|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: The Girls Of The Playboy Mansion
Cytat:
Nie wierzę, że jakaś panna z uczucia chce zramolałego dziada do dzielenia z innymi... po prostu za dużo tu tych okoliczności takich a nie innych
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie go chca z uczucia do $.
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Super że założyłas taki watek
Holly leci tylko i wyłącznie na kase Hefa,a Bridget i Kendra tez chociaz może nie tak bo wiedza że Holly ma przewagę chocby przez to ze ona jedna sypia(..)z Hefem![]() Widziałyście mame Kendry po opeeracji??Super nie
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Żenujące. Ciekawe co dziewczynki powiedzą swoim następnym partnerom po śmierci Hefa? Nie szanują siebie, jak każde prostytuki. I dziwię się opiniom na forum, że dobrze się ustawiły
A ich wygląd? Sztuczne lalki. Nie widziałam tego programu i otwierając zdjęcia z pierwszego postu, spodziewałam się, że zobaczę po prostu miłe dziewczyny, zróżnicowane wyglądem, a tu 3 silikonowe barbie. Żal mi i tego dziadka, i jego panienek, a szczególnie ich dzieci, o które się tak starają... Cóż jak widać nawet miłość można już kupić... |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Eeee bez przesady. Widac ze to jej matka. Nie pierwszej mlodosci jest
. ps. Przerobili ja dobrze .
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Zgodzę sie ze z jednej strony one sa jakby "luksusowymi panienkami do towarzystwa"
Holly najlepiej na tym wychodzi |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
A dla mnie to wszystko jest jednak smutne ale programu nie widziałam i moze faktycznie jest śmieszny.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja,to kiedyś oglądałam na Vivie ,a oglądałam ,to tylko dlatego ,że podoba mi sie jego chata
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Ogladalam to kiedys ,boze ubaw po pachy :-D
Hefnera to bym kijem nie dotknela blee stary ,oblesny dziad w kapciach ,bialych skarpetach i pizamkach . Chata okropna ,poza metrazem nie mam czego zazdroscic ,zawalona jakims starodawnym kiczem. Dziewczyny -bo nadmuchane Barbi -boskie :-D wcale bym sie nie zdziwila gdyby wszytskie 3 z nim sypialy :-D Najmniej mi tam pasuje Kendra ,to jej zachowanie ,bekanie ,przeklinanie. Jej mamusi a okropna ,nawet po operacji. |
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama byłam blondynką przez 8 lat, zmieniłam 3 lata temu bo mój mąż woli czarne.
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie podobają, te rzeczy z playboya tzn zagarki, lancuszki, torebki itp. i nawet woda taka jest
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Bo te rzeczy sa fajne ale stary playboy Hef juz nie
.
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
Jakie naturalne blondyneczki
![]() Niech sobie dziadek poużywa przed śmiercią. W końcu nikogo nie gwałci. A te jego utrzymanki...cóż..zwykłe dziwki. |
|
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do tego ubawu po pachy...To najlepszy jest z Kendry.
Ostatnio szli na jakąś impreze w stylu śreniowiecznym itp. No i Kendra się wypowiada "W średniowieczu były konie...ale nie było ulic..."
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Ta Kendra to jest prosta jak budowa cepa
Wygląda na to, że przez całe życie przejdzie pracując dupą a nie głową...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Kilka odcinków widziałam, no i nie za bardzo ciekawe to.
A oto co o tym sądzę :Myślę że te dziewczyny cierpią na deficyt uwagi wyniesiony z dzieciństwa. Bo nie wiem jak inaczej wytłumaczyć np. wystawianie biustu na widok tysięcy, ba, milionów osób i jeszcze być z tego dumnym.A ich związek z Hefnerem bazuje trochę na relacji ojciec-córka, z tym że że względu na lekkie skrzywienie ich psychik jest to z lekka kazirodcze ![]() ![]() One pragną opieki i nieustającej uwagi, prezentów, zapewnień o tym, ze są księżniczkami, a on chce wciąż przekonywać się że nadal jest "głową", kimś od kogo zależy poziom życia tych dziewczyn. Myślę że nie chodzi tylko o pieniądze o o ogół korzyści. Dziewczyna która decyduje się na taki układ musi mieć specyficznie ukształtowaną osobowość, aby czuć się w tym dobrze. Edytowane przez Ginchy Czas edycji: 2008-02-21 o 15:44 Powód: ort. |
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
one k....y
on k.....rz obie strony puste i prozne......ale chyba zadowolone?
|
|
#49 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mówisz poważnie? |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
ja oglądam dla jaj. Hef zawsze w swym szlafroczku atłasowym po prostu genialny lub czapce kapitana. Stary bo stary ale jeszcze wystarczająco sił ma by klepnąć swe babeczki lub dać im całuska :P
Holly to taka marionetka, nie wyróżnia się za bardzo. Kendra to taki babo-chłop rubaszny ale z obfitym biustem, który rzadko chowa. Lubię Bridget ale zastanawia mnie czemu zawsze ma taki czerwony dekolt (przyjrzyjcie się!). Nikt chyba nie wspomniał o Mary - sekretarce. To jest babka, jakim ona czasem wzrokiem patrzy na Dziewczyny ;D Ogólnie to każdy odcinek to kupa śmiechu aha i lubie ta piosenkę co na wstepie jest ![]() nie biorę sobie tego do serca, ani żadna z lasek nie jest moją idolką ale posmiać się można
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę uprościłam. Czarne zrobiłam eksperymentalnie jakiś czas temu i już zostawiłam taki kolor włosów, bo jemu się podobam bardziej niż w blondzie, a i ja sie jakoś tak lepiej czuję. A co w tym śmiesznego?
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Ogladalam wczoraj odcinek w ktorym dziewczyny robily swoje wlasne sesje-szok gola d.... i paraduje a ja sie krepuje i ginekologa przejsc 3 kroki z gola d... ;-)
Wydaje mi sie ze Bridget ma wlasny biust ,pozostale maja silikon. Najlepsza jest Kendra -nijak tam pasuje i jej zart o wieszaniu fotek Bridget przez King Konga :-D Sekretarka Hefa -masakra ,poodbnie jak Hef z ery dinozaurow :-D dziwne ze ja trzyma , widac powazna robote musi wykonywac ktos normalny a nie silikonowy. |
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Kendra ma ładne ciało
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Z nich trzech fizycznie chyba by mi najszybciej podeszła, ale panna jest tak tępa że aż szkoda
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Wg mnie nie.
Dlatego, że brzuch jest zbyt bardzo umięśniony, bez wcięcia w talii ( prosta sylwetka) zbyt mocno umięśnione nogi( łydki i uda) sylikony? Nie jestem za taką figurą a la umięśniona babka.
|
|
#56 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kwestia gustu i zapotrzebowan... Wiem ze juz w trzecim poscie pisze na jej temat, moze mam jakies skrzywienie, bo widzialem raptem ze 3 odcinki tego na E!... ale naprawde, panna jest tak tepa, ze sie wyroznia nawet jak na standardy amerykanskich reality shows (co prawda, probki zbyt duzej nie mam...).
|
|
|
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
zdjecia nie oddaja prawdy ,trzeb by je zobaczyc bez makijazu i fryzur -tylko czy w przypadku Bridget i Holly jest taki czas?? ;-)
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie wydaje mi się, żeby była zbyt umięśniona, ma bardzo ładnie wyrzeźbione ciało [ nie mówie tu o sylikonach ] powiedziałabym nawet, że jak dla mnie to mięśnie brzucha są zbyt słabo zarysowane ^^kwestia gustu
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

Ogólnie lubie je wszystkie (Kendre w szczególności
) i sądzę że taki Bogaty gość nim wpuści taką do domu to najpierw ją sprawdzi...
ale gościu z taką kasą napewno byle czego do chaty nie wpuścił. Musiał je ładnie sprawdzać itp... Wogóle rożnica wieku (ok 60 lat) wcale nie jest zachęcająca....w życiu bym na to nie poszła nawet za 3 mln

jest urocza.

: