Lutówki 2017 ❤ cz. IV - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-07, 11:33   #3601
Krysilla
Rozeznanie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
A ja lubię każdy alkohol i zabrzmi to pewnie patologiczne ale chętnie bym się napiła i poczuła ten stan lekkiego szumu w głowie, totalnego luzu
Ja też bym się napiła. Szampana albo wina.

Cytat:
Napisane przez mariea Pokaż wiadomość
ja się wkurzam na zakupach, bo nie jestem jakaś walcząca, czy roszczeniowa, ale jak w rosmanie mają te naklejki że kobiety w ciazy przodem i żeby je najpierw obsługiwać, to powinni się stosować. a wszyscy na brzuch mój patrzą i jak oparzeni wzrokiem odskakują, nawet ekspedientka, a co ciekawe miała przytwierdzony ten znaczek do fartucha i udawała że ma pomroczność jasną.
w piekarni też 10 osob przed nami, jak ktoś spojrzal na mój brzuch to od razu oczy w 2 strone jakby się lękał, że zaraz bede chciala egzekwować swoje prawa...

lekko nie jest, ale daje rade, sądzę że w 8 czy 9 miesiacu juz na chama bede szła i bede miec w d. tych ludzi. będę sie wpychać i tyle co mi tam
Ja takie przygody mam w komunikacji miejskiej. Nagle człowiek staje się trędowaty i nikt go nie widzi :P A panie i panowie w średnim wieku dostają nagle powera takiego i biegną zająć wolne miejsca.

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
dziewczyny jestem w szpitalu to był atak kolki nerkowej odezwę się jak wyjde. Z dzieciątkiem wszystko dobrze
Oby wszystko skończyło się dobrze!

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
Leci, leci, zaraz rodzimy

Dziewczyny, jak u Was jest z instynktem macierzyńskim, czujecie go?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja tam czuję coś do małej, ale ciężko mi z brzuchem gadać. Jakieś to takie surrealistyczne.

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ja od zawsze byłam antydzieciowa i mimo ze staraliśmy sie bardzo bardzo długo to nie rozczulam sie nad kopniaczkami, bardziej mnie denerwują szczególnie w nocy, nie rozmawiam z brzuchem, ale ze jestem gadżeciara to ubranka i wyprawka sa moim ulubionym zajęciem i coraz bardziej nie mogę sie doczekac malucha na świecie. Poza tym ciąża jest masakryczny przeżyciem dla mnie i chce zeby sie już skończyła
Mnie też na razie najbardziej jara kompletowanie wyprawki. I z innych powodów niż Opiumalfa chciałabym końca ciąży.

Cytat:
teściowie wpadli szybciej niz zapowiadali i bardzo szybko się zmyli. czyżby nie chcieli się widzieć z moją mamą? ale nie ma smutku, teściowa zapowiedziała, że wpadną za jakieś 3 tygodnie z łóżeczkiem i przywiozą nam też zasikane i zmechacone koce, które nam zaprezentowali jak byliśmy u nich z tydzień temu, bo "nie podobają ci się, ale coś sobie nimi wyłożysz"
Twoja teściowa to widzę jest niezniszczalna.

Cytat:
Napisane przez ila26 Pokaż wiadomość
SZKOŁA RODZENIA

Dziewczyny, nie mam możliwości uczestniczenia w zajęciach z narzeczonym.

W związku z tym mam pytanie: czy zawsze jesteście z mężem itp.?

Przychodzą dziewczyny same/ z mamą?
No i czy warto? Czy jeśli nigdy nie rodziłam, to ogólnie według Was mogę odpuścić?

Dziękuję za pomoc.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja jak w końcu się zdecyduję na szkołę rodzenia to i tak będę chodzić sama Mi ginekolog powiedziała, że warto.

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Hej. Ja właśnie siedzę w przychodni juz prawie godzinę. Gluzkoza wypita i jakoś tak średnio mi :/

Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
Powodzenia!

Byłam w weekend u siostry i totalnie odpoczęłam z daleka od teścia. Chodziłyśmy na spacery z siostrzenicą. Zrobiłyśmy przez weekend maraton Harry'ego Pottera. Teraz czas czekać na kolejne paczki.
Stary 2016-11-07, 11:37   #3602
Escorpio
Zakorzenienie

Dzien dobry, dzisiaj jakas nieogarnięta jestem. Kciuki za glukozę dziewczyny, chociaz pewnie juz jesteście po zaczęłam 27 tydzien i wg belly to juz 7 miesiac, ale trymestr II

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Powiem Ci tak: 50% to światło, 30% fotograf. 20% to aparat i obiektyw. Jak masz jakieś konkretniejsze pytania, daj znać.
Wlasnie problem w tym ze nie wiem jakie miałabym miec konkretniejsze pytania
Cytat:
Napisane przez malawrednioszka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powodzenia na glukozie

Ja nosilam rzesy 1;1 jakis czas i nigdy wiecej.. Nie mialam swoich rzes.. to bylo straszne dopoki chociaz troche nie odrosly.. Co swoje to swoje a ja nie lubie czuc sie hmm uwiazana bo jak juz sie cos takiego robi to juz chociaz na jakis dluzszy czas
Dlatego nie farbuje jeszcze włosów. Jakbym miała co miesiac, dwa odwiedzać fryzjera to bym oszalała.

Cytat:
Napisane przez keepsmil3 Pokaż wiadomość
No muszę to wszystko przemyśleć, bo nie chce po porodzie chodzić jak zombie-kocmołuch może ktoś się dziwić, że takimi rzeczami sie przejmuje, ale wolę się martwić tym na co mam jakiś wpływ :d poród odsuwam gdzieś głęboko i staram sie myśleć o wszystkim innym

Witam w klubie. U mnie makijaż bedzie codziennie. Choćby dlatego, ze przy zwykłym szelfie z Mała chce ładnie wyglądać

Cytat:
Napisane przez agniecha828 Pokaż wiadomość
Dziewczyny powodzenia na glukozie! Pochwale sie- studniowka do porodu!

ja swoja przegapiłam, zostało mi 98dni
Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Kciuki za glukozujace! A Wy trzymajcie tez za moj obchod

Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-07, 11:45   #3603
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Nie wiem czy się opłaca, czy nie, ale zamówiłam jeszcze pampersy teraz te białe https://www.mall.pl/pieluchy-pampers...1s8RoC_2jw_wcB , już więcej nie kupuje pampersów, bo nie mam ich gdzie trzymać, dopiero jak zacznš zużywać to kupie

Edytowane przez lolita25
Czas edycji: 2016-11-07 o 11:47
lolita25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-07, 11:48   #3604
mariea
Zakorzenienie

Escorpio, ja też studniówkę zagapiłam. no trudno. ale ładnie wygląda ta 2-cyfrowa liczba u mnie 96 dni. dzizas, pamiętam jak było prawie 300 dni do porodu. a teraz to tak zleci, że masakra. już trzęsę włosami ze strachu ale w sumie już chcę być po...
Stary 2016-11-07, 11:49   #3605
Krysilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Baardzo gęsty lukier

Michał poszedł spać, ledwo zamknął oczy to dzwonek - listonosz przyniósł bombkę i jest śliczna Rok temu długo trwała realizacja i przyszła dzień przed gwiazdką, więc teraz już wcześniej zanawiałam.
Taki wzór wybrałam w tym roku + imię małego i rok

Ledwo jeden odszedł to kurier dzwoni z wyrkiem. Gdyby nie stan ciążowy to już bym je skręcała
Piękna bombka!
Łóżeczko moje w kartonie. Mimo tłumaczenia mężowi, że mam atak wicia gniazda i MUSZĘ złożyć łóżeczko, on pozostaje nieugięty i upiera się, że on będzie skręcał.

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy się opłaca, czy nie, ale zamówiłam jeszcze pampersy teraz te białe pampers-pieluchy-premium-care-1-newborn-2-mini-168-sztuk, już więcej nie kupuje pampersów, bo nie mam ich gdzie trzymać, dopiero jak zacznš zużywać to kupie
Zastanawiałam się, czy nie kupić tego zestawu, ale nie mam chwilowo miejsca. Jak trochę poogarniam, to dokupię.
Stary 2016-11-07, 11:49   #3606
mariea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy się opłaca, czy nie, ale zamówiłam jeszcze pampersy teraz te białe https://www.mall.pl/pieluchy-pampers...1s8RoC_2jw_wcB , już więcej nie kupuje pampersów, bo nie mam ich gdzie trzymać, dopiero jak zacznš zużywać to kupie
też widziałam tę ofertę, ona jest na allegro. ale w rossmanie mieli jeszcze taniej, jutro idę polować, może jeszcze się załapie.
Stary 2016-11-07, 11:55   #3607
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krysilla Pokaż wiadomość
Piękna bombka!
Łóżeczko moje w kartonie. Mimo tłumaczenia mężowi, że mam atak wicia gniazda i MUSZĘ złożyć łóżeczko, on pozostaje nieugięty i upiera się, że on będzie skręcał.
Rok temu zamawiałam taką i jest również śliczna http://allegro.pl/prezent-pierwsza-g...765629517.html
No ja tylko napisałam sms, że wyrko dotarło to zaraz odp, że ani się waż dotykać

Cytat:
też widziałam tę ofertę, ona jest na allegro. ale w rossmanie mieli jeszcze taniej, jutro idę polować, może jeszcze się załapie.
A po ile były w rossmanie?

Rozmawiałam właśnie z mężem, że on w pracy byłby w stanie ogarnąć mi literki do imion, teraz muszę się zorientować w temacie farbek lub co bym potrzebowała żeby sama je pomalować... Może któraś bawi się w takie rzeczy?
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-07, 12:02   #3608
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Michał poszedł spać, ledwo zamknął oczy to dzwonek - listonosz przyniósł bombkę i jest śliczna
Ledwo jeden odszedł to kurier dzwoni z wyrkiem. Gdyby nie stan ciążowy to już bym je skręcała
śliczna ta bombka
Stary 2016-11-07, 12:03   #3609
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Escorpio, ja też studniówkę zagapiłam. no trudno. ale ładnie wygląda ta 2-cyfrowa liczba u mnie 96 dni. dzizas, pamiętam jak było prawie 300 dni do porodu. a teraz to tak zleci, że masakra. już trzęsę włosami ze strachu ale w sumie już chcę być po...
Teraz to juz sie zacznie tak ekspresowe tempo ze az sie boje...

A bombka jest przecudna
Stary 2016-11-07, 12:04   #3610
s i l v e r
Zakorzenienie

My łóżeczko mamy już ponad miesiąc ale skręcać będziemy dopiero w styczniu. Chociaż też już najchętniej bym je chciała mieć skręcone
Stary 2016-11-07, 12:09   #3611
mariea
Zakorzenienie

Cytat:

A po ile były w rossmanie?
88 sztuk newbornów kosztuje 49.99, a 80 sztuk dwójek czyli tych 3-6 kg 37.99. czyli wychodzi taniej niż z neta, a pewnie tam jeszcze jest jakiś koszt wysyłki, to w ogóle. ja nie wiem czy w ogóle kupować te newborny, może jakąś paczkę jedną. chyba postawię na te 3-6 kg.
Stary 2016-11-07, 12:12   #3612
axn22
Zakorzenienie

Siedzę na allegro i nie umiem wybrać, pomóóżcie
Oglądam kokony/kojce i nie wiem co mi się podoba

Numer 1
Numer 2
Numer 3
Numer 4
Numer 5
Numer 6
Numer 7
axn22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-07, 12:14   #3613
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
88 sztuk newbornów kosztuje 49.99, a 80 sztuk dwójek czyli tych 3-6 kg 37.99. czyli wychodzi taniej niż z neta, a pewnie tam jeszcze jest jakiœ koszt wysyłki, to w ogóle. ja nie wiem czy w ogóle kupować te newborny, może jakšœ paczkę jednš. chyba postawię na te 3-6 kg.
U nas wczoraj w rossmanie nie było tych białych, a tu darmowa dostawa
Stary 2016-11-07, 12:19   #3614
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
88 sztuk newbornów kosztuje 49.99, a 80 sztuk dwójek czyli tych 3-6 kg 37.99. czyli wychodzi taniej niż z neta, a pewnie tam jeszcze jest jakiś koszt wysyłki, to w ogóle. ja nie wiem czy w ogóle kupować te newborny, może jakąś paczkę jedną. chyba postawię na te 3-6 kg.
A ja stwierdziłam, że 1 będę kupowała po 22szt. Przeważnie są po 13zł x 4 = 88szt, czyli 52zł. Różnica żadna, między 22szt a 88szt. a przynajmniej nie wyrzucę niepotrzebnej ilości.

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość

Numer 1
Numer 2
Numer 3
Numer 4
Numer 5
Numer 6
Numer 7
2,5 i 6
Stary 2016-11-07, 12:21   #3615
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe czy do tego jeszcze by mi się naliczył rabat z karty, bo wtedy byłoby -6% dodatkowo... Chociaż na początek i tak chcę bella happy bo mają wycięcie na pępek, a pampersy ciągle musiałam potem podwijać.
Zawsze można sobie zamówić na stronie rossmanna z odbiorem w wybranej drogerii. U nas akurat 1 były w użyciu jakieś 2miesiace. Wszystko zależy jaka będzie waga maleństwa...

Cytat:

Numer 1
Numer 2
Numer 3
Numer 4
Numer 5
Numer 6
Numer 7
Jak dla mnie najładniejsze z nr 1 wzór w serduszka i kropki.
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-07, 12:22   #3616
mariea
Zakorzenienie

Cytat:

Numer 1
Numer 2
Numer 3
Numer 4
Numer 5
Numer 6
Numer 7
ja znam tylko makaszkę i tez myslalam o kojcu od nich. zamowilam u nich przescieradlo i 2 kocyki i jestem zachwycona wykonaniem i w ogole wszystkim. więc polecam, a reszty nie znam wiec ciezko się wypowiedzieć. ten numer 6 z wygladu jest tez ładny
Stary 2016-11-07, 12:30   #3617
Krysilla
Rozeznanie

Cytat:

Numer 1
Numer 2
Numer 3
Numer 4
Numer 5
Numer 6
Numer 7
Ja mam ławicę. Jestem zadowolona bardzo!
Stary 2016-11-07, 12:35   #3618
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:

Numer 1
Numer 2
Numer 3
Numer 4
Numer 5
Numer 6
Numer 7
Mi sie podoba jedynie to z Makaszki
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-07, 12:39   #3619
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
ostatnio na warsztatach pani mowila ze do szpitala z jedynkami
nawet jak dziecko ma 4kg to w jedynki wchodzi.
Stary 2016-11-07, 12:45   #3620
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:

Numer 1
Numer 2
Numer 3
Numer 4
Numer 5
Numer 6
Numer 7
5
Stary 2016-11-07, 12:54   #3621
axn22
Zakorzenienie

Chyba Makaszka jak na razie wygrywa hehehehe
Stary 2016-11-07, 13:07   #3622
anolta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krysilla Pokaż wiadomość
Ja też bym się napiła. Szampana albo wina.

Ja takie przygody mam w komunikacji miejskiej. Nagle człowiek staje się trędowaty i nikt go nie widziA panie i panowie w średnim wieku dostają nagle powera takiego i biegną zająć wolne miejsca.

Oby wszystko skończyło się dobrze!

Ja tam czuję coś do małej, ale ciężko mi z brzuchem gadać. Jakieś to takie surrealistyczne.

Mnie też na razie najbardziej jara kompletowanie wyprawki. I z innych powodów niż Opiumalfa chciałabym końca ciąży.

Twoja teściowa to widzę jest niezniszczalna.

Ja jak w końcu się zdecyduję na szkołę rodzenia to i tak będę chodzić sama Mi ginekolog powiedziała, że warto.

Powodzenia!

Byłam w weekend u siostry i totalnie odpoczęłam z daleka od teścia. Chodziłyśmy na spacery z siostrzenicą. Zrobiłyśmy przez weekend maraton Harry'ego Pottera. Teraz czas czekać na kolejne paczki.
Krysilla, często piszesz o swojej siostrze, widać ze macie bardzo dobry kontakt ze sobą 😊 co nieczęsto się dzieje.

2017 - synek
anolta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-07, 13:08   #3623
Mojra87
Zadomowienie

Znowu Was po weekendzie nadrobić nie mogłam

Dziękuję za wszystkie kciuki za sobotnią wizytę na szczęście szyjka się dzielnie trzyma mimo moich gigantycznych kichnięć i ciągłego kaszlu... Niestety mam infekcję i to od niej mogę mieć twardnienia no nic, leczymy infekcję i oby się poprawiło!

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
No u mnie zrobili komplet badan (bez ktg) i dali magnez. W ogole tu jakos nie praktykuja nospy, przez caly pobyt dostalam raz. Pozniej robili wymazy - na wyniki czeka sie kolo tygodnia. No i tak leci

Ponoć są dwie szkoły - jedne uznają no-spę, a drugie nie... (może być np. scopolan - też lek rozkurczowy ). Oby Cię szybko wypuścili! Bo to bez sensu siedzieć w szpitalu czekając jedynie na wynik posiewu no chyba, że masz tam dobre towarzystwo i smaczne jedzonko pod nos

A propos jedzenia szpitalnego... ile ja się przed porodem namartwiłam o posiłki szpitalne... Już miałam wizje, że tż mi będzie woził jakieś obiady z miasta do tego naczytałam się na facebooku profilu "Posiłki w szpitalach".... Wybierając szpital patrzę tez na opinie o jedzeniu

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
O jak ja nie lubie słomki ptysiowej...
za wizytę
Nie lubisz słomki ptysiowej??!! Ja mogę jeść dopóki się nie skończy gorzej, jak kupuję duże pudło...

Cytat:
Napisane przez sreberko4 Pokaż wiadomość
dziewczyny jestem w szpitalu to był atak kolki nerkowej odezwę się jak wyjde. Z dzieciątkiem wszystko dobrze
Zdrówka życzę! Niech Cię szybko wypuszczą z tego szpitala, coby "koleżanki" z sali Cię nie dołowały

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
U mnie masakra, strasznie mnie kaszle. Z tego wszystkiego, wstyd się przyznać, jak mam atak kaszlu to popuszczam w majtki A mała tak naciska na pęcherz że ciągle latam, a tam 3 kropelki.

No i miałam mega atak duszności, tak mnie kaszlało że oddechu złapać nie mogłam w panikę wpadłam, mąż otwierał balkon na oścież żebym mogła zaczerpnąć powietrza. Coś strasznego, nigdy więcej nie chcę tego przeżyć.
Ojjj zdrówka dla Was! Kaszel i katar w ciąży solidnie potrafią wymęczyć...
Co do popuszczania, to przy moim ostatnim "przeziębieniu" walczyłam z tym przy KAŻDYM kichnięciu i kaszlnięciu... okropne uczucie...

Cytat:
Sreberko głupimi babami sie nie przejmuj, zycze Ci szybkiego powrotu do zdrowia

A ja się pochwalę, że mam dzisiaj urodziny cudownie jest się starzeć dobrze, ze teraz bedzie dla kogo imprezy żadnej nie robię, rodzice przychodzą na obiad i oglądanie wózka
Spóźnione STO LAT

Cytat:

Numer 1
Numer 2
Numer 3
Numer 4
Numer 5
Numer 6
Numer 7
Mnie się osobiście podoba tylko ten od Makaszki chociaż ostatnio zakochałam się w kokonach firmy sleepee i chyba wybiorę któryś dla mojej małej
Stary 2016-11-07, 13:09   #3624
Krysilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anolta Pokaż wiadomość
Krysilla, często piszesz o swojej siostrze, widać ze macie bardzo dobry kontakt ze sobą 😊 co nieczęsto się dzieje.

My obie słomiane wdowy, że tak powiem, mój marynarz,a jej mąż na tirach. Pomagam jej z jej córeczką w weekendy, by sobie pospała. Jest jeszcze z nami brat zazwyczaj wtedy- marynarz czekający na rejs, ale on bardziej na uboczu. Teraz jest ok, ale jak mieszkałyśmy w jednym pokoju u mamy, to się miałyśmy ochotę nawzajem pozabijać.
Stary 2016-11-07, 13:14   #3625
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mojra87 Pokaż wiadomość
Nie lubisz słomki ptysiowej??!! Ja mogę jeść dopóki się nie skończy gorzej, jak kupuję duże pudło...

Spóźnione STO LAT
Dziękuję bardzo
Na słomkę się patrzeć nie mogę jakaś taka mdła
Stary 2016-11-07, 13:19   #3626
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję bardzo
Na słomkę się patrzeć nie mogę jakaś taka mdła
Ja słomkę kupiłam tylko raz w życiu (wcześniej to może jako dziecko jadłam ale nie pamietam)
Do takich suszków jak to czy grissini itp zawsze robimy sobie z tżtem sosik na bazie jogurtu greckiego z oliwą i przyprawami. Wtedy to mogę chrupać

Co do makaszki -
co sądzicie o takich śpiworkach do wózka i fotelika jak u nich? Czy tego typu śpiworki mają sens? Czy mogą okazać się dobre na luty/marzec ubierając dziecko w jakiś lżejszy kombinezonik pod spodem? Wybór śpiworek/kombinezon zostawiam raczej na koniec...

Edytowane przez axn22
Czas edycji: 2016-11-07 o 13:24
Stary 2016-11-07, 13:50   #3627
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:

Co do makaszki -
co sądzicie o takich śpiworkach do wózka i fotelika jak u nich? Czy tego typu śpiworki mają sens? Czy mogą okazać się dobre na luty/marzec ubierając dziecko w jakiś lżejszy kombinezonik pod spodem? Wybór śpiworek/kombinezon zostawiam raczej na koniec...
Moim zdaniem mają sens, jak się rodzi w październiku, listopadzie. Ja taki śpiworek chcę kupić, ale większy, tak żeby na cały okres wózkowania starczył. Zastanawiam się własnie nad tym, albo z La Millou.

A ja już tak trochę w przyszłość wybiegam. Co byście wybrały do karmienia. Fasolkę z Motherhood czy Kurę Babci Dany z La Millou? Kura mnie urzekła, ale cena już niekonicznie
Stary 2016-11-07, 14:00   #3628
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem mają sens, jak się rodzi w październiku, listopadzie. Ja taki śpiworek chcę kupić, ale większy, tak żeby na cały okres wózkowania starczył. Zastanawiam się własnie nad tym, albo z La Millou.

A ja już tak trochę w przyszłość wybiegam. Co byście wybrały do karmienia. Fasolkę z Motherhood czy Kurę Babci Dany z La Millou? Kura mnie urzekła, ale cena już niekonicznie
No właśnie też tak samo z tym śpiworkiem kombinuję... teraz przeczekać, kombinezon kocyk itp, a na jesień kupić większy na dłużej albo używać w ogóle dedykowanego z mutsy o ile kupię igo. Dzięki za opinię

Co do karmienia to ja nie jestem nawet pewna czy będzie mi się wygodnie z taką poduchą karmić więc chyba nie będę inwestować za wiele, muszę spróbowac najpierw
Stary 2016-11-07, 14:02   #3629
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie też tak samo z tym śpiworkiem kombinuję... teraz przeczekać, kombinezon kocyk itp, a na jesień kupić większy na dłużej albo używać w ogóle dedykowanego z mutsy o ile kupię igo. Dzięki za opinię

Co do karmienia to ja nie jestem nawet pewna czy będzie mi się wygodnie z taką poduchą karmić więc chyba nie będę inwestować za wiele, muszę spróbowac najpierw
Ponoć takie poduszki to wybawienie, ale nie wiem czy dla wszystkich. Kura mi się podoba, bo może być jako zwykła poduszka, albo oparcie dla dziecka, które jeszcze niepewnie siedzi.
Stary 2016-11-07, 14:04   #3630
sQuaara
Zakorzenienie

dziecko ktore niepewnie siedzi nie powinno siedziec...tzn poki samo nie usiadzie z lezenia...

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości