmy, za dużo nerwów nam zjadła, to trochę się uspokoiła. Teraz kontakty pełne rezerwy z mojej strony, ja wreszcie zrozumiałam, że nie ważne co zrobię i tak nie będę ulubioną synową więc dałam sobie siana i od tego czasu mam luz i przestałam się przejmować zupełnie.
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza, znalałam osiołka w promocji
(chociaz nie wiem czy nie da sie taniej kupic gdzie indziej). To jest to samo co Szumiś? http://www.fabrykawafelkow.pl/przytu...292893858.html |
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my za tydzien ![]() w ten piatek Mama wie widze ze tesciowe kroluja... same wychwaly synow jak wychowały (kocham bardzo, zastrzeżen mam kilka ) wiec teraz nasza kolej
|
|
#2810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my też na pierwsze 8 listopada, bardzo fajna położna, napisała, że zaprasza 8 listopada, żeby zabrać skarpetki bo to na sali gimnastycznej w przychodni będzie i oczywiście dobre humory ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chce inny fotelik (cybex), ale moze maja cos w ofercie
|
|
#2812 |
|
Zadomowienie
|
Naprawdę przygod z teściowymi wam nie zazdroszcze wiem ile to nerwow kosztuje.
Laski co myślicie o huśtawkach hybrydowych? Myślę nad zakupem używanej za 190 zł (z nadzieją że coś potarguje). Akurat ktoś u mnie w mieście sprzedaje. Tylko teraz czytam że ona do 9 kg więc taki dziec pewnie szybko wyrasta. Nie wiem czy sie oplaca nawet taka uzywana. Miala ktoras z was doczynienia z taka
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wydaje mi sie to fajna opcja jak się zostaje z malenstwem samemu w domu chociaż by żeby zrobić obiad. |
|
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
aaa dziewczyny, napiszę dla Tych z hemoglobinowym problemem.
tak jak pisałam, zaczęłam łykać "łagodne żelazo" solgaru. dziś połknę 4 tabletkę, coś bardziej szczegółowego napiszę w przyszłym tygodniu, ale jak łyknęłam pierwszą tabletkę, to następnego dnia miałam mega zaparcie, a jak już pisałam dotychczas nie miewałam z tym problemu. już się wystraszyłam, że to ściema, że to żelazo nie powoduje zaparć, ale wieczorem bez problemu się wypróżniłam, wczoraj też, a dziś już 2x a jeszcze nie ma 12 więc myślę, że mogła to być jednorazowa reakcja organizmu na sporą dawkę żelaza (jedna tabletka ma 20 mg). także póki co polecam! brak też innych objawów jak mdłości, ból brzucha. po 20 listopada powtórzę morfologię i dam znać czy wyniki się poprawiły...---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
zapisujecie się już na trzecie prenatalne? Jak tak, to na który tc? |
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
ja na 30 tc, ale kazała mi się zapisać wyliczając tydzień z usg, a nie z OM, no ale jak ostatnio okazało się, że mały zwolnił ze wzrostem to się przepiszę na tydzień później chyba. Zobaczę jak to wyjdzie po dzisiejszej wizycie
|
|
|
|
#2819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja ze mna nie rozmawiala po pierwszej wizycie u Michala jakies 1, 5msc, ale za to teraz mam spokoj. Maly jak go wziela na rece sie rozplakal a ona, że pewnie ma kolke, że brzuszek, że muszę go "wyhopsać"... i zaczela nim podrzucac, mowie ze ma tak nie robić to zaczela, że chrzesniak meza to i tamto i tak w kółko. Nie wspominajac ze zaczęła mi do małego mówić niuniuś. W końcu nerwy mi puściły i jej odpowiedzialam odpowiednim tonem, że to jest Michał nie niunius żaden i czasami dzieci płaczą od tak, a na pewno nie ma kolki i tylko musi sie wyciszyć. Zrobila wielkie oczy, mine i bez słowa wyszła z pokoju. A ja sobie spokojnie usiadlam, ułożyłam małego na rogalu i po chwili sie uspokoil - 3godz tak siedzielismy zanim wyszlam do nich znowu. Potem przyjechala na chrzciny to nie wiedziała jak sie zachowac... ahh temat rzeka ![]() Ehh niby sie podleczylam i znowu dzis mniew gardle drapie |
||
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie zapisuje na 3 albo 6 grudnia. ustalę jutro po wizycie. to będzie 29+6 albo 30+2.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.

;(

my juz w Niemczech, bylo ciezko, ale dojechalismy cali i zdrowi...i napakowani po brzegi! Kombi okazalo sie male,heh.co do listy, mnie to jest obojetne. Ciazowych rozstepow jeszcze u siebie nie widze.ale te zaparcia
nie bylam w wc od pt!
dostał taka szyne i w niej śpi. To teraz dla odmiany mlaszcze.