|
|
#1891 | ||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LX
Cytat:
2.a bo do jedzenia to musi być skopiec czyli baran wykastrowany za młodu i MŁODY , stara baranina jest absolutnie niejadalna Cytat:
mnie się trafiło jeść gołębia dzikiego pieczonego , zająca i bażanta , którego nie pamiętam , bo to wieki temu było i chyba dziką kaczkę też , ale głowy nie dam . Królik też dobry , ale tylko szynki, reszta mdła jak biust kurzy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1892 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#1893 | |
|
To ja :)
|
A potem winko dla odreagowania
Dzięki ![]() Cytat:
![]() Zapisz
|
|
#1894 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wróciłam własnie z pogrzebu i stypy, to już 4 w ciągu 4 lat
|
#1895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ta
Ta grubsza ![]() Cytat:
Weż sobie jakiś pojemnik i odlej próbkę w Ross, tak zrobilam,. Z 5 ml mi sioę wlało, jeszcze dziewczyna donosila tester z zaplecza bo nie było...warto potestować. Krycia mocnego nie ma, ale pięknie wyrownuje koloryt i ukrywa pory. No nie każdemu of kors, ale Ty raczej nie masz wiele do ukrycia ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#1896 |
|
Nindżopesz
|
![]() Mnie interesują kolory imitujące naturalny, ale ładniejsze i mocniejsze. Bo z natury prawie nie widać mi górnej wargi. Śliwkowe też lubię, te już konkretnie widać, więc nie używam ich na każdą okazję. |
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam dziewczyny z wymalowanymi ustami, zawsze się gapię. Tylko po pierwsze nie umiem nosić, zaraz łapa leci odruchowo, bo coś mam. Po drugie i chyba gorsze, serio mam wrażenie ,ze wyglądam wulgarnie. U innych się zachwycam. Zwłaszcza jak kolor jest mega mocny. kolor swój na szczęście mam dość widoczny, więc w sumie mogę sobie odpuścić...ale i tak mi żal trochę.
|
|
|
|
#1898 | |||
|
BAN stały
|
Taki to już w ogóle full wypas!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie obrażaj Górali ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj tam, to wina genów wszystko
|
|||
|
|
|
#1899 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A kiedys byłam całkiem nieszminkowa
|
|
#1900 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
? Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1901 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Tyle dobrze, ze teraz nie z mojej rodziny, wiec w sumie luzik, o ile tak mozna powiedzieć w ogóle o stypie
|
#1902 | ||
|
Zakorzenienie
|
I buł z serem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
O tak, ksztalt to zdecydowanie podstawa. A że moje sa jakie są, niby ok, ale jednak nie....cóż, mowi się trudno ![]() Na szczęscie oko mam stworzone do malowania ![]() Mi się bardzo, ale to bardzo podobają rudzielce w mega mocnych czerwonych szminach, ale dobrze dobrane i jedno i drugie do cery to wyjątkowa rzadkość...no i brunety w śliwce |
||
|
|
|
#1903 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Jak mialam czerwone/rudawe pióra to uwielbialam mocne czerwienie nosic A teraz wlasnie chce nabyc sliwkowa szmine Do białych piór bedzie coś chyba a la biała Morticia Addams
|
|
#1904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie dni procentują! Radocha trzyma długo. Cytat:
![]() Dziękuję. Ja to nawet wiem, bo już to kiedyś przerabiałam, of kors stół zamawialismy u stolarza. Ale tym razem chodzi o tani chłam, więc powinno być łatwiej. Chociaż kurcze, ja mam w sobie jednak coś takiego, co nie pozwala mi kliknąć byle czego rozumiem smutek.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-04 o 18:41 |
||
|
|
|
#1905 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#1906 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teraz już ciągle maluję. Ale ja nie trawię obecnej mody na wielkie wargi, dla mnie to wygląda tandetnie, więc mam zaburzone postrzeganie swoich
|
|||
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi mi o to, że dla wielu kobiet mocna szminka, to tak naturalny element makijażu jak dla mnie maskara. Im zazwyczaj pasuje, nie wyglądają na zrobione, tylko jakoś tak spójnie to wszystko gra z resztą. Myślę, że mogłoby i u Ciebie tak wyglądać, tak effortless Ja mam Twój problem, bo jak wiesz, jesteśmy podobnymi typami szaromysie owłosienie (głowy!) plus niewidoczne rysy twarzy. Też od kiedy zaczęłam się brązowić, dodawać koloru, bo oczom wyrazistości zawsze dodawałam, to jest lepiej. Nie wyglądam na ostatnią fazę białaczki. Ale te usta. Chciałabym, ale nic się nie nadaje. Nic w intensywnych kolorach. No u mnie nawet wizażyści polegli. Jest coś takiego w moich rysach, ustach, chyba ich opadających kącikach, że wyraźna szminka wygląda tandetnie. Że z dwojga złego, lepiej moich nie podkreślać. Żałuję, bo dla większości kobiet szminka to taka odmładzająca rzecz. U mnie na odwrót. Robię czasem stains paluchem, żeby chociaż zaistniał kolor jakiś.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-04 o 19:08 |
|
|
|
|
#1908 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Rejcz, dzieki za przepis
Kawalek oczywiscie wyciągnęłam i się delektuję pranie dochodzi, ryba w lodówce, idę poczytać. Na jutro mi tylko firanki zostały, obiad już mam
|
#1909 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1910 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
-No i jakże się pogrzeb udał ? -E, nie bardzo , taki jakiś smutny... ![]() chociaż to dobrze U mnie to się Bogiem a prawdą nic do malowania nie nadaje ![]() Cytat:
2. Cytat:
Zapisz
|||
|
|
|
#1911 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Gombrowicz - uwielbiam go i on nim dykteryjki ![]() To mówisz zeby klikać ta śliwkę? ![]() Dokładnie taka http://www.temptalia.com/product/mac...ight/?i=261319 Masz racje - przy takich kreskach niestety mocne - zwłaszcza ciemne kolory nie wygladaja niestety za dobrze
|
|
#1912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Po prostu nie raz i nie dwa wyrwało mnie z butów, jak laski o zwyczajnych, nieistniejących, krzywych ustach, po nałożeniu szminek, wręcz kredek w ostrych kolorach wyglądały milion razy lepiej. Serio, tu nie ma wcale takich sztywnych zasad. Serial Młody Papież jest fenomenalny!!!!! Muuuuuuuuuuuuzyyyyyyyyyyy yka! Samą koncepcję już łapię. Nieźle to zrobili. Najpierw chaos a potem pomalutku odkrywanie o co cho. I fajne jest to, że właśnie nie musi być wyłożone na tacy o co cho. Że jest miejsce na domysły, że jest "oko", że jest pole do interpretacji. Że nie jest tak chamsko oczywisty jak się każdy mógł spodziewać. Aktorsko, serial jest doskonały, i tu mam na myśli nie tylko Jude, ale przede wszystkim Silvio Orlando. Ile smaczków w scenariuszu przemyconych. Perła! Ciekawe czy świat się odważy na nagrody dla nich, myślę, że z czasem tak I podoba mi się ta hmmm teatralna zabawa obrazem, symboliczne ustawianie bohaterów. Na początku zaskakiwało, bo spodziewaliśmy się normalnego serialu, a teraz widzę w tym analogie do treści, do rytuałów, do hierarchii. Fajne te reżyserskie "myki". Zdjęcia! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-04 o 22:36 |
||
|
|
|
#1913 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Z placem zabaw nie mogę się przemóc.A tak poza tym pragnę napisać, że wszyscy, którzy uważali, że narzekam na swój wygląd dla komplementów mylili się! Otóż teraz jestem autentycznie zadowolona. Poprawiła mi się cera, znalazłam dla siebie dobrą fryzurę, dobrą kolorówkę, dobre ciuchy, i czuję się fajnie, zgodnie ze swoją wizją i gustem. Psychicznie w praktyce też to odczuwam, nawet nie zdawałam sobie sprawy jaka byłam wcześniej spięta i zawstydzona między ludźmi. Aż głupio, że cera, twarz tak wpływają na samopoczucie. |
|
|
|
|
#1914 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie wyobrażam sobie lepszego miejsca na Twoją wystawę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Red, "potrzebuję" pachnących lakierów do paznokci
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tata mi ostatnio opowiadał, ze podobno w latach międzywojennych w regionie łowickim był zakaz urządzania wesel, bo co wesele, to kogoś zaciukali sztachetą ![]() Żeby ciapiące mięso tylko ze zle kastrowanych knurków się bralo...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-11-04 o 23:14 |
|
|
|
|
#1916 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. To było oczywiste zawsze dla tych wszystkich innych Wiem co czujesz. Miałam to chyba kilka lat temu przez jakiś rok. Cudowne uczucie. |
|
|
|
|
#1918 | |
|
Nindżopesz
|
Yyy, ale że ja się na tym znam? Nie znam się kompletnie
Jakieś dzieckie kup ![]() Zapomniałam skomentować szminki Corii - bier! Moja śliwka to w porównaniu z tym nudziak Ale aż takie ciemne mi nie pasują.---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]() Ale uczucie faktycznie cudowne, wyjść do ludzi tak na luzie i czuć, że jest się na tym samym poziomie a nie niżej. Trza doświadczyć coby zrozumieć
|
|
|
|
|
#1919 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Jeszcze ostra fuksja, ale mam takich pare wiec przesadyzm chyba byłby ![]() Poka Twoja śliwkę
|
|
#1920 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
A z czego jeszcze? Poza oczywistościami typu nieświeżość (ale to jednak inny rodzaj smrodku
)Cytat:
Już mam konkretne upatrzone, Revlony, na ebay'u mają takie, które nie były dostępne w Polsce. Obecnie na szponie górnym mam Wild Violet - chciałabym takie fiołkowe perfumy
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

, zająca 

Robię czasem stains paluchem, żeby chociaż zaistniał kolor jakiś.