|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Dziękuję bardzo
Mam nadzieję, że jej szybko minie, bo w taką pogodę siedzieć, to żal... Miłego przesadzania kwiatuszków
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten wizaż, to mi cały świat przesłania...
|
|
|
#394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak bylam mala tatus mi zawsze robil kanapki z czosnkiem i zdrowialam blyskawicznie do dzis jak mnie bierze to stawiam na czosnek bo nie lubie antybiotykow. a jaka zdrowa jestem![]() zazdroszcze pieknej pogody... stolica szara, bura i mokra!
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#396 |
|
Raczkowanie
|
ja też bez wątpienia jestem włosomaniaczką
czytam te wszystkie wątki i fora z poradami, mam wrażenie że od czasu jak zaczęłam zapuszczać włosy mam jakiegoś swira. Każde mycie włosów stało się dla mnie takim rytuałem, kiedyś byle szybciej te włosy umyć i wysuszyć i mieć z głowy. dosłownie z głowy bo przez takie traktowanie zaczeły wypadać....ale teraz masuję głowe przy myciu, staram się ich nie szaprać i wogóle jakoś się z nimi inaczej obchodzę. Ale to wszystko przez Was Dziewczyny...a raczej dzięki Wam...moje włosy aż błyszczą z radości, że się tak nimi zajmuję
|
|
|
|
|
#397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ohoo, juz slysze w oknach mocny wiatr!
|
|
|
|
#398 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od dawna miałam na nią ochotę. Bowiem mam z tą całą grzywką kłopot. Po myciu mi się układa ładnie ale już następnego ranka(myję rano) to mam tak ją odstającą i żyjącą własnym życiem ...że...znowu muszę umyć ![]() A mam przecież przesuszony włoski i ...chyba nie powinnam tak je katować tym myciem. ?? i dlatego ta prostownica ![]() wiem... jestem dla włosów okrutna.... ![]() Cytat:
![]() Mozę dla tego że jestem bardzo towarzyska, przytulaśna ..i...lubię słodkości... Aż cud że jestem szczupła Zainteresowania... kurcze będę monotematyczna- kosmetyki i pielęgnacja ciałka. Poza tym thrillery np. Harlan Coben ..tylko ciągle nie mam czasu je czytać Bo zajęć mam taaaaką masę że głowa boli. Gdybym chodziła na wszystkie wykłady to by mnie rodzice w ogóle nie widywali... A ostatnio męczę SUDOKU Cytat:
i co chwilę pada.A ja boje się buuurzyy
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Tak to wit. C, wapno i tran, także też jestem "naturalistką" w tym względzie (jak widać, nie tylko we włosach zielonadaglezja witamy Sweet_Jelly no to teraz mamy już całkiem jasny obraz Twojej osoby ![]() Masz bardzo oryginalne imię Zapewne wielu Malwin nie spotkałaś w swoim życiu
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, Sudoku wciąga, oj wciąga. Mam w telefonie, już nałogowo przed snem muszę pograć, jak nie wypełnię kilku diagramów, to nie mogę zasnąć ![]() U mnie pogoda też się popsuła. Co chwilę pada i strasznie wieje. zielonadaglezja cieszy i Twój świr na punkcie włosów. Ja podobnie jak Ty, kiedyś nie przywiązywałam wagi do włosów. Nie, że nie pielęgnowałam, ale suszyłam gorącym powietrzem, ciągnęłam, szarpałam, myłam jak popadnie, drapałam skórę głowy przy myciu, a przede wszystkim szalałam z farbami, z czarnego schodziłam na blondu, z blondu przechodziłam na rudości, potem znowu na blond i tak się włosy wykruszały, wypadały, buntowały.. W końcu otworzyłam oczy i zaczęłam pilniej o nie dbać. Teraz jestem już prawie w pełni uświadomioną pielęgniarką
|
|
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że pogoda w odległości 60 km od Warszawy jest do kitu
Cały czas pada deszcz, jest pochmurno i nie polecam zakładania cienkich trampek(sama przeszłam w takowych ok. 2 km i nie było zbyt ciekawie
|
|
#402 |
|
Wtajemniczenie
|
haha, wlasnie dzis to przezylam!! trampki szlag trafil:p
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Moje nadal żyją, chociaż są bardzo zmolestowane
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie nie wciągnęło, bo nie wiem, jak się w to gra
Wolę mahjonga Marzenko, zdrowia dla córeczki
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zasady sudoku nie są skomplikowane. Masz kwadrat 9x9 i kwadrat ten jest podzielony na mniejsze kwadraty 3x3. Cała gra polega na tym, aby w każdy mały kwadrat wpisać cyfry od 1 do 9 tak, aby żadna się nie powtarzała. Ale również tak, aby w poziomych i pionowych liniach (cały duży kwadrat) nie wystąpiła powtórka żadnej cyfry. Na wyższym poziomie trudności, cyfry nie mogą się powtarzać również w liniach przekątnych. Ot i cała filozofia. Nie jest to skomplikowane, chociaż może być irytujące. ![]() Edit: dla łatwiejszego zrozumienia mojego tłumaczenia plansza sudoku. Marzenko, dopiero zauważyłam, że piszesz o przeziębionej córce. Wysyłam pozytywne wibracje i dużo, dużo zdrówka |
|
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
E, to nie jest takie skomplikowane
A mówiłaś coś, że masz to na telefonie. Jakim cudem? ![]() Dziewczyny, wpiszcie sobie w wyszukiwarkę grafiki google "Georgios Samaras", facet ma naprawdę bardzo ładne włosy jak na mężczyznę
|
|
#408 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha ha.. a właśnie że się mylisz Ta właśnie malwina -na dodatek ma nazwisko (jako panieńskie) mojego przyszłego męża ![]() Cytat:
e.. czemu ja nie mam go w telefonie brrr.... Jak je z ciągnąć? Cytat:
![]() Podstawowy element wyposażenia studenta ha ha ha ha szczególnie na nuudnych wykładach "na wysiedzenie" czyli.. obecność. 500 panoramicznych - i masz co robić. No ewentualnie pozostaje mp3
|
|
|
#409 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję pięknie
Cytat:
Cytat:
![]() Ale ta w Twojej grupie i jeszcze z tym nazwiskiem, to już niezły czad To ja na studiach nie miałam swojej imienniczki W technikum jedną i w podstawówce jedną, więc moje imię jest chyba mało popularne...![]() Cytat:
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli masz kabel do telefonu, to zarejestruj się na stronie www.zedge.net , później wejdź w "Free Games"->"Puzzle" i tam jest kilka rodzai Sudoku
|
|
#411 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W podstawówce myślałam że jestem jedyna ha haCytat:
Cytat:
![]() Pomyślę , pomyślę ... Baby... używałyście może "Kaszmirowy jasny brąz" z farby Natural&Easy
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Poniekąd miałaś rację
, przecież każdy z nas jest jedyny (wyjątkowy i niepowtarzalny) Cytat:
)
|
|
|
#413 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A kocurki masz śliczne![]() Cytat:
A tak wogóle to dzieki że wkleiłas tego linka bo nawet nie wiedzialam że juz druga czesc jest (na gorze, po prawej stronie)Cytat:
![]() 2. wystawic na targowisku ![]() 3. wystawic na allegro Widzisz ile możliwosci ![]() Cytat:
A to ja za nia zaplacilam i to cale 100zł, a teraz co mam na głowie? ![]() Cytat:
Ja też jestem trocje chora i wlasnie wypilam mleko z czosnkiem i miodem a teraz czeka na mnie pokrzywka
|
|||||||
|
|
|
|
#414 | ||
|
Zakorzenienie
|
O matko
pół dnia mnie nie było, a tu prawie epopeja. No to po kolei (albo prawie po kolei)Też dołaczam do grona posiadaczek prawa jazdy. Udało mi się zdać za pierwszym razem. I nie wyobrażam sobie zycia bez prawka. Sudoku kiedyś rozwiązywałam godzinami. Zwłaszcza na wykładach. Później tradycją stało się kółko-krzyżyk na pięć i mania na sudoku gdzieś sie rozwiała, ale wracam do niego od czasu do czasu (dla rozruszania szarych komórek) Cytat:
Virko, dużo zdrowiadla córy i dzieki za wyrozumiałość (że mnie nie zbiłaś za tę pokrzywę )Cytat:
Chyba tylko Anek jest wiecej![]() A tak w ogóle to u mnie też szaro, buro i nijako, ale temperatura całkiem całkiem.
|
|
|
#415 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Aleście mnie zbałamuciły
![]() Wybieram się do wanny i mam dylemat Pokrzywa? Drozdze? (raczej nie, chyba mam uczulenie) Żółtko? Rumianek? Jakaś sklepowa? ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie również zdrówka I za instrukcję też dziękuję ![]() Cytat:
|
|
|
#417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Obu chorym dużo zdrówka! ![]() Virka - ile lat ma córcia? (tak z ciekawości )
|
||
|
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#419 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Już mnie Virka ubiegła
Virciu, dużo dużo zdróweczka dla Córci, mam nadzieję, że to nic poważnego. Cytat:
Cytat:
]. Z tego wszystkiego przerzuciłam się na skuter [Tż mi kazał ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo to zdecydowanie wątek dla mnie!
Witam Was dziewczyny Zgłasza się mająca hopla na punkcie własnych włosów maniaczka kosmetyków fryzjerskich do pielęgnacji, błysku na włosach i duetu idealnie proste& piękne loki w stylizacji
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

(więc zapewne u Ciebie także
A tak się cieszyłam, że pójdziemy na spacerek...

, Sudoku wciąga, oj wciąga. Mam w telefonie, już nałogowo przed snem muszę pograć, jak nie wypełnię kilku diagramów, to nie mogę zasnąć 

Wolę mahjonga
ale póki co, nie przysiadam