|
|
#481 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
A ja mam tylko jedno imię. (Zdania nie zaczyna się od A..
)Na drugie miałam mieć Elżbieta. Bierzmowania nie miałam i raczej mieć nie będę. Ciekawi mnie, czy ktoś wybrał sobie na trzecie imię Kwadrat - był taki święty
|
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
To ode mnie tez podrap
![]() Cytat:
Szkoda, że nie wiedziałam Wzięłabym sobie Kwadratura
|
|
|
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh.. dziewczyny, dziewczyny... Ja tu chyba będę tylko wpadać i witać się z Wami lub pozdrawiać bo nijak nie mogę za wami nadążyć
A z takich moich nowości - kupiłam sobie tą maskę do włosów Henna Treatment Wax dla blond włosów. Jutro idę na saunę to będę kombinować Buziaki i pozdrowienia!
|
|
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak go złapię
![]() Cytat:
![]() Mam jedno, jedyne. Rodzice mają 2 i mieli straszne przeżycia w urzędach, bo panowie i panie tam pracujące zapominali o tym drugim imieniu, więc moja starszyzna uznała, że nie będzie narażać dzieci na podobne cuś A bierzmowania jeszcze nie miałam. Znając życie, wybiorę jakieś rzadkie i stare imię
|
|
|
#485 | |
|
Wtajemniczenie
|
no prosze, ktos sam sobie wybral moje imie
a ja go tak nie lubilam... w sumie nadal nie przepadam, ale sie przyzwyczailamja mam izabella natalia, trzeciego nie mam bo bierzmowania nie zrobie za nic na swiecie [jestem strasznie antykoscielna ateistka!], brrr. Cytat:
], to taka wlasnie mam i sobie chwale
|
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sem Magdalena Marta Anna, oczywiście tylko ostatnie z bierzmowania.
Marzenko kochana, dużo, dużoo zdrówka dla córci, na pewno szybko wyzdrowieje, tyle Wizażanek przesyła pozytywne myśli, że nie widzę innego wyjścia.
|
|
|
|
|
#487 |
|
Zadomowienie
|
Emilia Helena Agnieszka - dwa pierwsze bo babciach, trzecie z bierzmowania, nie chciało mi się wydziwiać
![]() Czy któraś z Was używała olejków L'oreala?
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#488 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a córeczka koleżanki,cały 2 miesięczny bobas -Antosia... A mój Tż to powiedział ostatnio , że jak będę chciała dać na imię dziecku tak jak jemu sie nie podoba to sam pójdzie do urzędu (podczas mojego pobytu w szpitalu) i sam zgłosi dziecko i nada mu imię... czy to nie szantaż?? ![]() Ale się nie dam... ha ha ha Ale swoją drogą, mamy głupie te sprzeczki- nawet jeszcze w ciąży nie jestem ale imię już ustalane... Cytat:
oj. ![]() Mam nadzieję że Córcia szybciutko Ci wyzdrowieje.... I nie marudzisz nic a nic.. to normalne- ja też bym się stresowała...!! Cytat:
Dziewuszki.. obiecuję że wstawię foteczki i .. oczywiście będziecie radzić ![]() Ale jutro.. dziś już mi się nieeee chce tak okropnie.. NAREK-Dzięki za mobilizacje-dokończyłam ten rozdział.Została tylko interpretacja tabelki Ale uwaga jeszcze 2 rozdziały zostały do napisania ![]()
|
|
|
#489 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Wy tak tych swoich dzieciątkach a ja tez chce
No w sumie studia by skonczyć wypadało najpierw ![]() Pozdrawiam włosomaniaczki
|
|
|
|
|
#490 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Irena jestem z bierzmowania po Mamusi ![]() Cytat:
Na razie to zdrowienie Jej nie wychodzi niestety... ![]() Cytat:
|
|
|
#491 |
|
|
Dziewczyny dzisiaj straciłam Elze
Sniadania nie moge zjesc, tak mnie zołądek ściska.Virko również pozdrowienia dla córci
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się Dziękuję
|
|
|
#494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ już wie i on też chce dzieciaczki -to przynajmniej zgodni jesteśmy.. Ale mnie jeszcze 2 lata uzupeł. magisterki czeka.....A jak wpadłam ostatnio na program o dzieciach to nagle coś mnie tak .."ukuło".. Wiem..że jestem jeszcze "młoda" ale już coś tam mi w główce świta oo bobasku.. ![]() Cytat:
Wiem co to znaczy stracić ulubieńca-2 lata temu zmarł mój piesek-a był z nami od.. zawsze.... ![]() Ha ha.. idę dziś założyć sobie żelowe paznokcie... ![]() Już z tymi moimi nie wytrzymuje. Im to nie pomaga rzadna ilość odżywek....
|
|
|
#495 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Dzieki dziewczyny ![]() Sweet mnie tez kusza żelki, miałam na naturalnych i baardzo fajna rzecz no i rowniez odzywki na mnie ciezko, choc ostatnio wyjątkowo fajna okazala sie SH Hard as Nails, niby na allegro 8zł, a świetna
|
||
|
|
|
|
#496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też chce już dziecko, ale myślę, że najpierw może jednak lepiej studia skończyć. TŻ najpierw mówił, że jest jeszcze niegotowy, teraz w sumie mówi, że też chce. On jest kilka lat starszy i ma dobrą pracę. Problem w tym, że ja studiuję w innym mieście i nie możemy teraz razem zamieszkać... Ehh.No tak, racja. Jakoś modne stało się to imię. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) I nie żałuję (jedna sesja była luźniejsza ). Ale ja już byłam po ślubie i mieszkaliśmy razem, więc to też zmieniało postać rzeczy ![]() Ale gdybym miała je wybrać jeszcze raz i tak bym to zrobiła , ważne, co się podoba , do chwili porodu nie wiedziałam co będzie ![]() Wyszła dziewczynka i została Julia ,
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny! U mnie dziś piękny, słoneczny dzień, wiosna jak nic
![]() Marzenko, jak córcia?? Cały czas ślę pozytywną energię, żeby się maleństwo nie męczyło ![]() Cytat:
Widziałaś to??? Biedactwo, no strasznie mi przykro, człowiek nie wie, co więcej w takich sytuacjach powiedzieć.
|
|
|
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak córcia? |
|
|
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiś ładniutki french ![]() Obiecuje że wkleję zdjęcia jak wrócę do domciu... A co do tej odżywki... Nie za tanio jakiś jest na allegro? Uważaj..Bo ja już się przekonałam ,że wiele "okazji" to buble![]() no właśnie a trzeba by kiedyś tą Sally spróbować? ![]() E... To jak zdejmę żelki..czyli-za jakieś pół roku? ![]() Kurcze...ale jestem dzielna Nie myję dziś włosów Zauważyłam u siebie ,że tak właściwie to mogłabym spokojnie być co 2 dzień a nie codziennie jak teraz.. To w sumie sprawa psychiki i tego że chce "świeże" i mięciutkie-jak po umyciu...ale one nie są złe tego drugiego dnia.... Tylko tak sobie wmawiam że muszę umyć-bo już się przyzwyczaiłam do tego codziennego mycia. ALE wywód. Niech mnie diablii A oto te zdjęcia do oceny: czy warto wracać do naturalnego kolorku :ten naturalny to blond oczywiście ps: sorry za to jakie są... lepszych "naturalnych" nie znalazłam..
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero teraz zauważyłam, że w poprzednim poście już pytałaś o córcię, a ja nie zauważyłam, przepraszam... A córcia niespecjalnie, tzn. dopóki lek obniżający gorączkę działa jest lepiej, to jak przestaje działać, znowu jest gorzej i tak w kółko... Najgorzej z tym jedzeniem... Nie je, bo co zje to oddaje, błędne koło...
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...żartujeTak ma na imię mój brat No ja już w sierpniu będę mężatką-to też zmieni postać rzeczy
|
|
|
#504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś taka "wyraźniejsza", dodają Ci "pazura" Cytat:
![]() A jak wyjdziesz za mąż, to się zmieni...
|
|
|
#505 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja bym nie wytrzymała takiej niepewności Cytat:
Mi bardziej podobasz się w naturalnych I fajną masz fryzurkę na tym zdjęciu W ogóle to jakoś zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam Ale śliczna z Ciebie kobieta
|
|||
|
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I naprawdę przykro mi z powodu córci. Biedactwo, namęczy się przy tym choróbsku. Pytałaś lekarza, co w takiej sytuacji zrobić (nie je, bo zwraca)? Biedna Julcia sił nie ma, żeby sie bronić przed tą chorobą. |
|
|
|
|
|
#507 |
|
|
Na domiar złego dowiedzialam się że w weekend musze poł kraju przejechac na pogrzeb. Mama żony kuzyna zmarła
Niby nie musze.... ale wiem jak to jest, moze bym sie przydała chociaz dzieciaczkow popilnowac czy cos eh jakie to życie jest kruche ![]() Sweet mysle ze ładniej Ci w naturalnych, ewentualnie ciut jaśniejszych. Masz identyczny kolo włosów (naturalnych) i cery jak ja
|
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chciałam
![]() Dwa razy niechcący by się lekarze wygadali na usg, bo z przyzwyczajenia, już zawsze mówią... A my zaraz ich stopowaliśmy i udało się nie dowiedzieć ![]() Nawet przy porodzie, jak anestezjolog usłyszał, że nie znam płci, to się zdziwił... ![]() Ale przy drugim (kiedyś), już będę chciała znać, chyba
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytałam, powiedziała, żeby się tym nie martwić, ma infekcję, gorączkę, w takich sytuacjach, zawsze nie chce się jeść, dodatkowo ma podrażnione gardło i wymioty mogą sie pojawić, mogła się też przyplątać infekcja brzuszna przy tym. Ale jako iż, jak powiedziała Julcia jest zadbana (nie jakaś zagłodzona), to nie zaszkodzi Jej jak nie zje, żebym się nie martwiła. Do 3 dni powinno ustąpić, więc czekam, ale coś tam podaję Jej w pojedynczych kęskach co pół godziny, bo jak szybciej to zaraz zwraca. Lepiej odrobinkę niż nic. Edit: Kurcze, znowu się pospieszyłam i nie skopiowałam Macie jakąś inną metodę, na dopisanie czegoś do swojego poprzedniego postu z cytowaniem osoby?
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
No, to dobrze, że lekarka stwierdziła, że nie zaszkodzi. Trzymam kciuki za zdrówko Julki.
A co do cytowania, to jest multicytowanie (obrazek "+), a jeżeli używasz szybkiej odpowiedzi, to ja zawsze edytuję wpis kopiuję wypowiedź, do której się chcę odnieść i biorę w nawiasy cytatu, czyli Cytat:
![]() ![]() ![]() nawias kwadratowy a w nawiasie quote=nick(nick wpisuję osoby, którą cytuję, np. quote=virka) wklejam post i kończę cytat też nawiasem kwadratowym w którym wpisuję: /quote. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

)

Za to moja koleżanka swoje dziecko nazwie Marcel
a córeczka koleżanki,cały 2 miesięczny bobas -Antosia... 
to byłam lekko mówiąc przerażona...
Jak dziecko jest chore, to ja też jestem chora...

Uważaj..Bo ja już się przekonałam ,że wiele "okazji" to buble