Skarby swe tulimy, skoków się nie boimy! Lipcówki 2016 część I - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-07, 09:03   #2851
Marie Madeleine
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Marie Madeleine
Dot.: Skarby swe tulimy, skoków się nie boimy! Lipcówki 2016 część I

Cytat:
Napisane przez Czekoladowe_Serce Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, troche mniej mnie tutaj. Mam gorszy czas przed chrzcinami, kloce sie z tz i mam wszystkiego dosc. Deprecha mnie dopadla. Jestem beznadziejna i do niczego sie nie nadaje

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Zapewne masz zbyt dużo na głowie . Bedzie po chrzcinach to i sytuacja się uspokoi.

U mnie w raju też piekło. Mam dość, że dosłownie nigdzie nie wychodzę . Myśleliśmy , że z Latoroślą bedziemy jeździć do restauracji czasem, do znajomych , ogólnie wszędzie. A niestety jest zawsze taki pożar czy to w aucie czy w wózku , gdziekolwiek , że jest to niemożliwe . Od 4 miesięcy byłam moze wśród ludzi z 4 razy a z każdy tygodniem jest trudniej . Jakub bardzo dużo płacze . Prawie całymi dniami. Prawdopodobnie wszystko wykluczyliśmy oprócz takiego charakteru . Dziwne bo TŻ ostoja spokoju i aż nadto pozytywny . Ja wulkan energii ale też pozytywnie patrzę na świat. Niestety syna nam chyba podmienili . Bawić się źle, nosić źle, zostawić w spokoju źle, zabawka mu spadnie płacz, za długo coś trzyma płacz . Jest szansa , że to jakoś się zmieni czy zostaje pogodzić się z losem iż mam taką marudę ? Kilkanaście razy dziennie sie uśmiechnie ale po duuużych trudach a od 15 jest nie rusz. Płacz ciagle niestety. Czy my cos źle robimy?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Marie Madeleine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-07, 09:06   #2852
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

A moze cos mu dolega? Moze brzuszek boli? Moze skok przechodzi?

Doslownie wszystko na mojej glowie jeszcze z tz sie poklocilam tak, ze nie wiem czy jutro do fryzjera pojde, bo nie bede miala z kim dzieci zostawic, kiecke mam tez z przed paru lat ale w sumie ladna i nie przeszkadza mi brak nowej. Ogolnie mam dola i czuje sie jak ktos okropny, najgorszy i matka tez najgorsza

Z moim A
Czekoladowe_Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-07, 10:57   #2853
Marie Madeleine
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Marie Madeleine
Skarby swe tulimy, skoków się nie boimy! Lipcówki 2016 część I

Cytat:

Byliśmy prywatnie w szpitalu u uznanej pani dr ordynator kiedy bolał go brzuszek codziennie nad ranem , problem ten zażegnany, ząbki nie idą. Skok odpada bo to nie ten czas, poza tym musiałby mieć skok niekończący sie gdzies od 3 tygodnia życia najzabawniejsze , że studiowałam pedagogikę i psychologię dziecięca niby troche starszych dzieci ale troszkę o takich maluszkach też wiem i na nic mi to . Dostaje telefony czasami o poradę i innym potrafię pomoc a sama jestem bezsilna .

Z TŻ rozmowa coś da czy raczej typ , że jak sie juz pokłócicie to musi minąć czas ?

Edytowane przez Marie Madeleine
Czas edycji: 2016-11-07 o 10:58
Marie Madeleine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-07, 11:53   #2854
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marie Madeleine Pokaż wiadomość
Byliśmy prywatnie w szpitalu u uznanej pani dr ordynator kiedy bolał go brzuszek codziennie nad ranem , problem ten zażegnany, ząbki nie idą. Skok odpada bo to nie ten czas, poza tym musiałby mieć skok niekończący sie gdzies od 3 tygodnia życia najzabawniejsze , że studiowałam pedagogikę i psychologię dziecięca niby troche starszych dzieci ale troszkę o takich maluszkach też wiem i na nic mi to . Dostaje telefony czasami o poradę i innym potrafię pomoc a sama jestem bezsilna .

Z TŻ rozmowa coś da czy raczej typ , że jak sie juz pokłócicie to musi minąć czas ?

Hmm widzisz kazde dziecie jest inne i nie zawsze nawet najlepszy psycholog ogarnie o co dziecku chodzi

On nie widzi ani swojej winy w niczym ani swojej rodziny. Wrecz obstaje za nia a ja jestem ta zla ktora chce robic po swojemu

Z moim A
Stary 2016-11-07, 20:31   #2855
Lazurowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Brawo Wy

Lazurowa to mozemy isc razem a chlopy z dziecmi zostana ;D
Bo moj nie tanczy to tak srednio potrzebny na taka impreze

Dlatego ja z tymi 4 czekalam zeby 3 skonczyc, ale ewidentnie za male juz na Kluska i ciagle mam w glowie jak kolezanka majaca 13miesieczne wtedy dziecko mowi : "chyba przejde juz na 4"...
Moj na niecale 4 msc ;p

Wysłane z mojego GT-S6310 przy użyciu Tapatalka
Mój nie tańczy i nie pije. Poza tym złoty chłop ale z Tobą idę w ciemno

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny, troche mniej mnie tutaj. Mam gorszy czas przed chrzcinami, kloce sie z tz i mam wszystkiego dosc. Deprecha mnie dopadla. Jestem beznadziejna i do niczego sie nie nadaje

Nie możesz się chłostać z powodu złego nastroju. Jesteś najlepszą mamą i skończ marudzić

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Marie Madeleine Pokaż wiadomość
Zapewne masz zbyt dużo na głowie . Bedzie po chrzcinach to i sytuacja się uspokoi.

U mnie w raju też piekło. Mam dość, że dosłownie nigdzie nie wychodzę . Myśleliśmy , że z Latoroślą bedziemy jeździć do restauracji czasem, do znajomych , ogólnie wszędzie. A niestety jest zawsze taki pożar czy to w aucie czy w wózku , gdziekolwiek , że jest to niemożliwe . Od 4 miesięcy byłam moze wśród ludzi z 4 razy a z każdy tygodniem jest trudniej . Jakub bardzo dużo płacze . Prawie całymi dniami. Prawdopodobnie wszystko wykluczyliśmy oprócz takiego charakteru . Dziwne bo TŻ ostoja spokoju i aż nadto pozytywny . Ja wulkan energii ale też pozytywnie patrzę na świat. Niestety syna nam chyba podmienili . Bawić się źle, nosić źle, zostawić w spokoju źle, zabawka mu spadnie płacz, za długo coś trzyma płacz . Jest szansa , że to jakoś się zmieni czy zostaje pogodzić się z losem iż mam taką marudę ? Kilkanaście razy dziennie sie uśmiechnie ale po duuużych trudach a od 15 jest nie rusz. Płacz ciagle niestety. Czy my cos źle robimy?

U nas to samo. Myślałam, ba nawet byłam przekonana, że młodszy będzie jak starszy uwielbiał spacery a tu d.upa. teraz częściej zdarzają się lepsze dni ale do ideału daleko

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:

Doslownie wszystko na mojej glowie jeszcze z tz sie poklocilam tak, ze nie wiem czy jutro do fryzjera pojde, bo nie bede miala z kim dzieci zostawic, kiecke mam tez z przed paru lat ale w sumie ladna i nie przeszkadza mi brak nowej. Ogolnie mam dola i czuje sie jak ktos okropny, najgorszy i matka tez najgorsza

Uszy do góry. Po imprezie emocje opadną i będzie ok

Stary 2016-11-07, 21:33   #2856
Kosia22
Rozeznanie

Moj tez nie tanczy, ale dla mnie to dobrze bo ja slaba jestem w tancu. Lepiej wychodzi mi picie. raz odwalilismy tylko dirty dancig na weselu, ale to duzo wypilismy i mało par tanczylo, bo bylo dużo dziadkow.

Nie wien czy pisalam ale nielisny dzis 1 szczepienie - 6w1 i pneumokoki. Narazie, odpukac, jest okej.

A teraz pije WINKO! A zaraz zjem carbonarke.

Kosia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-07, 21:56   #2857
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Ja pyknelam skalpel. Zaraz kapiel i spac.

Z moim A
Stary 2016-11-07, 22:23   #2858
kamila_509
Zakorzenienie

Ja mam dziś ( w ogóle ostatnio ) masakryczny nastrój i tracę już siłę na walczenie z Noah Jestem wykończona...
Stary 2016-11-07, 23:02   #2859
Kosia22
Rozeznanie

Czekoladowe_Serce wez bo mam wyrzuty sumienia ze sie obzeram

Kamila a co z Noah prócz tego nie jedzenia?

Margosiaaaaa gdzie jestes:p sypnij jakims tekstem!

Stary 2016-11-07, 23:16   #2860
Czekoladowe_Serce
Zakorzenienie

Ja mam odwrotnie, jakos nie mam apetytu. No i w cwiczeniach odreagowuje

Z moim A
Stary 2016-11-08, 04:30   #2861
reniferek01
Zakorzenienie

Cytat:
Ale zazdroszcze wesela
I odpoczywaj szybko hahaha

I przechodzimy na pieluchy 4.

Pierwsza noc od dwoch tygodni kiedy nie jest do przebrania od gory do dolu choc pielucha by juz nie wytrzymala ani minuty dluzej po pelniutka po brzegi hehehe

Moj synus byl elegancko ubrany, mąż szarpnał sie na garniturek. Wyglądał uroczo! Wsród gosci, ktorzy go widzieli w domu wywołal ohy i ahy. Na czas mszy został w domu młodej bo kosciól nieogrzewany był. Po mszy wpadłam by go zabrac ale najpierw trzeba było nakarmić. Podczas karmienia poszlo sruuu i piękna biała koszula została skażona na plecach, pampers nie wytrzmaldobrze ze w ostatniwj chili przed wyjsciem z domy wzielam koszulkę z nadrukowanym krawatem to nadal byl eleganckinormalnie nie zdarza sie aby kupsko wyszla gora a tu ooo niespodzianka
Za to na weselu był grzeczny jak zaczęla grac muzyka zabralam go do pokoju, biedny byl tak oszołomiony ze wtulał sie i rozglądal dookola bo nie ogarniał co sie dzieje. w pokoju za to rozesmiany od ucha do ucha

Ja bawilam sie srednio bo tancerka ze mnie słaba a jeszcze bez % to tym bardzoej nożka nie chodziza to ciasta sie najadłam
Ogolnie wrocilismy zmeczeni bo i na poprawinach troche czasu bylismy. Ja spalam moooze 2 godziny. W domu mlody sie rozgadal, oj humor dopisywał Boże jak ja kocham tego dzieciaka

Margosia szybko rośnie Twoj synuś

A Mateusz teraz sie rozgadal jakby to byl srodek dnia a nie nocy

A ja chce spaaaać...

Czekoladowe - ja tez mam ostatnio gorszy czas z mezem. Wkurza mnie i zawsze wychodzi ze to ja jestem ta zła ja jestem taka ze jak sie wkurzam to przestaje sie odzywac i czesto zdarzają sie takie ciche dni w niedzielę mnie przepraszał i moze bedzie juz troche spokoju...

Wspolczuje ze dzieciaczki takie marudne oby szybko im minęlo!

...
Pamiętaj: kiedy znów zdziczeję,
Odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj!

Edytowane przez reniferek01
Czas edycji: 2016-11-08 o 04:43
reniferek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-08, 08:08   #2862
goba
Zadomowienie

Hej dziewczyny
widze , ze ciezkie dni mamy, u mnie jest to samo, przesilenie jakieś.
Mam nadzieje , ze jak juz bedzie po chrzcinach to bedzie spokojniej. Tak więc oby do konca tygodnia.
Mnie mąz wkurza jakieś 23 godziny na dobę, nawet jak spi to np chrapie i doprowadza mnie do szewskiej pasji Ale jestesmy ze soba jakies 14 lat i jeszcze wytrzymujemy hmm tzn on ze mna wytrzymuje ,bo to ja jestem ta zła w tym związku. On zrobi dla mnie wszystko a ja często tego nie doceniam i lubię ponarzekać

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
Napisane przez reniferek01 Pokaż wiadomość
Moj synus byl elegancko ubrany, mąż szarpnał sie na garniturek. Wyglądał uroczo! Wsród gosci, ktorzy go widzieli w domu wywołal ohy i ahy. Na czas mszy został w domu młodej bo kosciól nieogrzewany był. Po mszy wpadłam by go zabrac ale najpierw trzeba było nakarmić. Podczas karmienia poszlo sruuu i piękna biała koszula została skażona na plecach, pampers nie wytrzmaldobrze ze w ostatniwj chili przed wyjsciem z domy wzielam koszulkę z nadrukowanym krawatem to nadal byl eleganckinormalnie nie zdarza sie aby kupsko wyszla gora a tu ooo niespodzianka
Za to na weselu był grzeczny jak zaczęla grac muzyka zabralam go do pokoju, biedny byl tak oszołomiony ze wtulał sie i rozglądal dookola bo nie ogarniał co sie dzieje. w pokoju za to rozesmiany od ucha do ucha

Ja bawilam sie srednio bo tancerka ze mnie słaba a jeszcze bez % to tym bardzoej nożka nie chodziza to ciasta sie najadłam
Ogolnie wrocilismy zmeczeni bo i na poprawinach troche czasu bylismy. Ja spalam moooze 2 godziny. W domu mlody sie rozgadal, oj humor dopisywał Boże jak ja kocham tego dzieciaka

Margosia szybko rośnie Twoj synuś

A Mateusz teraz sie rozgadal jakby to byl srodek dnia a nie nocy

A ja chce spaaaać...

Czekoladowe - ja tez mam ostatnio gorszy czas z mezem. Wkurza mnie i zawsze wychodzi ze to ja jestem ta zła ja jestem taka ze jak sie wkurzam to przestaje sie odzywac i czesto zdarzają sie takie ciche dni w niedzielę mnie przepraszał i moze bedzie juz troche spokoju...

Wspolczuje ze dzieciaczki takie marudne oby szybko im minęlo!
też nie lubie tanczyć. tzn moze i bym lubiała ale niestety nie umiem. Jak sie napije to cos tam potancze ale jak pózniej widze się np na filmie to jestem załamana Zreszta mój mąz jest jeszcze większy pokraka więc razem tworzymy niezły duet

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

DZIEWCZYNY, mam pytanie techniczne jak chrzczę dziecko i jest np msza, to mam go trzymać cały czas na rękach? czy moze być w wózku? Pytam, bo podobno ma byc zimno i przygototwałam sie na pogode zimną ale nie na minusową a taka może być w sobotę. W wózku przykryłabym go kocem i byłoby ok, a tak na rękach moze byc mu chlodno.
goba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-08, 09:07   #2863
Margosia__
Zakorzenienie

Reniferek? Ale elegant
Moze koszula Mu nie podpasowala hahaha

Goba musisz Go trzymac tylko na czas udzielania chrztu nie cala msze

A Macie chrzest na mszu czy po?

Kosia jestem u rodzicow wiec zyjemy aktywnie, duzo w gosci chodzimy i mamy totalnie rozjechany plan dnia Dlatego wszuscy jestesmy zmeczeni hahaha

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-08, 09:24   #2864
goba
Zadomowienie

Cytat:
Reniferek? Ale elegant

Kosia jestem u rodzicow wiec zyjemy aktywnie, duzo w gosci chodzimy i mamy totalnie rozjechany plan dnia Dlatego wszuscy jestesmy zmeczeni hahaha

chyba w trakcie mszy , poniewaz msza jest zorganizowana tylko dla nas. Czyli bedzie ok 26 osób, trzeba bedzie niestety spiewac a nie tylko poruszać ustami

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Dziewczyny, kolejne pytanie techniczne
Te ktore mają dzieci na mm, Czekoladowe , Kosia , kto jeszcze?
ile kup robicie dziennie? kurcze Tomek zrobil juz 3 a wstał 3 godziny temu. Zawsze po jedzeniu albo w trakcie robi. Wczoraj chyba z 7-8 było.
To chyba nie normalne Kupka jest rzadka z reguly , prawie za kazdym razem brudzi bodziaka, w pachwinkach i przy siusiaku brudno.

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Napisane przez goba Pokaż wiadomość
chyba w trakcie mszy , poniewaz msza jest zorganizowana tylko dla nas. Czyli bedzie ok 26 osób, trzeba bedzie niestety spiewac a nie tylko poruszać ustami

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Dziewczyny, kolejne pytanie techniczne
Te ktore mają dzieci na mm, Czekoladowe , Kosia , kto jeszcze?
ile kup robicie dziennie? kurcze Tomek zrobil juz 3 a wstał 3 godziny temu. Zawsze po jedzeniu albo w trakcie robi. Wczoraj chyba z 7-8 było.
To chyba nie normalne Kupka jest rzadka z reguly , prawie za kazdym razem brudzi bodziaka, w pachwinkach i przy siusiaku brudno.
tzn Wasze kupy mnie nie interesują tylko dzieci
Stary 2016-11-08, 09:54   #2865
reniferek01
Zakorzenienie

Cytat:
Reniferek? Ale elegant

Najwyraźniej ;p ale i tak wygladal przeuroczo 😍

Dlugo bedziesz u rodzicow? Ty tam odpoczuwaj troche

...
Pamiętaj: kiedy znów zdziczeję,
Odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj!
reniferek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-08, 10:29   #2866
Kosia22
Rozeznanie

U mnie tz trzymal mala na chrzcie, ja bym nie utrzymala klocka. Na poczatku byla w foteliku, potem ja wyciagnelismy. Ale u nas ogrzewali kosciol.

A mala robi jedna kupke, jest na mm. Raz czy dwa na tydzien zdazy sie ze zrobi dwie na dzien.

Margos to odpoczywaj z chlopakami

Stary 2016-11-08, 18:55   #2867
kamila_509
Zakorzenienie

A ja już bym chciała wiedzieć kiedy my będziemy chrzcili
Stary 2016-11-08, 19:23   #2868
confused women
Zakorzenienie

GOBA, chyba zależy od parafii, u nas trzeba było dzieci trzymać, ksiądz od razu zaznaczył, że żadne tam foteliki nie wchodzą w grę, że to uroczysta chwila itd.. Także u nas TŻ trzymał małego całą mszę. Ja mam dziecko karmione mm Zazwyczaj jest jedna kupka dziennie, sporadycznie jednak zdadzą się 2x dzień lub dzień bez kupola, ale to rzadko

Ej to tylko ja z tego towarzystwa lubię tańczyć? Niestety TŻ kroku nie dotrzymuje, nie umie prowadzić, choć i tak jest o niebo lepiej niż gdy się poznaliśmy. Lubię gdy odbije mnie jakiś dobry tancerz ale TŻ niestety od razu odbija z powrotem bo on lubi tańczyć tylko ze mną hehe

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

A co do kłótni z TZ to u nas ostatnio ciągle ciche dni są, kiedyś dużo nagrabił i teraz tak to się ciągnie, brak zaufania jest okropny.. Ja do tego jestem mega wybuchowa i nie potrafię zapomnieć niektórych rzeczy. Bywa super ale tych gorszych chwil też jest sporo, ogólnie długa historia i dużo myśli mam różnych z tym związanych.. No to wyżaliłam się publicznie
Stary 2016-11-08, 19:46   #2869
kamila_509
Zakorzenienie

Confused niestety zawsze za nami ciągnie się jakaś przeszłość a stracone zaufanie ciężko odbudować. Ja też jestem wybuchowa i potrafię tak wyskoczyc z paszcza i jednocześnie udawać wielce pokrzywdzona, że aż czasem sama się siebie boję :P
Na szczęście T nie lubi się kłócić. Ale co z tego skoro on mnie tak denerrrrrrwuje!! :P
Stary 2016-11-08, 20:22   #2870
confused women
Zakorzenienie

KAMILA, o to to, u mnie dokładnie to samo. Mój też nie lubi się kłócić, czasami aż nie mogę wyjść z podziwu jaki on spokojny gdy ja wpadnę w szał i zacznę swój słowotok.. On twierdzi, że musi tego wsłuchiwać, bo nabroił, ale czasami przeginam, serio..
Kamilka, pomyśl co by było gdyby nasi TZci mieli podobne charakterki do naszych..
Stary 2016-11-08, 20:52   #2871
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kosia22 Pokaż wiadomość
U mnie tz trzymal mala na chrzcie, ja bym nie utrzymala klocka. Na poczatku byla w foteliku, potem ja wyciagnelismy. Ale u nas ogrzewali kosciol.

A mala robi jedna kupke, jest na mm. Raz czy dwa na tydzien zdazy sie ze zrobi dwie na dzien.

Margos to odpoczywaj z chlopakami

Tu nie da sie odpoczac odpoczne jak wroce do domu
Cytat:
Napisane przez confused women Pokaż wiadomość
KAMILA, o to to, u mnie dokładnie to samo. Mój też nie lubi się kłócić, czasami aż nie mogę wyjść z podziwu jaki on spokojny gdy ja wpadnę w szał i zacznę swój słowotok.. On twierdzi, że musi tego wsłuchiwać, bo nabroił, ale czasami przeginam, serio..
Kamilka, pomyśl co by było gdyby nasi TZci mieli podobne charakterki do naszych..
Moj taki ma oboje lubimy sie poklocic

Mały
Stary 2016-11-08, 21:03   #2872
confused women
Zakorzenienie

MARGOSIA, i jak to, jeszcze się nie pozabijaliście??
Stary 2016-11-08, 21:20   #2873
goba
Zadomowienie

Cytat:
u mnie jest to samo, ja jestem furiatka a mąż oaza spokoju. I to też mnie doprowadza u niego do szewskiej pasji, bo ja potrafię wrzeszczec pól godziny a on sobie wtedy spokojnie siedzi
Z drugiej strony jakbym trafiła na podobnego do siebie to byśmy się pozabijali napewno

Cytat:
GOBA, chyba zależy od parafii, u nas trzeba było dzieci trzymać, ksiądz od razu zaznaczył, że żadne tam foteliki nie wchodzą w grę, że to uroczysta chwila itd.. Także u nas TŻ trzymał małego całą mszę. Ja mam dziecko karmione mm Zazwyczaj jest jedna kupka dziennie, sporadycznie jednak zdadzą się 2x dzień lub dzień bez kupola, ale to rzadko

Ej to tylko ja z tego towarzystwa lubię tańczyć? Niestety TŻ kroku nie dotrzymuje, nie umie prowadzić, choć i tak jest o niebo lepiej niż gdy się poznaliśmy. Lubię gdy odbije mnie jakiś dobry tancerz ale TŻ niestety od razu odbija z powrotem bo on lubi tańczyć tylko ze mną hehe

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

A co do kłótni z TZ to u nas ostatnio ciągle ciche dni są, kiedyś dużo nagrabił i teraz tak to się ciągnie, brak zaufania jest okropny.. Ja do tego jestem mega wybuchowa i nie potrafię zapomnieć niektórych rzeczy. Bywa super ale tych gorszych chwil też jest sporo, ogólnie długa historia i dużo myśli mam różnych z tym związanych.. No to wyżaliłam się publicznie
w takim razie zaczynam się martwić o te kupki Małego za dużo ich robi jak na mm , na dodatek sa takie biegunkowe
moze mleko powinnam inne dać , od poczatku jest na hippie, teraz przeszlismy na hipp HA i nic nie pomoglo, a nawet robi wiecej. Moze Hipp ma jakis sklad , który to powoduje .
Stary 2016-11-08, 21:23   #2874
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
MARGOSIA, i jak to, jeszcze się nie pozabijaliście??
Bierzemy rozwod kilka razy w miesiacu

Mały
Stary 2016-11-08, 21:44   #2875
confused women
Zakorzenienie

GOBA, ja z tymi kupkami też mam problem ogólnie, bo poza częstotliwością, która wydaje się być ok, to czasami takie śluzowate są, brzydkie.. Sama nie wiem od czego to zależy.

MARGOSIA, tak właśnie myślałam hehe

To tu widzę same furiatki na wątku
Stary 2016-11-08, 21:54   #2876
kochanie1887
Raczkowanie

Hejka. A może wasze dzieci mają nietolerancje mleka krowiego? Jakies alergie wychodzą czesto po 3mcu. U nas właśnie teraz wyszło, jesteśmy na kp i zaczęło się od śluzu w kupce.
kochanie1887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-08, 22:00   #2877
goba
Zadomowienie

Cytat:
Bierzemy rozwod kilka razy w miesiacu

kiedy Wy się kłocicie jak On jest ciągle w pracy ?
nie chce wiedziec co by sie działo jakby pracował normalnie

Cytat:
GOBA, ja z tymi kupkami też mam problem ogólnie, bo poza częstotliwością, która wydaje się być ok, to czasami takie śluzowate są, brzydkie.. Sama nie wiem od czego to zależy.

no ja tez mam sluzowate, do tego ta krew co się kiedys pojawiła i czasem mam wrazenie , ze taki podbarwiony krwia sluz gdzieniegdzie sie pojawia

Cytat:
Napisane przez kochanie1887 Pokaż wiadomość
Hejka. A może wasze dzieci mają nietolerancje mleka krowiego? Jakies alergie wychodzą czesto po 3mcu. U nas właśnie teraz wyszło, jesteśmy na kp i zaczęło się od śluzu w kupce.
Byłam u pediatry to przepisała mi masci na wysypkę i kazała smarowac , jak mowilam o kupkach i zasugerowałam, ze to moze od mleka to powiedziała , zeby spróbowac z HA.
A ktos Ci zdiagnozował alergie?
Stary 2016-11-09, 08:35   #2878
kochanie1887
Raczkowanie

Tak, pediatra. Jak pierwszy raz poszłam z wysypka tylko na szyjce to też dostałam maść, jak smarowałam to zeszło a jak przestałam to wyskoczyło znów plus szorstka skóra za uszkami, na ramionach. Utwierdzil mnie w tym ten weekend bo było sporo ciasta i od pon znów sluz w kupce. Więc teraz czytam etykiety bo się okazuje że prawie we wszystkich jest białko mleka krowiego.
A jak teraz pokazałem tylko ta wysypke to pediatra stwierdziła że panikuje, że jakieś placki mogą się pokazać. Dopiero jak powiedziałam że mamy też sluz w kupce to się zanteresowala, heh!
kochanie1887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-09, 09:39   #2879
Lazurowa1
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja też wybuchowa ale trzymam swoje emocje na wodzy
Mój tż nigdy nie narzeka pokłócić się z nim nie da. Nigdy. On w ogóle zawsze zadowolony

Stary 2016-11-09, 10:33   #2880
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goba Pokaż wiadomość
kiedy Wy się kłocicie jak On jest ciągle w pracy ?
nie chce wiedziec co by sie działo jakby pracował normalnie

no ja tez mam sluzowate, do tego ta krew co się kiedys pojawiła i czasem mam wrazenie , ze taki podbarwiony krwia sluz gdzieniegdzie sie pojawia

Byłam u pediatry to przepisała mi masci na wysypkę i kazała smarowac , jak mowilam o kupkach i zasugerowałam, ze to moze od mleka to powiedziała , zeby spróbowac z HA.
A ktos Ci zdiagnozował alergie?
Mysle, ze moglubysmy sie klocic mniej ;pp

Mały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości