|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
czyste umami
genialnie podkręca sosy pieczeniowe, dodaję do zup zamiast kostek rosołowych z bananem jeszcze nie jadłam na sri lance robią herbatkę z marmite na kaca ![]() ale najważniejsze to ostrzec domowników, że to nie nutella ![]() jak chłopu tłumaczyłam, że na włosy to chcę, to do niedawna myślał, że nakładam jako maskę |
|
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pieprzu nie lubię, nikt mnie nie rozumie ![]() 2. Gdzie go chcesz posłać? Masz już domek dla niego? W razie czego u mnie byłoby mu jak u mamy 3. Chyba najbardziej gadka - mnie wszędzie rozpoznają ![]() U mnie w domu gwary się nie używało (mama do dziś nie ma tego akcentu i jak "godo" to aż śmiesznie brzmi ), ale z dziadkami tylko tak. Najgorzej było jak zamieszkałam z nimi, tak mi to w krew weszło, że musiałam się ostro pilnować, a i tak się z czymś zawsze zdradziłam ![]() Ale co ze mnie za Ślązaczka skoro nikt w rodzinie nie był górnikiem Oooo To już rozumiem fenomen. Zawsze wydawało mi się to dość obrzydliwe
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-11-05 o 17:49 |
|
|
|
|
#1953 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Częstuję, póki coś jeszcze zostało
![]() W konsystencji trochę gumowa, w smaku ponoć dobra. Wersja zupełnie nie patriotyczna, bo dodałam suszonych pomidorów, czosnku, kurkumy, wędzonej papryki, tymianku, majeranku i trochę startego cheddara. Zagryzłam nią popołudniową kawę ![]() Edit: nie całą połówką
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2016-11-05 o 17:54 |
|
|
|
#1955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba nie może być lepiej. Zapraszam na pw to się dogadamy. 2. Marjmajt jest pyyyyyyyyyyyyyyyycha! ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
A Angela czujesz? Tak Ci współczuję odejścia smaku, to jest jak życie w pustce. Przy chorobach tak mam i to je dramat.
|
||
|
|
|
#1956 |
|
Nindżopesz
|
Betty, a jak zapach marmite, faktycznie podobny do Celtic Fire?
![]() Tru, zadałam gościowi pytanie o koszt wysyłki, ostatecznie okazało się, że można je zadać bez kupowania od razu. Czekam na jego odp. |
|
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale ostatnio jak się czymś kropnę raz w tygodniu to jest sukces Mam kompletną obojętność perfumową Ten raz w tygodniu mam na coś ochotę, ale ostatnio używam tylko starych szlagierów, bo nic innego nie daje rady - w sensie "eee, nie warto było marnować miejsca na szyi na to" Ostatnio nad czym się rozpłynęłam to Ambre Extreme Ale jak TŻ się wypachnił dziś do pracy Niebieskim Cukierasem to czułam co to mniej więcej
|
|
#1958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przede wszystkim nabyłam futrzany komin wielokolorowy - takie przenikające się, dość ciemne kolory - przechodzące jeden w drugi Cytat:
|
|
#1959 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
O, pasuje mi taki komin do Ciebie
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Doradźcie: serial, raczej nowy (powiedzmy do 4-5 lat), żeby nie był tasiemcem na 6 sezonów, który nie spodoba się facetowi, za to spodoba się mi
Szukam czegoś ekscytującego, co mogłabym oglądać sama.
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marcella - ale jest jeden sezon. Fajne, obyczajowo-kryminalne. Dobrze grane choć brytyjskie. ![]() Ale jeśli nie lubisz kto kogo i dlaczego, to może ta Ręka Boga. ? Ekscytacja ma być podobna do... podasz jakiś przykład? Odsyłam też do kanału YT Jakbyniepaczeć. Babka świetnie recenzuje świat seriali. Kopalnia wiedzy i inspiracji, poza tym rozkłąd jazdy co gdzie kiedy. |
|
|
|
|
#1962 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad zielonej cherbaty
![]() Cytat:
2.ano ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
2.ja niestety zjem wszystko ,byle się nie ruszało i nie było robalem czy inną oślizgłą paskudą Cytat:
2. ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A, i ma być w internetach, może być wersja angielska, bylebym zrozumiała ![]() Z braku laku oglądam po raz drugi Skinsów Marcella brzmi nieźle, Ręka Boga? widzę tylko film w jednym kawałku. Ekscytacja podobna do Shameless mi się marzy - nie wiesz co jeszcze za chwilę się spieprzy ![]() Babkę z YT znam i lubię, może ten trop ![]() Dzięki
|
|
#1964 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1965 |
|
Nindżopesz
|
Znad podłego nastroju.
Móóówisz, update bo znalazłam bardziej realne zdjęcia na jakimś blogu http://graymaluje.blogspot.com/2016/...lden-rose.html A ta Corii, pikna zresztą, to dla mnie raczej fiolet więc pewnie znowu mylę kolory
|
|
|
|
#1966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nie lubię Sherlocków Cytat:
Teraz jest zacna! Very you! Po filmiku aż się szokłam, że byś brała taki różyk. Jednak kamerki przekłamujo.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-05 o 20:40 |
||
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A, Ron Znalazłam se Masters of sex - Marcella i Hand of God mogłaby się podobać TŻtu, więc nie będę oglądać sama On nie lubi za to niewspółczesnych.
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1969 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gupie pytanie - co to ta cambozola? Cytat:
Cytat:
Wiem, że było sto razy, ale gdzie w sieciuni można pooglądać seriale? Już straciłam nadzieję, że H. mi pościąga brakujące sezony Californication (wiem, jestem sto lat za Murzynami)
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#1970 |
|
To ja :)
|
Taki, jakby podwójnie pleśniowy serek, bo ma konsystencję cammemberta, a jeszcze w środku pleśń taką, jak Lazur
Zapisz
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ja robię tak: w wyszukiwarkę wpisuję "californication s05e01" (tu oczywiście wstawić który sezon i odcinek Cię interesi) i voila Stronę trudno mi polecić, bo to się zmienia jak w kalejdoskopie, dziś ma jakiś serial, jutro nie. Lub odwrotnie
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
serialosy.pl
|
#1974 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wszędzie każą się logować?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Na cda i serialosy nie trzeba. Jeszcze mi iitv przychodzi na myśl, też nie trzeba. Ja właśnie szukam takich miejsc, że wchodzę i oglądam, bez płacenia i logowania. Reklamy wyskakujące na początku jestem w stanie zdzierżyć (choć można adblockiem wyeliminować) ale nic więcej
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
Serialeonline kiedys działało
|
#1977 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek jak dla mnie poziom tylko trochę spadł, nadal mnie śmieszy Cytat:
dlatego nienawidzę kupować podkładów i szminek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Albo jeśli Twój maż nie lubi współczesnych to może coś z historycznych, np Tudorzy? Albo Mad Man? Znad tragikomedii z remontem nasz fachman od remontu ogólnego (nie od płytek, od płytek to osobna historia ) przegiął ze ściemnianiem i wtopami i TŻ go zwolnił. No i spoko tylko kto nam ten remont teraz dokończy? Już mam szczerze dość tego wszystkiego Za to kuchnię mamy zamontowaną i jest fajna całe mieszkanie jeszcze w ruinie a kuchnia zamontowana |
|||||
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DA oglądałam sama (bo coś mi ochota padła na sam koniec 4 sezonu), bo on strasznie przewracał oczami. Jedynie co mu się podobało z dawnych czasów to The Knick 2. O jaaaa, znam to i współczuję mocno Fachowców od łazienki tylko dlatego nie wywaliłam na zbity pysk (a jestem naprawdę łagodną osobą, ale im zrobiłam awanturę), że na podłodze miałam beton i niezamontowaną armaturę i wizję, że jak ich nie zdzierżę to będę tak żyć przez kolejne dwa miesiące conajmniej.
|
|
#1979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio, ja co przypadek remontujących się par to słyszę tę samą historię. Tak przeginają dziady pseudoremontowe, że trzeba się ich pozbyć. Inni sami opuszczają pole walki. To jest jakaś kpina, przecież powinno im zależeć na renomie, poczcie pantoflowej, czyż nie? Tym sposobem np nie mam Wam nawet kogo polecić. Naprawdę Wam bardzo współczuję. Ja bym chyba zrobiła dodatkowo niepotrzebny i nieskuteczny dym. Mnie krew zalewa na takie sytuacje. Dobrze małżon uczynił. To dawaj kuchnię, zawsze to jedna z większych i ważniejszych rzeczy, jak tam nie ma wtop, to już reszta będzie z górki. ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
A ja już rzygam stolikami. W międzyczasie zmieniła się koncepcja z kwadratu na prostokąt i całe 2 dni w sieciuni poszły się jechać. Dziś sobie odpuszczam, od jutra od nowa. Bo stwierdziłam, że nie zapłacę za dziadostwo. No nie. Coś mi nie pozwala kupić chłamu, to już wolę nic nie kupić niż chłam.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-11-05 o 22:12 |
||
|
|
|
#1980 |
|
Nindżopesz
|
Znad dla odmiany zayebistego samopoczucia po winie, popcornie i zwężaniu spodni w rozmiarze 34
![]() Ewuś, o kurczę, mam na podorędziu fachowca, ale on niestety działa stacjonarnie w Wawie. Współczuję :/ Ad seriali właśnie zaczęłam trzeci sezon Black Mirrors. Wg mnie to takie przypowiastki o pułapkach technologii i mediów socjalnych, czasami naiwny, zbyt pobieżnie przedstawia jakieś problemy, ale ogólnie uświadamia mi pewne sprawy, jest na swój sposób ambitny... nawet trochę w stylu P.K. Dicka, bym rzekła. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

Ale tymianek daje czadu. Możesz mieć osłabiony węch. Szkoda. 
A pieprzu nie lubię, nikt mnie nie rozumie 

Na cały wieczór. TV i telefon też, kocham UPC w naszej okolicy... Od ponad pół roku nie płacimy za internet, bo nie działa, jak trzeba i uznali, że wolą nie brać pieniędzy, niż naprawić...

Serio, ja co przypadek remontujących się par to słyszę tę samą historię. Tak przeginają dziady pseudoremontowe, że trzeba się ich pozbyć. Inni sami opuszczają pole walki. To jest jakaś kpina, przecież powinno im zależeć na renomie, poczcie pantoflowej, czyż nie? Tym sposobem np nie mam Wam nawet kogo polecić.
i całe 2 dni w sieciuni poszły się jechać. Dziś sobie odpuszczam, od jutra od nowa. Bo stwierdziłam, że nie zapłacę za dziadostwo. No nie. Coś mi nie pozwala kupić chłamu, to już wolę nic nie kupić niż chłam.