|
|
#1291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Rowniez gratuluje!!!
![]() Cytat:
Zlosliwe ale swietne Lubie to meskie poczucie humoru ![]() Cytat:
Swoja droga tez nienawidze licytacji ... Kiedys koles mnie przelicytowal na 2 sekundy przed zakonczeniem ... myslalam ze rozszarpie. Teraz jak nie ma rewelacyjnej przebitki albo moge towar dostac bez problemu to juz nie kupuje na licytacji tylko normalnie w sklepie. Szkoda mi nerwow. Poza tym poczta notorycznie gubi mi paczki (ostatnio znowu PIT )Slodk - ledwo co sie obrobilam is juz znowu mam zajecie do piatku wlacznie. Ech żizń... ![]() Nat
|
|
#1292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to Myszko - mamy współnego Idola ... uwielbiam filmy z J.D ... jest rewelacyjnym aktorem - potrafi chyba wszystko ... Moim zdaniem mógłby zagrać nawet bez żadnej kwestii - sama twarz, mimika, oczy są u niego narzędziem do gry .... Bardzo go cenię Cytat:
|
||
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1294 |
|
Piers do przodu
|
Bo we wszystkim trzeba mieć umiar
plusem jest to, że odnalazłam psiapsiułkę, którą straciłam niespodziewanie w czasie wakacji pomiędzy II i III klasą podstawówki .... poza tym nie udzielam się nagminnie
|
#1295 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wśród znajomych mam tylko znajomych - to racja,zętakie "wyścigi" to przegięcie
|
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale trzymasz rękę na pulsie
|
|
#1298 |
|
Piers do przodu
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam obawy, żeby się spotkać z moją klasą z liceum (12 lat po skończeniu szkoły) bo myślałam, że właśnie tak sztywno będzie, na szczęście poszłam i było świetnie - impreza jak za dawnych czasów. Rozmawialiśmy szczerze, bez ogródek ani chwalenia sie, a ludziom różnie się ułozyło życie... W NK konto mam, ale jakoś rzadko zaglądam Edytowane przez nebraska Czas edycji: 2008-02-26 o 13:33 |
|
|
|
|
#1300 | ||||
|
Wiedźma
|
Koło południa.
![]() Cytat:
Cytat:
Tyle, że poprzednią koszulkę Trivium kupiłam u tego sprzedającego za mniej niż połowę ceny, którą tym razem ustawiłam. No... Nie spodziewałam się (idiotka). Za głupotę się płaci. ![]() Cytat:
Dziś wydaje mi się, że ostatni raz spałam sto lat temu. Jak Nie-Śpiąca Królewna. ![]() Cytat:
Mam w znajomych znajomych-ludzi i wszystkich naprawdę znam. No, poza niektórymi Wizażankami, które znam tylko wirtualnie. ![]() A Nasza Klasa pozwoliła mi przede wszystkim odkopać wiele starych kontaktów pozaszkolnych. Bo jednak ludzie, z którymi łączyło mnie tylko wspólne miejsce podłączenia do edukacyjnej machiny rzadko dzielili moje pasje i odchyły.
|
|
#1301 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Oczywiście, ze nie zawsze, wszystko zalezy od ludzi. Ja mam po prostu takie a nie inne doświadczenia i one mnie zniechęcają do takich kontaktów "na siłę".
|
#1302 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze przy moim kretyńskim nicku... ![]() Cytat:
Cytat:
Brrrr... Coś okropnego...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam profil na nk, ale już nie zaglądam. Jak zaczęłam dostawać zaproszenia od kolegów, którzy na mieście udają, że mnie nie znają to doszłam do wniosku, że to jakaś głupota. ![]() Sabbacie, serdecznie polecam snajpery aukcyjne, snip.pl i snajper.net. Ten drugi fajniejszy - więcej darmowych strzałów, a oczywiście można zalogować się na obu.
|
|
#1304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ufffffff
|
|
|
|
|
#1305 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No niestety, ale tak właśnie było - chyba nic dziwnego, ze perspektywa dalszych spotkań wydaje mi się mało atrakcyjna. Tym bardziej, że mężów i dzieci nie posiadam (co najwyżej kochanków
) więc czym tu sie chwalić?Aragonte, mnie też ulżyło, ze nie jestem odosobniona Wiecie co, moja skóra doprowadza mnie do szewskiej pasji!Poszłam sobie zaszyc oczko w pończosze - ludzka rzecz, kobietom się takie rzeczy zdarzają. I parę razy dotknęłam - bo nawet nie "zadrapałam" igłą po łydce. I w tej chwili wyglądam, jakby mi ktoś noge pokrzywami wychłostał, normalnie koszmar ![]() Za to może będę miała ShaalNurka
|
#1306 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#1307 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
to na następne pójdę i będe się chwalić BTW - Katty, świetny podpis, właśnie przeczytałam i chichoczę do ekranu
|
|
#1308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O Matko, no tak, to straszna wizja. Nie, akurat jeśli chodzi o moje liceum, to wlaściwie gdzieś tam kontakty byly utrzymywane, a w tej chwili i tak wiemy, kto się ożenil, a kto nie, dzieci widujemy na wrzuconych zdjęciach, ale jakoś nie robi to chyba na nikim wrażenia, a 10-lecie organizujemy sobie sami (jest okazja, żeby w miarę dużo osób zjechalo się w jedno miejsce, niezależnie jak daleko wyjechali). A co kto osiągnąl... Takich mieliśmy 2-3 u nas może, co potrzebują się polechtać, więc dość szybko zginęli w odmętach wspomnień rzucanej żaby, schowanego w biurku jeża i innych. Poza tym świętowaliśmy sobie juz 5-lecie (ale wtedy jeszcze w miarę większość byla w PL, a przybylo jakieś 20 osób, bo część nie wiedziala) i bylo super - tour de knajp ![]() Po prostu wszystko zależy od ludzi. Przyznam, że na spotkanie ludzi z ostatniej podstawówki też bym nie pojechala - bylam outsiderem, więc po co. Ale klasę w liceum mialam fajną ![]()
|
|
#1309 |
|
Rozeznanie
|
a ja zarowno w podstawówce jak i w LO miałam swietne klasy
ta z LO to juz w ogole była cudowna, do dzis postykamy sie co rok, w najgorszym razie co dwa lata n-k traktuje bardzo z przymruzeniem oka, i bardziej odnawiam tam znajomosci pozaklasowe lub pozaszkolne i nie patrze na to czym wielu znajomych czy nie, czesm dodaje kogos z kim zaniemiałm kilka słow na szkolnej dyskotece, albo byłam raz w zyciu przez dwa tygodnie na kolonieach - ale to fajne jest, przynajmnjiej teraz powiemy sobie "czesc" na ulicy, a czapka mi z głowy nie spadnie no chyba ze kogos nie lubiłam, wtedy to co innego, takich osob nie dodaje |
|
|
|
#1310 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Aggie gratuluję Co do naszej klasy to też oczywiście jestem
|
|||
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1313 |
|
BAN stały
|
Sabciu ale świetne zdj na NK, a te z łukiem
masz taka średniowieczną urodę (w pozytywnym sensie oczywiścieGdyby ktoś chciał mnie dodać do listy znajomych proszę o PW to podam imię i nazwisko. |
|
|
|
#1314 |
|
Rozeznanie
|
Zaziuniu, ja chętnie
|
|
|
|
#1315 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie dziękuję, zeby nie zapeszyć, wieczorem bedę wiedziała, to się pochwalę (albo pożalę).
|
#1316 |
|
Wtajemniczenie
|
W kontekście nk jeszcze
![]() Dostalam zaproszenie od koleżanki, którą znalam - jak mi się wydawalo - z liceum (ale z innej klasy). Patrzę - wyszla za kolegę z liceum. Uśmiechnęlam się - kolejna para, która przetrwala liceum, potem studia, teraz są razem. W świecie królujących rozwodów to dość budujące... Aż nagle odkrylam, że ona ze mną chodzila do podstawówki (też do innej klasy), a w liceum rzeczywiście natknęla się gdzieś na mojego kumpla i tak bywala na większości imprez, wpadala do nas, że dalabym glowę, że chodzila z nami do jednej szkoly
|
#1317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) Kurde, nie strzelalam od 8 lat, ale ja tylko metalowy mialam, daleko mu bylo do takiego klimatu... Sabbath - robiony na zamówienie?
Wymianka - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=926941 Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-02-26 o 16:10 |
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Na nk najbardziej mnie rozczuliły koleżanki z podstawówki, które są już mamami
Niestety denerwuje mnie fakt, że dostaję zaproszenia od ludzi, których spotkałam raz czy dwa w życiu, albo których wręcz nie darzę sympatią- i jakoś nie odczuwam potrzeby przyjmowania tych zaproszeń. Nie wiem czy to niegrzeczne, ale myślę sobie, że przecież ten portal jest dla ludzi, którzy się naprawdę lubią i mają o sobie miłe wspomnienia, a nie poto, żeby nabijać sobie liczbę znajmych.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1319 |
|
Rozeznanie
|
Zaziuniu, poszło
|
|
|
|
#1320 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiesz, jakoś tak przez przypadek z tą Afryką wyszło: drzwi - model Kongo, terakota - etnic brown, żyrafa, a w szufladzie Harmatan Noir i Un The Au Sahara...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kolekcją perfum ![]() Żartuję.
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

)
Kiedys koles mnie przelicytowal na 2 sekundy przed zakonczeniem ... myslalam ze rozszarpie. Teraz jak nie ma rewelacyjnej przebitki albo moge towar dostac bez problemu to juz nie kupuje na licytacji tylko normalnie w sklepie. Szkoda mi nerwow. Poza tym poczta notorycznie gubi mi paczki (ostatnio znowu PIT 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

to na następne pójdę i będe się chwalić
masz taka średniowieczną urodę (w pozytywnym sensie oczywiście
wiesz, jakoś tak przez przypadek z tą Afryką wyszło: drzwi - model Kongo, terakota - etnic brown, żyrafa, a w szufladzie Harmatan Noir i Un The Au Sahara...