|
|
#781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Cytat:
co do pojemności też jestem zadowolona-mam tendencje do noszenia różnych rzeczy w torebce(w tym katalogi, książka i różne inny pierdoły )
|
|
|
|
|
#782 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie. Moja mama jest fanką Pełni rzęs - bardzo sobie chwali ten tusz i zamawia go już dość długo. Ostatnio zamówiła i mówi że jest beznadziejny, źle sie nakłada, maże sie jak smoła i po południu osypuje sie z rzęs i robi czarne kręgi pod oczami.. To może być jakaś felerna seria, felerny egzemplarz? Zamówię teraz i zobaczymy czy będzie lepszy,jak będzie lepszy to tamten oddam, a jak nie to oba.. Ale chciałam spytać, czy któraś z Was miała ostatnio podobne doświadczenia?
|
#783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
pytanie do osób posiadających mini-masażer- czy warto go kupic??
|
|
|
|
#786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale zanim zwrócisz to go sobie wypróbuj. Ja z nim też miałam małą przygodę. Klientka chciała kolor wiśniowy. Z kolei inna klientka kiedyś kupowała ten Femme i mi maznęła na kartce. Na tej kartce on wyglądał jak śliczny wiśniowy, więc go poleciłam. Trochę mi mina zrzedła, gdy go zobaczyłam, od razu skrobnęłam maila do klientki, że ten kolor to jednak nie jest wiśniowy. Ale co się okazało? Klientce się bardzo spodobał Może więc faktycznie po pomalowaniu wygląda lepiej?
|
|
|
|
|
#787 |
|
Rozeznanie
|
Jak dla mnie to bardzo warto go kupić, osobiście go nie stosowałam na nogi albo na brzuch bo za bardzo nie mam sie czego pozbywać, ale jak tak sie niem pojezdzi po pleckach to suuuper jest
ale myśle ze na nogi i takie tam też będzie fajny
|
|
|
|
#788 |
|
Rozeznanie
|
wiecie co?poprostu masakra! wyglada na to,ze nawet nei złożę zamówienia z k03
narazie mam moje nieduże zamówienie i koleżanki na 40 zł . Dziś składam i część dziewczyn sie jeszcze nei odezwała,ale chyba skończy się na zakupach w coku. a nie chcę podbijać 2 torbami,bo to już bezczelne by było.cóż,bywa i tak. oj,z amerykańskiego katalogu podobaja mi sie pędzelki, ładne kolory błyszczykó do ust ze str 38 (wiecej różu),hyrda-radiance z spf30, jak zwykle kosmetyki Mark, fajne jogurtowe żele pod prysznic naturals i fajne mini błyszczki za bezcen!!no oby i u nas takie były i też tak relatywnie tanio!!!
|
|
#789 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#790 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Efektu maski nie ma i nie przesusza policzków (tych suchych miejsc ze strefy T). Co do trwałości - średnia aczkolwiek dobra. Cytat:
Cytat:
Cytat:
.Pochwalę się, że właśnie zaczynam testować SuperShock .
|
||||||
|
|
|
#791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#792 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Dziewczynki
.Nigdy takiego problemu nie miałam a od jakiegoś czasu zauwazyłam że strasznie zaczynają mi sie rozdwajac wszystkie paznokcie .Dziekuje ślicznie i pozdrawiam |
|
|
|
#793 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
ja polecam odżywkę Strong Results - naprawdę działa! właśnie na nowo zaczęłam kurację, długo już jej nie używałam a paznokcie są w kiepskiej kondycji. Mam nadzieje, ze do wiosny zapuszczę trochę pazurki
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jednak zamówiłam te torebki i nie przyjdą
Nie mam też płynu dą kąpieli my moment i szminki glass refl. whisper ze stron wyprzedażowych.
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#796 |
|
BAN stały
|
Dziewczynki kochane powiedzcie biednej ze nie oszalala
![]() Widzialam w ktoryms katalogu zel/balsam/spray truskawkowy i nie mam pojecia teraz w ktorym...czy najnowszym czy poprzednim...heeelp
|
|
|
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=emi26;6728612]Witam Was Dziewczynki
.Nigdy takiego problemu nie miałam a od jakiegoś czasu zauwazyłam że strasznie zaczynają mi sie rozdwajac wszystkie paznokcie .Dziekuje ślicznie i pozdrawiam Hej, hej.. co do paznokci, to mogę zaproponować mini kurację z kapsułek z witaminą a+e. Sama mam problemy z rozdwajającymi się paznokciami (strasznie to wyglądało), ale koleżanka poradziła mi,bym przed np. malowaniem paznokci, wcierała w płytki płynną witaminę a+e z takiej jednej przekłutej kapsułki. Jedna kapsułka wystarcza na wszystkie paznokcie ;-) Sama tak obecnie robię co dwa-trzy dni.. efekty widać,a i paznokcie szybciej rosną... Później można już stosować którąś z odżywek avonu (też je stosuję)..ale w "krytycznych" przypadkach, ta kuracja niezwykle pomaga... pozdrawiam ![]() (sorki,że nie jest to post bezpośrednio o avonie) |
|
|
|
#798 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#799 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanko! Czy gdy złoże zamówienie w 3 terminie z k03 i jednocześnie z k04 , to wyślą mi to w jednej paczce czy też to zamówienie z k04 zrealizują w trakcie jego obowiązywania.
Nie wiem co mam zrobić? Uzbierałam już z k03 zamówień na te 600zł i ciągle ktoś coś jeszcze domawia a z k04 tak pięknie nie będzie więc chciałabym to przerzucić na k04 ale muszę dostać produktu wraz z dostawą z k03.Jak mam to zrobić Czy któraś z Was już tak kombinowała? |
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#801 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam troszke inne pytanie... Na jakiej zasadzie(jak) płacicie kartą AVON??
|
|
|
|
#802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie braków nie ma z 03, jedynie błyszczyki z internetowej nie przyjdą, z wyprzedaży przyjdzie kulka antypersp.
zamówiłam sobie podkład perfect z demo - mam nadzieję że za bardzo nie zmienili formuły bo mi on odpowiada. Co do odrzywki strong results - na mnie ona nie działała - ale ja od zawsze miałam problemy z paznokciami i im trzeba coś mocniejszego - w moim wypadku działały tabletki ze skrzypem a odkąd jestem w trzecim trymestrze ciąży (i nie mogę tych tabletek brać) to jest coraz lepiej - więc polecam tą metodę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#804 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#806 |
|
Przyczajenie
|
mam do was prosbe ...
musze zlozyc male zamowienie. Mozecie mi cos o nim powiedziec? Z gory dzieki
|
|
|
|
#807 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#808 |
|
Rozeznanie
|
odebrałam paczuchę i któryś raz z rzedu się naciełam zamawiając z netto/internetowej.
Zamawiałam kredkę do oczu lilac - przysłali z datą 10.2005 Dobrze ze to dla rodzonej siostry i jej to nie przeszkadza ..ale sorry kredke wykorzystać w 8 mcy ? Raz mi przysłali z netto lakier do paznokci z terminiem ważności 1,5 mca No niby wyprzedaż ale moga uprzedzić że mają na stanie magazynowym jeszcze takie starocie ![]() i dostałam 3 kupony od jutro konkurs może coś wygram ..bo az 140 zestawow dziennie losuja
|
#809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#810 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jest niedrogi a dosyć przyzwoity,więc warto spróbować
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

Bardzo proszę o opinie (fotek już nie potrzebuję bo oglądałam).
co do pojemności też jestem zadowolona-mam tendencje do noszenia różnych rzeczy w torebce(w tym katalogi, książka i różne inny pierdoły

Na KWC jeszcze nie ma recenzji

.Nigdy takiego problemu nie miałam a od jakiegoś czasu zauwazyłam że strasznie zaczynają mi sie rozdwajac wszystkie paznokcie
.