|
|
#1321 | ||
|
czyli Endżi
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() Ale mam wrażenie, że niektóre osoby zbierają znajomych jak Pokemony ![]() Cytat:
![]() Żyrafa jest odjechana w kosmos ![]() Moja mama bardzo lubi drewniane rzeźby stylizowane na afrykańskie rękodzieło - właśnie takie wydłużone kształty, proste linie i regularne kolory. I na rocznicę ślubu wraz z siostrą kupiłyśmy rodzicom taką dużą drewnianą czaplę, która stoi w salonie i podpiera drzwi Ładnie się komponuje z wnętrzem.
|
|
#1322 |
|
BAN stały
|
Annmarie fiolka wygląda tak..
Super ciuszki znalazłam w katalogu Otto, co myślicie o tych 2 sukienkach, szukam czegoś na wesele. |
|
|
|
#1323 |
|
BAN stały
|
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-02-26 o 18:23 Powód: dodanie zdjęć |
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
aggie gratuluję choć nie przekopałam się i nie wiem czego zostałaś modem
|
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
uuuuuu to nie pogada już z Tobą
to życzę samych wątków na temat i żadnych kłótni |
|
|
|
#1327 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w przelocie i tzw. międzyczasie
Aggie - gratulacje ![]() Tymeno, Homyku - podobają mi się Wasze łazienki ![]() Tymeno - piękny ten niebieski kolor ścian (jaki to odcień dokładnie?), a ta rama od lustra....Bajeczna. Bardzo podoba mi się zestawienie niebieskości i złota. Można się poczuć prawie jak w niebie Brawa za inwencjęPs. Żart we wnętrzu też jest mi bliski Homyku - nie ukrywam, że minimal jest bardzo bliski memu sercu Przestrzeń, wolność... Nawet w łazience. A może zwłaszcza w łazience Czy ja dobrze widzę, że mężowskie flaszki zajmują honorowe miejsce nad kibelkiem ?Bardzo mi się podoba. Kriss - paczuszka dzisiaj do mnie doleciała. Serdecznie dziękuję i mam nadzieję, że Ty też wkrótce dostaniesz
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1328 |
|
BAN stały
|
Ciąg dalszy- ostatnia porcja tego co mi sie podoba.
Mam juz 4 wizażanki z perfum |
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Rzadko sie tu odzywam, ale widze, ze bylo cos o naszej klasie. NIenawidze tego portalu - przez niego moj TZ znalazl swoja dawna kolezanke jeszcze z czasow, gdy byli dziecmi i zostawil mnie. Dopiero co. Dla niej. Nie moge oddychac, jest mi cholernie ciezko, bo bylismy razem 6 lat, wiazalam z nim przyszlosc. Chyba odizoluje sie od wszystkiego, od wizazu tez. NIe moge nigdzie wyjsc, nic jesc.
|
|
|
|
#1330 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Przez NK znalazł koleżankę i rozstał się z Tobą? Straszne ![]() Bardzo Ci współczuje, mój tz na szczęście nawet nie ma konta. |
|
|
|
|
#1331 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuziu, w jakich rozmiarach są te ciuszki (ta brązowa sukienka - śliczna
![]() )A ta próbka to chyba 4 ml jest nawet - jestem chętna na taką ![]() ![]() ropuszko, strasznie mi przykro - wiem, tu nie ma slów, bo co powiedzieć... Napiszę tylko, że wiem co czujesz - ja mam taką reakcję na film Aniol w Krakowie... Nienawidzę, zbyt boli. Jakbyś kiedyś (pewnie nie teraz, ale kiedyś) chciala to z siebie wywalić - masz u mnie otwarte PW, GG, Skype, albo spotkanie na mieście...
|
#1332 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Wtajemniczenie
|
Buuu, nie zmieszczę swojej góry
![]() ![]() Ech, trudno...Wysylam PW
|
#1334 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
ropuszko - to okropne
współczuję.. ja jako zawodowa histeryczka miewam podobne obawy co do mojego. Licho nie śpi
|
|
#1335 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1337 |
|
czyli Endżi
|
Ropuszko, niezła historia... Trzymaj się
Strasznie, strasznie mi przykro ![]() Co do fklejonych skanów, to mi podoba się tylko jedna szmatka - ta . Ale za to bardzo, bardzo Zuziuniu, jaką tam długość podają?
|
#1338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli z kimś byłam związana, lubiłam, to raczej staram się utrzymywać kontakt. Jeśli nie, to po kiego grzyba mi teraz odnawiać znajomość? ![]() A co do tego, jak wyglądają takie spotkania... Moja siostra była na spotkaniu organizowanym po studiach i wyglądało to dokładnie tak: po wyczytaniu się wstawało, mówiło, że od lat -dziestu ma się tego samego mężą, podawało liczbę dzieci... eee, no sorki, ale kompletnie mnie to nie bawi Musiałabym swoje koty przerobić na dzieci ![]() Edit: Ropuszko, przykro mi
|
|
|
|
|
#1339 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
do 46 rozm. Cytat:
A katalog można sobie zamówić na...http://www.otto-polska.pl/ http://www.otto-polska.pl/?formularz.html |
||
|
|
|
#1340 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Tone w ksiazkach, notatkach
![]() Szykuje sie na egzamin do profesora, ktory to ma swoje, jedynie sluszne teorie. Teksty "jakies chrzanione ksiazki czytacie', "pieprzysz bzdury córus' sa na porzadku dziennym. Jak ja tam nie chce isc ![]() Homyku, zyrafa -podgladaczka super jest
|
|
|
|
#1342 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ropuszko, ogromnie mi przykro, ze cos takiego Cię spotkało Nie napiszę nic więcej, bo w tej chwili żadne słowa nie pomogą, wyobrazam sobie jak to boli. Trzymaj się ![]() Leżę i kwiczę - bynajmniej nie z radości. Myslałam, ze jestem twardsza, ale jednak rozłożyło mnie na obie łopatki. No cóż, będe wykorzystywać zaległy urlop, lekturę akurat mam (i wyrozumiałego szefa, na szczęscie) ![]() Mskladaczku, zdasz na pewno, ja już zaczęłam trzymać
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2008-02-26 o 20:23 Powód: poprawiłam literówki |
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzis przezylam niezly szok.
W ramach treningu dzis zwiedzalam magazyny (fajnie nie?) takie tam pierdy sasanki, ta co mnie uczy to dziewoja w moim wieku wiec w magazynie znalazlysmy wage, na ktorej wazy sie palety. Ona wskoczylam pierwsza, pozniej ja. Moim oczom ukazal sie wynik jaki nigdy przedtem sie nie ukazal i mnie osobe 'wrazliwa' na tego typu niespodzianki scielo z nog. Ale podbuduje sobie watpliwe napiecie... Zrem fatburner, spijam blonnik, zielona herbate, nawet cwicze... Teraz mala podroz w przeszlosc - standardowa moja waga w wieku lat 17-21 bylo 48 kg, ok malo. Pozniej 51-2/3, Sadzac po szmatach z tamtego okresu, w ktore wbijam sie bez oporow lub w przypadku jednym jeansow z lekkim udowym opieciem szacowalam swoja wage na 55 kg. nosze 10tki, S i Xs... no ale wlaze na te wage i jak stalam to prawie padlam - 60 kg. Z. mowi 'suniu wazysz tyle co ja a jestes wyzsza... ale ja mam wieksze cyce' A ja tylko za telefon i do Tz - M. waze 60 kg!!! Tu nastepuje rzeczowe zapytanie 'robilas dwojke?' no dobra tak z ta dwojka, litrem wody i ciuchami to tak odjac moze z 2 kg. Jakos tak sie.. podlamalam. Poza tym mam rozmowe kwalifikacyjna w czwartek i sie boje... |
|
|
|
#1344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd się tacy biorą?Ropuszko, dla Ciebie moc uścisków i dużo dobrej energii; a dla tego idioty (pardon), no cóż... tego, na co zasługuje Może ktoś mu kiedyś odpłaci podobnie.Cytat:
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za wsparcie
|
|
|
|
#1346 | |
|
BAN stały
|
Nie ma za co, szmatki fajne, ale jeszcze nigdy nie zmawiałam, ale nie mogę sie teraz powstrzymać tylko kasy brak chwilowo![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko powiedzieć dobranoc. Dzisiaj w pracy było szkolenie, oczywiście po godzinach. Mówili nam o rzeczach, o których dobrze wiemy, w bardzo wciągający sposób. Koleżanka zasnęła
![]() Aggie gratuluję ![]() Ropuszko, współczuję, ale uważam,że lepiej,że stało to się teraz niż za kolejne 6 lat. Jeśli tak beznadziejnie postąpił, to chyba nie ma po kim płakać.
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sek w tym, ze ja sie bardzo dobrze czuje wazac malo. Ja wiem, ze ja teraz dobrze wygladam, ze 'wagi po mnie nie widac... ale wolalbym znow wazyc tak z 51 ( a to oznacza 8 kg do zrzucenia jakos...)Jeszcze zadziwila mnie ta waga bo mam zeberka na wierzchu a Tz w zartach gra jak na pianinie. Kosci miednicy 'wyszly' ostanio, i obojczyk... to skad u licha to 60 kg?? |
|
|
|
|
#1349 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Ropuszko,
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.

Niby okno otwarte cały dzień, ale po prostu brak mi czasu, by na Perfumy zajrzeć. Postów przybywa, nie nadążam z czytaniem, nie mówiąc już o napisanu czegokolwiek. Wypadnę z obiegu i jeszcze o mnie zapomnicie
Ładnie się komponuje z wnętrzem.

Jeśli z kimś byłam związana, lubiłam, to raczej staram się utrzymywać kontakt. Jeśli nie, to po kiego grzyba mi teraz odnawiać znajomość? 

Skąd się tacy biorą?
Może ktoś mu kiedyś odpłaci podobnie.